2009. szeptember 30., szerda

Anna Kendrick: A hírnév nem változtatta meg a Twilight sztárjait!

Az MTV Anna Kendricket, Jessica Stanley megformálóját faggatta az új Twilight filmről, illetve arról, hogy a hírnév vajon megváltoztatta-e Robertet és Kristent.

Szóval, Anna a Twilight folytatás forgatásának közepén tartasz. Milyen a munkamenetrendet az elkövetkező napokra?
Nos, elkezdtük forgatni az Eclipse-t. Még néhány dolgot le meg kell csinálnom, de hónapokon át forgatnak majd.

Mi történik Jessicával az Eclipse-ben? Hűséges lesz a könyvben leírtakhoz, vagy van esetleg néhány új jelenet, ami miatt izgatott vagy?
Az a dolog, hogy emberi karaktereket játszhatunk – egy nem természetfölötti szerepet a Twilight sorozatban – sokkal több szabadságot ad számunkra, saját magunkra formáljuk őket, megváltoztathatjuk a dolgokat, mert nekik nem kell a Stephenie által megalkotott világ mítoszainak, a természetfeletti képességeknek megfelelniük. Így igazán nem vagyunk bajban, ha egy kicsit eltévedünk a szerepünktől. Jól szórakozzunk. Úgy értem, hűségesek vagyunk a könyvhöz, de néhány változatás lesz. Remélem, hogy élvezni fogják.

Rob magazin körkép



Rob ismét nagyon felkapott lett, több újság is említést tesz róla illetve hamarosan 2 újságnál is címlapon lesz, az egyik Another Man ( erről már írtunk), a másik pedig a Sci-fi magazin. A GQ-nak is van egy cikke, sok-sok egybemontázsolt stílusos Rob képpel, ahol az új James Dean-nek és Marlon Brando-nak is nevezik.

Új Vanity Fair kép

A nap képe. Adják már ki az összeseeeet!!!

2009. szeptember 29., kedd

Újhold: rendkívüli élmények az olaszországi forgatásról Robert-tel és Kristen-nel!

A Hollywoodcrush.com elbeszélgetett két statisztával, akik részt vehettek az olaszországi forgatáson:
Mindannyian láttuk a New Moon új bővített trailerét - ami a 2009-es MTV Video Music Awards-on debütált – legalább már 50-szer, amelynek minden egyes jelenete felelevenítette előttünk a könyv bizonyos részeit, November 20-a gyere el hamar!
Ez a trailer már tűzbe hozta a Twilightereket, de el tudod képzelni, hogy ott legyél és láthasd hogy kel életre egy jelenet? Vanessa Seiger (37), és Lisa Wilkins (46) már nagyon is tudja, hogy milyen lehet. (Teljesen féltékenyen vagyok!) A két vállalkozó pontosan tudja, hogy milyen is látni Kristen Stewartot és Robert Pattinsont, miközben Bellaként és Edwardként Olaszországban vannak, ugyanis olyan szerencsések voltak hogy részt vehettek a forgatáson az annyira várt jelenetben!
Vanessa és Lisa társalapítója a Novels Journey-nek, mely vállalkozás arra szakosodott, hogy a híres regények szülőhelyére szervezzen körutakat. Olaszországba látogattak, hogy némi kutatómunkát végezzenek a toszkánai New Moon úthoz, mikor az élet egy hatalmas lehetőséget kínált fel nekik.
"Egyik reggel a tornácon üldögéltünk. Reggel 6:30-kor egy kávét ittunk mikor a casting-rendező odajött hozzánk és azt mondta: ’Hé! Nem akartok szerepelni egy filmben?’"emlékezett vissza Vanessa. "Elmentünk, felvettük a piros köpenyeket és este 8-ig ott voltunk.” Kíváncsi vagyok, hogy megtarthatták e a köpenyeket!
Vanessa és Lisa elárult néhány kulisszák mögötti információt arról, hogy hogyan forgatta a stáb ezt a híres jelenetet, mikor Bella keresztül szalad a tömegen, hogy megakadályozza Edwardot az öngyilkossági kísérletében. "Nos a fő jelenetnél voltunk ott, a téren; különböző kameraállásokból vették fel, ahogy Kristen keresztül szalad a téren, majd a szökőkúton és ahogy végül Edwardhoz rohan."
Minden résztvevőt arra utasítottak, hogy a templomot illetve az előttük lévő szobrot nézzék, de a jelenet annyira intenzív volt, hogy figyelmen kívül hagyták a rendezői utasításokat.
"Minden jelenet a hátunk mögött zajlott, ahogy Bella fut Edward felé, mindenkinek a templomot kellett volna néznie és kapucni volt a fejünkön, de mindannyian megpróbáltuk [hátrafelé néz] meglesni Edwardot és a hasizmát." mondta. "És az olasz rendező ránk kiabált … azt kiáltotta 'Guardare la chiesa!' — 'Nézz a templomra! Nézz a templomra!'"
A két hölgynek még arra is volt alkalma, hogy lopva készítsenek egy képet a film egyik ’mellékszereplőjéről’: Alice Cullen sárga Porsche-járól (Lisa a bal oldalon és Vanessa a jobbon).
"Két jelenetet fel is vettek a Porsche-val, az egyiken a Porsche jött felfelé az utcában és csikorgó kerekekkel állt meg éppen előttünk… és az utolsó jelenetben ahol a Porsche-val szerepeltünk … az az volt ahol a kamerakocsi éppen előtte ment és filmezte."
A lányok bűnrészesei voltak az egyik szakmabeli trükknek, mikoris szemtanúi voltak annak, hogy az egész autót, egy gyorsan mozgó nagyobb járműre helyzték fel, hogy azt a látszatot kelthessék, hogy a Porsche lassít le a kavicsos utcákon.. A valóságban, nagyobb jármű volt az, nem a Porsche, ez volt az igazi biztonsági kockázat. "Ezért úgy kellett csoszognunk, mintha minden tökéletesen rendben lenne." viccelődik Vanessa. "Próbáltuk nem megöletni magunkat az utcán folyó autóverseny közben." teszi hozzá Lisa.
Nekünk további két hónapot kell várnunk, hogy a hírhedt jelenetet megnézhessük,ezért szerintem veszünk mi is egy köpenyt, megnézzük a trailert még párszor és azt képzeljük, hogy mi is statiszták lehettünk. Ez a legjobb amit tehetünk, nem igaz?

Négy bónusz track a Soundtrack albumon

Az iTunes-on mától lehet előrendelni a New Moon Ost-jére, és nagy meglepetésre még négy bónusz dal is fel fog kerülni az albumra. Ezek pedig a következők:
- Lupe Fiasco – Solar Midnite
- The Magic Numbers And Amadou & Mariam – All I Believe In
- APM Orchestra. – Die Fledermaus – Duettino: Ach, ich darf nicht hin zu dir
-  Death Cab For Cutie – Meet Me On The Equinox (Music Video)
-  Ulf Bastlein – Wandrers Nachtlied II, Op. 96, No. 3, D.768

Új New Moon poszterek

2009. szeptember 28., hétfő

Új Ashley képek


Az Ashley rajongóknak kedvezünk mostanában, megint új képei jelentek meg. Egyelőre csak kis méretűben vannak, de ide kattintva sok képet nézhettek meg, ebből a fotózásból. Imádom az oldalt karikás alsókat :)

Szerkesztői bréking nyúz

PS: még mindig nem néz ki normálisan az oldal IE-ben, nagy sorry dolgozunk az ügyön, de ha valaki tud segíteni, hálánk üldözni fogja az biztos!!

Látogatónk 'A' jelezte, hogy Explorerben nem látható az oldalsáv, illetve hogy az teljesen a bejegyzések alá került. Nagy nehezen rájöttünk, hogy a hibát a bejegyzés összefoglaló okozza, ezért a legutóbbit töröltem, de a többit is le fogom.
Ez azt jelenti, hogy péntektől bizonytalan ideig nem lesz bejegyzés összefoglaló, találnunk kell rá valami megoldást, ami nem szedi szét az oldalt. Igyekszünk, de ha meglesz a tökéletes módszer szólni fogunk!

De szeretnék Tőletek is kérni valamit: ha BÁRMI rendelleneset láttok az oldalon működni, valami nem ott van, mint ahol megszoktátok vagy eltűnt AZONNAL szóljatok nekünk akár a chat-ben, akár mail-en (twinform@gmail.com)!!! A Ti kényelmes böngészésetek érdekében ne habozzatok!! Köszönjük szépen a segítséget!

Hallgasd meg a Satellite Heart-ot!

Meghallgatható egy újabb szám a New Moon Soundtrackről! Anya Marina Myspace oldalán keressétek a Satellite Heart című számát ! A hétre több számból is ígértek előzeteset, szóval lehetséges, hogy a többi számra is hamarosan fény derül!

Robert Pattinson az Another Man címlapján

Az Another Man magazin október elsején megjelenő számának címlapján végre végre Rob!!! Eszméletlen jó képek, nyálcsorgatás, bugyicsere és minden egyéb...  Érdekesség: ez az ügynökség készítette Kristennel a Dazed&Confused képeket is. Tagmentes képek itt.

2009. szeptember 27., vasárnap

Tinsel Korey a Never Thinket énekli

És egye fene ha már Tinsel twitterezik is, beteszem azt a vidit, amin Rob számát, a Never thinket énekli. Eldobom az agyam komolyan... Ebben a stábban mindenkinek van hangja és tud hangszeren játszani???? Ez valami feltétel a casting során?? Kiadhatnának egy Twilight cast-songs válogatás albumot... Hihetetlen ez a banda!

Egy nagyon laza beszélgetés Jamie Campbell Bowerrel

A karaktered, Caius az, aki leginkább holtan akarja látni Bellát. Mennyit fogunk ebből látni a filmben?
Mint ahogyan a könyvben, úgy a filmben is csak egy kicsi, de fontos szerepet játszik a Volturi. Majd a negyedik filmben fognak jobban a középpontba kerülni. Én játszom Caius-t, aki nagyon dühös és mérges a világra, legalábbis szerintem. Nagyon feltűnő jelenség. Annyit lehet látni, mint amennyit a könyvben is szerepel.

Gondolod, hogy Caius azért olyan mérges, mert csak neki nincs a három vámpír közül képessége?
Neki nincs képessége! Baromira dühös emiatt! Nagyon mérges! Nem kedveli Bellát, mert nem eheti meg. Ettől nem túl boldog. Miért van ott a lány, ha nem eheti meg? Mi ennek az értelme?

Milyen képességet adnál neki, ha megtehetnéd?
A szerelem erejét.

2009. szeptember 26., szombat

Stephenie Meyer levele a Burok megfilmesítéséről

Stephenie honlapján található levél fordítása:
Hé srácok nagyszerű híreim vannak! A burok a megfilmesítés felé halad.

Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok Nick Weschler-rel, Steve és Paula Mae Schwartz-zal, akik A burkot elhozzák vizuális formában számunkra. Egy álom, hogy velük dolgozhatom, annyira kedvesek és együttműködőek, és úgy érzem, hogy igazán megtaláltuk a közös hangot hogy egy nagyszerű filmet csináljunk együtt. Andrew Niccol írja és rendezi? Igazán döbbenetes. Ha még soha nem láttad a Gattacát, itt az idő hogy megnézd. A kedvenc filmjeim közül ez az egyik. Ő nagyszerű példája annak mikor egy karaktert a világában kell elképzelni, ami fontos A burok estén, igaz? Teljesen vad elképzeléseim vannak a különböző álom-szereposztásokról, amiket szeretnék megosztani veletek ha az emberek nem fogják bolond megjegyzéseknek tekinteni őket. Alig várom, hogy láthassam, hogy milyen stáblisták alakulnak ki a fansite-ok fórumjaiban, s hogy ezek mennyire hasonlítanak az enyémre.

Nagyon izgatott vagyok! Hurrá, Burok!
XO
Steph

Teen Vogue Young Hollywood Parti

Tegnap tartották a Teen Vogue hetedjére megrendezett Young Hollywood Party-ját, melyen a Twilight néhány üdvöskéje is részt vett: Taylor Lautner (+30), Christian Serratos (+37) és Michael Welch.
via TaylorLautner.net, C-Serratos.net

Film Fantasy - Robert Pattinson visszatér, mint Edward Cullen

A New Moon forgatása idején készült ez az interjú, amelyben Robert felfedi, hogy miben különbözik majd ez a film az előzőtől:
Mikor ez az interjú készült még csak pár hónap telt el a Twilight debütálása óta. De Robert Pattinson vissza is tért a sorozat következő részének, a New Moon-nak a forgatására. A 23 éves színész ismét Edward Cullen szerepében tér vissza, Kristen Stewart meg Bella Swanként. A kanadai Vancouver külvárosában találkoztunk vele, ahol a stáb az iskolai jeleneteket forgatta, 20-30 kölyök álldogált az iskola kapujánál fegyelmezett módon, mindannyian arra vártak, hogy egy pillantást vethessenek kedvenc vámpírjukra. Tovább olvasom

Promóciós képek a New Moonhoz

Ismételten előkerült néhány kép a New Moonból: ez a kép a chilei hivatalos oldalon található, mikoris Jake Bella születésnapjára egy álomfogót ajándékoz, továbbá a New Moon-os kalendár hátlapját már felraktuk, de mostanra az egészet beszkennelték. Többi kép.

2009. szeptember 25., péntek

Friday-Fanstuff-Frenzy #8 - Twilight Fashion

Ez egy rendhagyó Frenzy lesz, ugyanis nem fanok által készített dolgokat láthattok, hanem a Nordstorm üzlet Twilight-os kínálatát. Igazából ezekkel a képekkel is csak a szívünket fájdítjuk,nálunk ugyanis tudtommal nem kaphatók ezek a termékek :( Nem vagyok oda a Farkasokért, de azt a kék Team Wolfpack pólót akarom!!! Mellé egyébként Cam se lenne rossz... :) A másik két pólón a Cullen címer és a Volturi címer látható, azok se rosszak. Ha van ötletetek vagy kérésetek, hogy mit szeretnétek látni a jövő heti Frenzy-ben, ne habozzatok írni akár ide a megjegyzésbe, akár a mail címünkre: twinform@gmail.com ! Kifogyok az ötletekből, segítsetek rajtam!!! Via




Moviehole interjú Xavier Samuellel

A fiatal ausztrál színész ezekben a napokban sok figyelmet kap a díjnyertes ausztrál horrorfilm a „The Loved Ones”, és közelgő harmadik Twilight film, az Eclipse miatt. A David Slade által rendezett Eclipse-ben a 25 éves színész Riley-t, a jóképű főiskolai hallgatót alakítja, aki csatlakozik a gonosz Victoriához (Bryce Dallas Howard), hogy megöljék a főszereplőt, Bellát (Kristen Stewart). A Moviehole esélyt kapott arra, hogy Xavier-rel elbeszélgessen a filmről (hozzáteszem, hogy Xavier nem volt valami bőbeszédű):

Tudtál valamit erről a különleges franchise-ról?
Hogy őszinte legyek, nem igazán. Az első filmet a repülőgépen néztem meg. Még nem olvastam a könyveket, de most már el kell kezdenem őket. Kevés dolgot tudtam róla. Azt viszont igen, hogy rendkívül népszerű és az emberek megőrülnek érte.

Forgatási beszámoló a "forksi rendőrőrsnél" felvett jelenetekről (09.09.23.)

Néhány kanadai rajongó annyira szerencsés volt, hogy láthatta Kristent, Robot és Billy Burke-öt dolgozni az Eclipse-n. Itt van egyikük beszámolója és képei a történésekről:
„A tegnapi nap volt messze a legjobb azok közül, amiket a forgatás közelében töltöttem. Általában a forgatási helyszín annyira zárt, hogy nem látni semmit. Nem vagyok famászó vagy profi fotós, szóval az utcáról próbáltam megfigyelni az eseményeket, mint mindenki más. Ez azt jelenti, hogy ritkán látok bármit vagy bárkit is, amit nem takarnak el a fekete ponyvák vagy rejtenek el az esernyők vagy a színezett üvegek. A tegnapi nap egy egészen új élményt hozott el számomra.
Kb. 20 perc múlva sikerült David Slade-ről és Robról is képet csinálnom, ekkor már ez a nap sikeresnek volt mondható! Egyáltalán bármit is látni már kész győzelem, a korábbi tapasztalataimra alapozva a tegnapi nap tényleg az volt: győzelem.A forksi rendőrőrsnél forgattak. Megpróbáltunk visszaemlékezni, hogy az Eclipse, mely jelenete tartalmazza az őrsöt. Van egy barátom, aki egy két lábon járó Twilight Lexikon. Mindent tud, ami a könyvekben történt, szóval tudnia kell, hogy miket nem tartalmaz, de Stephenie Meyer ezt a jelenetet említette egy interjúban. Ez a lány baromi jó, de ez még őt is zavarba ejtette. A legjobb találgatásnak az bizonyult, hogy valami az újszülöttekkel kapcsolatos és a forgatókönyvnek tartalmazni kell egy olyan jelenetet, amiben Bella és Edward elmegy Charlie-hoz az őrsre a problémájuk miatt. De a ti tippjeitek is ugyanolyan jók. mint az enyémek. (Később Lainey-től kiderült, hogy azért mennek a rendőrségre, mert Charlie-nak meg akarják mondani, hogy elmennek együtt Floridába meglátogatni Bella anyukáját. A lányok sem tudhatnak mindent. :D)
Körbejártuk a forgatási helyszínt, amíg a színészek ebédeltek, megkértek minket hogy menjünk le a járdáról, mert engedélyük van az útra és az azzal határos területekre, illetve a helyszín mögötti részekre is. Megtettük, amit mondtak, és lejjebb álltunk meg ahol kérték. Az egész utcában washingtoni rendszámmal rendelkező autók álltak, szóval ebből arra következtettünk, hogy egy utcai jelenet is lesz. És lehet, hogy esélyünk lesz ezt látni - soha sem hittem volna, hogy láthatom Rob-ot és Kristen-t sminkben és a filmbeli ruhájukban, miközben a rendőrségre hajtanak a Volvo-val. Néhány percbe beletelt, hogy megértsem mi történik, szóval tisztán láttuk ahogy Rob és Kris megérkezik és ezután tolatottak, majd elhajtottak.
Rob leellenőrizte magát a visszapillantó tükörben, megigazította a haját, mintha Kristen reszelte volna a körmeit? Furcsa, mindenestre lehet hogy csak megrándult, ki tudja! Úgy tűnt Rob még mindig a karakterében maradt mikor már nem filmezték őket. Egy komoly arckifejezés volt az arcán, ami azt jelenti, hogy ehhez a jelenethez ez elengedhetetlenül szükséges volt.
Mielőtt ezeket leforgatták volna, mindenki tisztán láthatta, és készíthetett néhány képet Rob-ról, Kristen-ről és Billy-ről amint forgatott/próbálta az őrsön. Igazán király volt, hogy láthattam az egészet. Szeretem a forgatások, bármiről szóljon is. Bámulatosnak találom azt, hogy tudják megváltoztatni a napos kanadai Vancouvert az esős washingtoni Forksra.”

2009. szeptember 24., csütörtök

A burok - blog


Írtátok, hogy érdekelne Titeket a készülő film, ezért csináltunk erre egy külön blogot. Én nem olvastam, Barbi is csak félig, ezért az ismereteink hiányosak, de ha érkezik róla valami hír, akkor azt noda fogjuk feltenni, itt ne igazán keresseték. Az oldalt a www.burok-film.blogspot.com oldalon vagy a képre kattintva érhetitek el.

Michael Sheen Dakota Fanningről, Robertről és karakteréről, Aroról

A Twilight univerzuma nincs hiányban apai jellemekből. Bella édesapja, Charlie Swan kemény, igazságos, de szerethető, míg Dr. Carlisle Cullen sokkal inkább vonzóbb, de hűvösebb apai-ikon. De most egy új jellemet is megismerhetnek a Twilighterek, mégpedig a 40 éves veterán színészben Michael Sheenben.
Azt tudjuk, hogy a Sheen által alakított Aro biológiailag nem a Volturi klán apja, de sok szempontból a sztár a szerepet a kamera mindkét oldalán nagyon komolyan úgy alakította, mint egy tekintéllyel bíró idős apafigura. Nemrégiben, mikrofonvégre kaptuk a ’A királynő’, a ’Mennyei Királyság’, a ’Véres Gyémánt’ sztárját, mely interjúban megosztotta gondolatait a Twilight családról, a pokolian ijesztő Dakota Fanning-ről és mindent az RPattz körüli tébolyról.

Michael, mi itt az MTV News-ban megszállottja vagyunk mindennek, ami a Twilight-tal kapcsolatos, nemrégiben mutattuk be az új trailert. Láttad már?
Igen, láttam. Meghökkentett, hogy láttam magam benne.

Megmutatták már neked a vágott verziót?
Nem, még semmit. Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam, mint a legtöbb ember – főleg a lányom, aki hatalmas rajongó. Alig várom már, hogy vele mehessek el a premierre.

Eclipse forgatási hírek #8

Lainey információi szerint a következőről szóltak a tegnapi jelenetek: Bella meg akar tudni mindent Edwardtól (ezek azok a jelenetek lesznek mikor Bella érzi, hogy valami baj van - gondolok itt a Victoria-veszélyre, illetve a Seattle-ben történtekre) de a fiú óvatos a válaszaival mert Bellát az igazi válaszok felzaklatnák. Majd ezután Charlie kimegy és beszélnek a repülőjegyekről, valamint arról hogy együtt akarnak elutazni Floridába.
Ezen a héten még felvették Rob/Edward vámpír-harci jeleneteit a második forgatócsoporttal, a fő stáb Kristennel és Taylorral, valamint a "Wolf Pack"-kal forgatta azt a jelenetet, amelyben Leah farkassá válására is fényderül.

Forgatási képek: Bella és Edward a Volvo-ban

Tegnap, azaz Szeptember 23-án este Robert, Kristen és Billy Burke (Charlie) a "forks-i rendőrőrsnél" forgatott (képek). Rob-ot és Kris-t az új Volvo XC60-asban, Billy-t meg a díszletek között sikerült lencsevégre kapni. via Lion&Lamb

2009. szeptember 23., szerda

New Moon a People magazinban

Kattintásra nő!

„Kábelek” mögötti beszélgetés J. J. Makaro-val

A Hollywood. com készített interjút a New Moon kaszkadőrmutatványainak felelősével, J.J. Makaro-val.

Mennyire lesznek másfélék a kaszkadőrmutatványok és a kábelmunka a New Moon-ban?
Törekszünk egy egyedi kinézet elérésére. Igazából azt tesszük, hogy megpróbáljuk elhagyni az összes olyan régi dolgot, amiket egy vámpíros filmben láthatsz. Ha már láttad azelőtt, mi megpróbáltunk megszabadulni tőle, más módon megoldani a dolgot. Remélem, hogy valami nagyon klassz dologgal tudunk kirukkolni.

Az első filmben a cél inkább hong-kongi stílusú akciójelenetek készítése volt. Nagyon eltávolodtatok ettől?
Igen, megpróbáltuk a hong-kongi kinézetet lecsökkenteni és a valóságosabb felé elmenni. Sok időt töltöttünk azzal, hogy a színészekkel arról beszélgettünk, milyen lenne a karakterük a különféle jelenetekben. Ahelyett, hogy megtanítottuk volna nekik, hogyan küzdjenek különféle stílusban, megpróbáltuk azokat a stílusokat átültetni a harci jelenetekbe, amiket a szereplők már eleve birtokolnak, azért, hogy illjen hozzájuk.
Nincs sok harc ebben a részben. Leginkább üldözés, ugrálás, átalakulás emberből farkassá. És el kellett hitetnünk azt a tényt, hogy a farkas fiúk valami olyan, amit még nem eléggé értünk.

Fotósorozatok: Bryce, Nikki és Alex

Úgy látszik ez a nap a fotósorozatoké: Annie már kirakta az Ashley-ről készült képeket, de most Bryce Dallas Howardról (képek), Nikki Reedről (képek) {Nikki képei már régebbiek, csak kiegészült még néhány újjal} és Alex Merazról (képek) is készült egy-egy fotósorozat. Nikki és Alex képeit Tyler Shield készítette, míg Bryce fotói a Signature Magazinban jelentek meg.

Ashley Greene a Saturday Night magazinban

Plusz hat fotó a továbbra kattintva nézhető, pár kulisszák mögötti kép pedig ide kattintva

Jasper, Adam/Amanda

Az Eclipse-ben nagyon sok harci jelenet van, ezért elkerülhetetlenek a sérülések. Múltkor Ashley-t láthattuk pár kék-zöld folttal a karján, amit a kábelek okoztak, most pedig a Jasper-t alakító Jackson Rathbone keze sérült meg, amit rögtön le is jegelt. Remélem nem ez a "gitározós keze" , ugyanis mostanában gyakran koncerteznek Vancouverben bandájával a 100 Monkeys-al, ahová szereplőtársai is szívesen elkísérik, legutóbb Xavier és Ashley volt ott, de szinte nincs is olyan szereplő a stábban, aki ne ment volna el Jackson-ék egy koncertjére, még Stephenie Meyer is ott volt az egyiken!

És ha már Jackson, akkor nagyon sokan tudjátok, hogy volt egy szerepe a Gyilkos Elmék című sorozatban is, ahol nőnek is be kellett öltöznie és hát nem is rossz, bizonyos szögből elég csinos lett :) Erről van egy video, ami bemutatja Jackson átalakulását és beszél a szerepéről is (angol).

Apró hírek

Na jó, mostantól apró hírek lesz az elnevezése. Remélem tudjátok, hogy ezekben mi lesz :) Minden vegyesen :)

A New Moon-nak nem lesz olyan premierje Londonban, mint tavaly volt, helyette az október 15. és 23. között megrendezendő Római Filmfesztiválon leadnak 20 percet az Újholdból!! Nem tudom, szerintem ez a londoniaknak még mindig nem vigasz... Charlie Bewley (Demetri) megerősítette, hogy ő ott lesz, de rajta kívül semmilyen más szereplő megjelenése nincs lefixálva. Remélem az Eclipse premierrel ezt nem fogják eljátszani, jövőre oda menni akarunk!!!

Előkerült egy régebbi fotósorozat, mindenki egyik kedvenc apukáját alakító Peter-ről (mert a másik Charlie/Billy Burke), ami még a korábbi Twilight előtti korszakábólvaló, hiszen félhosszú barna hajjal és fukszal nyomatja a képeken :) Egyébként szerintem a barna hajjal annyira sokkal jobban néz ki. Több kép erre.

Film készül Stephenie másik könyvéből, A burok-ból is. Andrew Niccol lesz a forgatókönyvíró. Stephenie a Twilight filmek készítésekor is jelentősen kivette a részét a munkálatokból, sokat tartózkodott a forgatáson, hogy felügyelje és megfigyelje a munkálatokat, ez A burok esetében is így lesz, ami a könyv rajongóinak nagy megnyugvás lehet [én nem olvastam, nem is tervezem]. Szereplőkről egyelőre még nincs hír. Ha érdekel Titeket, mi lesz a filmmel, akkor szóljatok és néha-néha fogunk írni róla, de egyébként nem tervezem.

Gil, Kristen és Taylor

Gil Birmingham (Billy Black) volt olyan aranyos, hogy küldött egy képet a "nagyon fáradt stáb" egy részéről.

2009. szeptember 22., kedd

Twitter üzenetek David Slade-től

David ismét küldött infokat a forgatásról:
Szept. 20.: Éjjeli forgatás, farkasok, farkasok, farkasok, az eső csak úgy zúdult ránk de hajnal 5-ig kellett forgatnunk. Utána természetesen elállt az eső.
Szept. 22.: Ma, vámpírok beszélgetnek, vámpírok csókolóznak, eső távol maradt. Harcoltunk a napfény ellen, nehogy a vámpírjaink túl sokat ragyogjanak.
Ha a vámpírok ragyognak egy speciális kameraszűrőt kell használnunk, hogy fel tudjuk venni. Máskülönben túl-exponált lenne a film [vagyis semmit sem lehetne látni].
Kaptunk egy képet is az egyik kameráról.

2009. szeptember 21., hétfő

Robert Pattinson sötét jeleneti a New Moon-ban

Az Entertainment Tonight-nak nemrégiben adott interjút Robert Pattinson, amiben elárult a New Moon-ból egy sötét jelenetet, amiben Edward Cullen szerepel.

Rob a következőket mondta: „Olyasmi lesz, ami a lehető legközelebb áll a könyvhöz. Van egy igazán bizarr momentum, úgy értem állandó rémálmok gyötrik [Bellát]. Ezen rémálmok alapja az a személy, akit szeret, de úgy, mint aki vadászik rá, szóval, sok ilyen furcsa álma van a halálról, az elmúlásról…”

“Az álom-jelenetek nagyon hátborzongatóak,” mondja Kristen Stewart, “olyan, mint mikor megtaláltad a számodra tökéletest, de félsz tőle, ugyanakkor közben az elvesztésétől is rettegsz, ez nagyon mazochista dolog.”

„Végre lehetősége van [Edwardnak] hogy kicsit ijesztőbbé váljon az álom jelenetekben. Ő nem olyan tökéletes.”
„Ez egy olyan álom lesz, amire szerintem senki sem számít.” - mondja Pattinson. „Edward olyan lesz, mint egy démon. Úgyhogy remélem az emberek kicsit meg lesznek rémülve tőle.”

Ezen interjú után a fanok elkezdtek találgatni, oldalról oldalra lapozgatva a New Moon-t, hogy vajon melyik jelenetre gondolhatott Rob. Azt tudjuk, hogy Bellát az egész könyv során rémálmok gyötrik, mindig valakit keresett – valakit aki elment, Edward-ot. De ez a filmben kicsit másképp kerül megvalósításra. Egyesek szerint a Twilight-ból kimaradt, de a könyvben szereplő álmokat ültetik át egy kicsit megmásítva a New Moon-ba.

New Moon forgatási képek: Álom jelenetek

A Los Angeles Times-nak köszönhetően 40 darab kulisszák mögötti fotó érkezett a New Moon álom jeleneteinek forgatásáról. Több kép

Nyilvános New Moon soundtracklistája

Már múlt hét péntekre ígérték, de aztán végülis csak ma adták ki a végleges listát. A New Moon soundtrack albumának is van hivatalos oldala: http://www.newmoonthesoundtrack.com/
1. Death Cab for Cutie - Meet Me On The Equinox
2. Band of Skulls - Friends
3. Thom Yorke - Hearing Damage
4. Lykke Li - Possibility
5. THE KILLERS - A WHITE DEMON LOVE SONG
6. ANYA MARINA - SATELLITE HEART
7. MUSE - I BELONG TO YOU (NEW MOON)
8. BON IVER & ST. VINCENT - ROSYLN
9. BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - DONE ALL WRONG
10. HURRICANE BELLS - MONSTERS
11. SEA WOLF - THE VIOLET HOUR
12. OK GO - SHOOTING THE MOON
13. GRIZZLY BEAR - SLOW LIFE
14. EDITORS – NO SOUND BUT THE WIND
15. ALEXANDRE DESPLAT – NEW MOON (THE MEADOW)

Boldog szülinapot Christian Serratos!

Ma ünnepli 19. születésnapját Angela alakítója Christian Serratos, akinek eredeti neve Christian Bernardi.

Pasadena-ban született, de Los Angeles Valley nevű városrészében nőtt fel. Felmenői között van olasz, mexikói és ír is. 3 éves korában kezdett műkorcsolyázni. 10 éves koráig edzett, és ezzel a nyilatkozattal kommentálta, hogy miért hagyta abba: "Az edzőim már az Olimpiáról beszélnek, de ez őrültség. Most csak a buli kedvéért csinálom."

A színészkedés mellett énekel, és a saját zenéit írja. Elmondása szerint a stílusa olyan, mint az Evanescence, Fly Leaf, Bright Eyes és Fiona Apple.
Színészi és modellkarrierjét, mint sokan mások, ő is a Ford Modeling Agency-nél kezdte.

Első komolyabb szerepe, a 2008-as Twilight-ban volt, mint Angela Weber. Emellett voltak még elenyésző szerepei olyan sorozatokban, mint a Hannah Montana, Zoey 101, 7th Heaven.
Nagy állatrajongó, kedvenc filmjei a Tristan + Isolde (2006), A Little Princess (1995), Practical Magic (1998) és a The House of Yes (1997). Jayne Mansfield rajongó. Kedvenc táncai: balett, jazz, hip-hop.

Via sztarlexikon.hu

2009. szeptember 20., vasárnap

Twitter és Youtube

Ez a nap is eljött, lett az oldalnak egy saját Twitter profilja és Youtube csatornája is :) A Twitterre mindig belinkeljük a legfrissebb bejegyzéseket és Youtube-ra pedig az eddig megjelent New Moon trailerek és a Twilight trailere került fel HD minőségben, de a többit is hamarosan felteszem. Ha regisztrálva vagytok a Youtube-ra akkor kattintsatok a 'subscribe' - ra és mindig értesülhettek róla, ha új videot teszünk fel.

Twitteren itt követhettek minket, a Youtube csatornánk pedig erre található.