2010. március 31., szerda

Képek a hétfői Rob futásról

Szintén llejja küldte nekünk Rob hétfői futásáról ezeket a képeket. Épp beszéljük a lányokkal chat-en hogy az erről készült videóban is elég érdekes dolgokra lehet felfigyelni és hát meg kell mondjam nekem a képek láttán is támadtak gondolataim. Igen, Annie-nek piszkos a fantáziája de nincs beleesve Rob-ba, csak ő is nőből van :D

2010. március 30., kedd

Közérdekű - remélhetőleg élő tweetelés holnap

Holnap mi is kimegyünk a forgatásra és ha minden jól megy fogok tweet-elni is onnan. Pontos helyszínt továbbra sem adunk meg. Ha fent vagy twitteren kövess minket itt: @twinformblog vagy pedig figyeld a bejegyzés feletti twitter mütyürt, amiben láthatjátok a tweet-jeimet (frissíteni kell majd hozzá az oldalt). Ha 11-12 óráig nem kezdem el, akkor nem sikerült wifi-t találnom :( Mivel gondolom lesznek külföldi érdeklődők is, ezért angolul is fogok írni.

Tomorrow Barbi and I going to the set and when everything goes well, I will tweet from there. We're not giving away the location. If you are on twitter, follow us: @twinformblog or just check the twitter widget above the post for my tweets. If I'm not starting tweeting until 11-12 AM, there will be no tweeting, because I can't find wifi :( But lets hope for the best :) I will tweet in english too.

Édes mosoly

Húgom beszámolója a tegnapi Bel Ami forgatásról.
Nagyon romantikus a lelkem!!! :D:D

"Körülbelül két órakor érkeztünk meg a barátaimmal együtt a forgatásra. Bary és jómagam nagyon izgatottak voltunk. Mi jobb helyen nem is állhattunk volna, mindent láttunk. Rob ki-be járkált a lakókocsijából… amikor először megpillantottam szóhoz sem jutottam! Amire elsőnek felfigyeltem, az a magassága volt… nem gondoltam hogy ilyen magas. Lépései hatalmasak voltak… fekete öltönyt viselt, alatta egy fehér inget, haja hátra volt zselézve. Elképesztően helyes volt! Ezek után körülbelül fél órát várakoztunk, hogy újra megpillanthassuk Rob-ot. Hirtelen nagy mozgásba kezdtek a biztonsági őrök megkértek minket, hogy menjünk hátrább 2 métert, tudtuk hogy valami készül. Pár perccel később egy csodaszép fekete kocsi áll meg előttünk, tudtuk hogy Rob-ért jött, elővettük a telefont és videózni kezdtünk. Hirtelen végre megint megpillanthattuk. Szívem a torkomban dobogott, egyre csak közeledett hatalmas lépteivel, mígnem már csak 2 méter volt közte és köztem, a szemünkbe nézett és mosoly kerekedett az ajkán, és ez nem akármilyen mosoly volt… a lányok elkezdtek sikoltozni … nekem még arra sem volt időm:D
Rob beszállt a fekete kocsiba de még előtte intett egyet kezével. Lélegzetvisszafojtva néztem végig ahogy elhajt a híres fekete kocsi…"

Stephenie új novellája


Bár a Midnight Sun körül néma csend honol, úgy tűnik az írónő nem ült a babérjain és új novellával örvendezteti meg a rajongókat. A hamarosan boltokba kerülő mű címe The short second life of Bree Tanner vagyis Bree Tanner rövid második élete.

"Akkoriban épp az Eclipse-et szerkesztettem és benne voltam az én vámpír világomban. Nagyon sokat gondolkodtam az újszülötteken, elképzeltem a történetet az ő oldalukról, és egyik dolgot követte a másik. Elkezdtem írni Bree szemszögén keresztül az utolsó napjairól és hogy milyen érzés volt újszülöttnek lenni.
Ezen a sztorin már dolgoztam egy ideje megszakításokkal, de csak szórakozásból.

Majd kiderült, hogy az én kis "rövid" sztorimból begépelve 200 oldal lett. A kiadóm megkörnyékezett azzal, hogy mi lenne ha megjelentetnénk Bree saját sztoriját. Ennek egyik legnagyobb előnye az lenne, hogy az emberek megismerhetik Bree-t a film előtt. Szerintem ennek van értelme, ezért belevágtunk."

A könyv odakint nyáron fog megjelenni, de online is olvasható lesz a www.breetanner.com oldalon!
source

Tay outtake-ek, Kellan új képek



Kellan többi képe itt, Tay-é itt.
source

2010. március 29., hétfő

Anna, Christian képek, új BD rendező jelöltek

Szakadjunk el a Bel Ami forgatásról és inkább alaposan vizslassuk meg azt a 2 új képet ami a Twilight emberlányairól készült, mindketten gyönyörűek rajta!
source


A BD háza táján is még mindig nagy a csend, elvétve dobnak be egy-egy nevet a rendezői kérdésre, 2 legújabb választottjuk M.Night Shyamalan (Esemény, Lány a vízben, Falu -ezekben Bryce is szerepelt) valamint Az Felolvasót és az Órákat is jegyző Stephen Daldry.
Barbival beszélgettünk már a lehetséges rendezőkről és ahogy nézelődtem imdb-n megakadtam a szemem egy régebbi vámpíros filmen, melynek címe Alkonytájt (egyébként netes híre nem rossz) és mit tippeltek ki rendezte? A Summit filmjének Oscar díjas rendezőnője: Kathryn Bigelow. Ugye mint tudjuk a Summit Oscar díjas rendezőt próbál megnyerni magának és Kathryn kéznél is lenne nekik: női rendező, mint a Saga első rendezője (és ő is Kathryn csak másképp írja a nevét LOL), Oscar díjas és a Summit tudja mire számíthat tőle. Szerintem érdekes lenne ha elvállalná, de tuti nívón aluli dolognak érezné, bár ki tudja... Ha netán ő lesz a szerencsés kiválasztott majd kántáljátok, hogy én megmondtam :D
via twilightsagafan LJ

Rob magyarul beszél

Nagyon aranyos!
Töltsd le, ahogy Rob magyarul beszél itt

Bel Ami set report from Day 2.

Our 2 reader were on the Bel Ami set today too.

Ilejja’s report:
Rob arrived at 1 PM with the "famous black car", which carry him everywhere.
There was a small group, they stand next to the building, I joined them and I had a very good view. The crew shooted inside the building and in a restaurant but Rob comed out of it often, he walked in his trailer. When this happened, lots of girls started to scream. Later the black car was there again at our side, Rob appeared and the girls started to run that way and they screamed. Rob waved then he was gone.
We talked the head of the security and they said that they must protect Rob and they cant allow the fans near to him, not even for autograph or a picture, because the producers of Bel Ami are afraid, that Rob would tell us something from the movie. The security guy said that if we scream or go wild, they will take us from the set, buti f we stay in silence and away from the security zone everything will be fine and we can take pictures.

Barbica’s report in short version:
Some girl talked to Rob’ personal assistant who was very lovely, and she said that Rob is very happy that the fans are here, but he is not happy that we make pictures from him. And the assistant said that Rob asked personally to keep the fans away from him…

The girls were a little disappointed, when they heard this news, but they can understand Rob is here for working, not for posing with fans or taking pictures with them. But they still hoping :)

Bel Ami forgatási képek #2

Ilejja képei a mai napról:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Bel Ami forgatási beszámoló #2

Translations coming soon

Ilejja beszámolój a mai napról:
"1 óra körül mentem ki a forgásra, épp akkor állt meg a híres fekete autó, amivel Rob-ot szoktál elvinni. Egy nagy csoport állt szemben az épülettel ahol a forgatások folytak és egy kisebb pedig oldalt. Én az oldalt állók csoportjához mentem és nagyon jól láttam mindent. Akik szemben álltak kevesebbet láttak, mivel egy nagy busz és Rob lakókocsija ott állt. Rob ki-be járkált az épületből a lakókocsijába. Valahányszor ezt csinálta az épülettel szemben várakozó lányok sikítani kezdtek. Kb egy-másfél órával később Rob-ért jött a kocsi és elindult felénk, azaz az oldalt állókhoz.
Ekkor a másik csoport rögtön odafutott és sikítozott. Rob körbenézett és integetett majd beült. Miután elment beszélgettünk a biztonsági főnökkel, akié a cég. Elmondta, hogy ha azért állunk sorba, hogy autogramot, vagy képet csináljunk, akkor el is mehetünk, mert olyan szerződést kötöttek a biztonsági céggel, hogy nem engedhetnek egy rajongót sem Rob közelébe, mert a Bel Ami producerei attól félnek, hogy netán Rob elmondana nekünk valamit. Szerintem az is kedves, hogy integet és mosolyog. :)
A biztonságiak azt mondták még, hogy ha sikítunk, akkor elvisznek minket és nem lehetünk a forgatás közelében, de ha csöndben maradunk és nem megyünk a biztonsági zónába, akkor lefotózhatjuk Rob-ot:)
Szerintem megéri csöndben maradni és betartani az utasításokat. Ha távolról is, de legalább van képünk Rob-ról. És ha jó helyre állsz, lehet, hogy csak pár méter lesz közted és RPattz között:)"

Barbica beszámolója:
"Uncsimék vendégszeretetének köszönhetően, eldöntöttem vonatra szállok, és felmegyek megnézem a forgatást.
Fél 1 körül értem az XY térre! Rob már ott volt, egy étteremben forgattak és később kiderült,hogy lépcsőházi jeleneteket vesznek fel bent
A lakókocsija és az étterem között kb. 10 méter távolság ha volt, de ezt az utat is gyorsan és lehajtott fejjel tette meg fel sem nézett a rajongókra. (Délelőtt kiérkezett elvileg az RTL klub is,de elküldték őket a helyszínről.)
Robot fél 3 körül elvitték, nem messze álltak meg tőlünk a kocsival.
Igeeeen, arra sétált Rob a kocsihoz,de erre egy halom fiatal lány elkezdett sikongatni és vinnyogni, bár nem értem minek, szerintem Rob is jobban örült volna a csöndben mosolygó, max. tapsoló lányoknak. Egy kicsit elmosolyodott és felkukkantott ránk a szeme sarkából. Amúgy nekem eléggé rosszkedvűnek tűnik.
Szóval most jön a rossz rész. Hallottam,hogy néhány lánynak sikerült beszélni Robert személyi aszisztensével (a citromsárga napszemcsis csajjal), aki eléggé közvetlen és jófej volt, annak ellenére,hogy nassoláss közben zavarták meg.
Szóval megkérdezték tőle,hogy mennyi esély van arra,hogy Robert aláírást osztogasson,és hogy fényképeket csináljon a fanokkal, de azt mondta,hogy abszolút semmi esély sincs rá. De nem csak a mai napra értette, hanem a forgatás egész idejére...
Kicsit csalódtunk.. Azt is mondta, hogy higgyük el, hogy örül annak, hogy ott vagyunk, és örül annak, hogy örülünk neki, de annak nem ha fotózzuk!
Aztán rátértek a lényegre is, hogy Rob személyes kérése volt-e, hogy ne találkozzon a rajongókkal, és azt a választ kaptuk, hogy "“Igen!Rob maga kérte, hogy ne zavarják őt a forgatás alatt!” Szóval ne számítsatok sokra, rajongásunk tárgya a munka miatt van itt tényleg. :(
Kiderült az is, hogy elvileg Rob és Christina Ricci is az XY szállodában lakik. De szerintem ott sem éri meg próbálkozni. :("

Még több kép a Bel Ami forgatásáról

Frissítés#1: Viklix videója a tegnapi napról - itt megnézhetitek

Szerintem ennyi kép még nem készült filmforgatásról, a magyar fanok kitettek magukért az is biztos. :D Sőt még külföldi Twilight site-okről is küldtek a BelAmiFilm.com-nak képeket a Pesten történtekről. Őket figyeljétek mert szinte minden képet, videót megkapnak ami a Bel Ami-hoz kapcsolódik.
Ha valaki megy ma is a forgatásra és sikerül képeket, esetleg videót készíteni az ott történtekről szívesen vennénk ha azokat elküldenétek nekünk valamint írásos beszámolóknak is nagyon örülnénk! E-mail címünk: twinform@gmail.com
Még több kép itt és itt

2010. március 28., vasárnap

Csak emlékeztetőül

Nagyon ügyesen viselkedett majdnem mindenki a Bel Ami forgatáson, legalábbis a hallottak alapján, de azért itt van újra emlékeztetőnek a kis "útmutatónk".

Egyébként nem érdemes 30 másik lánnyal megbeszélni a forgatási helyszíneket, ugyanis ha aláírásra vagy közös képre ácsingózol, 2-3 emberhez szívesebben fog odamenni Rob, mint mondjuk huszon-harmincakármennyi lányhoz. Szóval értitek... a saját érdeketekben tartsátok meg magatoknak az infóitokat a helyszínekről, így nagyobb esélyetek van Rob közelébe kerülni... Tudom, önzőnek hangzik, de ha jobban belegondoltok rájöttök, hogy igazam van. Ha netán összejön a kép örömmel vesszük ha elküldöd a mail címünkre illetve ha kint jártál nézelődni arról is írhatsz! Mail címünk: twinform@gmail.com

Bel Ami set report from Day 1.

Our lovely reader Ilejja was on the set today and she wrote us a little report about that. I translated it, but my english is really shit, so sorry for the mistakes! You can see Ilejja's pictures from the set here.

More pictures and a video from @tsahawer (No Rob on it)

"The road was covered with sand. There was 4-5 dog-cart, and at the other side of the area was the tents and trailers. The security guys said that we can' t take pictures there so we walk away to the other side and we have there a better view. There was posters on the pole, they needed to the movie, and some stall was realigned. They shooted right at the moment in a little street when I was there. In the street stand a dog-cart and Rob walked right before it. When the dog-cart was gone we could see clearly Rob walking ont he street. I don't know who was the woman next to him, they walked. They take the since like 4 times and then take a break. Robert wore a deep blue (maybe black) suit and a hat too. Almost every extras has this same clothes, some was green and on the hats was golden motif. The women had long skirt in blue, brown or deep red color. They had a little hat-thingie too, this was different from the men’s :) After the break they made pictures, then Rob walked in a tent. After 15 minutes the securities covered everything with big black covers so we could not see them anymore. But there was an area where the cars are going and from there we see lots of things. Then some cars are parking before us to covering Rob, while he get in a black, darked-window car and he left. We asked the security if he will come back later, but they said nothing. But we have the info that they shooting here until 8 PM. The fans did not screamed which was really awesome, they don't bothered the shooting:)"

Képek a Bel Ami forgatásáról

Since we have not only hungarian visitors, we will translate the set reports from the Bel Ami set. We will not write about the exact shooting locations! Our visitor wroted a report from the set, translation coming soon!

Ilejja képei a Bel Ami budapesti forgatásáról.
Örök hála értük!
Photobucket
Photobucket

Beszámoló a Bel Ami forgatásáról

Ilejja ma volt kint a Bel Ami budapesti forgatásán, és írt nekünk egy kis beszámolót az ott tapasztaltakról. Valamint csinált néhány képet is Rob-ról, Ilejja azt mondta hogy csak oldalról látszik rajtuk, de ez is valami. Hamarosan azok is kikerülnek a blogra!

"Az XY utat a K-tól zárták le, onnantól nem lehetett tovább menni. Az út egyik oldalát teljesen leszórták homokkal. Nagyjából 4-5 db lovaskocsi volt, és a lezárt terület másik végén voltak sátrak és kamionok. Az őrök rögtön ránk szóltak ha fotózni akartunk, ezért inkább elmentünk oldalra, ahol többet lehetett látni. Az oszlopokra ki voltak ragasztva hirdetések, amelyek a filmhez kellettek, egy-két kirakatot is átrendeztek. Egy kis utca előtt forgattak éppen egy jelenetet amikor ott voltam. Az utcában egy lovaskocsi állt és pont előttünk sétált el Rob is. Amikor elkezdték felvenni a jelenetet a kocsi kiment az utcából és tisztán lehetett látni, amikor Rob elsétál az utca előtt. Azt nem tudom, hogy éppen kivel fogatott, mert egy nő mellet sétált. Ezt a jelenetet nagyjából négyszer vették újra, majd szünetet tartottak. Robert egy sötétkék (lehet, hogy fekete) öltönyt viselt és kalap is volt rajta. Szinte az összes férfi statisztán is ilyen öltöny volt, bár némelyiken zöld volt és a kalapjukon arany minta. A nőkön nagy szoknya általában barna, kék és bordó színben. Rajtuk is volt egy kalapszerűség, ami persze teljesen különbözött a férfiakétól:) A szünet után a ház előtt fotózkodtak majd Rob bement egy sátorba. Kb. 15 perc múlva az őrök mindenhol megfogtak egy fekete takarót és eltakarták a réseket, ahol be lehetett látni. De azon a helyen, ahol az autók jártak ki, ott mindent jól lehetett látni. Egy perc múlva autók álltak elénk, amikkel takarták Rob-ot amíg beszállt egy fekete sötétített üvegű autóba, majd a elhúzták előlük a szalagot, amivel elkerítették a rajongókat és Rob autója elment. Hiába kérdeztük az őröket, hogy Rob vissza jön e még senki sem mondott semmit. Azt viszont megtudtuk, hogy kb. fél 8ig lesznek még ott forgatások, de azt már nem árulták el, hogy Rob vissza megy-e még. Ami nagyon jó volt, hogy egy rajongó sem sikítozott, ezért a forgatások nyugodtan mehettek:)"

A 2010-es Kid's Choice Awards

Tegnap tartották meg a huszonharmadik Kid's Choice Awards-ot. Az előzetes hírek miatt csak Jackson Rathbone (képek) részvételével számoltunk, de a díjátadón Taylor Lautner (Képek: Megérkezés, Show) és Nikki Reed (képek) is megjelent. Két kategóriában "győztünk": a kedvenc moziszínész Taylor, míg a kedvenc páros Bella&Jacob lett.
via N-Reed, LautnerFan, IFH.net

2010. március 27., szombat

Javaslatok Rob budapesti itt-tartózkodása alatt

Tudjuk mindenki totál lázban van és izgatott, hogy Rob nálunk fog forgatni, azonban azt ne felejtsük el, hogy Rob ember és színész aki dolgozni jött, nem pedig azért, hogy lányok tucatjainak sikítozását és nyálcsorgatását kelljen elviselnie.
Ha netán olyan szerencséd lesz, hogy összefutsz vele, ne sikíts az arcába, ne kezd el őrült tempóban leszaggatni magadról a bugyit és ne kezdj elmebeteg módjára viselkedni. Hidd el, ha nyugodtan maradsz és sokat mosolyogsz rá ő is szívesebben fogja aláírni a cuccaidat, vidámabb lesz a képeden és nem fogja idegenül érezni magát.
A Remember Me New York-i forgatásán már letámadták a lányok elég keményen, ha emlékeztek, és ha nem akarjátok, hogy Rob így nézzen ki amíg nálunk van:
maradjatok meg normális rajongónak, aki nem akar Rob ölébe ugrani, amint meglátja.
Természetesen mi ezt csak iránymutatásnak szánjuk, senkinek sem akarjuk előírni hogy viselkedjen (főleg hogy tömegben az ember teljesen elveszíti az egyén-érzetét és egy csapat sikítozó lánycsoportban ő is biztos, hogy rákezd), ha nektek elemetek a rajongás hevesebb kifejezése hát lelketek rajta, hajrá. A szerencsések pedig küldjék el a Rob-bal közös képüket a mail címünkre :)
Mi a forgatási helyszínek neveit nem fogjuk leközölni, nem szeretnénk akadályozni a stáb munkáját azzal, hogy lányok százait zúdítjuk a nyakukba. Természetesen azért mi is megpróbálunk majd összefutni Rob-bal, ez vagy sikerül vagy nem, de ha nektek sem jön össze, ne tekintsetek rá tragédiának, gondoljatok bele, hogy a többi országban sem találkozhat vele mindenki. Ja és még valami: Rob-nak ne kezdjétek el szidni a többi kollégáját és őt isteníteni, tudjátok, hogy ezt nem szereti és nem esne jól neki, ha leszólnák azokat az embereket, akik sokat jelentenek neki. Végül álljon itt egy idézet Rob-tól:
"Ez az amiért minden alkalommal mikor Pattinson Allen Coulter, a Remember Me – egy kis film, amit Manhattan-ban forgat ezen a nyáron – rendezőjének a kamerája elé áll, mindig egy tömeget láthat a szeme sarkából. Rajongók tömegét. Nem segítség, hogy a film nagy részét New York City utcáin veszik fel.
„Oh ember, ez teljes egészében őrület” mondta félig sóhajtva félig nevetve. „Fura, mivel egy kis független filmet csinálsz, egy nagyon szövevényes történetet és ezt kapod, 5000 ember néz téged.” „Csak arra tudsz gondolni, hogy az egész tömegnek az jár a fejében: 'nem is csinál semmit'. Ez nem igazán egy operaelőadás.”
A figyelem nem kergeti az őrületbe, mikor megpróbál dolgozni? „Ez hihetetlenül zavaró” mondja érthetően. „Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is csináltam életemben. Ráadásul még mindig nem tudom mit is gondoltam ezidáig. Én csak megpróbálok nyugodt maradni.”

Tay, Kellan és Anna megjelenések, Runaways still-ek

Taylor a Star Ambassador verseny 2 nyertesével töltött el egy kis időt még március 20-án, erről jöttek még ki képek. Pár darab még itt.


Kellan Randall Emmet születésnapi partiján bulizott. Több kép itt.


Anna a Pepsi Refresh nevű rendezvényén tűnt fel, aminek nem tudom mi lehetett a lényege, de szerintem Anna a képen tojást fest... Még Anna.


Dakota és Kris új képeit itt nézhetitek meg.

Jackson Rathbone: "Ha nem színészkedem, akkor zenélek. Ha nem zenélek, akkor színészkedem."

Niki lefordította Blast Magazin által készített interjút Jacksonnal: melyben a Twilight filmekben megformált karakteréről, Jasper-ről és a zenéről esik szó.

Mit szeretsz a legjobban Jasperben?
Jasper nagyon óvatos sokféle helyzetben, kifejezetten, hogy hogyan viselkedik emberek között, mert még nem érzi kényelmesen magát az emberek között. Nagyon jó, hogy olyan valakit játszom, aki az összetörés szélén áll, mert vissza kell fognod magad és ez érdekes, mert mindig történik vele valami. Próbál jó vámpírrá válni. Egy olyan helyen van, ahol a többi vámpír, kifejezetten a Cullen család már átment ezen. Jasper valamennyire a hiányzó láncszem James és Dr. Cullen között. Tovább olvasom

2010. március 26., péntek

Eclipse kártyák

Az Amazon-on már meg lehet venni az Eclipse trading kártyák közül 7 db-ot. Mivel a nagy részük a kiszivárogtatott képek közül való, így nagy meglepetés nem ér minket. Több itt via LLL

Lehetséges Eclipse dal?

Frissítés: gyorsan meg is cáfolom amit írtam: ez NEM Eclipse szerzemény, hanem egy fan csinálta, de akinek tetszik az a teljes verziót itt meghallgathatja.

Az illető aki találta azt írta, hogy az ottani (francia) Eclipse film hivatalos youtube oldalán lelt rá az alábbi darabra és ezért ő valószínűsíti is, hogy ez benne lesz a filmben. Lehet realitás a dologban, mostanra már az utómunkák javában lehetnek és akár tényleg ez is a filmhez készült, de én azért Howard Shore-ból többet nézek ki... Ebben a másfélperces részletben nyilvánvalóan ki lehet hallani az eredeti altatót a New Moon-os Bella témával együtt csak kicsit egybeolvasztva. Szerintem nem rossz, és bár imádom a zongorát, nekem ez túl cirádás és az Eclipse borongós hangulatához nem valami találó. Szerintetek ismét új Bella altatót/témát kapunk vagy tovább viszik valamelyiket az előzőből? Illetve ez a verzió hogy tetszik nektek? via

2010. március 25., csütörtök

New Moon dokumentáció

A New Moon DVD-n lévő 6 részes dokumentáció összefoglalása.
Photobucket
Részlet:
A színészek elmesélték, hogy Chris annyira komolyan vette a feladatát rendezőként, hogy írt egy „összefoglalót” arról, hogy hogyan képzeli el az egész film hangulatát, a képi világát, a szereplőket azok jellemeivel, a látványt stb. Az összefoglaló végül már nem pár oldalból állt, hanem szinte már könyvméretű volt. Chris mindegyik szereplő ajtaja elé eljuttatta ezt a ”kis” paksamétát és a lelkükre kötötte, hogy ezt senkinek a világon nem mutathatják meg.

Videó és egész alakos kép Rob wax figurájáról

Frissítés: még több kép Robwax-ról itt.
Londonban ma kerül leleplezésre a Rob-ról készült viasz-szobor Madame Tussaud-nál. Szerény szerkesztői véleményünk szerint ez rohadtul nem néz ki Rob-nak. Főleg hogy Rob nem igazán venne fel lakkos cipőt és fekete szatén/selyem zakót. De ha az öltözködését nem is vesszük figyelembe az arca az valaki másé. Én egy kis fiatal Hugh Jackman vonatkozást is felfedezni vélek benne, amúgy meg ha engem kérdeztek az arckifejezéssel cseszték el. Az álla meg a szája totál nem azt adja vissza amit szerettek volna elérni. Itt egy egész alakos kép is a kész műről. Nektek hogy tetszik?

2010. március 24., szerda

Nyerd meg Nikki Reed 'Mini beindul' című filmjét!

Újabb játékunk során Nikki 'Mini beindul' című filmjét sorsoljuk ki, melyben rajta kívül szerepel még Alec Baldwin valamint Carrie-Anne Moss is. Ahhoz hogy nyerj küldd el a következő kérdésre a helyes választ:

Melyik film forgatókönyvét írta Nikki Reed?

A helyes válaszokat teljes névvel ellátva március 31. déli 12 óráig várjuk a twinformjatek@gmail.com-ra, a levél tárgya legyen Nikki Reed játék. A dvd-t csak Magyarországon belülre tudjuk elpostázni, így ha a határon túlról is szeretnél részt venni a versenyben annak mindössze annyi a feltétele, hogy adj meg egy olyan magyarországi címet ahova el tudjuk küldeni számodra a nyereményt!

Közben a Taylor Lautner Web-en is zajlik ám egy játék, náluk Tay 'Cápasrác és Lávalány' című filmjét nyerhetitek meg. Az ottani nyertest is mi fogjuk kihúzni, bővebb részletekért irány a TLWeb!

Eseményeken

Mostanában elég sok premieren, divatbemutatón, partin, TV Show-ban jelennek meg a Twilight színészei. A héten Charlie (Shipley and Halmos), Chaske (Iyaz Show), Nikki (Alternative Apparel’s Fall 2010 Collection), BooBoo a húgaival (Így neveld a sárkányod premier), Liz (New Moon DVD parti), Dakota (Lopez Show) képviseltette magát egy-egy ilyen eseményen. Még több Charlie, Chaske, Nikki, BooBoo és Liz
via brandheroin, N-Reed.com, BlackPack, Twifans

Bella, Edward és Jacob kinézetei

Nektek melyik tetszik a legjobban?
via brandheroin Lj

2010. március 23., kedd

Új "rovat": Fejtágító

KepHost 2.1 - Kepfeltoltes

Elég sok dolog tekintetében van félreértés, amiket majd ezekben a bejegyzésekben fogunk megmagyarázni témánként. Nem bizonyos időközönként lesz okosítás, hanem majd egyszer csak kint lesz az új rész és olvashatjátok :) Kezdésnek a trailer-eket vesszük szemügyre.

Trailer és filmzenék

Trailer vagy magyarul filmelőzetes. Több fajtáját ismerhetjük úgy mint a teaser trailer (ez általában egy rövidebb előzetes fajta, hosszát tekintve olyan 30 és 90 másodperces), trailer (ez a rendes előzetes, hossza általában maximum 2 és fél perc), theatrical trailer (ezeket adják moziban, nagyon hasonló a trailer-hez, időben is olyan hosszú) valamint nem hagyhatjuk ki a sneak peek-et sem (ezt leginkább ízelítőnek, betekintésnek lehetne fordítani, időtartama változó, függően attól, hogy magából a filmből tartalmaz e egy rövid részletet vagy maga a filmkészítés menetéből).
A trailereket NEM a film rendezője készíti el, erre az adott stúdiónak külön erre szakosodott csapata van. Ők választják ki azokat a jeleneteket a filmből, amik szerintük a nézőket "moziba csábíthatják". Természetesen az általuk elkészített verziót a stúdióval egyeztetik le, miután ők jóváhagyták azután "kerülhet ki".
A trailerek zenéje az esetek 90%-ában nem a film tényleges zenei anyagából van, mivel maga a score csak a film befejezése után készül el. Vannak ún. trailerzenékkel foglalkozó emberkék, hogy csak párat említsek: Two steps from Hell, X-Ray dog, Immediate Music, E.S Posthumus stb. A Soundtrack.net oldal próbálja egybegyűjteni a trailerek alatt hallott zenéket, is ezt a listát a felhasználók készítik és nem minden film szerepel benne.

Soundtrack és Score

Soundtrack vagy másnéven filmzene, szokták még OST-nak (original soundtrack) is hívni. Azokat az előadókat, együtteseket tartalmazó album, akiket a film hangulatának megteremtéséhez kérték fel. A Score magának a filmnek a háttérzenéje, általában nagyzenekari, komolyzenei hanganyag.
Míg a soundtrack-en több különböző banda, énekes képviselteti magát, addig a score-t egy ember veszi kezelésbe és ő alkotja meg az egész dallamvilágot.

Első Eclipse karakterposzter

Tovább mögött a HQ teljes nagyságú plakát

"The Twilight Saga: New Moon" Beverly Hills-i Sajtókonferencia - Cullen klán interjú

Los Angeles – a legutóbbi The Twilight Saga: New Moon sajtókonferencián a Four Seasons Hotelben Kellan Lutz (Emmett), Ashley Greene (Alice), Nikki Reed (Rosalie), és Elizabeth Reaser (Esme) volt jelen, hogy képviseljék a jóindulatú vámpírcsaládot, a Cullen-éket. A négy színész a konferencia alatt beszélt a vámpírsminkről, a rögeszméjükről és a reflektorfényről.

Cullen klán interjú || A sajtótájékoztató hanganyagát ide kattintva hallgathatjátok meg.

2010. március 21., vasárnap

VámpírBaseball, Taylor Párizsban, New Moon DVD

A franciák piszok mázlisták, ugyanis a DVD menüjük mint látható valami eszméletlen szép. Még több gyönyörködni való itt
Az Everglow kikockázta a NM DVD-ről a The journey continues névre hallgató videót, amit sajnos egyben még nem találtam meg vidi formájában. Részleteket már láttunk ebből, de sajnos össze-vissza töltik fel ezeket a videókat Youtube-ra pár másodperces részletekben, így értelmét meg nem látom belinkelgetni. Ha teljes hosszában fent lesznek vagy megtaláljuk letölthető formában tájékoztatunk majd titeket róla. A teljes galériáért katt ide

Taylor pedig Párizsba repült hogy találkozhasson a Star Ambassador elnevezésű verseny francia és spanyol győztesével. A nagy találkozóra egy hajón került sor, és szerencsénkre sikerült pár képet is készíteni a nagy eseményről. Több itt
Tegnap tartották meg New Orleans-ban a Vampire Baseball Game-t, ahol Alex Meraz, Chaske Spencer, Daniel Cudmore, Tyson Houseman erősítette az egyik csapatot. A HisGoldenEyes egyik szerkesztője ott volt, és készített néhány képet a fiúkról. Még több itt
via HisGoldenEyes, Everglow,Taytay_daily, Twifans

2010. március 20., szombat

New Moon megjelenési partik és egyéb megjelenések

Tegnap több amerikai nagyvárosban is rendeztek New Moon DVD váró esti bulit, ahol a Twilight stábjából elég sokan képviseltették magukat. Nikki Reed és Chris Weitz (+) Los Angeles-ben lepték meg a rajongókat. Cameron Bright Vancouver-ben (+), Peter Facinelli pedig New York-ban (+).
Nikki és Christian is megjelent a pár nappal ezelőtt megrendezett Yotam Solomon Fall-Winter 2010-es rendezvényen. Több itt és itt
Anna Japánban promózza az Up in the Air-t, ahol készítettek róla egy fotósorozatot. Több Anna itt
via N-Reed.com, AKF, Twifans, Lion&Lamb

Exkluzív részlet az Eclipse-ből

Ebben a videóban pedig a stábtagok üdvözlik a rajongókat a New Moon DVD megjelenése alkalmából (ezt a videót még az Eclipse forgatása alatt készítették velük).

2010. március 19., péntek

Melissa Rosenberg, Kristen és Dakota a Breaking Dawn lehetséges rendezőiről

Az Mtv Kristen Stewart-ot a The Runaways New York-i premierjén kérdezte vajon mit szólna, ha Coppola, Van Sant és Condon közül kerülni ki végül a Breaking Dawn rendezője. Kifejezetten Gus Van Sant-ról áradozott (Rob favoritja is ő), hiszen nagyon szereti a munkáit és szerinte bámulatos filmet csinálna.
„Nem tudom pontosan, hogy mit hozna a filmbe, de ő nagyszerű.” Az biztos hogy Sant egyedülálló stílust adna a Saga-nak, hiszen mint ahogy mondta Kristen is, megérti az embereket és azok érzéseit, ezáltal valóságosabb az egész. Illetve Kris a Popsugarnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy nagy valószínűséggel ezen év novemberében kezdenek hozzá a forgatásnak.
Dakota Fanning-et szintén kérdezték erről a rendező dologról, csak annyit mondott hogy biztos benne hogy sok rendezőt számításba vesz a stúdió, de ő is örülne Gus Van Sant-nak. „Igazán tehetséges. Mindenki szerencsés, aki része lehet ennek a jelenségnek. Annyira szerencsésnek érzem magam. Bárkit választanak is tudom, hogy megfelelő lesz.”
Mivel ma este Amerikában megjelenik a New Moon DVD a The Seattle Times leült beszélgetni Melissa Rosenberg-gel, akit többek között a Breaking Dawn-ról és a lehetséges rendező személyéről is kérdeztek. A tovább mögött megtaláljátok a rövid interjút.

Premiereken

A New York-i premier után Kristen és Dakota a texasi Austin-ba utazott az SXSW film és zenei fesztiválra, ahol a The Runaways mutatták be és promózták (+60). A két lány mellett Ashley is részt vett az SXSW-n,  amin Skateland című filmjét promótálta még a hét elején (+30).
Chaske Spencer pedig New York-ban jelent meg Jennifer Aniston és Gerard Butler filmjének, a Bounty Hunter-nek a premierjén. Több itt
via IFeltHope, Lion@Lamb, brandheroin Lj