2010. április 30., péntek

Kristen fotósorozatok, megjelenések

Kristenről új fotósorozatot készítettek a brazil Gloss magazin számára. Egyelőre csak két szkennünk van. :( Egy rövidebb részt is lefordítottak a cikkből, melyben Kris elmondja hogy megérti a rajongók érdeklődését a személyes életét illetően, de szeretné minimális információkat megosztani kapcsolatairól. "Mindig meg fogom tartani azt, ami fontos számomra. Megértem az embereket, hogy tudni akarnak rólunk mióta egy pár vagyunk egy fikcióban és drukkolnak nekünk hogy együtt legyünk." via (TagmentesekAz angol Elle is készített anno egy sorozatot Kristennel, ebből az első felvétel most került ki.
A Vanity Fair címlapján az Eclipse-s lányok fognak szerepelni - jelentette tegnap a Gossip Cop. Eddig az biztos, hogy Kristen, Dakota, Nikki és Elizabeth ott volt a Los Angeles-i fotózáson. Az újság a film mozikba kerülése körül fog a standokon landolni.

A New York-i Tribeca Fesztivál keretében Peter egy vacsorán járt (képek), míg Nikki az Ondine című film premierjén (képek); Julia Jonest pedig a Los Angeles-i Revival Vintage nevezetű butik megnyitóján fényképezték le (képek).
Rob New Moon-os Japán promóciós körútjáról egy rakás kép került elő, plusz Jackson-ról és zenekaráról is újabb fotókat kaptunk.
Marcsi a 100Monkeys.hu szerkesztője elindított egy kezdeményezést, melynek az a célja hogy a bandát elhozzák kishazánkba az európai turnéjuk keretében. Ha szeretnétek élőben látni Jackson-t és a zenekart, nem kell mást tennetek mint erre a linkre kattintva leadni a szavazatotokat. Reméljük összejön a megfelelő mennyiségű támogató szavazata, és ellátogatnak hozzánk a fiúk. :)
via brandheroin és twilightersfan Lj, Nikki-Reed.org

Alice és Jasper fanvideó

Nagyon szeretem ezt a videót, főleg mert Alice és Jasper nem az agyoncsépelt elhasznált téma és ez egy nagyon jó darab. A zenéjét már régóta imádom, annyira hangulatos, tökéletesen passzol az egészhez. Ha ma nagyon pangás lesz, akkor délután/este mikor már mindenki hazaért a suliból-melóból megkapjátok videógyűjteményem egy... hogyis mondjam... "különleges" darabját, ami egy igazi gyöngyszem a maga nemében, én ilyet nem láttam többet. Megéri már most felvezetnem ezt a videót, szóval ha nem akartok lemaradni erről a páratlan élményről, melyet a videó megtekintése okozna, akkor drukkoljatok a hírpangásért :) Na de most itt van az Alice-Jasper videó:

Zene: Snow Patrol - What if the storm ends

2010. április 29., csütörtök

5 kérdés Peter Facinelli-hez

K: Milyen a vámpírok világa mostanság?
A: Elfoglalt. Még jó hogy öröklétnyi időm van.

K: A harmadik "Twilight" film, az "Eclipse," júniusban jelenik meg. Min dolgozol még?
A: Írtam egy filmet, amit majd júliusban kezdünk forgatni, amit pont akkor fogunk befejezni, mikor a "Nurse Jackie" harmadik évadának nekilátunk. Aztán reméljük kiderül, hogy mi lesz a helyzet a ”Breaking Dawn-nal".

K: Van valami sejtésed arról, hogy mikor kezdődhet a "Breaking Dawn" forgatása?
A: Semmi.

K: A "Twilight" sorozat mindegyik filmmel rendezőt vált. Ez hogyan hat rád, mint színészre?
A: Szerintem a rendezőnek nehezebb a helyzete. Egy mozgó vonatra szállnak fel. Már mindenki kidolgozta a saját karakterét. Én szeretek új rendezőkkel dolgozni. A "Nurse Jackie-ben" és a "Six Feet Under-ben" minden egyes epizódnál új rendező van. Ahogy bejönnek egy új perspektívát adnak az egész anyagnak.

K: Három film után megváltozott a kapcsolatod a stáb többi tagjával?
A: Nem. Szerintem az egyetlen dolog ami változott az az, hogy többen figyelnek fel ránk az utcán. Mikor a "Twilight-ot" csináltuk mind elmentünk vacsorázni és senkit sem érdekelt, hogy mit forgatunk vagy csinálunk. Most, ha elmegyünk vacsorázni akkor egy rakat ember követ minket, ami nem mindig öröm a számunkra. Így a legtöbb időt a szobánkban töltjük és oda rendelünk [vacsorát].
via

2009-es MTV interjú Elizabeth Reaser-rel


Niki fordított nektek egy tavalyi Liz interjút, ami még a New Moon bemutatója előtt készült.


MTV: Melyik a kedvenc jeleneted a New Moon-ban?
Reaser: Szeretem Taylor-t a New Moon-ban; fantasztikus. Nagyszerű jelenetek vannak Taylor-ral és Kristen-nel. Szerintem nagyon aranyosak együtt. Szeretem azokat a karaktereket együtt. Van benne egy kevés szerelembe esés és ez egy érdekes szerelmi affér, mert Bella még mindig szerelmes Edward-ba, és sérült, összetört a szíve, Edward pedig elment. Ugyancsak szeretem a születésnapi parti jelenetet, mert ott van az összes Cullen és ez Bella születésnapja. Alice megcsinálja neki ezt a nagy bulit, aztán megvágja magát és ez nagyon veszélyes az Ő számára a mi házunkban.

2010. április 28., szerda

Új Eclipse promóképek parti kellékeken

Eddig mindegyik film esetén különböző árukat dobtak piacra: naptárakat, posztereket, pólókat, matricákat, parti kellékeket... stb. Na most az Eclipse particuccokról kaptunk képeket, hááát nagyon nem gyere be. Mi az a rózsaszín, szürke ciráda rajtuk?? Jó hogy parti cucc, de ne mááá. Hogy legyen valami jó is az egészben új promóciós képeket használtak fel Jacobról, Belláról és Edwardról. Még több itt.

Megvan a BREAKING DAWN rendezője!



A Summit ma megerősítette, hogy a Saga utolsó és befejező részét a korábban már kiszemelt Bill Condon fogja rendezni. Bár a színészek közül még senki sem írta alá a szerződését a főbb szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner biztosan vissza fognak térni. Az továbbra sem tisztázott, hogy egy vagy két részben készítik e el a Breaking Dawn-t, valamint Christian Serratos elejtett információja szerint a forgatás már októberben megkezdődik.
Bill Condon-ról és előző munkáiról már írtunk itt.
Nektek mi a véleményetek, előérzetetek a rendező személyével kapcsolatban?

Frissítés: a Summit közleménye:
"Stephenie Meyer Breaking Dawn-jának vászonra viteléhez elegáns és intelligens kezek szükségesek és szerintünk Bill Condon pontosan ez a fajta főrendező, mérhetetlen kreativitását és gyengédséghez való finom érzékét már bőséges alkalommal bizonyította" - mondja a Summit produkciós elnöke, Eric Feig.
Stephenie Meyer: "Mérhetetlenül örülök, hogy Bill velünk akar dolgozni, szerintem nagyon jó formáját fogja hozni és nagyon izgatott vagyok, hogy mihez fog kezdeni az anyaggal."
Bill Condon: "Nagyon izgatott vagyok, hogy én vihetem vászonra a Saga csúcspontját. A sorozat rajongójaként tudom, hogy ez egy az-a-fajta könyv, és nagyon reméljük, hogy egy egyedülálló moziélményt fogunk tudni létrehozni."
A teljes közleményt itt tudjátok elolvasni.

Remember Me jegyelővétel, nyereményjáték és interjú az Exit-ben

A Palace Cinemas oldalán már elő lehet rendelni a jegyeket Rob legújabb filmjére az Emlékezz rám-ra, a jobb oldalon katt a jegyek linkre valamint az origo filmklub nyereményjátékán is részt vehettek, ahol premier előtt nézhetitek meg a filmet. Bővebb részletek a filmklub oldalán.
Az Exit magazin is behatóbban foglalkozik Rob filmjével, egy interjút olvashattok tőle, Barbi beszkennelte nektek :) Katt a képekre és olvasható!

Kellan a twitteren és Interview magazin fordítás


Támtárááááám Kellan is becsatlakozott "pajtásaihoz" a twitter mókában, a rávágyók és kedvelők bekövethetik a @kellanlutz címen :)
És ha már Kellan, itt a nemrégiben készült Interview magazinos cikk fordítása is :)

JACOBS: Növénytermesztésben és silók építésében tapasztalt vagy. Tudatában vagy annak hogy ez a történet miként hat New York-ban és L.A.-ben? Bármi ami magában foglalja természetes a kemény munkát ellenállhatatlan a stílusiparban.
LUTZ: Inkább végzek fizikai munkát, minthogy egy íróasztal mögött üljek. És ahogy a nagyszüleim öregebbé válnak, odarepülnék és segítenék a farm körül. Csűröket rombolnánk; csűröket építenénk. Inkább lennék kint szénát bálázni és traktort vezetni.

Eclipse képek és megkezdődött az újraforgatás

Mint azt már korábban írtuk az Eclipse-nél újraforgatások várhatóak lesznek, ennek bizonyítékaként múlt héten David Slade mester Vancouver felé vette az irányt (amit twitteren közölt velünk) most pedig Kristent és Taylor-t kapták le a paparazzik a LAX-on. Kristennek egyre hosszabb a haja, lehet hogy az újraforgatásokhoz már nem azt a randa parókát adják majd rá, hanem megpróbálkoznak meg a hosszabbítással? Én nagyon szeretném ezt a megoldást. Tay viszont szegénykém elég betegnek tűnik a képeken, némelyiken konkrétan fehérebb mint egy vámpír... remélem csak a fények miatt néz ki ilyen sápadtnak és jól van. Kristen itt, Tay itt. Update: Rob is elindult az ő képei erre vannak.

És új kép az eljegyzési gyűrűről, ahol Edward és Bella kezén kívül még megfigyelhetjük Bella karkötőjén az Edward-tól kapott kristályszívet illetve James-től örökbe kapott harapását. Ja és még adósak voltunk nektek egy Bree promó képpel ami azt hiszem vasárnap jött ki de ide még nem került fel. Ezt is pótoljuk most :)

via Twifans, Twilightlexicon

2010. április 27., kedd

Új kép a vámpírseregről

Szexi Xavi Riley a sereg élén. Nyamm nyamm. via
Photobucket

Kristen, Rob és Ashley outtake-ek

Kristen és Rob filmjeinek sajtós napjáról kerültek elő új képek, tag-elt változatban :/ Egyébként azon gondolkodtam, hogy milyen nehéz lehet megcsinálni egy ilyen akár kis rövidke interjút: ott ülnek veled vagy öten, mindenki kérdezget, te próbálsz értelmes válaszokat adni de közben még ott van egy fotós is, aki minden egyes mozdulatot lekattintja... Kristen-ről ez már vagy a harmadik vagy negyedik ilyen sorozat és ugyanerről a napról/interjúról...
Kristen többi képe itt (ezeket csak akkor tudod megnézni ha tagja vagy a közösségüknek) , Rob-é pedig erre.


Ashley a májusi Nylon magazin amerikai kiadásán is szerepelni fog a Koreában már megjelent sorozat képeivel és az új outtake-eken kívül most itt van egy videó a fotók elkészültéről:

via RPLife, kstewartfans LJ, ifelthope.net

2010. április 26., hétfő

Új Eclipse promó kép

Ez volt régebben a jégkrémen, de most van egy jobb minőségű verzió. Nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani bármelyik Eclipse képre is, de hűha. Nekem nagyon tetszik. Ezt akarom leendő DVD borítónak is, sőt ebből poszter is kell. via
Photobucket

Általános hírözön

* Kellan Lutz kórházba küldte Jackson Rathbone-t!
Kellan Lutz nem tudja irányítani erejét! A Twilight szépfiú véletlenül megsebesítette filmbeli testvérét, Jackson Rathbone-t még a tavaly szeptemberi Eclipse forgatáskor.
"Jackson-t Kellan a fejénél ütötte meg! meséli Nikki Reed a live chat közben, aki a fiúk filmbeli testvérét, Rosalie Hale-t alakítja. "Épp benne voltak egy harcjelenetben és Kellan véletlen Jackson felé lendült;akinek viszont épp kihagyott az időzítése és nem tudta kikerülni az ütést, így kórházba kellett szállítani." Nikki még hozzá tette, hogy ő EGYÁLTALÁN nem vágyik arra, hogy Kellan valaha is megsuhintsa.
A Summit egyik szóvivője így nyilatkozott: Jackson Rahtbone véletlenül megsebesült egy harcjelenet próbája közben. Elővigyázatosságból kórházba küldtük majd orvosi kivizsgálásra. Azóta jobban van és visszatérhetett az Eclipse forgatására [ez egy tavalyi nyilatkozat].
* Kérdezz-felelek Kellan Lutz-zal
Kellan-t a Rémálom az Elm utcában remake-jének alkalmából kapták el egy-két kérdésre, most csak párat emelek ki:
K: Milyen fajta akciófilmek érdekelnének?
A: Nagyon szeretnék valami Captain America vonatkozású dolgot csinálni. Voltam meghallgatáson és elég jól ment, de szerintem ők inkább egy kisebb és izmosabb embert keresnek, mint például Robert Downey Jr. a Vasemberben. Egy gyengust keresnek akiből később hős lehet, mire én: "Én akár le is fogyhatok!" De tényleg nagyon szeretnék valami ilyesmiben részt venni. Okos CIA ügynök akarok lenni, aki szétrúg pár segget és a MacGyver ösztöneit használja, hogy kijusson egy zárt szobából. Valami ilyesmit.
K: Akkor most gyúrsz az előkészületekre?
A: Sosincs időm kondiba menni! De Calvin Klein reklám miatt megpróbáltam gyúrni, hogy a legjobban passzoljon rám az alsó, és ezúttal a lábamat is edzettem, amit ezelőtt nem nagyon csináltam. Annyit úsztam és boxoltam, amennyit csak tudtam és megpróbáltam ügyelni a cukor-bevitelemre. Le kellett állnom az édességekről. Csúcs-szuper lehetnék ha nem ettem volna annyi gumimacit.
K: Legalább ez hasznodra lesz az Eclipse-ben és a Breaking Dawn-ban. Több Emmett-re számíthatunk?
A: Naná! Sok Cullen harcjelenetre. Tudom, hogy a forgatókönyveken dolgoznak, hogy kettőbe szedjék az utolsó részt. De eddig még semmit sem mondtak nekünk. Mihelyst az ügynököm megkapja a hívást, jók vagyunk. Ja és imádnám 3D-be csinálni. Melyik színész ne szeretné?
K: Szóval mikor lesz már Emmett rock banda? Bella-nak és Edward-nak már megvan az általuk inspirált együttesük .
A: Hát igen, kéne egy Emmett banda is! Három szobatársam van, és totál belementek mikor felvetettem nekik az ötletet, hogy alakítsunk mi egy bandát. Jelenleg épp leckéket veszünk és reméljük olyan 30 Seconds to Mars stílusú együttes lesz majd belőlünk. Imádnám.
* Kristen és Dakota a Sydney-i filmfesztiválon?
Kristen és Dakota a The Runaways című filmben szerepeltek együtt és lehet, hogy részt vesznek az idei Sydney-i filmfesztiválon. A film bemutatásra kerül a fesztivál ideje alatt, ami június 2-14 között kerül megrendezésre. A feszt publicistája azonban még nem tudta megerősíteni azt az információt lévén, még a rendezés korai szakaszában tartanak.

Új New Moon forgatási képek az álomjelenetről

Még tavaly szeptemberben az LA Times kiadott 40 képet az azóta már mindenkinek ismerős álomjelenet elkészítéséről. Na ez a 40 kép azóta felhízott 70sokra. Elég vicces, hogy ez a rész be se került a filmbe, de rohadt sok képünk van róla  Kris, Rob és Tay fanok is örülhetnek :) Megnézhetitek az eddigieket itt.

2010. április 25., vasárnap

Ashley outtake-ek, Peter "tupperezik", Xavier az Elle-ben, Anna és Nikki MAC bulin

Ashley-ről egy 2009-ben készült sorozatából látott napvilágot néhány új tag-elt kép, amin véleményem szerint Ashley már túlontúl vékonynak tűnik. Mármint Ashley-vel nincs gond alapból, de ezeken még a megszokottnál is vékonyabb és mintha a feje is nagyobb lenne... Hello photoshop?
A sorozat többi részét és a többi új képet itt találjátok.

Peter valami tévés balhén vett részt, ahol a háttérben befigyel a nagy Tupper felirat is, szóval szerintem biztos ilyen bemutatóféle lehetett a termékeikből. Csak ez a két kép van róla.


Szexi Xavi (nyelvtörőnek is jó, ismételgessétek sokat, akinek nem törik bele a nyelve csocsit kap :D) az Elle magazinban kapott egy oldalt, amit sajnos nem nagyon lehet elolvasni ugyanis a szkenn nem elég nagyméretű, de reménykedjünk hogy a későbbiekben meglesz nagyobban. Amit ki tudok venni, az az hogy Xavier 26 éves :D
Anna és Nikki a US Weekly partija után másnap részt vett a MAC buliján is, ahol a lányokat egy-egy kép erejéig kapták el. Úgy látszik nagyon megy most mindenkinél a pántnélküli ruckos.

Via brandheroin LJ, xaviersamuel.net, ashley greene online

2010. április 24., szombat

Nikki, Bryce és Julia webchat összefoglaló

Nikki Reed, Bryce Dallas Howard és Julia Jones válaszolt a Twilighterek kérdéseire. Az Oprah Winfrey Show-ban debütált Eclipse premierrel és az első élő "Twilight Saga"chat-tel izgalmas napja volt a Twilight rajongóknak. Majd 8,000 néző kapcsolt rájuk, hogy meghallgathassa ahogy Nikki Reed, Bryce Dallas Howard és Julia Jones a rajongók kérdéseire válaszol.
Míg a beküldött kérdések elég általánosak voltak— "Mi a kedvenc emléked a forgatásról?" "Melyik volt a kedvenc jeleneted és miért?" — addig nyilvánvalóvá vált, hogy Reed, Howard és Jones remekül kijönnek egymással, annak ellenére, hogy nem dolgoztak együtt túl sokat. Elmondták, hogy elég sokat állt a forgatás, mert a külsős jelenetek ugye időjárásfüggőek voltak, így a stábnak és a színészeknek várniuk kellett az alkalmas időre.
Reed elmondta, hogy ez a sok várakozás végül nagy gitározásokhoz vezetett, melyekben Jackson Rathbone, Xavier Samuel és természetesen Robert Pattinson is részt vett. De Jones — a leendő Leah Clearwater megformálója — elmondta, hogy bár ő sok időt töltött a „hihetetlen energikus fiúkkal” a forgatáson kívüli élményei kicsit mások voltak.
"Volt ott sok rögbizés. Meg emberek ütögetése botokkal," mondja Jones nevetve. "És szerintem egy egész napot eltöltöttünk azzal, hogy kiderüljön 'ki tudja eltörni a legnagyobb botot a fejével' "
"Azt játszották, hogy 'nézzük meg ki tud betörni Nikki lakókocsijának ajtaján és lebirkózni, hogy rávegye a rögbizésre,' " mondja Reed vicces ingerültséggel.
De amikor forgattak akkor sem volt mindig együtt a stáb többi része, mondja Jones. Mivel a farkasokat CGI-vel csinálják meg, a harcjelenetekhez papírfigurákat használtak az eredeti színészek helyett.
"Elég nehéz félelmetesnek tűnni, miközben egy papírfigurát bámulsz," mondja Reed.
Jones és Howard is új volt a "The Twilight Saga-ban," de azt mondják, hogy a többi színész azonnal befogadta őket. Howard visszaemlékszik, hogy mikor anno Vancouver felé repült igyekezett egy sarokban elbújni a gépen, mert annyira ideges volt a színészekkel való találkozás miatt. Howard szerencséjére ez gyorsan megváltozott.
"Sosem volt még ilyen élményben részem, ahol ilyen nagy csapat embert ismertem meg, mint ebben a filmben," mondja. "Annyira tisztelek mindenkit aki ebben részt vesz. Teljesen mértékben két lábbal állnak a földön és a barátságuk nagyon igaz."
Mivel Victoria a "Twilight-ban" és a "New Moon-ban" is feltűnt, Howard azt mondta, hogy megpróbált az előzőleg Rachelle Lefevre által bemutatott mozgásokra és karakter megnyilvánulásokra fókuszálni. Érdekesség, hogy Lefevre neve egyáltalán nem került konkrétan megemlítésre Howard beszéde alatt.
Szintén új volt a filmben a rendező, David Slade, aki a színésznők elmondása szerint nagyszerű élmény volt együtt dolgozni. Reed elmondt, hogy [David] leült minden egyes szereplővel pár órára, hogy a karaktereikről beszélgessenek, mivel őt nagyon érdekelték a részletek.
"Hogy őszinte legyek, néha elég ijesztő egy ilyennek a része lenni, mert biztosra akarsz menni, hogy mindent jól csinálsz de közben meg azt sem tudod, hogy mi a jó," mondja Nikki. Az élő chat csak 30 percig tartott (videó), de a moderátor Shira Lazar kihangsúlyozta, hogy a színészeknek csak ennyire volt ma ideje, de előtérbe helyezte, hogy az elkövetkező hónapokban hasonló chatelés várható más stábtagokkal is.

2010. április 23., péntek

Új Eclipse promó képek

Frissítés: úgy látszik felkeltek a marketingesek is a Summit-nál ugyanis a trailer és az alábbi 3 új képen kívül feltuningolták a hivatalos oldalt is, így van új képünk Alice-ről, Rosalie-ról (imádom ahogy kinéz), Esme-ről, a fél falkáról, a Volturi egy részéről valamint Riley-ról is. A többi képet megnézhetitek ha átböngészitek az Eclipse hivatalos oldalát vagy benéztek ide.
Photobucket

Második Eclipse előzetes

Dan, BooBoo és Christian Ausztráliában; Nikki és Anna partin

Christian Serratos, BooBoo Stewart és Daniel Cudmore még a hét elején Ausztráliában ellátogattak a sydney-i Wildlife World elnevezésű állatkertbe. Több kép itt
Anna és Nikki is részt vett a US Weekly hollywoodi buliján. Képek: Nikki // Anna

2010. április 22., csütörtök

Ashley Nylon fotósorozata

A címlap további változatai itt | HQ képek ittvia brandheroin Lj, HGE, IFH.net

Hírek az Eclipse traileréről és a Score-ról

Szerintem már mindenki tűkön ülve várja az Eclipse trailerét, ami pénteken fog debütálni. Ahogy ígérte a Summit további információkat közölt a trailer-rel kapcsolatban: az előzetes a Twilight különböző hivatalos csatornáira (Eclipse weboldal, Twitter, Myspace, Facebook és Youtube) is fel fog kerülni HD minőségben ottani idő szerint este 8-kor (ET) és délután 5-kor (PT). Ami nekünk szombat hajnal 2 órát jelent.

A vendégek névsorát is felfedték: Oprah-nál Dakota Fanning fogja bemutatni a legújabb trailert, míg a livechat vendégei: Bryce Dallas Howard, Nikki Reed és Julia Jones lesznek, ami negyed órával a trailer bemutatását követően indul. Előzetesen bárki feltehet kérdéseket a meghívottaknak, csak annyit kell tennetek hogy a tweetetekbe írjátok bele hogy #EclipseChat. Természetesen a kérdést tartalmazó üzeneteket a Twilight hivatalos twitter profiljára küldjétek, és onnan válogatnak majd belőlük. A live chat a Twilight Facebook és Myspace oldalain lesz elérhető. via
Az Oprah Show előzetese már fel is került a netre, amiben az új trailerből két új kép/jelenet is látható , a teljes videót itt nézhetitek meg. via

David papa sem lógatta a lábát, ugyanis Londonban vették fel a film score anyagát Howard Shore Oscar-díjas zeneszerzővel és karmesterrel. Ma hajnalban szintén egy tweet formájában megüzente hogy befejezték a Score zenei anyagának felvételét és nem talál rá szavakat amivel jellemezni tudná, valamint megjegyezte hogy a zenétől a "film csak izgalmasabb lett." Már alig várom hogy hallhassam és láthassam mit alkottak.Az üzenet mellé David egy képet is csatolt a zenekarról, ami élén Shore is látható. A képért katt a továbbra.

2010. április 21., szerda

Fotósorozatok: Christian Serratos, Jamie Campbell Bower

Christian-t az MF magazin kapta el egy interjúra, ahol mesélt a PETA állatvédős elkötelezettségétől, a Twilight-ról, valamint olyan speckó képességeiről mint: zeneírás, korcsolyázás, küzdősportok és tánc. Még egy kép.
Jamie Campbell-Bower majdnem teljes boldogságban tengeti napjait, barátnője a Harry Potter-ből ismerős Bonnie Wright oldalán, a napokban éppen a Cherrybomb című film (ennek a filmnek nincs köze a Runaways-hez, ebben a filmben a Ron-t alakító Rupert Grint játszik) vetítésén fotózták le őket, most viszont új képek jelentek meg Jamie-ről az olasz Vogue-ban. Több kép itt (nekem a seggen lévő tetkó már sok :D)

2010. április 20., kedd

Hivatalos magyar Eclipse plakát és weboldal

A tovább mögött a HQ méretű plakát
Köszönet a Fórum Hungary-nek!

17 kérdéses Seventeen Magazine interjúk Alex-szel és Kiowa-val

Lefordítottam a közkedvelt Seventeen Magazine 17 kérdéses interjúját Alex Meraz-zal és Kiowa Gordon-nal. Most mindkét fiú elég szűkszavú volt. Seventeen Magazine interjúk: Alex MerazKiowa Gordon

Apró hírek

Újabb mozis díjátadón, mégpedig a National Movie Awards-on jelölték Robert-et, Kristen-t és Taylor-t valamint a Twilight filmeket: a New Moon-t és Eclipse-t. A New Moon-ra a Legjobb Fantasy kategóriájában, míg az Eclipse a nyár legjobban várt film címéért versenyez. A triót pedig az év legjobb előadásmód/teljesítmény kategóriájában jelölték. Szavazni itt tudtok még 9 napig, a díjátadót pedig Május 26-án tartják meg.

Kellan Meskada című filmjéből pedig két új still-t adtak ki, illetve egy részletet is a filmből, mely április 22-én fog debütálni a New York-ban megrendezendő Tribeca Filmfesztiválon. Kellant mostanában elég sok filmszerepre felkérik, ami biztos hogy szerepelni fog a Love, Wedding, Marriage, az Immortals és a Deathgames című produkciókban. Azt hiszem Kellan nem fog unatkozni a következő hónapokban, években.
Anna Kendrick az Oprah Magazine májusi számában szerepel egy rövidebb interjú , és egy fotósorozat (melyből eddig csak két képet kaptunk) erejéig, valamint Ashley a koreai Nylon Magazine címlapján fog szerepelni Vanessa Hudgens-szel és egy általam nem ismeret lánnyal együtt. Egyelőre csak a címlap került ki, de nagy valószínűséggel az újság számára készített többi kép is napvilágra kerül hamarosan.

Taylor hamarosan megkezdi az Abduction forgatását Pittsburg-ben, mely előreláthatólag 12 héten át fog tartani. A film további szereplőiről eddig nem igazán lehetett hallani, de nyilvánosságra hozták hogy Tay partnernője Lily Collins lesz, Phil Collins lánya, aki többek között szerepelt már Sandra Bullock oldalán a The Blind Side című filmben. Lily a Taylor által alakított karakter barátnőjét fogja alakítani; a fiatalok egy közös iskolai projekt nyomán rájönnek hogy a fiú igazi szülei nem azok akik eddig nevelték. Azonban ezen igazság kiderülése számos bonyodalommal és életveszélyes következménnyel jár, ezért menekülniük kell.

Aki nem iratkozott fel Billy Burke hivatalos oldalára és nem kapta meg Billy hamarosan boltokba kerülő zenei albumának első dalát, a Removed címet viselőt az most meghallgathatja Youtube-on is. Nekem kifejezetten bejön, kis nyugis.
via quileutewolfpack.com, AnnaKendrickFan.com, TheVampireClub

2010. április 19., hétfő

Emlékezz rám poszter és nagy vagon The Runaways kép

A pesti mozik némelyikében már bele futhattatok a Remember Me magyar plakátjába, ennek itt van most a nem fotózott HQ változata, a film címe hű maradt az eredetihez: Emlékezz rám. A teljes nagyságú a tovább mögött található. via
Míg a Rob rajongók megkapják adagjukat májusban a mozikban, addig a Kristen és Dakota fanok csak reménykedhetnek, hogy az itthoni mozikban is adni fogják majd a The Runaways-t. Amíg várunk a jó vagy rossz hírre ezzel kapcsolatban, nézzünk meg pár új képet HQ-ban. Itt megnézhető a többi kép.

Peter új szerepe és Eclipse OST megjelenés

Peter sem ül a babérjain, új szerepében egy boxolót, Vinny Paz-t fogja alakítani. A film az ő életéről fog szólni, a történet a sportoló karrierjét és egy autóbaleset utáni felépülésélt meséli el. A doktorok szerint Vinny többet nem állhatott volna ringbe, de ő nem adta fel és bebizonyította, hogy igenis van még keresnivalója a box világában: 1991-ben balesete után világbajnoki címet nyer el. A dokis szerepek után kicsit meglepő lesz számomra Peter-t egy ilyen szerepben látnom, de kíváncsi leszek, hogy oldja meg. Az biztos, hogy a szerepre sokat kell készülnie, hiszen nem fogják ráfesteni azokat az izmokat. A várható forgatás kezdete még jóóóó messze van: a tervek szerint majd 2011-ben vágnak bele. via

Az Eclipse filmzenei albumának szereplőiről mély csönd van és bár az amazon oldalán már előlehet rendelni egy ideje, ma végre az is kiderült, hogy június 8-án fog a boltok polcaira kerülni a kész cucc. Lássuk be ez hamarosan itt van, szóval tényleg ideje lenne már valami információ a bandákról, remélem lesz olyan jó (ha nem jobb) mint a New Moon OST.

Két felvétel Robert Pattinson Mark Segal sorozatából

Rob "tilos-fanoldalakon-leközölni" fotósorozatából ezúttal egy japán újságban jelent meg két kép. Az idézőjelben lévő jelző azért van, mert anno kikerültek ezek a képek és mindenki ezerrel csöpögött és olvadozott, de valószínű a képek nyilvánosságra kerülésében volt valami bibi ezért a fotós bácsi szépen ügyvédekhez fordult és sorra írogattak a nagyobb oldalaknak, hogy szedjék le a törvénytelenül a birtokukban lévő képeket, különben... Szóval ezért a jelző. Előbb-utóbb biztos kijönnek rendes formájukban is, mert amúgy rengeteg van belőlük és mindegyik nagyon dögös :) Akit érdekel a többi anyag guglizzon rá a Robert Pattinson Mark Segal szavakra és élvezze a képeket :)
A Twilight-hoz és a New Moon-hoz is készültek képek, melyek az olvasást voltak hivatottak reklámozni, így az Eclipse sem kerülhette el a sorsát, ezúttal Jane megformálója Dakota Fanning buzdít vérvörös szemekkel az olvasásra és azt üzeni: "Nektek is ilyen színű lesz a szemetek ha nem olvastok megfelelő fény mellett és nem tartotok szüneteket!" Oké csak vicceltem semmi ilyet nem üzent, de tényleg figyeljetek a fényviszonyokra.
via brandheroin LJ, lion_lamb LJ

Kristen Stewart és Kellan Lutz a Coachella Fesztiválon

Ha jól tudom tegnap volt a Coachella zenei fesztivál utolsó napja, ahol Kristen is megjelent a Lacoste rendezvényén, Kellan pedig szombaton ment ki a nagyon állat fellépőkkel nyomuló fesztre. A New Moon soundtrack-ről elég sokan kint voltak: Thom Yorke, Muse, Band of Skulls, Grizzly Bear és a Mutemath is.
Több Kristen, több Kellan. via KLO, KSNet

2010. április 17., szombat

Új Peter fotósorozat és 100 Monkeys naptár

Peter sorozata az LA Direct című újságnak készült, ami szerintem gyönyörű. A fény-árnyék játék nagyon jól adja a képekhez a sejtelmes, elegáns hangulatot. Katt rájuk és nagyobbak lesznek.
Frissítés: ezek nem új képek Peter-ről, de mivel itt nálunk eddig szerintem még nem voltak kint, maradnak :) Köszi Ágnes!


A 100 Monkeys zenekarnak pedig megjelent a naptára, melyből szintén 4 képünk van mutiba. A képeket nagyobban itt nézhetitek meg.

via brandheroin LJ