2010. augusztus 31., kedd

Új tag a Breaking Dawnban: Rami Malek

Most jött a friss ropogós hír, hogy megvan az első hivatalos új szereplőnk a készülő Breaking Dawn filmekhez. Rami Malek tegnap megerősítette, hogy ő fogja alakítani a második részben Benjamin-t, aki az egyiptomi klánba tartozik és speciális képességei közé tartozik az elemek manipulálása. Rami Malek szerepelt több népszerű sorozatban is (Gilmore Girls, 24, Medium) valamint az Éjszaka a múzeumban részeiben is ő alakította Ahkmenrah fáraót. Twitteren is megtalálhatjátok, reméljük megoszt majd velünk pár infót a forgatásról  @RamiMalek
Benjamin első színrelépése a BD-ben:
"...de a kisfiús Benjamin, ez a fura és vidám vámpír, aki egyszerre tűnt tökéletesen magabiztosnak és meggondolatlannak, néhány ravasz célzással, miszerint felbontja a szövetségüket, maradásra bírta Amunt....Valószerűtlen csapat volt, bár az egyiptomiak mind hasonlítottak egymásra éjfekete hajukkal és kreol bőrükkel...mintha valamennyien Benjamin körül keringtek volna, mintha valamiféle mágnesesség áradna belőle, amire szükségük volt a lelki egyensúlyukhoz." BD 32. fejezet 616. oldal
 via TwiExaminer

Twi-Cast órarendek és szeptemberi naptár

Ismét sulikezdés, ezért ismét itt van pár apróság, hogy kicsit jobban induljon a szeptember :) 5 nagyméretű órarend valamint egy idei szeptemberi naptár. Elismerem nem lettek a legjobbak, de azért remélem találtok majd kedvetekre valót e szerény választék között :)
Mindegyik órarend és a naptár egy mappában van, a letöltéshez kattints IDE.

2010. augusztus 30., hétfő

Interjúk az Emmy vörösszőnyegéről

Tegnap rendezték meg a 62. Emmy díjátadót, mely leginkább a sorozatok díjazásának eseménye. a vörösszőnyegen feltűnt pár Twilight érdekeltségű emberke is, úgy mint Peter Facinelli (képek), akinek Nurse Jackie című sorozatát több kategóriában is jelölték, azonban csak a Kiemelkedő női főszereplő komédia sorozatban díját kapta meg Edie Falco. Peter erről a díjról lemaradt valamint kicsit csalódott is volt, hogy nem nyertek több kategóriában, ennek twitteren hangot is adott:
Oops. Kimentem a mosdóba és Edie Falco Emmy-t nyert a Nursie Jackie-ért. Lemaradtam az egészről. #emmybukta Grat Edie. Megérdemled! :)
A Nurse Jackie nem nyert. Úgy érzem ha kimentem volna a mosdóba újra akkor talán... Na majd jövőre. Maga a jelölés is megtiszteltetés.
Az eseményen Melissa Rosenberg forgatókönyvíró asszonyság is megjelent, ha jól tudom, ő a Dexter című sorozatban is besegít, a szőnyegen azonban a Breaking Dawnnal kapcsolatban faggatták. Elmondta, hogy jelenleg a forgatókönyvek 75-80%-a elkészült és Bill Condonnal közösen dolgoznak, most is épp Baton Rouge-ból repült LA-be, hogy meg tudjon jelenni. Legnagyobb kihívásnak nem a szülési jelenetet érzi, hanem azt a "harci" jelenetet, ahol tulajdonképpen nincs is harc:
A végső csata jelenet tényleg nagy kihívás, mert a könyvben 25 oldalon keresztül tart. Ez csak magában már-már olyan mint egy háromfelvonásos színdarab. Több száz karaktert kell szem előtt tartatni (egy beállításban). Ezt hatalmas erőfeszítés lapon megkoreografálni és Bill-nek is nehéz lesz megvalósítani.
Melissa már írt pár vázlatot, amit közösen néznek át Bill-el majd aztán belekezdenek a tényleges "tánc" megvalósításába a kaszkadőrszakértővel. Valamint a gyors interjú második felében Melissa megerősíti a brazil forgatásokat, melyről már hetek óta kétes hírek érkeznek. Annyit árult el, hogy tényleg fognak forgatni ott valamit. Na hát ezt a valamit azt hiszem nem igazán kell találgatnunk :) Michael Sheen is ott volt az idei Emmy-n róla azonban nem találtam képet. via mtv.com, @peterfacinelli, Zimbio

2010. augusztus 29., vasárnap

2010. augusztus 27., péntek

2010. augusztus 25., szerda

Újonnan előkerült New Moon képek

Még a New Moon időszakból itt van egy kis áldás, ráadásul HQ-ban )+6). A szobabelsők és az erdős Bellás képek szerintem már voltak, azonban a Jake-es, Edward-os nekem újnak tűnik. Ja a HQ-ban ugye az a legjobb hogy a kis részlet is élvezhető ha ránagyítasz, úgyhogy végre jobban is szemügyre vehetjük azokat az Ed-Bella képeket Bella szobájában :)

Fotósorozatok és Mike twitter


MamaCullen Liz Reaser-nek volt ez az aranyos sárga esernyős sorozata, azt hiszem csak egy-két képet adtak ki belőle, de most itt az egész csomag valamint itt van egy Bryce-Kirsten Dunst (Kristen partnere az On the Road-ban) fotósorozat, ami szintén egy jól sikerült kis nyárias-csajos fotósorozat. Egyébként gyanítom ez a Pókember 2. (?) részének apropójából készülhetett még régebben.

Újabb színész csatlakozott a twitterezők táborához, ezúttal nem más mint Bella ember haverját alakító Michael Welch, akit a @MichaelWelchAct néven követhettek.
Ha érdekel, hogy kik vannak még fent twitteren, akkor nézzétek meg a twitter listánkat, ahol egyben összeszedtünk mindenkit. Ezek tuti nem kamu fiókok, úgyhogy kövessétek őket bátran :)

Fotósorozatok: Ashley, Robert

Ashley Mark fotózásáról kaptunk pár új kulisszák mögötti képeket (+4), illetve  a tegnapi Rob Stewart Shining féle fotósorozatához ismét előkerült +31 outtake.  via Rpattzdaily LJ, brandheroin LJ

2010. augusztus 24., kedd

Fotósorozatok - Robert, Taylor, Charlie

Taylor (+6) // Robert (+33) // Charlie (+12)
via brandheroin LJ, kstewrobfans LJ, taytay_daily LJ

2010. augusztus 23., hétfő

Ok! interjú Kellannal

Kellan Lutz kitárul az OK!-nak, mely interjú során a Twilight Saga forgatáshoz való visszatéréséről mesél, és arról hogy miként tudja felvenni a versenyt Robert Pattinson hajával és miért kíván boldog házasságot Hilary Duff-nak!

Kellan vendége volt a Social Sundays-nek a Borgata Sunbar-ban Augusztus 9-én, amit az Atlantic City-i Borgata Hotel Casino&Spa-ban tartottak meg, itt értük utol Lutz-t.

Ez egy zsúfolt év számodra, hogyan szoktad eltölteni a szabadidődet?
Vakációzással. Valójában három filmet csináltam egyhuzamban, mindegyiket egymás után. Igazán klassz volt ezen projektek részesének lenni, de jó ha van egy kis időm magamra, a pihenésre, a kutyámra és a családomra. De el akarok látogatni Törökországba. Isztambulba, Izlandra és Írországba. Egy kicsit elmenni napozni, mielőtt ismét sápadttá kell válnom. Csak pihenni, mert a Breaking Dawn egy hatalmas forgatási folyamat lesz.

2010. augusztus 22., vasárnap

Ashley Greene az orosz Instyle-ban

Az orosz Instyle Ashley Greene-ről egy vadonatúj fotósorozatot (és cikket) közölt le a szeptemberi számukban. A szkennekért katt a továbbra.

2010. augusztus 20., péntek

Troix Magazin - Jackson Rathbone

Jackson az októberi Troix magazin hasábjain lesz majd látható, a fotózásról készült BTS videót is kiadták már, iszonyat hangulatosra sikerült, érdemes megnézni (a minőségétől azonban tekintsünk el). Az újságban egyébként 12-15 oldal terjedelemben foglalkoznak majd Jack-kel. Tudom hogy vannak páran az olvasóink közül akik ennek iszonyatosan fognak örülni. ;) A magazin címlapja itt nézhető meg. Videó outtake #1
via JacksonRathboneSource.org

2010. augusztus 19., csütörtök

Eclipse és Breaking Dawn pletykák

Az utóbbi időben elég sok pletyka röppent fel az Eclipse dvd és a Breaking Dawn filmek kapcsán, ezek közül rakunk most tisztába párat:
- Az Eclipse dvd megjelenési dátuma NEM november 1. (sem itthon, sem külföldön). Hivatalos dátumot még mindig nem jelentettek be és amúgy is: a november elég meglepő lett volna, főleg a film júliusban jött ki és az ilyen nagyobb moziknál minimum egy fél év szokott lenni a mozi és a dvd megjelenés között. Szerintem még így is örüljünk HA karácsony körül megjelenik, de én inkább a jövő év elejét venném biztosabbra.
(A DVD-s pletykához: @larry411 /filmes újságíró/ olyan spekulációval állt elő, hogy az Eclipse DVD Október 30-án fog megjelenni, ezt arra alapozza, hogy mind a Twilight, mind a New Moon mozis debütálása után kb. 120 nappal adták ki DVD és Blu Ray formájában az adott filmeket. Plusz itt az a tény, hogy Október 30-a beleesik a halloweeni hétvégébe. @larry411 természetesen az amerikai megjelenés dátumáról elmélkedett, nem a nemzetközikről! Mindenesetre szerintem van benne ráció. Annie-nek abban teljesen igaza van, hogy általában fél év telik el a mozis premier és a DVD megjelenés között, de nagyon jól tudjátok hogy a Twilight esetén  mindig másként járnak el a szokásostól. ~ Barbi) via
- Jelenleg nincs nyílt szereplőválogatás a Breaking Dawnra.
- Volt az a pletyka hogy megváltoztatják Reneesme nevét a filmekben, azonban ez is teljesen alaptalan, minden marad a régiben.
- Xavier IMDB oldalán látható listázva, hogy szerepelni fog a Breaking Dawn-ban, azonban ez is teljesen kamu. Mint már korábban mi is elmondtuk párszor az imdb-t a regisztrált felhasználók is frissíthetik, szóval ha megláttok kiírva valami azt sose vegyétek biztosra. Néha sikerül eltalálniuk néhány dolgot, de sose vegyétek száz százaléknak az ottani infókat, főleg a produkciók előkészületi fázisaiban, amikor még rengeteg minden változhat és számtalan pletyka kel szárnyra.
- A Breaking Dawn brazíliai forgatása még mindig nincs megerősítve, szóval egyelőre az is maradjon még csak a pletyka szintjén a hivatalos megerősítésig.

A Breaking Dawn első része 2011. november 18-án a második része pedig 2012. november 16-án kerül a mozikba. via

Anna, Taylor, Dakota és Bryce

Anna még mindig Scott-ozik: a napokban járt a film londoni és dublini premierjén is, plusz egy újabb fotósorozat is készült a Pilgrim kapcsán a szereplőgárdáról.
Austin promófotók // Dublin // London
Dakota pedig a Vogue szeptemberi számában látható. A fotózásra a Fashion's Night Out (amely alapötlete Anna Wintour-tól /a Vogue főszerkesztője/ származik, alapvetően a vásárlásra akarnak buzdítani a válság okozta negatív hatások kiküszöbélése miatt: divatbemutatókat tartanak, illetve kezdveményesen lehet az így is drága designer cuccokhoz jutni.. stb.) kapcsán került sor, többek között Hayden Christensen, Christina Ricci, Rachelle Weisz is látható ezen fotókon.
Taylor forgatások közötti szabadidejét pedig a Pittsburg Steelers egyik meccsén töltötte el, ahová édesapja is elkísérte. 
Taylor // Bryce Dazed&Confused outtake (+1)
via TLWeb, brandheroin Lj, AKF, JustJared

2010. augusztus 18., szerda

View London interjú Nikki Reeddel

Nikki Reed a Twilight filmekben a vámpír Rosalie Hale-t alakítja. A legutóbbi filmben, a Twilight Saga: Eclipse-ben a nézőközönség végre többet tudhatott meg Rosalie életéről, és hogy miért változtatták őt vámpírrá. Nikki mostanában Londonban volt, ahol beszélt a karaktere háttértörténetéről, valamint Robert Pattinson hajkurászásáról, a fizikailag igencsak kimerítő edzési rendszeréről, és hogy milyen szupererőt szeretne.
Nikki, az Eclipse-ben beleláthatunk a te háttértörténetedbe is, ahol többet megtudhatunk Rosalie-ról. Mikor az első két filmet csináltad, és tudtad, hogy majd elérkeztek ehhez, idegesített téged belegondolni abba, hogy még mindig van hátra idő, mire az emberek igazából megismerhetik a karakteremet?
Nos, reménykedtem, mikor az első filmet csináltuk, hogy eljutunk a harmadikig, máskülönben úgy éreztem volna, hogy nem tudtam igazán megindokolni a viselkedésem. Másrészt, Stephenie annyira komplex és dinamikus karaktereket írt, hogy szerintem abban mind egyetérthetünk - mármint a Cullen család -, hogy nem igazán van lehetőségünk ezt megmutatni. Szóval megpróbálsz minél többet kihozni a pillanatból, ami a tiéd, és mindent túlságosan átgondolsz: minden pillantást, minden mosolyt, vagy az én esetemben, minden undok nézést. Szóval nagyon boldog voltam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget... és persze nagyon ideges.

2010. augusztus 17., kedd

Új Rachelle sorozat, Anna outtake-ek, Dr. Peter-Cooper, New Moon táskák

Drága Rachelle-ünkről készítettek egy új szépséges fotósorozatot, Anna  Toronto Star képeiből jelentek meg pár újak, illetve a Nurse Jackie következő évadjának promó képei láttak napvilágot Dr. Peter-Cooper-el.
Valamint mai Tesco-s (Aréna) nézelődésünkkor új New Moon cuccokat találtunk: az eddigi tanszeres bigyók mellett (ceruza, hegyező, radír, tolltartó, kiskutyafüle) már hátizsákokat is árulnak, ezeknek az ára azonban elég durva, 7 ezer alatt egy táskát sem vihetsz haza, sőt! A táskákon egyébként kitűzők vannak: Edward-Bella, Jake és a Quileute törzsi-szimbólum. Válltáskából kétféle, míg a hagyományos hátizsákból egyfajta van.
zsák3zsák2zsák1
via brandheroin LJ, annakendrickfan.com

Találj ki! - Jackson Rathbone

Gratula a helyesen tippelőknek, a megfejtés Mr. Rathbone Uraság volt, amint Vancouverben sétálgatott az Eclipse forgatásakor.

2010. augusztus 16., hétfő

Robsten létezik!!!

A sok fanyalgónak, Nostenesnek és egyéb AntiRobstenesnek itt a bizonyíték, hogy Robert és Kristen egy pár: egy szemfüles lesifotós csókolózás közben kapta le őket Montreálban (egyébként épp egy házibuliba tartottak - mások szerint meg épp a hoteljukba mentek vissza, szóval ez a részlet nem tiszta). Ha most elkezdenek egyesek azzal jönni a PR fogás, photoshop, ez nem is csók, csak puszi, én is így ölelgetem a fiúbarátaimat témával én akkor már nem tudom hogy milyen bizonyíték kell ahhoz, hogy elhiggyék ők tényleg együtt vannak, és SZERELMESEK egymásba. Iszonyúan örülünk nekik! Hajrá Robsten!! Ja és tudjátok hogy nem igazán támogatjuk a paparazzi képeket, csak indokolt esetben rakjuk ki őket, de ezeket vétek lenne kihagyni. Szegény TomStu a háttérben egyedül szemléli az eseményeket! :D

Boldog születésnapot Cam!

2010. augusztus 15., vasárnap

2010. augusztus 14., szombat

Kristen az On the Road forgatásán, egyebek

A Production Weekly egy tweet formájában erősítette meg, hogy a Breaking Dawn munkálatai 2010. november elsejétől 2011. március 15-éig folynak majd Baton Rouge-ban és Vancouver-ben.

Az On the Road forgatásán lencsevégre kapták Kristen-t - végre teljes valójában 'Marylou'-ként láthatjuk. Egy bizonyos személy azonban "befurakodott" a képekbe. Több fotó itt
A képeken Tom Surridge-t is felfedezhetitek (igaz csak félig látszik az arca), időközben újabb nevekkel bővült az OTR stábja, úgy mint Steve Buscemi-ével, Elisabeth Moss-éval, Alice Braga-éval, Danny Morgan-éval és Terrence Howard-éval.
Nézzük meg ki milyen bulin, partin és egyéb okosságon mulatta mostanában az idejét: Daniel Cudmore (Felix) a The Expandables premierjén járt (először fel sem ismertem!), Ashley az Asos egyik buliján (nem tudom hogy emlékeztek-e, de ennek az újságnak a címlapján is szerepelt júliusban), Julia az Instyle egyik buliján, Kellan pedig Atlantic City-ben keverte a zenét a mulatni vágyóknak.
Ashley (+2) // Daniel // Julia (+1) // Kellan - képek, videó

Xavier The Loved Ones című filmjéhez is érkezett két klip, ezeket itt nézhetitek meg. A The Hillywood Show Eclipse paródiájának teaserét, pedig itt.
via ifelthope.net, KLO, brandheroin Lj, xaviersamueldaily, twilightersfan Lj, contactmusic.com

2010. augusztus 13., péntek

Találj ki! - Anna Kendrick

Grat mindenkinek, a helyes megfejtés: Anna Kendrick az idei Oscar gálán!
annaq

2010. augusztus 12., csütörtök

Julia fotósorozat, Anna és Christian partin

A csinos ám morcos Leaht alakító Julia Jonesról új fotósorozat készült (+2), sajnos csak a tages példányok láttak eddig napvilágot. Barbi pedig már az előző bejegyzésben említette, hogy Nikki a Blackberry party-ján vett részt, azonban rajta kívül még két másik Twilight-lány is ott volt: Christian (képek) és Anna (képek).
via brandheroin  LJ, AKF, CSN

Dakota Fanning a szeptemberi Dazed&Confusedban

A teljes méretű címlapért és 15 outtakeért katt a továbbra!

Late Night with Jay Leno: Anna Kendrick

Anna Kendrickről a Scott Pilgrim promózása kapcsán újabb fotósorozatok jelentek meg: az Interview sorozata (+2), az ontariói sajtótájékoztató képei (+2). Anna a héten Jay Leno showját is meglátogatta (képek), ahol többek között beszélt az Oscar jelöléséről, amit az Up in the Air-ben nyújtott alakításáért kapott, megjegyezte hogy édesanyja (aki nagyon büszke volt rá) kísérte el az Akadémia vörösszőnyegére. Illetve hivatalos volt Madonna által tartott buliba is, ahol számos hollywoodi hírességgel volt alkalma találkozni - többek között Adrien Brody-val is, ám erre egy későbbi találkozásuk alkalmával már nem emlékezett. Beszélgettek az idei Comic Con-ról is, ahol a Scott-ot reklámozták. Elmesélt egy vicces történetet is, mikor az American Airlines-szal repült az ottani újságban (gondolom ez az Airlines saját újságja, és a repülőn osztogatják vagy venni lehet), az American Way címlapján szerepelt és senki sem ismerte fel. via AKF

2010. augusztus 10., kedd

Találj ki! - Xavier Samuel

FONTOS: kicsit módosítunk a játék szabályain. A Találj Ki október 31-ig fog tartani (később majd még vissza fog térni) és nyereményjátékot csinálunk belőle. A lényege annyi lenne, hogy ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, akkor mindenképpen a neveddel kell kommentelned a helyes megfejtést (nem kell feltétlen az igazi nevedet használnod, elég a chates vagy becenév is, a lényeg, hogy ne névtelenül csináld), mi pedig (vagyis Ancsi) vezetni fogja egy táblázatban, hogy ki hány helyes megfejtést adott le ezalatt az idő alatt. Az október 31-ig legtöbb helyes választ beküldő nyer (valószínű dvd-t vagy addig még lehet lesznek új cuccaink, erről majd még írunk később). Döntetlen esetén ismét kihúzzuk azt, aki majd a nyereményt kapja. A nyereményjáték MOST indul, az előző hét tippjeit nem számoljuk bele az eredménybe.

A tippeket a következő formában küldjétek:
1. (tippelt személy neve)
2. (tippelt személy neve)
Ha az első tipped bizonyul helyesnek 1 pontot kapsz, ha azonban csak a második a helyes akkor 0,5-öt, szóval jól gondoljátok meg :) CSAK a kommentekhez írt válaszokat vesszük érvényesnek, szóval aki chat-ben írkál azt nem fogjuk figyelembe venni. A régebbi szabályok maradnak (ne linkeld a tényleges képet, ne bizonygasd, hogy ez már pedig az stb.)

A játékhoz a héten teszünk ki oldalra egy képet a könnyebb megtalálhatóságért valamint ebben a bejegyzésben szeretnénk választ kapni arra, hogy a játékba használjunk e paparazzi képeket. Ezt most szintén a kommenteknél jelezzétek légyszíves, a tippek után egy IGEN-nel vagy NEM-mel.

Videók: 2010 Teen Choice Awards

További videók: Taylor megnyeri a Choice Male Actor Fantasy kategóriát || Rob átveszi a Remember Me-ért járó deszkáját || A nagy győztes: Twilight

2010. augusztus 9., hétfő

Boldog születésnapot Anna!


Ui. a képet én csináltam, nem ellopni és sajátodnak feltüntetni :)

2010 Teen Choice Awards

Ash // Taylor // Rob // Vegyes
Videók:
 Rob szörfdeszkát vesz át --> vigyázzatok, elég hangos!
Ahogy látom, jól döntöttünk hogy nem maradtunk fent: semmilyen nagy eseményről nem maradtunk le. De lássuk a legfontosabbakat információkat a show kapcsán:
- Taylor és Rob se jelent meg a TCA kék szőnyegén (úgy látszik erre az évre leváltották a zöld szőnyeget :D), viszont a többiek megmutatták magukat, úgy mint Ashley, Jackson, Alex, Charlie...stb.
- kategóriák amiben nyertünk/nyertek:
Kellan: Choice Movie: Male Scene Stealer - "New Moon"
Ashley: Choice Movie: Female Scene Stealer -"New Moon"
Rachelle: Choice Movie: Villain - "New Moon"
Taylor: Choice Hottie - Male, Choice Smile és Choice Movei Actor: Fantasy - "New Moon", Choice Red Carpet Fashion Icon-Male, Choice Smile presented by Invisalign Teen
Rob: Choice Movie Actor: Drama - “Remember Me”, Choice Summer Movie Star: Male - “Eclipse”
Kristen: Choice Summer Movie Star: Female - "Eclipse", Choice Movie Actress: Fantasy - “New Moon”
Rob és Kris: Choice Movie: Liplock - Robert&Kristen - “New Moon”, Choice Movie: Chemistry - Kristen&Robert - “New Moon”
The Twilight Saga: Ami biztos: a Saga 11 kategóriában győzedelmeskedett, többek között a Choice Movie: Fantasy-ban (-->“New Moon”), Choice Summer Movie (-->“Eclipse”), Most Fantastic Fans (-->Twilight Cast) ...stb. A tavalyi évhez hasonlóan most is egyszerre vették át a stáb tagjai a díjakat a TCA színpadán a show végén.
A győztesek teljes listája itt olvasható.
- egyes tweetelők szerint a show unalmas volt és mivel nem élő, ezért sokáig elhúzódott a felvétele. @TSandraTeenT szerint Rob úgy nézett ki, mint aki megpróbál aludni. Jimmy Fallon adta át Rob-nak a Remember Me-ért járó díjat a Rob is bothered-ös hangján. Rob hangot adott ama örömének, hogy a Twilight-on kívül is nyert valamit.
via @RPLife, Ifelthope.net, Taylorphotos.org, socialitelife, jackson-rathbone.com, lionandlamb.org, @Taysfrteam

2010. augusztus 8., vasárnap

Teen Choice Awards (2010): Élő közvetítés

Az idei TCA-val kapcsolatos legfontosabb tudnivalók: ma csak a vörösszőnyeges, vagyis zöldszőnyeges bevonulást nézhetitek meg. Magyar idő szerint hétfő 0:30-tól hajnal 02:00-ig tart a 'parádé'. Ezután felveszik magát a show-t. Azt élőben SEHOL nem lehet nézni, csak másnap, tehát ottani idő szerint hétfőn este - nálunk kedd hajnal 5-től reggel 7-ig - adja le a FOX csatorna. Ha lesz elérhetőség ahol lehet majd nézni, tájékoztatunk titeket róla a holnapi nap folyamán. A Show házigazdája Katy Perry lesz.

Akik megjelenésére ma/holnap számítani lehet:
Robert Pattinson, Taylor Lautner, Jackson Rathbone, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed, Bronson Pelletier, Kiowa Gordon, Alex Meraz, Charlie Bewley, BooBoo Stewart, Michael Welch, Justin Chon és Christian Serratos.

Nyereményjáték: eredményhirdetés

Grat a nyertesnek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot, a többieknek pedig köszönjük a részvétel, rekord mennyiségű válasz, szám szerint 75 darab érkezett!! :) A helyes megfejtés: a zöld.

U.I.: jobb oldalon nem hiányzik a fogam. Megvan, csak nem teljes nagyságban, hanem mini-fogként. (Annie)

Fotósorozatok, megjelenés

Anna Kendrickről a Scott Pilgrim promózása apropójából készített a Boston Globe és a San Francisco Chronicle is egy-egy sorozatot, Nikki Reedről pedig a testvére lőtt pár képet. Ashley Greene viszont Vegas-ban a Wet Republic medencés partijának házigazdája volt (képek). via AGO, NRC, AKF

2010. augusztus 7., szombat

Fotók mindenről

Hamarosan kezdetét veszi a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál (Szeptember 9-19), melyen Jackson /Girlfriend/, Rachelle /Barney's Version/ és Michael Sheen /Beautiful Boy - a film trailere itt/ egy-egy filmje is szerepelni fog.
Jacksont utoljára sorozatban a Gyilkos elmékben láthattuk, most azonban új sorozatszereppel találták meg: a No Ordinary Family-ben fog feltűnni, mely szeptemberben debütál az USA-ban. A sorozatról több infó itt.
Summer stillek // Kiowa&Bronson // Bryce (+1) // Ashley
Kiowa és Bronson néhány nappal ezelőtt az egyik kanadai bevásárlóközpontban járt egy fantalálkozó apropója miatt, Ashley továbbra is forgatja a LOL-t; Bryce pedig a Stella nevezetű magazin címlapján látható valamint Nikki The Last Day of Summer című filmjéhez kaptunk pár új stillt.

Xavier filmjének, a The Loved Ones-nak is megnyílt a hivatalos oldala, ide kattintva eljuttok rá.
via sorozatjunkie, brandheroin, IFH.net, twiboys, JRS

2010. augusztus 6., péntek

Megjelenések, Jackson zenél

Anna Kendrick a Scott Pilgrim torontói premierjén (képek), BooBoo Stewart (képek) és Jackson Rathbone (képek) pedig a Teen Choice Awards egy-egy előbuliján vett részt. Jackson rögtönzött szájharmonika bemutatót is tartott Charles Segal oldalán. Szerencsére videót is készítettek a közös zenélésről: