2009. december 31., csütörtök

Búék 2: 2009 Legjobb TV Show pillanatai

2009 Legjobb Fotósorozatai

Barbi első videó szerkesztéses próbálkozásaival kívánunk Nektek nagyon boldog új évet! A videók témája a 2009-es legjobb fotósorozatok és a legjobb tv-s szereplések. Kisebb hibák előfordulhatnak, de ahhoz képest, hogy Barbi először csinált ilyet szerintem tök jó lett :) Szeretnénk megkérni titeket, hogy a videókat ne töltsétek fel a saját youtube fiókotokra, embedelni, linkelni, saját magatoknak otthonra letölteni nyugodtan lehet, de a saját account-otokra tényleg ne tegyétek fel. Sokat dolgoztunk velük, szeretnénk mi megkapni értük a nézettséget. Köszönjük szépen! [Megjegyzés: a tv show-s videót sajna blokkolta a youtube, de feltesszük máshová, így ezt a videót is csak holnap fogjátok tudni megnézni. Elnézéseteket kérjük.)
Holnap is kaptok még egy általunk készített hosszabb videót, ami a 2009-es év legjobb eseményeiről készül :)

Anna Kendrick az Entertaintment Weeklyben, plusz egyebek

Kellan a most "üzembe lépő" Klutch Nightclub megnyitó buliján tette tiszteletét a minap. Az öltözködést lazára vette mint mindig és az egész megjelenését egy csibészes mosollyal tette még szívdöglesztőbbé. Nem hiszem el, hogy ilyet leírtam... Mindegy. Kellan fanok irány a többi képért errefelé! Valamint a People's Choice Award-ra a hírek szerint Taylorral karöltve ő is elmegy, szóval képek lesznek ám készülőben :)
A Golden Globe jelölt Anna is szerepel az EW januárban megjelenő címlapján az Up in the Air-beli kollégáival, George Clooney-val és Vera Farmiga-val (szkennek). Ki megy megnézni a filmet? Mi Barbival tuti beülünk rá, a kritikusok is elég jóra értékelték. Egyébként az a szóbeszéd járja, hogy lehet Rob is ellátogat a Golden Globe-ra, ugyanis a Summit is csatlakozott azok társaságához, akik partit tartanak az esemény után. Bolondok lennének nem elküldeni "aranytojást tojó" kakasukat (tudom, hogy azok nem tojnak), Rob-ot...

A végére egy kis "talán" Eclipse hír: Mr. David Slade rendező most írta twitterre, hogy most tervezget valami újévi ajándékot... Egyáltalán nem árult el más részletet a dologról, de arra emlékezzetek, hogy a Summit azt mondta, a héten nem lesz Eclipse trailer. Nem tudom, hogy David ezek ellenére meg fog e lepni bennünket, de ha engem kérdeztek, új kép lesz az ajándék. via KLO, AKF

2009. december 30., szerda

Az AcedMagazine.com interjúja Alex Merazzal és Kiowa Gordonnal

Nemrégiben letudtam ülni a Twilight Saga: New Moon két vérfarkasával, Alex Merazzal és Kiowa Gordonnal. Mindketten újak a mozivásznon, de ti ezt nem tudhatjátok hiszen az előadásaik első rangúak.
Alex, a Michoacan-i Purepecha első nemzetség tagja, Mexikóban született és az arizónai Mesában nevelkedett. A New School for the Arts-on diplomázott mint sokoldalú előadóművész és festőművész. Versenyzett világszintű versenyeken, és számtalan tornát nyert meg a karatéban és capoeirában. Alex Pault alakítja a New Moon-ban, a vérfarkast és erős törzsi tagot.

Kiowa Berlinben, Németországban született, egy éves korában a virginai McLeanben költöztek, ahol az apja a kormánynak dolgozott. Mikor két éves lett az észak-arizoniai Hualapai rezervátumba mentek, ahol a natív amerikai kultúráról tanult. Később az arizoniai Mesa Mountain View High School tanul. Embry szerepét egy meghallgatáson nyerte el Phoenix-ben. Barátságosak és őszinték, a két színész nyílt volt bármire amit kérdeztem tőlük.

2009. december 29., kedd

TÚ interjú Taylor Lautnerrel és Kristen Stewarttal

A mexikói TÚ magazin készített interjút Kristennel és Taylorral, még a New Moon promóciós időszakában.Íme egy a cikk eleje, a folytatást könyvtárunkban találjátok.
Annyira klassz! Találkánkra Kristennel és Taylorral November 3-án délután 2 órakor került sor a mexikóvárosi Four Season Hotelben. Majdnem olyan volt mint egy álom, mikor láttuk Taylor-t a hotel kertjében fel-alá járkálni; koptatott farmert, szűk pólót és szürke bőrkabátot viselt. Fültől fülig érő mosolya idegessé és izgatottá tett. 20 perces várakozás után, eljött az idő, mellém ültek a színészek hogy boldogan válaszoljanak a kérdéseimre.

A hotelen kívül rajongók százai várnak rátok hogy az ablakon keresztül köszöntsétek őket. Hogy érzitek magatok az óriási siker miatt, miközben ennyire fiatalok vagytok?
Taylor: Azt hiszem ez mesés, mert semelyikünk sem számított erre. Mikor elkezdtük az első filmet, soha nem vártunk ilyesfajta reakciókat az emberektől. Ez nagyon ösztökélő. Lenyűgöző tudni, hogy ez a hatalmas rajongótábor támogat minket, és természetesen a rajongók végigkövetnek bennünket ezen az álmon.
Kristen: Nagyon motiváló, és ez arra késztet, hogy még keményebben dolgozz mint a kezdetekben, mert több ember fogja látni a New Moon-t. Főleg a fiatalok körében. Az az egyetlen dolog amire gondolni tudunk, hogy jó példát állítsunk a rajongóknak. Azt akarjuk, hogy mindent azoknak adjunk, akik oly sokat adtak nekünk is.

2009. december 28., hétfő

A New Moon jelmeztervezője: Tish Monaghan Edward öltönyéről és Jacob ruháinak megnyirbálásáról

Az Entertainment Weekly egy igazán érdekes interjút készített a New Moon és az Eclipse jelmeztervezőjével, Tish Monaghannal.
EW: Beszéljünk a lányokról. Rosalie és Alice?
TM: Nem volt sok lehetőség arra a New Moon-ban, hogy belemélyedjünk Rosalie háttértörténetébe, de azt tudjuk, hogy leérettségizett. Csak otthon látjuk őt, és otthon pont úgy öltözhet, ahogy akar. Visszatérve abba az időbe, amelyből ő származik, az egyik ikon, akiről Nikki Reed és én beszélgettünk Veronica Lake volt. Érzéki, csillogó, egyensúlyban van a szőke hajával. Alice természetesen még mindig középiskolás és neki nagyon stílusos kinézetet adtak a Twilight-ban, úgyhogy ezt szerettem volna továbbvinni. Olyan cuccokat akartunk, ami helyes rajta és nőies, több figyelmet szentelve a részleteknek, mint a kis rövidujjú kabát, a kézmelegítők és a sál a nyakában. Számomra ez mind olyan kis segítségnek tűnt, ami elfedi a testének azon részleteit, amik esetleg szikrázni tudnának. Mikor Olaszországba ment, Audrey Hepburn járt az eszemben. Van ez a lány, aki egy Porche-t vezet, ami eredetileg lehajtható tetejű lett volna, úgyhogy szerettem volna egy szép sálat a fejére, nagy napszemüveget, kis caprinadrágot. Mikor megemlítettem az egész Audrey Hepburn kinézetet Ashley-nek, ő azt mondta: „Úristen, ő a példaképem!” A legviccesebb dolog, amit valaha láttam az volt, mikor Ashley ácsorgott a kaszkadőre mellett Montepulciano kövezett utcáin, Olaszországban, mindketten ugyanúgy felöltözve. Ashley gyönyörűen nézett ki, sápadt, tündérkés, rajta a fejkendő, a piros kesztyű és egy Michael Kors kabát, a kaszkadőre ugyanebben, de a tipikus olasz orral és sötét szem alatti karikákkal. Annyira vicces. Elolvasom a teljes interjút

2009. december 27., vasárnap

Saturday Night Magazine interjú Bryce Dallas Howarddal

A Saturday Night Magazin egy hosszabb interjút készített az Eclipse új Victoriájával, Bryce Dallas Howarddal. Mivel az interjúban nem csak az Twilight Saga-ról van szó, ezért csak a minket érintő részt fordítottam le.
SNMag: Milyen volt a Twilight stábjához csatlakozni?
BDH: Ez egy igazán különleges sorozat és szemlátomást a franchise igazán azt tükrözi, amit Stephenie Meyer létrehozott. Részt vesz a forgatáson és ez igazán csodálatos. Ez tényleg egy hihetetlen mesebeli pillanat. És az emberek igazán kötődhetnek ehhez és reagálnak is rá. Szóval olvastam a könyveket és már akkor is Victoria karaktere állt hozzám közel. Csak a legjobb formámat akarom hozni, anélkül hogy a könyvek gátolnának.

Eclipse hírek

Visszatérve 3 napos szabadságunkról összegyűjtöttem az elmúlt napok legfontosabb híreit. Kezdjük az állítólagos Eclipse trailerrel: Az Eclipse Imdb-s profiljába valaki beírta hogy Amerikában a New Moon után már leadták a harmadik film első trailerét. Részletesen beszámolt arról, hogy milyen jelenetek voltak benne, de ez kamu. Ugyanis az egyik külföldi oldal szerkesztője utánajárt a dolognak, és kiderült hogy semmilyen trailert nem adtak le utána, főleg nem Eclipseset.
Tippelni sem tudunk hogy mikor kapjuk meg az első teaser-t a filmből ugyanis még maga a rendező, David Slade sem tudja ennek dátumát; amit Twitteren keresztül meg is osztott a rajongókkal:
"Nyomasztó kérdéssel találom szembe magam újra és újra - Mikor lesz az első Eclipse trailer? Nem igazán tudom, félek. Tudom hogy nagyon keményen dolgoznak rajta. De ötletem sincs hogy mikor fog kijönni."
Szóval még egyszer: NINCS ECLIPSE TRAILER!!

Sokan arra gondolnak, hogy talán a Remember Me előtt lesz látható a harmadik film első trailere, de még ez se biztos. Ugyanis szerintem egy pár másodperces bemutatószerűséget kapunk majd az első másfél-két perces trailer előtt, úgy ahogy a New Moon esetében is volt.
Nem tehetünk jobbat, csak várunk.

De még van egy kisebb hírem a harmadik Saga film háza tájáról. Ugyanis 3 új színész került fel az Imdb-s listába. Ben Geldreich valami John-t (állítólag ő volt Royce egyik barátja), Monique Ganderton egy gyönyörű vámpírt, Justin Rain pedig egy Quileute harcost alakít. Rain-re mindenki más képet rakott ki, szóval nem tudom hogy melyik a jó. De annyit szerintem kijelenthetünk, hogy mindhárman valamelyik visszaemlékezésben lesznek láthatóak.

2009. december 26., szombat

Comic Con és ebéd #3

A videók utolsó adagja. Még egyszer nagy köszönet Ágnesnek a segítségért!

2009. december 25., péntek

Comic Con és fagyöngy #2


2009. december 24., csütörtök

Comic Con és fagyöngy #1

A videókat Barbival fordítottuk közösen, de Ágnes nélkül most nem tudnátok megnézni. Nagyon sok köszönet az elkészítéskor nyújtott segítségért Neki!!

Karácsonyi ajándék #2 - Rolling Stone: Taylor Lautner vad utazása

Karácsonyi ajándéközönünk második meglepetése a Rolling Stone Magazin által készített Taylor Lautner cikk magyar fordítása. Maratoni gyorsasággal készültem/készültünk el vele, de azt hiszem nem fogtok csalódni, mert szerintem egy nagyon érdekes és pikáns interjúszerűségról van szó. Nem mindennapi kérdésekkel. Minden mondatát nagyon szerettem fordítani (kivéve egy-kettőt), szóval remélem nem csak a Taylor fanok örülnek majd neki. Mindenképpen olvassátok el, sokat megtudhattok Taylor pályafutásáról és személyiségéről.
Egy kis részlet a cikkből:A szokások rabja, magyarázza. „Mindenki megpróbál rávenni, hogy próbáljak ki új dolgokat az ételek terén, de én ragaszkodom ahhoz, amit szeretek. A Caeser salátámmal kezdek, majd a steakemmel az egyik oldalán fokhagymával, tört krumplival és talán némi spárgával. És ezzel el vagyok, minden egyes este.”
„Annyira válogatós. Én vagyok az első személy, aki rávette hogy sushi-t egyen.” emlékeztet Stewart. „Nagyon szilárd a dolgaiban. De ez sokat elárul a személyiségéről. Igazán szilárd. Nagyon biztos érzékkel rendelkezik magát illetően.” Elolvasom

Illetve ezúton szeretnénk megköszönni a sok-sok munkát, amit állandó és alkalmi fordítónk végeztek eme lassan fél év alatt. Rengeteg jópofa és komoly cikket, interjút olvashattunk fordításaik révén. Nagyon hálásak vagyunk! Áldott Karácsonyt!

Karácsonyi ajándék #1

Mint mondtuk készültünk nektek sok dologgal így karácsony táján, ezeket sorolom most fel, hogy tudjátok mire számítsatok:
1. "új" téli külső az oldalon
2. Könyvtár új kinézet
3. Taylor Rolling Stone interjú
4. 3 karácsonyi feliratos videó (Rob, Kris és Taylor)
5. A Comic Con sajtótájékoztatója magyar felirattal (27 perc!!)
6. Karácsonyi zene válogatás a mi választásainkkal
7. Hátterek 8 Twilight színészről
Azt hiszem semmit sem hagytam ki :) Ami ebből ma kikerül az oldalra az a zene (a letöltőlinket a hozzászólásoknál keressétek) , a hátterek, 2 videó és a Taylor interjú. Itt láthatjátok, hogy milyen háttereket készítettem, katt rá és nagyobb lesz ( a középső Vanity-s képet ne keressétek a csomagban, nincs benne) az összeset egybe itt tudjátok letölteni (7,5 mb).
A zenei összeállításhoz pedig egy borítót is készítettem, ezt nagyobb méretben itt találjátok meg, a letöltőlinket pedig mint írtam, a hozzászólásoknál.
Reméljük ezek az apróságok kedvetekre lesznek, sokat dolgoztunk velük, fogadjátok szeretettel :) Köszönünk nektek mindent és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!!

Egyébként meg kívánjunk boldog születésnapot "Anyánknak" Stephenie Meyernek, aki ma ünnepli 36. születésnapját! Isten éltesse nagyon sokáig!!

Kibeszélő: Ünnepi kiadás

Ez egy rendhagyó kibeszélő lesz, kívánjatok egymásnak mindenfélét az ünnepek alkalmából, mondjátok el ki, mit talált a karácsonyfa alatt vagy egyéb más élményeteket :) Ezúton is köszönjük, hogy velünk voltatok az év második felétől kezdve és nagyon boldog ünnepeket kívánunk. Mi most elmegyünk egy kis szünetre, ami azt jelenti, hogy ha nem lesz valami egetrengetően fontos hír a meglepetéseken kívül nem lesz friss. Ez a szünet dec. 24-től 26-ig fog tartani. Nekünk is kell egy kis pihi :)

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS JÓ KAJÁLÁST!! :)

2009. december 23., szerda

Edward Cullen is coming to town...

Na nem kell rögtön sikítozni, nem a pesti nagy faluba jön Edward Cullen. De hogy hová is azt csak akkor tudjátok meg (vagy nem) ha megnézitek a vidit (vagy nem :D). Kis előrejelzés a holnapi napról: rengeteg sok meglepivel készültünk nektek. És a rengeteget úgy értjük, hogy sok. Annyit mondok, hogy kedvezünk, szemnek, fülnek egyaránt, mozgó és állóképben. A Twinform virtuális karácsonyfája alatt sok sok ajándék lesz, de nem egyben fogjátok megkapni, hanem darabonként. Minden nap egy kicsit, a puttony szombaton fog kiürülni. Reméljük, örülni fogtok a dolgoknak, rengeteg munkánk van benne, sokat dolgoztunk azért, hogy ne múljon el senki karácsonya Twilight nélkül :)
Lesz ünnepi kibeszélő is (holnap reggelre fent lesz), ahová a jókívánságokat, kapott ajándékokat, ünnepi menüsort és egyebeket lehet felsorolni, hogy később visszaolvasva is jó emlékeket idézzenek. Szóval holnap max. délután 1-ig fent lesz a karácsonyi meglepik első része is, addig is fanvideóóó (vigyázat, gagyi minőség, de a lényeg a zene):

Los Angeles Times: Peter Facinelli - Team Edward

A Los Angeles Times meginterjúvolta Peter Facinelli-t. A színész, aki a nagylelkű Dr. Carlisle-t játssza, felfedte, hogy miért zavarja őt a New Moon. Miért fontos neki, hogy kapcsolatban legyen a Twilight rajongókkal, és igen, hogy mit gondol az új 90210-ről, amiben a felesége szerepel.
Volt már őrült rajongóval dolgod?
Igazán jó tapasztalatokkal rendelkezem. Egy Twilight-anyuka csapat jött oda hozzám, akik nagyon aranyosak voltak, mindig hoztak ajándékot. Hoztak magukkal egy nagy kosár kaját és aprósüteményt. Ők a legjobb rajongók. Boldog vagyok, hogy etetnek engem. Elolvasom

2009. december 22., kedd

Fotósorozatok: Anna Kendrick és Kristen Stewart

Kristen Stewart 2007-es Matt Jones által készített Cosmo Girl-ös fotósoroztának tagmentes képei  felkerültek a netre (képek), illetve Anna Kendrick-ről a Daily News készített egy sorozatot (képek). via AKF, KSF Lj

2009. december 21., hétfő

Boldog Születésnapot Jackson!

Ma ünnepli 25. Születésnapját Jackson Rathbone. Gratulálunk neki innen a messzi távolból is!

Egy kis háttérinfo Jacksonról:
Gyermekként Jackson rengeteg helyen megfordult édesapja munkája miatt. Szingapúrban született, de élt Maydenben, Jakartában (Indonézia), Londonban, Kaliforniában, Connecticutban, Norvégiában, végül Texasban kötött ki. Jackson részt vett a helyi közösségi színházban, rendkívül aktív volt, focilabdázott, kosárlabdázott és baseballozott is. Ráadásul elindított egy bandát és egy kis üzletet is. A legjobban a színészet és a zene tette boldoggá. Mikor középiskolába ment, elköltözött Michiganbe, és az Interlochen Arts Akadémiára jelentkezett. Itt rengeteg színészi előadáson vett részt. Ezen az akadémián diplomázott. Jackson legjobb barátja egy zenész, Alex Boyd, bemutatta őt menedzserének, Pat Cutlernek, aki rögtön észrevette benne a tehetséget. A filmkarierrt ajánlotta neki. Egyértelművé vált, hogy a színészet való neki. Egymás után kapta a szerepeket sorozatokban és filmekben egyaránt. Később Jacksont áthelyezték Torontóba, ahol jelenleg lakik. A nagy nemzetközi áttörést a Twilight film hozta meg a számára, Jasper Hale-ként. Jackson imádja a filmeket, és szeret tanulni is belőlük és imdája a zenét is.

Kedvenc filmjei: Kurasowa’s Seven Samurai, Jarmusch’s Dead Man, The Five Obstructions
Kedvenc zenészei, zenekarai, művészei: Robert Johnson, Spenceer Bell, Lou Reed, The Kinks, Tom Waits, Man Man, David Bowie, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis, Jr., The Stevedores and TV On The Radi,
Jackson felnéz Johnny Deppre, Van három nővére, Kedvenc focicsapata: Dallas Cowboys, Tagja egy zenekarnak, a 100Monkeys-nak, Volt egyszer egy nyelvpirszingje, Van egy tetoválása, Nem szereti a pókokat, Jackson színvak via

Még Rob képek Japánból

Lassan már ez is olyan lesz, mint a Vanity Fair: sosem fogy el :) De ezek most legalább jól sikerültek. Erre és erre még több. És emlékeztek a francia tévés szereplésre? Na onnan is jöttek normális képek. Mééég.

2009. december 20., vasárnap

Anna Kendrick a TIFF-en

Ezek az új képek a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon készültek, amin Anna legújabb filmje, az Up in the Air miatt vesz részt. Többi kép itt és itt.

A Twilight tündöklő csillaga, Ashley Greene

Egyszer régen a Twilight könyvsorozat egy olyan irodalmi rést töltött ki, amelyet azok a tinik alkottak, akik a tiltott szerelemről fantáziáltak egy vámpír és egy élő ember között.

Pár év eltelt és a Twilight mánia végigsöpört a nemzeten a mozikban, ezzel lehetővé téve a rajongók számára, hogy végre arcokat társíthassanak szeretett Edward Cullen-ükhöz és Bella Swan-jukhoz. A zűrzavar folytatódott, miután a fiatal és az idősebb rajongók engedtek a románc- és vérszomjuknak, az izgalom pedig biztosan eléri a rekordot a sorozat legújabb átirata, a New Moon kapcsán, ami Novemberben kerül a mozikba. Míg azonban a veterán szívtipró Robert Pattinson és Kristen Stewart a Twilight őrület központjában vannak, addig az olyan sztárok, mint Ashley Greene - másnéven a filmsorozat lelkizős, tündérszerű vámpírja, Alice Cullen – még mindig csak feldolgozzák az újonnan jött sikert. Tény, hogy a Jacksonville-i lakos Greene gyakorlatilag kezdő volt a vásznon, mielőtt megkapta azt a szerepet, ami megváltoztatta az életét. Még a mi fotózásunk, amit a West Hollywood-i Coco de Ville-ben tartottunk, az is a legelső címlapfotózása volt a sztárpalántának. Miután egy egész napot töltött dizájner ruhák, fotósok és egy olyan vicces szobor közt, ami a kutyáját, Marlo-t ábrázolja, Greene kapott egy kis időt, hogy szívjon egy kis friss levegőt, és tájékoztasson minket a Twilight-ban töltött életéről. Tovább olvasom

2009. december 19., szombat

MTV interjú Bryce Dallas Howarddal

Kalifornia, Beverly Hills – Múlt nyáron mint ismeretes a rajongókat megrázta mikor szeretett Twilight sztárjukat, Rachelle Lefevre-t kirakták a szériából, és helyére a Golden Globe-jelölt Bryce Dallas Howard került; ez a történet szinte ugyanolyan megrázó mint Stephenie Meyer bestseller regénye. De ahogy a hónapok teltek, Lefevre más filmekre váltott, míg Howard hízelgő megjegyzéseket kapott a stábtól és a New Moon egy hajórakományi pénzt csinált.

Június 30-án az Eclipse visszatér a mozivásznakra rengeteg ismerős arccal, de Victoria új lesz. Az MTV a színésznő új drámájának, a „The Loss of a Teardrop Diamond” kapcsán lehetőséget kapott hogy beszélgessen a gyönyörű 28 éves Bryce Dallas Howarddal, aki elmesélte, hogy alig tudott várni hogy kiderüljön hogy ő fogja alakítani Meyer egyik gonosz vámpír karakterét.

MTV: Nem titok hogy a belépésed a franchise-ba nem igazán ideális körülmények között zajlott le. Milyen dolgokat mondott és csinált a többi színész ezekben a napokban?
Bryce Dallas Howard: Az a nagyszerű ezekben az emberekben, hogy ezen élmény miatt annyira áldottnak érzik magukat. A rajongók válaszreakciói miatt. De annyira a földhöz közel maradtak, és a barátságaik nagyon őszinték. Azt éreztem hogy igazán, igazán szerencsés vagyok hogy ezen csodálatos emberekkel találkozhatok.

MTV: Kristen Stewart a közelmúltban azt mondta nekünk, hogy te „olyan jó színésznő voltál” az Eclipse forgatása alatt, hogy „nem volt nehéz félni” tőled. Miket gondoltál miközben vele forgattál, és ő ezen ikonikus szerep fejlesztésén fáradozott?
Bryce Dallas Howard: Kristen fantaszikus és annyira, annyira szenvedélyes a szerepe és a karaktere iránt. Először is mint a könyvek rajongója megkönnyebbüléssel mentem a forgatásra és láttam hogy mennyire komolyan veszi ezt mindenki. És, igen, Kristennel dolgozni hihetetlen volt, hihetetlen.

Jackie nővér

Jó hír a Peter Facinelli rajongóknak: februárban nálunk is látható lesz Peter sorozata, melyben szintén dokit játszik. Érdekesség, hogy a doki stresszhelyzetben előszeretettel markolássza Jackie néni melleit :D
Origo cikk: Új szériákat indít hamarosan a Viasat3, illetve frissebb évadokkal folytat pár korábbi sorozatot: Februárban itthon is látható lesz a Nurse Jackie, Jackie nővér címen, ebben a Maffiózókban Tony Sopano feleségeként, Carmelaként megismert Edie Falco a főszereplő. A 2009 júniusában indult feketekomédiában is bizonyítja tehetségét, egy nem csak jóságos, korántsem hibátlan kórházi nővért alakít. Kint a Showtime vetíti, amely a Kaliforgia, a Dexter, a Tudorok vagy a Spangli otthona, azaz egyfajta garancia.

Valentine's Day második trailer és poszter

Megérkezett a Valentine's Day első posztere  (teljes méretben a tovább mögött nézhető) és a film második trailere is.

Még 5 érdekesség a New Moonról

Az EW.com-on még plusz 5 érdekességet fedett fel Chris Weitz a New Moonról:
1. Elrejtett farkasok
Egy farkas körvonalai fedezhető fel abban a tálban, amiben Carlisle elégeti a véres rongyokat, miután összevarrta Bella karját; Jacob felsőjén mikor az iskola parkolójában találkoznak; illetve egy farkas csecsebecse az az álomfogó, amit Jake ad Bellának
2. Vámpír-lift-zene
Mikor Bella, Alice és Edward belépnek a liftbe, hogy lemenjenek a Volturihoz Strauss' Die Fledermaus (a.k.a. The Bat) című darabja hallható.
3. Érzelmi hátizsák?
Mikor Bella a rétet keresi, ahol ő és Edward szoktak együtt lenni, a hátizsákjára egy arany iránytű van erősítve – része a hátizsákomnak!
4. Sebes udvarló
Egy kis trükköt sikerült végrehajtanunk mikor Edward kiszáll Bella furgonjából. Meg akartuk mutatni, hogy Edward hihetetlenül gyorsan mozog, szóval mi Robot a kamera jobb oldalához állítottuk de nem látható helyre; és a dublőrt, aki ugyanúgy volt felöltöztetve, mint Rob a vezető ülésbe ültettük. Mikor Edward kiszáll, az a dublőr, és ekkor Rob a kamera elé lép, így úgy néz ki mintha gyorsabban ott lenne, mint az emberileg lehetséges lenne.
5. Keresd fel
És az utolsó, de nem utolsósorban: Ha tudni akarod hogy mit mond Jacob Bellának a majdnem csók előtt, kérdezz egy Quileute-et! A Quileute törzsi tanács weboldalának címe: www.quileutenation.org. De ennél többet tudok elmondani – Jacob azt mondja: „Kwop kilawtley.”

2009. december 18., péntek

5 újabb érdekesség a New Moonról

A iTunes-on Chris Weitz megadott egy 5-ös listát ami titkokat, érdekességeket árul el a New Moonról. Ennek lesz majd egy folytatása is az Entertainment Weeklyben.
1. A Volterra-i tornyot és a Szent Márkusz fesztivál vörös köpenybe bújt résztvevőit láthatjuk Bella Rómeó és Júlia című könyvének borítóján, mikor felébred a szobájában.
2. A farkas-harcban szándékosan borítottuk fel a kamerát mikor a farkasok a kamera felé bukfenceznek, szintén hallani ahogy a mikrofon kattog/recseg, mintha az állat belefutna a kamerába és feldöntené.
3. Quileute kultúráról: mikor készültünk Jacob és Emily házának vizuális megvalósítására David Brisbrin a produkció tervezője és a csapata lement La Push-ba és találkozott a Quileute vezető tanácsával. Amíg ott voltak, egy fiatal quileute kislány odaajándékozta Davidnek az első dobját, amit ő maga készített. Megmutatva nagyrabecsülésünk, elhatároztuk hogy egy feltűnő felvételbe beletesszük – Emily házának bejáratához helyeztük el és láthatod is amint Bella belép a házba. Szintén a „hívást”, amit Embry és Jared csinálnak amikor leugranak Bella furgonjáról az is a quileute szokás, a gyerekek szokták csinálni.
4. Az oka annak, hogy a holdfázis visszafelé fedi fel a főcímet az tudományosan helyes. Megnyugtatott egy asztrofizikai szeminárium, Neil DeGrasse Tyson megjegyezte hogy számos filmben egyszerű tudományos hiba látható.
5. A Volturi központjában Aro olaszul beszél – „La Tua Cantante” egyszerű kell, hogy legyen a könyv olvasói számára – arra utal, hogy Bella vére Edwardnak „énekel”, azaz a lány vére sokkal jobban vonzza, mint bárki másé. Később mikor Bella arról beszél nekik, hogy nem tudnak semmit Edward lelkéről, Aro a következőket mondja – „Fore… ne il vostro l’uno o altro” – „Talán… a tiédről sem.”

Jackson Rathbone: Chartattack interjú

Jackson Rathbone-t tagadhatatlanul is Jasper Hale szerepe miatt ismerik leginkább, őt alakítja a Twilight következő folytatásában a New Moonban. De a szíve mélyén ő csak egy srác, aki egy rock 'n' roll bandában gitározik. Rathbone mesélt a CHARTattacknak az Eclipse forgatásáról, ami a Twilight Saga harmadik része lesz, valamint arról is, hogy milyen az élete szívtipró tinivámpírként és imádott együtteséről, a 100 Monkeys-ról is.
"Zenész vagyok, van egy bandám, a 100 Monkeys, úgyhogy ha nem filmezek akkor velük dolgozom. Folyamatosan új számokat csinálunk és koncertezünk. Egy élvezet részese lenni a Twilight könyveknek, de csomó más dolgom is folyamatban van." Elolvasom

Ashley premieren és egyéb apróságok

Először is ne haragudjatok, hogy nem nagyon van friss, igyekszünk a fontosabbakról beszámolni, de jelenleg gőzerővel készítjük a karácsonyi ajándékokat nektek, nem is tudom, hogy készen leszünk e minddel időben de nagyon remélem. Meg ugye Barbinak is még vannak sulis teendői valamint a magán karácsonyi bevásárlásainkat is intéznünk kell valamikor.
De térjünk a lényegre, hírek Twilight World-ből: Szomorú dolog történt Rachelle Lefevre színésznővel, szeretett kutyusa meghalt. Twitteren közölte a hírt: "Szeretett Honeynk ma elhagyott minket. Ő tanított meg szeretni. A szívem egyszerre gyógyult és törött mindörökre." Nagyon sajnáljuk szegény kis ebet és Rachelle-t is, gondolom sokan tudják milyen érzés elveszíteni egy állatot, aki több éven keresztül a társa volt az embernek.
Mentek már a hírek arról, hogy Kellan valószínűleg a Calvin Klein pasi alsónemű gyártó cég reklámarca lesz, de Charlie Bewley ezt most meg is erősítette a twitteren, szóval a Kellan fanok valamikor a közeljövőben ínycsiklandozó félmeztelen képekben lubickolhatnak :)
Ashley Greene tegnap elment Sherlock Holmes premierjére, amiről a twitteren is beszámolt:
"Ámulva néztem Robert Downey Jr-t Sherlock Holmes-ként. Mindenkinek meg kell néznie ezt a filmet!! Annyira jó!" Érdekesség, hogy Ash ugyanolyan cipőben jelent meg, mint amilyet Kristen is viselt Párizsban a New Moon promózásakor. Több kép ez eseményről Ashley-vel errefelévia AshleyGreene.net

2009. december 17., csütörtök

The Runaways teaser trailer

Az a baromi nagy igazság, hogy nem igazán vártam a The Runaways-t, de ez a teaser trailer állatian jó. Kíváncsi leszek a teljesre, de ezek után várós a film.

2009. december 16., szerda

Anna énekel

Hát ez brutál komoly. Kerestem már régebben youtube-on valami Anna énekes vidi után de egyszerűen nem találtam. De ebből is látszik, hogy vannak nálam ügyesebbek is, hisz az alábbi vidiben Anna egy színpadi musical jellegű darabban énekel, ami gyanúm szerint valami sorozatban lehetett (2003-as Camp). Annyit tudok erről a szerepről, hogy ő valami Fritzit alakít, aki leváltja a piás színésznőtársát vagy mi. De az tuti, hogy Anna hangja valami elképesztő!! 0:50 körül kezd. via @Kstew411

Szerda délutáni fanvideók

Mindkét darab lovesimplicity műve. Az egyik a Team Jacob-osoknak, a másik pedig a Team Edward pártiaknak kedvez. Enjoy!

Új Ashley Greene fotósorozatok

A Teen Prom-os videót egy fotózás is követte, két képet és a címlapot máris feltették a netre, szóval íme Ashley, mint bálkirálynő, még több kép itt. Valamint az olasz Grazia magazin is készítette vele egy új képcsokrot, azt hiszem ilyen téren bátran merem állítani, hogy Ashley a legtermékenyebb :) Sokkal több kép itt. via AGC

Rajongói oldalak által készített interjú

Persze, mivel sokan zenészek vagytok magatok is, azon tűnődtem, milyen szerepet játszik a zene a filmben. Nagyon nagy hangsúlyt helyeztek a filmzenei és a Score albumra a Twilight-nál és a New Moon-nál is, csak szerettem volna megismerni a ti nézőpontotokat is.
Jackson:
Ah, igen. Mint zenész, én is csináltam már filmzenei munkákat, ez az egyik olyan dolog, ahol a zenének nagyon közel kell állnia a filmhez. Egy olyan dolog, ahol a zene igazán megmutathat egy érzelmet; felidézhet benned egy érzelmet, tudod szomorúságot vagy reménytelenséget. Úgy értem hányszor volt, hogy hallgattál egy számot a rádióban, ami megríkatott. Ez megtörténik, rengeteg érzelem van a zenében, nagyon jól használható és azt hiszem a Twilight ezt nagyon jól csinálta. Miután megnézed a New Moon-t úgy értem…
Nikki: Igen azt hiszem a New Moon-ban jobban, csak azért mert azt hiszem a New Moon-ban rengeteg pillanat, rengeteg hosszú, nem akarom azt mondani, hogy hosszú drámai szünet, de pillanat van, ahol szükséged van a zenére, hogy kommunikáljon veled ezzel a fontos témával kapcsolatban és, össze tudja hozni az egészet Bella traumás érzelmi útjával.
Kellan: Igen, teljesen egyetértek. Úgy értem, amikor olvastam a New Moon-t, férfiként, nekem egy kicsit lassú volt, mert nem igazán tudtam megérteni, hogy egy nő ezen, hogy megy keresztül. És tudom, nem próbálok meg az összes férfi nevében beszélni, de úgy érzem Bella átment néhány olyan jellemző dolgon, mint a legtöbb nő. És egy kapcsolat-alapnál, tudod, ahol felnősz és a könyvnek vannak olyan részei ahol sok oldalon keresztül erről van szó, és a New Moon-t nézve, Chris talált egy briliáns utat, hogy meghódítsa és megcsinálja ezt. Úgy értem rengeteg oldalon keresztül Bella csak ül, de a filmben mintha csak egy perc lenne. Nagyon király volt és azt hiszem a zene egy fontos része, amikor látod azokat a részeket ahol nincs szükség párbeszédre. Kifejezésekkel rengeteg mindent ki tudsz fejezni, nem csak szavakkal és a zene segíti motiválni a közönséget.
Nikki: Segít, hogy érezd. Elolvasom

2009. december 15., kedd

Anna Kendrick Golden Globe jelölése

Anna Kendrick az Up in the Airben (Egek Ura) nyújtott alakításáért Arany Glóbusz jelölést kapott. Az Arany Glóbuszt a hollywoodi újságírók szavazatai alapján ítélik oda legjobbaknak. Anna-t a legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölték. Itt a jelöltek listája:
- Penélope Cruz, Kilenc (Nine)
- Vera Farmiga, Egek ura (Up in the Air)
- Anna Kendrick, Egek ura (Up in the Air)
- Mo'Nique, Drágaság: Készült Sapphire Nyomás című regényéből ( Precious: Based On The Novel 'Push' By Sapphire)
- Julianne Moore, Egy egyedülálló ember (A Single Man)

Hát nagyon erős a mezőny, főleg úgy hogy Anna másik színésztársát is jelölték az Up in the Air-ből. De nagyon-nagyon szorítunk Anna-nak. Már így hatalmas elismerés hogy jelölték. Gratulálunk!! Anna-t egyébként Critics' Choice Awards-on is jelölték szintén a Legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Egy másik jelölésről:
A Twilight zeneszerzőjét, Carter Burwell-t is jelölték a Golden Globe-on, mégpedig a Legjobb Score kategóriában a Where The Wild Things Are (Ahol a vadak várnak) című film zenei anyagért. Neki is gratulálunk. via

Anna Kendrick a Jay Leno Showban

Anna Kendrick meghívást kapott Jay Leno esti műsorába (stillek a showból), ahol többek között arról is mesélt, hogy a kocsiját Charlie-nak nevezi Charlie Brown után, arról, hogy ő is egy sulis színjátszócsoportban kezdte a színészkedést, még kiskorában. Elmondja, hogy neki nem sok gondja van a paparazzikkal, ugyanis az "emberek" túl unalmasak nekik, szóval utánuk nem leskelődnek annyit. A George Clooney-val történő forgatási élményeiről is mond pár szót és azt is, hogy nem igazán van oda a repülőterekért, mert például akármikor levetkőztethetik és nem is mondhat ellent az őrnek.
A műsor végén egy sztárok közötti "autóversenyben" is részt vesz, aminek az a lényege, hogy a Jay Leno-nál megjelent hírességeknek menniük kellett egy gyors kört időre egy autóval és az eredményeket folyamatosan vezetik. via AKF

Bryce Dallas Howard: az Eclipse-nek „rendkívüli fináléja” lesz


Bryce-t az Mtv a jövőre mozikba kerülő Eclipse nagy fináléjáról kérdezte, azonban nem árult el fontos részleteket. Azonban nem meglepő, hogy Bryce számára is az abszolút kedvenc jelenet - mint ahogy a többi Twilight színész számára is - a film végén látható Victoria újszülött vámpírhadserege és a Cullen-farkas szövetség között zajló háború. „Ez egy rendkívüli finálé lesz. Nagyon szórakoztató volt csinálni.”
Úgy látszik nagyon rejtélyes a filmet illetően, ugyanis nem volt hajlandó több részletet elárulni az Eclipse-ből. De annyit még igen, hogy még a Twilight ballet stúdió jelenetét és a New Moon Volturi harc jelenetét is felül fogja múlni. „A producerek azt mondták, hogy a franchise során ez eddig a leglátványosabb amit leforgattak.” – mondta Bryce. „Az újszülött sereget egy csata miatt teremtették. Ez egy igazi csatajelenet.”

2009. december 14., hétfő

Kérdezz Robert Pattinsontól!

Csatlakozz a Remember Me barátaihoz a Facebook-on és kérdezz Robtól! A kérdésekre videóüzenetben fog válaszolni. A részletekért irány a fészbúúúk :) Új trailer a Remember Me-hez: semmi új nincs benne,csak rövidebb és kihagytak belőle pár dolgot. Akit érdekel irány erre.

Ashley Teen Prom fotózás

Ashley-nek lesz egy új sorozata, ahol a fiatalabb lányoknak ad ízelítőt pár olyan ruhából, amiben elmehetnek az éppen aktuális sulis báljukra. A videóban Ash az Eclipse-ről is ejt pár szót.

Interjú az Újhold „emberei”-vel

Minden bizonnyal a figyelem középpontjában az Újhold vámpírjai és vérfarkasai állnak, de ne feledkezzünk meg Bella középiskolás barátairól sem, akik a valóságot képviselik. Anna Kendrick (Jessica), Michael Welch (Mike), Justin Chon (Eric) és Christian Serratos (Angela) arról beszéltek, hogy hogyan gondoskodnak a franchaise vicces oldaláról és őrzik meg a valóságot halandóként a természetfölötti teremtmények között.
Ha nem embereket játszottatok volna, akkor melyik karaktert részesítettétek volna előnyben: vámpírok vagy vérfarkasok?
Anna: Én személy szerint vérfarkas lennék, nagyon sok vidámság van Bennük. A vámpírok túl menők, de nagyon nyugodtnak és fegyelmezettnek kell lenniük állandóan. A farkasok jobban elengedhetik magukat.
Michael: Én inkább vámpír lennék. Tök jó lenne, mondjuk az első 100 év. Nagyon vicces lenne eljátszani, mert a vámpírok nagyon menők, szexisek, érdekesek és összetettek.
Christian: Farkas lennék. Leah-t játszanám el, mert olyan kis pimasz. Elolvasom

2009. december 13., vasárnap

Taylor Lautner az Saturday Night Live-ban

Mint tudjátok tegnap volt az Saturday Night Live adása Amerikában, amiben Taylor (promóképek) volt az egyik házigazda  Bon Jovi mellett. Mivel egy komédia műsorról van szó ezért Taylor sem maradhatott ki egy kis poénkodásból, ugyanis belebújt a Team Edward-os Mariana bőrébe. Őrület ahogy kinéz abban a felsőben, szoknyában és harisnyában. De ami még a plusz, ahogy előadja!! Szakadtam a nevetéstől!

2009. december 12., szombat

Rob sajtós képek + Kris Teen Vogue


A Los Angeles-i sajtótájékoztatós fotósorozatból újabb adag kép került elő Rob-ról és Kristen egyik régebbi Teen Vogue fotózásáról is kaptunk outtake-eket. Több Rob itt és több Kristen itt.

Szemtől szemben Ashley-vel

Leginkább Alice Cullenként, Bella szerelmének, Edwardnak vámpír húgaként ismerik. A Twilightban ő a kissé komor hátterű Alice. De mostanság ő csak Ashley Greene – egy határozottan fényes pont. Összeültünk vele, hogy beszéljünk a hírnévről és természetesen a legújabb Twilight filmről, a New Moon-ról.
K: Mennyire volt más élmény a New Moont készíteni az eredeti Twilight filmmel szemben?
V: Nekem, személyesen, sokkal nagyobb szórakozás volt, nyugodtabb voltam és jobban élvezni tudtam a játékot. Már kialakítottuk az egymás közötti kapcsolatainkat, így már kis családként működtünk együtt. Aztán, persze az sem elhanyagolható, hogy nekem is mennem kellett Olaszországba. A toszkán vidék látványára felébredni valami hihetetlen! Rengeteg pasta-t ettem.

Peter és Chaske New Yorkban, Xavier fotósorozat

Chaske Spencer és Peter Facinelli pedig egy különleges áramfejlesztő gépet használt, amit a lelkes New Yorkiak is kipróbálhanak majd a Time Square-en Újév éjszakáján. Ezzel is felhívva a figyelmet a kevesebb és energiatakarékosabb áramhasználatra. via Twifans, XS.net
Xavier Samuel fotósorozat, sajnos a nagyrésze szét van taggelve. Még több Xavier

2009. december 11., péntek

Két új kép Kristen két új filmjéből

A Sundance kihirdette a teljes filmbeosztást, így hát megkaptuk az első képet a The Runaways-ből és egy újabbat a WTTR-ből. Alig várom, hogy lássam mindkettőt! via

Kis Eclipse update

David Slade mester volt olyan jófej, hogy nem feledkezett el rólunk a forgatás végeztével sem és új infókat csepegtet a készülő Eclipse-ről, amik a következők:
Farkasokat vizsgálunk ma, egyre jobban és jobban néznek ki. Az Eclipse története és ahogy a filmet megközelítettük egy sokkal realisztikusabb beállítást kíván meg.
Úgy látszik a héten lehet meglesz a zeneszerzőnk is, szorítsatok, hogy jó híreket közölhessek.
Ahogy haladunk a vágással, Edward nagyon erős jelenlétet kap, a szerelmi történet intenzitása és a rivalizálás Jacob között van a vezető ülésben [ez fogja előre vinni a történetet]
Jacob és Bella intenzitása egyezik és még az akciójelenetekben is. Remek egyensúlyban vagyunk eddig. Még 200 nap.
IMÁDLAK DAVID! Tudom, hogy nem fogod elcseszni! Nem tudom megmagyarázni az okát, de feltétel nélkül bízom a munkájában. Gooooo David! Kövessétek twitteren!

Alkonyat - Magellán

A TV2 Magellán című műsorában holnap este, 19 órakor a vámpírokról lesz szó és az Alkonyat témáról is lesz beszélgetés. A kommentekhez majd jöhetnek a vélemények. Remélem nem fognak olyan hülyeségeket beszélni, mint pl. az Edward Pattinson dolog...

Anna Kendrick, Ashley Greene: Tyler Shields

Tyler Shields a Twilight több sztárját is lencsevégre kapta már, ezúttal pedig Anna Kendrickről készített egy újabb sorozatot. Nagyon kedvelem ezt a fotóst, letisztult, egyszerű de mégis komor és sötét néha erotikus felhangú képeket csinál. És az sem elhanyagolható, hogy mindenki nagyon dögösen néz ki a képein. Több Anna kép erre.
Ashley Greene egyik régebbi Tyler-es sorozatából pedig felkerül a netre a kulisszák mögött készült videó. Ashnek egyébként ha jól számoltam van vagy 4 olyan sorozata amit ugyanez a pasi készített róla.

Time Out Kids interjú Peter Facinelli-vel

Úgy éreztem, mintha álmodnék – de nem álmodtam. Tényleg Peter Facinelli-vel beszélgettem, a Twilight filmek Dr. Carlisle Cullen-ével. Habár a sorozat rajongói vérszomjasan várják a The Twilight saga: New Moon November huszadikai bemutatóját, a 35 éves színész – egy mohó twitterező, több mint 1, 2 millió követővel, és három kislány apukája, felesége Jennie Garth színésznő a 90210-ből – ugyanolyan nyugodtnak és higgadtnak tűnik, mint vámpír karaktere. Jelenleg New York-ban forgatja a Nurse Jackie című sorozat második évadát, és rendszeresen ingázik Los Angeles-be, hogy láthassa a családját. A feltűnően jóképű sztár félretett egy kis időt mozgalmas beosztásában, hogy beugorjon a Time Out Kidsbe, hogy beszéljen családjáról, karrierjéről, szülővárosáról (Queens!), és természetesen a Cullenékről. Tovább olvasom

2009. december 10., csütörtök

Bryce D. Howard a beilleszkedésről

"Az Eclipse-nél nagyon szerencsétlen körülmények léptek fel. Ugyanis a színésznő, akit már mindenki ismert és aki remek munkát végzett ezen a szerepen, nem volt szabad [a forgatásra elérhető] és egyszerűen csak kerestek valakit a helyére aki betölti azt a lyukat. És ez éppen, pontosan a forgatás kezdete előtt történt. Voltak félelmek és nagy volt a felelősség, hogy a legjobb formámat tudjam hozni, de a csapat nagyon csodálatos volt. Imádják a könyveket, mindegyik színész imádja a karakterét is, ők maguk is rajongók. A forgatáson nagyszerű volt az energia, jó volt látni, hogy ilyen szenvedélyesen dolgozik mindenki azon, hogy életre keltse a karaktereket."

Hát nem tom. Engem még mindig nem győzött meg, majd az Eclipse után nyilatkozom. Vagy nem változik a véleményem vagy pedig nem változik a véleményem :) Nekem akkor is Rachelle marad az örök Victoria, és tudom, hogy ezt már százszor elmondtuk, de ez akkor is így marad.

Boldog Születésnapot Xavier!

Ma ünnepli 26. Születésnapját az ausztrál Xavier Samuel. Xavier 1983-ban született a dél-ausztráliai Adelaide-ben. 2001-ben érettségizett, de a színészet iránti érdeklődése már a középiskolában megmutatkozott, ugyanis számos iskolai darabban szerepelt. Egyetemi évei alatt egy zenekarban is énekelt, de otthagyta a bandát mert a színészi karrierjére akar/akart koncentrálni. Eddig leginkább TV-filmekben mutatta meg tehetségét, de mozifilmekben is kapott kisebb-nagyobb szerepeket. Az Eclipse mellett egy másik filmben, egy ausztrál horror-ban is láthatjuk majd - mégpedig a Road Trainben (jelenleg előkészületi fázisban tart a film), aminek az előzetesét itt nézhetitek meg. Xavi miatt biztos hogy megnézzük.

Innen a távolból is nagyon-nagyon Boldog Születésnapot Xavier!

Videóklip: Lupe Fiasco - Solar Midnite

Hivatalos videóklippet is készítettek a New Moon Soundtrack albumának 3. dalához. Ezen dal pedig Lupe Fiasco Solar Midnite című száma: ez hallható a Facepunch című film alatt, mikor Bella, Jake és Mike elmennek moziba. És itt egy színfalak mögötti videó is.

2009. december 9., szerda

USA Today fotósorozat Kristen Stewarttól

Végre valahára HQ minőségben is kikerültek az USA Today számára készített képek Kristenről, amit még az interjúsorozat alatt készítettek, és nem csak őt kapták el egy körre hanem tudtommal Taylort is, de az ő képeiről még nincs hír. Több Kristen

Eclipse az IMAX mozikban

A Summit Entertainment bejelentette, hogy a jövő nyáron mozikba kerülő Eclipse IMAX mozikban is megtekinthető lesz. Legalábbis külföldön tuti, itthoni mozik erről még biztosan nem tudnak tájékoztatást adni. És hogy letisztázzuk az IMAX mozi nem 3D-t jelent, hanem nagyobb vásznat, élesebb képet és sokkal jobb hangminőséget.
Kis érdekesség még az Eclipse-szel kapcsolatban: az egyik oldalnak olyan képsorozata van, ami tuti, hogy egy videóról készült, de senki sem tudja miféle videó ez, csak annyi a biztos, hogy az Eclipse logója szerepel benne... Csak nem ez a meglepetés amit a Summit már megint csak halogat?? Egyébként a New Moon stáblistájának a végén is ott volt az Eclipse logó, mi megvártuk moziban :) Nézzétek a képeket, nyilvánvaló, hogy ezek egy mozgó cuccból lettek kivágva, több erre:

Glamour kérdezz-felelek

Az angol Glamour magazin készített egy kérdezz felelek írást is a hosszabb cikken kívül, amit már korábban mi is megmutattunk. Nikki, Kellan, Ashley és Jackson válaszolt:
Kit ajánlanál a stábból partnernek egy kapcsolatra?
Kellan: Ashley Greene-t. Nagyon közel vagyunk egymáshoz és nagyszerű egy számodra ilyen különleges emberrel dolgozni, vagy csak tanácsot kérni tőle.
Nikki: Elizabeth Reasert. Mindig helyén van az esze.
Ashley: Én mindig Kellan-t kérdezem a pasikról, mert ő tényleg őszinte velem és bár még új, de Bryce Dallas Howardot ajánlanám, mert gondoskodó és anyáskodó..
Jackson: Peter Facinellit. Felesége van, gyerekei, gyönyörű otthona. Ez fantasztikus. Egy nap remélhetőleg, majd én is kérek tőle tanácsot. Elolvasom

Erről a fotózásról készült ám videó is, amit még eddig nem mutattunk meg, úgyhogy ezt most sürgősen pótoljuk. Ashley és Jackson valami hihetetlen aranyosak együtt :)

Kellan és Nikki fotózásán készült videó a továbbra kattintva nézhető.

SNL promó Taylor Lautnerrel

Mint tudjátok a Summit megígérte, ha eléri Twitteren a 200 000 követőt akkor egy kis meglepetéssel fognak szolgálni a fanoknak. Hát mi nem ezt a meglepetést vártuk, egy Eclipse teaser-t akartunk! De "csak" egy promóképet és videót kaptunk az SNL-ből, aminek Taylor lesz az egyik házigazdája szombaton. Itt a kép és a videó:

2009. december 8., kedd

Taylor: Kristennel olyanok vagyunk, mint Jacob és Bella

Az Újholdban olyan legjobb barátokat játszanak, akik egy románc határán ingadoznak – de milyen valójában Taylor Lautner és Kristen Stewart kapcsolata a vásznon kívül? Taylor elmeséli.
"Hasonló a kapcsolatunk ahhoz, ami Jacob és Bella között van," meséli a 17 éves srác a Kristennel való kapcsolatáról a People magazinnak. "Nagyon nyitottak és őszinték vagyunk egymáshoz. Ez nagyban megkönnyítette a filmezést." Mikor arról kérdezték, hogy mit keres egy nőben, Taylor – akit mostanában a country énekesnő Taylor Swift-el kaptak lencsevégre – elmondja, hogy az a fontos számára, ha "valaki saját magát adja és nem pedig egy megrendezett show-t. " Az első csókjáról is lerántja a leplet a magazinban, ami "nem volt olyan fülledt" mint színésztársai, Kristen és Rob vásznon előadott csókjelenete. via

The Yellow Handkerchief: új részlet Kristen fimjéből

TYH vagyis The Yellow Handkerchief. A film 2008-ban debütált a Sundance-en és idén végre a mozikba is eljut, ennek kapcsán adtak ki egy újabb jelenetet, ami nem más mint egy csók jelenet.

Videók a premierről - Ashley és Kristen

A nagyobb külföldi oldalak is ott voltak a New Moon Los Angeles-i premierjén és az általuk készített videókból, képekből csináltak nagyon jó vidit. A zenék mindkét esetben Hana Pestle szerzeményei.

2009. december 7., hétfő

Alex Meraz: People és Interview fotósorozat

Sajnos még csak ezt a 3 képet kaptuk, reméljük lesz több is. Múltkor kutakodtam Alex Meraz videók után és belefutottam egy olyanba, amit még nem láttam. Ezt az Interview Magazin készítette, gondoltam megosztom veletek is, hátha nem látta még más sem. 

2009. december 6., vasárnap

Besttwilighters-Twinform Fórum

Kaptunk egy felkérést a legnagyobb magyarországi Twilight fórumtól, hogy mi lenne ha társulnánk hozzájuk, úgy mint az ő főoldaluk. A fórum jelenleg közel 150 taggal büszkélkedik, ami azt jelenti, hogy ott bizony zajlik az élet :) Ezért Barbival közösen úgy döntöttünk, hogy élünk a társulás lehetőségével, tekintve, hogy nálunk a chat-ben csak időnként van pörgés, mindenki különböző napszakokban érhető el. Szóval aki szeretne egy naaagy közösségbe tartozni és jókat beszélgetni, annak erősen ajánljuk a (mostmár) Besttwilighters-Twinform Fórumát, amit a bal oldalon található bannerre kattintva könnyen elérhettek. A csapathoz való tartozásért csak egy gyors és ingyenes regelés kell, azért, hogy elérhessétek az oldal dolgait. Ott MINDENT kérhettek (olyat is amit itt mi nem engedtünk :). Persze az oldal chat-je továbbra is működik, a Fórum csak egy alternatív játszótér arra az esetre, ha mindenképp szeretnél beszélgetni, de nálunk épp nincs társalgópartner :)
A Fórum egyébként karácsonyi játékot is hirdetett tárgynyereményekkel, a játék határideje dec. 15 utána szavazással lehet nyertest választani, ezzel kapcsolatban a Fórumon a Fanart-->Karácsonyi játék rovatban olvashattok!
A fórum működésével kapcsolatban is találtok segítséget az Általános Szabályok topikban, de aki már volt ilyesfajta oldalon, az tudja hogy semmi bonyolult nincs benne, aki pedig új, annak sem kell nehéz dolgokra gondolnia :)

Száz szónak is egy a vége, irány a Besttwilighters-Twinform közös fóruma, ahol a mi híreink nagy része is elérhető lesz, valamint rengeteg újságscan, képek és videók is! A mi híreinket is megtaláljátok majd, hisz mi lettünk a főoldaluk :)

Vámpírok Vancouverben: minden a New Moon színfalai mögül

Végre valahára lustaságomat legyőzve lefordítottam a hiányzó anyagot az egyik New Moon-os beszámolóhoz.
"Sokszor mikor megkérdezem a rajongókat, hogy „Melyik a kedvenc könyved?” azt mondják hogy az Alkonyat. Az ok amiért ezt mondják sokszor az, hogy „Nos, ez az első belépőm ebbe a világba” és az az érzés amit többé már nem kapsz vissza. Az első élményed. Szóval az Újhold-ban már ismered a karaktereket, van valami fogalmad hogy merre tart a történet, ha olvastad a könyveket, mostmár tudod mik az igazi küzdelmek. "
A teljes Rachelle interjú a könyvtárban olvasható.

Valamint ezen interjú elkészültével teljessé vált a Hollywood.com beszámolójának anyaga, mely még májusban készült mikor az egyik riporterük kint járt a forgatás helyszínén Vancouverben. Elolvasom: Vámpírok Vancouverben.
A fordításban közreműködött Niki és Edit, köszönjük!

2009. december 5., szombat

Új képek a Press Junket-ről 3.

A sajtótájékoztató után készült képek újabb adagja, ezúttal Robbal és Kristennel. A képek egy része sajnos még tag-elt és eléggé rontják az élményt, de a későbbiek során tuti lesznek rendes képek is jobb minőségben is. Addig is tessék meglátogatni a galériákat Rob és Kristen képeiért!!

Twilight Watch: Női vámpírok - Nikki Reed

Nikki Reeddel fejezzük be a Twilight-os Cullen klánnal folytatott interjúsorozatunkat, ő a gyönyörű és temperamentumos Rosalie Hale-t játssza. Elektronikus úton beszéltem vele mozgalmas menetrendje miatt. Megosztja velünk, hogy milyen volt egy új rendezővel dolgozni, mennyiben volt másabb a következő filmet, az Eclipse-t forgatni és hogy mit fog csinálni a Twilight után.
Elizabeth Reaser azt mondta, hogy ti ketten nagyon összebarátkoztatok a forgatáson és szerettek Jay-Z-t hallgatni. Ez az amit általában a szünetekben csinálsz?
Igen, Elizabeth és Én igencsak összebarátkoztunk az Eclipse forgatása alatt. Az élmény Vancouver-ben ezzel az alkalommal sokkal elszigeteltebbnek hatott, mert a szereplőket biztonsági okokból szétválasztották, hogy különböző szállásokon legyenek. Mindannyian teljesen kimerültek voltunk és folyamatosan fényképeztek minket akármikor elhagytuk a szállásunkat. Nagyon hálás voltam, hogy Elizabeth ott volt velem Jay-Z-vel és étcsokival borított Halvah-al. Elolvasom

Anna Kendrick fotósorozat az Angeleno magazinban

Az Angeleno nevezetű magazin Anna Kendrickről készített egy nagyon klassz fotósorozatot, az újságban megjelent szkennért katt ide, míg az outtakekért ide. via AKF

2009. december 4., péntek

Ashley Greene a Jimmy Kimmel és a Bonnie Hunt Showban

Úgy látszik a nagy amerikai televíziós showműsorok végigmennek szinte az egész stábon, Ashley Greene a többiek nyomdokain lépdelve Bonnie Huntnál (videó, képek) illetve a Jimmy Kimmelnél (videók: 1. rész, 2. rész | képek) vendégeskedett. via IFH