2010. október 31., vasárnap

Végső Eredményhirdetés: Találj Ki!

A Találj Ki! végeredményének összesítését egyedül Ancsi végezte, így elsősorban nagy köszönet neki a remek és precíz táblázatért, amit ITT tölthettek le (nagyon tuti kis táblázat, Ancsi még statisztikát is gyártott hozzá)! A versenyt Bella nyerte, szóval Bella dobj ránk egy mailt a neveddel címeddel mi pedig küldjük a dvd választékot amiből kiválaszthatod a neked tetszőt! Mivel azonban láttuk, hogy többen lelkesen küldözgettétek a megfejtéseket, így a két holtversenyes második helyezettnek is felajánlunk egy-egy ceruzát illetve kitűzőt! Emi** és Kitti Ti is írjatok ránk, hogy megbeszéljük a részleteket!
A többieknek nagyon köszönjük, hogy részt vettek a feladványok kitalálásában, a Találj Ki! mint már említettem elmegy téli álmot aludni, hogy jövőre megújult erővel térjen vissza és tegye újra próbára emlékező-és kutatótehetségeteket! :) Viszlát jövőre!

Találj ki! - Rachelle Lefevre

Találj Ki október 31-ig fog tartani (később majd még vissza fog térni) és nyereményjátékot csinálunk belőle. A lényege annyi lenne, hogy ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, akkor mindenképpen a neveddel kell kommentelned a helyes megfejtést (nem kell feltétlen az igazi nevedet használnod, elég a chates vagy becenév is, a lényeg, hogy ne névtelenül csináld).
A tippeket a következő formában küldjétek:
1. (tippelt személy neve)
2. (tippelt személy neve)
Ha az első tipped bizonyul helyesnek 1 pontot kapsz, ha azonban csak a második a helyes akkor 0,5-öt, szóval jól gondoljátok meg :) CSAK a kommentekhez írt válaszokat vesszük érvényesnek, szóval aki chat-ben írkál azt nem fogjuk figyelembe venni. A kommentek továbbra is az aktuális napi határidő lejárta után fognak megjelenni!

Miss Lefevre! Köszönjük, hogy velünk játszottatok, elvileg még ma lesz eredményhirdetés, a chatet figyeljétek!!

2010. október 30., szombat

BD hírek és újonc-szoktató

A Rio Film elnöke twitteren erősítette meg azt a több hónapja tartó pletykát, hogy tényleg lesz Breaking Dawn forgatás náluk. Az előzetes tervek szerint novemberben fognak folyni az ottani munkálatok, de többet nem árulhat a készülő produkcióról. Az elnök ennek nemcsak azért örül, mert így hátha több produkció is felfigyel az országra, hanem mert nekik köszönhetően rengeteg új munkahely is megteremtődik. A stáb biztonságát természetesen maximálisan fogják támogatni, így valószínű képeket nem fogunk látni a nászutas részről.
Egyébként fantasztikusan izgalmas pletykák vannak BD-vel kapcsolatban is: a hollywoodlife szerint Rob vezetni tanul méghozzá nem is akármit: traktort motorcsónakot, ami egyébként lehet, hogy igaz is lesz, mindenesetre csúcs kis képet rittyentettek össze a leendő Robward kapitányról. Aztán van még itt olyan is, hogy látták Bill Condon-t és az egyik producert bikinit (!) vásárolni Bella számára... Most komolyan. Majd biztos Bill meg a producer fog úgy fürdőruhát venni, hogy fel se próbálja Kristen... Plusz az ilyesmit baromira nem ők intézik, ez a jelmezesek dolga, nem a rendezőé. És mivel itt a Halloween is a bulvár belehalt volna, ha nem talál ki valami fantasztikusat. Célkeresztben ismét Rob, aki a celebuzz szerint 48 ezer dollár értékben szervez bazi nagy vodoo lagzit halloween partit, melyre felkért több jelmeztervezőt is, hogy készítsen minél ijesztőbb öltözékeket a megjelenő vendégeknek. Valamint a mindig jól értesült anonim valakik azt is tudni vélik, hogy Rob egy nagyon különleges, piros szívalakú kővel díszített antik aranygyűrűt fog ajándékozni Kristen-nek az este előtt. Muhaha. Nekem is :) (Faragjatok tököt!!)
Amíg viszont meg nem érkeznek az első normális képek a tényleges forgatásról addig itt van néhány újonc arc, akiket szokjunk azért: Marlane Barnes (Maggie-Ír Klán) színházi szerepeiről vannak képek, Lee Pace (Garrett - Nomádok) a GQ New York-i buliján vett részt fessen, de szőrösen valamint 4 új tag-es kép a Tanya-t alakító Myanna Buring-ről.

+ Marlane | + Lee | + Myanna
via brandheroin LJ, hollywoodlife, celebuzz, @ssl_riofilme

2010. október 29., péntek

WTTR jelenet, Rob szünetet hirdet és Christian videó

Remek új jelenet Kristen ma mozikba kerülő filmjéből a Welcome to the Riley's-ból, ahol Mallory éppen baromira ki van akadva, mivel az egyik kliense jól átvágta a palánkon és nem kis pénzzel rövidítette meg... Egyébként elkezdtünk egy kezdeményezést, hogy a jövő tavasszal megrendezésre kerülő Titanic filmfesztivál vegye be a programjába a filmet, így legalább mi is megnézhetnénk. Ha szeretnél segíteni csak annyi a dolgod, hogy like-olod EZT a facebook oldalt, valamint részletesebben is olvashatsz erről az egészről.

Rob is életjelt adott magáról, méghozzá egy elég érdekes videóban: az egyik Baton Rouge-i iskola hagyományos szünetét jelentették be ezen módon a diákoknak Peter Berg rendezővel. A szövegben nagyon sok összefüggést ne keressetek, a kintiek közül is sokan értetlenül állnak ezelőtt a videó előtt. Csak annyit tudunk, amit írtam: minden évben megpróbálják kreatívan kihirdetni a szünetet, hát most így csinálták.

Christian Serratos ismét a szokásos formáját hozza, Jackson után ő is benne lesz a Troix magazinban, melyhez adtak ki egy 3 perces videót is a fotózásról. Christian nem hazudtolja meg magát, egy szál kiskombinéban hempereg egy csávóval a szabadban lévő ágyon, majd később lepedőbe csavarva állnak egymással szemben. A videót aláfestő zenéről ne is beszéljünk, mennyire nem illik oda. Plusz egy korábbi FHM-es fotózásról is kiadták végre a videót. Ezeket inkább nem rakom ide be, szóval kattintsatok a linkekre.

Találj Ki! - Peter Facinelli

Doktor Cullen, azaz Peter Facinelli 2008-ban!  (LA Direct fotósorozat)

2010. október 28., csütörtök

Újabb Breaking Dawn tagok

A Twilight hivatalos facebook oldalán tették közzé a további mellékszereplők újabb listáját, azonban azt nem árulták el, hogy milyen szerepekben fognak feltűnni. Masami Kosaka-ról és Sebastiao Lemos-ról nem találtam használható képet. Masami-ról annyit tudni, hogy a The Runaways-ben (igen, a Kristen-félében) ő volt a japán riporter, Sebastiao pedig egy brazil sorozatban szerepelt. A színészek közül némelyikük Volturi tag lesz, aki Aro-t és társait kíséri Forks-ba valamint kell majd nekünk egy takarítónő is ha emlékeim nem csalnak.
Wendell Pierce | Amadou Ly | Ty Olsson

Olga Fonda | Carolina Virguez | Janelle Froehlich

2010. október 27., szerda

Eclipse/Napfogyatkozás DVD/BluRay borítók

Íme így fognak kinézni a magyar Eclipse DVD-k és BluRay borítói. Ahogy látjátok nagy meglepetés nem lesz: egy az egyben az amerikai borítók terveivel megegyező kivitelben jelenik meg itthon is a  film egy-, duplalemezes DVD-n és duplalemezes Bluray-en. A megjelenés időpontja változatlanul: 2010. december 4.
via Premierfilmek

Bronson, Bryce és Jackson

via brycehowardfan, thebronsonphse

2010. október 26., kedd

Kellan Lutz interjú az Elmulticine.com-tól

Kellan Lutz az Elmulticine.com-nak a Breaking Dawn-ról, új filmjéről, az Immortals-ról, a jótékonykodásról és egyebekről mesélt.
EM: Mit tudnál elmondani a karakteredről a Breaking Dawn-t illetően?
Emmet sokkal inkább relevánssá fog válni, ahogy a könyvben is, és ennek eredményeként többet láthatunk abból, hogy milyen ő valójában.
EM: A Breaking Dawn, és így a Twilight Saga befejeztével hiányozni fog ez az egész, vagy a megkönnyebbülés érzésével fogsz rágondolni?
Oh, nagyon fog hiányozni, mert ez az időszak nagy hatással volt az életemre, és azt hiszem évekbe telik majd mire megemésztem, hogy részese voltam. Imádom, hisz számtalan ajtót kinyitott előttem…Elolvasom

Találj ki! - Robert Pattinson

Találj Ki október 31-ig fog tartani (később majd még vissza fog térni) és nyereményjátékot csinálunk belőle. A lényege annyi lenne, hogy ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, akkor mindenképpen a neveddel kell kommentelned a helyes megfejtést (nem kell feltétlen az igazi nevedet használnod, elég a chates vagy becenév is, a lényeg, hogy ne névtelenül csináld).

A tippeket a következő formában küldjétek:
1. (tippelt személy neve)
2. (tippelt személy neve)

Ha az első tipped bizonyul helyesnek 1 pontot kapsz, ha azonban csak a második a helyes akkor 0,5-öt, szóval jól gondoljátok meg :) CSAK a kommentekhez írt válaszokat vesszük érvényesnek, szóval aki chat-ben írkál azt nem fogjuk figyelembe venni.

A kommentek továbbra is az aktuális napi határidő lejárta után fognak megjelenni!

David Slade fotója Kristenről

David fotós weboldalát itt érhetitek el, ahová már az eddig látott fotóit feltöltötte illetve új, csodás darabokkal is kiegészítette a gyűjteményt!

2010. október 25., hétfő

"Képecskék"

Alex tököl (+több), Kellan edz, Cam kék (+1 és vegyétek észre hogy a szeme is olyan kék mint a pólója. WOW), Christian pózol (+több), Peter pedig látogat (+2).



Akinek meg hiánya van hírek terén: twitteren mindig fel-fel tűnik ez az a BD-vel kapcsolatban, aminek igazán zéró hírértéke van és/vagy valószínű nem igazak. Ezek szerint a kósza tweet-ek szerint Rob és Kristen már próbálnak ezerrel, Stew a terhességet gyakorolja meg forgatókönyvet analizálnak, Tay edzőtermezik, Mackenzie-ről meg már nem tudom mióta azt állítják, hogy szintén Baton Rouge-ban van. Majd ha lesznek képek vagy valami hihetőbb forrás akkor arról természetesen írunk, de ennyi erővel én is kimehetek a közeli fenyvesbe, lövök pár fotót a fenyőkről meg a fákról, berakok eléjük egy kisasztalt meg zöld paravánt és azt mondom, hogy ezt Baton Rouge-ban/Kanadában fényképeztem a BD előkészületeinél. Senki nem tudná bebizonyítani, hogy nem. Szóval ennyit a hírekről.
(Ha netán mégis kell egy kis pletyis olvasnivaló Barbit tegnap jól elszórakoztattam Tay sztorijával, Anna és Peter kibontakozó kapcsolatával valamint Kristen mindent leleplező szemeteszsákjával. Ha érdekelnek titeket ezek a máshol még nem olvasott überfontos leleplező történetek akkor jelezzétek a kommenteknél és kiadjuk a sztorit. Muhaha.)

2010. október 24., vasárnap

Találj ki! - Elizabeth Reaser és Kellan Lutz

Liz&Kellan tavaly augusztusban VanCity-ben!

Pontozás: mindkét név helyes - 1 pont, csak az egyik - 0, 5 pont.

2010. október 23., szombat

The West Australian - Alkonyaton túl

Hála az égnek az emberrablás, a házi lobotómia és a szörnyű csonkítás nem átlagos eseményei a legtöbb középiskola iskolai báljának. De pontosan ez az, amit Xavier Samuel „elszenved”, a határozottan perverz az új ausztrál pop-horror film, a The Loved Ones főszereplőjeként. Nem mindennapos, hogy egy fúrógép és egy egyszerű konyhai vízforraló hátborzongató gyilkos eszközökké válnak, úgyhogy mikor Samuel először olvasta a The Loved Ones forgatókönyvét, az azonnali reakciója a következő volt, „Ki volt az a háborodott elme, aki ezzel előállt?”

Telefonbeszélgetésünk során – jelenleg Sydney-ben van, ahol szabadságát tölti - a 26 éves színész rámutatott a forgatókönyv bonyolultságára, annak ellenére, hogy a film nagy részében szerepe szerint a gyötrelmek közepette vergődik és sikoltozik, hisz karakterét a padlóhoz szegezték a rémségek házában. Ez azért történhetett így, mert (mintha a középiskolai bálok nem lennék elég kínzóak így is) Samuel karakterét, Brent-et elrabolták az iskolai bál éjszakáján, miután visszautasította a legcsendesebb iskolatársának meghívását, akinek az apja nem mellesleg egy dilis-pszichotikus gyilkos.

Fotósorozatok


Kellan Man's Health outtake-ek | BooBoo | És grátisz egy darab Xavier
via brandheroin LJ

2010. október 22., péntek

Találj Ki! - Jackson Rathbone

Jackson a Criminal Minds egyik forgatási szünetében :D "Micsoda nő ez a férfi..." :)

2010. október 21., csütörtök

Boldog születésnapot Catherine!

Nylon Guys interjú Jackson Rathbone-nal

Ismét egy Jackson-os interjút, ezúttal a júniusi Nylon Guys-ban megjelent szösszenetet és hozzá kapcsolódó kérdezz-feleleket olvashatjátok el. Zárójelesen megjegyzem: a Troix-os interjú fordítása is folyamatban van, szóval azt hiszem a Jackson-hiányotok megfelelően ki lesz elégítve. :)
„Nagyjából 30 unokatestvérem van,” mondja féloldalas vigyorát felvillantva ismét. „Team Jasper pólókat viselnek, olyasmiket, amiket a bevásárlóközpontokban kapni. Utoljára mikor otthon jártam, azt kérdezték ’Jackson miért nem csillogsz a napon?’” nevetve szünetet tart. „Azt hiszem, a tetkóim állnak ennek útjában.” Elolvasom

2010. október 20., szerda

Eclipse DVD - Taylor Lautner válogatása

A kedvenc jeleneteimet fogom nektek bemutatni, egy játék keretein belül:
Első: Bella és Jacob első csókja
Ami nem a legokosabb döntés Jacob részéről… egy igen szép ütéssel jutalmazzák meg. Viszont Bella eltörte a kezét, igen komoly fájdalmai vannak, én meg, ’Ne haragudj! Ne haragudj! Rendben vagy?!’ Viccesre sikerült. Ezután hazaviszem, majd feltűnik Edward, aki azt mondja ’Soha többé a ne közelítsd meg/ne érj hozzá a barátnőmhöz!!’ Majd Charlie kijön, megkérdezi mi történt. Én meg, ’Megcsókoltam Bellát!’ Erre ő, ’Ja, oké.’ Majd elmondom, hogy megütött, félreértés történt blablabla… Igazán vicces.
Második: Jake és Bella második csókja
A hegy tetején vagyunk, a háttér gyönyörű és Bella és Jake átélik az első igazi csókjukat, miközben a barátja úgy 15 lábnyi távolságra van, de ez nem számít.
A legjobb jelenet: a sátras.
Ami fantasztikus volt. Jake és Edward között szórakoztató párbeszéd folyik, miközben Bella úgy tesz mintha aludna, így hall mindent. A felvételek előtt én és Rob is nevetettünk, viccelődtünk, de amint elhangzott hogy ’Csapó!’, az egész hangulat megváltozott, én most utállak üzemmódba. Így ez már önmagában elég nagy kihívás volt. Bella, Edward és Jake között szerelmi háromszög alakult ki – a romantikus vonal erősebb, mint valaha. A sátras jelenet a kedvencem a könyvekből is.

Szavazás: 2011 People's Choice Awards

Elindították a People's Choice Awards szavazását: Első körben minden kategóriában (40) a szavazataink segítségével kiválasztják a top 5-öt. A öt befutó névsora November 9-én derült ki, majd egészen januárig lehet szavazni a végső győztesre. A díjátadó 2011. Január 5-én lesz a CBS-en.  Szóval ha azt akarjuk/játok, hogy a Twilight minden kategóriában valamilyen formában képviseltesse magát, akkor a szavazataitokkal ezt elősegíthetitek. Szavazni pedig ITT lehet: kattintsatok a Vote as a Guest gombra, így regisztráció nélkül érvényesíthetitek akaratotokat. A lehetséges jelöltek listáját pedig a tovább után szemrevételezhetitek.

2010. október 19., kedd

A három grácia

Tegnap tartották meg az ELLE Women in Hollywood Tribute partiját, amit ahogy látjátok, a képeken szereplő három grácia is megtisztelt jelenlétével. Anna egy igazán merész, dekoltázst hangsúlyozó Reem Acra ruhában hódított, amit a már jól ismert, és kevésbé szeretett Sergio Rossi cipőkkel bolondított meg. Catherine pedig a rendezőfenoménnal, Quentin Tarantinoval karöltve pózolt a fotósoknak. Catherine kapcsán pedig a napokban kelt szárnyra az a hír, miszerint esélyes az ABC új tévésorozatának rendezői székébe - az örök klasszikust, a Rómeó és Júliát kellene ha nem is nagyvászonra, de tévéképernyőkre álmodnia. Melissa-ról és Cath-ről készült képeket itt nézhetitek meg, az Anna-ról készültek pedig itt és ittvia annakendrickfan, todotwilightsaga

Live! with Regis&Kelly Kristen Stewarttal

A Welcome to the Riley's kapcsán Live! with Regis&Kelly reggeli műsorának vendége Kristen Stewart volt. A showban elhangzottakról a Justkstew-n találtok egy rövid összefoglalót.

Jackson sorozatban és RingCon

Már említettük korábban, hogy Mr. Rathbone a No ordinary family-en fog feltűnni, ennek bizonyítékaként pedig már szélsebesen be is száguldottak az adott epizód promó képei.
Charlie és a falka tagjait alakító színészek a német rajongókat örvendeztették meg a RingCon keretében: jelen volt BooBoo, Gil, Charlie és Julia Jones is, aki olyan információkat hintett el az egyik aláírást kérő rajongónak, hogy Rob és Kris hamarosan megindulnak forgatni Brazíliába valamint elmondta, hogy Rob szokott rajongói oldalakat látogatni és nagyon szereti az internetet :) A kis csapatról készült egy-egy darab portrékép illetve magáról a találkozóról nézhettek meg több fotót itt és itt). via TFD, JRC

Két új videó az Eclipse DVD-ről

Egy rágós akció keretében kódok segítségével lehet elérni ezeket a videókat, persze csak Amerikában, de jó fantestvéreink elérhetővé tették nekünk ezeket a youtube-on. Az egyikben Bella és rét jelenet felvétele látható, a másikban pedig a csodálatos Cullen család!

Nem szószerintiek a fordítások, az elhangzottak lényegét írtam le – az esetleges félreértelmezésekért előre is elnézést.
Bella választása
Kristen: Az Eclipse elején rögtön Bella és Edward boldogságával szembesülünk, miután a „drámai” olaszországi kalandon túl vannak. Bellát még mindig üldözik a vámpírok, de a legfőbb probléma az életében, hogy képes legyen kezelni azt a helyzetet, hogy eltérő mértékben érez bizonyos emberek iránt: szerelmes lesz a legjobb barátjába, Jake-be – de nem annyira, mint az igazi szerelmébe, Edward-ba.
Melissa: A történet Bella döntésének meghozatal körül forog, amelynek érettnek és átgondoltnak kell lennie.
Kristen: Bella fejben készen áll a frigyre, azonban látva szülei zátonyra futott házasságát vonakodik tőle. Edward és Bella is ugyanazt akarja, csak másként fejezik ki egymás felé ezen akaratukat.
David Slade: Edward egyfajta idea, az igaz tiszta szerelmet testesíti meg, már már fantáziaszerűnek hat, míg ott van Jacob, aki sokkal emberibb e téren – tele hibákkal.
Taylor: Ahogy haladunk a történetben, Jake és Bella egyre közelebb kerül egymáshoz – újra felveszik egymással a kapcsolatot.
Robert: Edward-nak meg kell küzdenie Bella és Jacob kapcsolatával. Ami nem olyan, mint az övék – természetesebb annál, és rájön arra, hogy más srác is ugyanannyira tud rá vigyázni, mint ő, ami alapvetően nem is olyan rossz.
Kristen: Végül Bella rájön, hogy szereti Jacob-ot ezért meg kell hoznia azt a döntést, amely egész életére hatással lesz. Mindig úgy kell döntened, ahogy számodra a legjobb, de ez mindig nehéz.
Melissa: Három könyvön át tartott, míg Bella rájött, hogy ki is valójában és kivé akar válni.

A Cullenékről szóló videót a tovább mögött találjátok

Kristen New Yorkban avagy a BD-vel kapcsolatos gondolatai

Mielőtt Kristen is belevetné magát a Breaking Dawn forgatásának kavalkádjába, New Yorkba utazott, hogy részt vegyen régi/új filmjének, a Welcome to the Riley’s sajtótájékoztatóján és vetítésén (képek, afterparti). A sajtótájékoztatón elhangozottakból, csak Kristen Sagát érintő gondolatait fogom megosztani veletek – Annie a Justkstew-n, a Wttr-rel kapcsolatos kérdésköröket is feldolgozza (előbb-utóbb).
Az ET videójában már rögtön az elején a riporter Robot érintő kérdésével szembesülünk, Kris elmondja hogy tök jól van, készülnek a BD forgatására és nagyon izgatottak miatta. Majd elmondja, hogy Baton Rouge-ban is fognak forgatni, ami egy órányira van New Orleanstól – ami egyébként a kedvenc városai közé tartozik. Megjegyzi, hogy sokan közhelyesnek vélik azt, mikor arról beszélnek hogy ők valójában egy család, de ez tényleg így van. Nehéz egy ilyen szériát úgy végigcsinálni, hogy végig állhatatos maradjon az ember – emiatt szokott is aggódni, de szerencsésnek tartja magukat, hogy ezt a családias légkört fent tudták tartani. A BD-hez kapcsolódva hozzáteszi: „Végül családdá válnak. Lesz egy közös gyermekük. Egy kis félvér. Alig várom, hogy láthassam.”

Találj ki! - Cam Gigandet

Cam a Burlesque forgatásán érdekes pózban egy motoron
Photobucket

2010. október 18., hétfő

A BD forgatókönyvről - kicsit részletesebben

Lainey a laineygossip.com oldaltól írt egy közepes hosszúságú összefoglalót a birtokában lévő Breaking Dawn forgatókönyvről, amiből én most csak a lényeget ragadom ki, meg amúgy Lainey is csak az első részről írt, főként a nép nagy többségét érdeklő Esme sziget "kalandjairól". Az új infókat a tovább mögött találjátok, mert ugyan mindenki tudja, hogy lesz szex és miegymás, de ha nem akarjátok megtudni ennek a filmbeli megvalósítását akkor ne olvassatok tovább.

OMG NEM LESZ SZEX ÉS CSAK PIKNIKELNI FOGNAK A STRANDON OMG OTT EGY DELFIN

Nikki és Jackson a Breaking Dawnról

b_004
A hétvégén megrendezett Scream Awards-on sokan mikrofonvégre kapták Nikki-t és Jackson-t. Az alapvető témakör, amire szinte minden riporter rákérdezett az a Breaking Dawn volt. Igazából semmi lényegeset nem mondtak, illetve nem mondhattak. Nikki az Mtv-nek azt elmondta, hogy a forgatókönyvek vízjellel vannak megjelölve (lásd. Jackson Eclipse forgatókönyvét), így próbálják megakadályozni, hogy a nagyközönség elé kerüljön (majd meglátjuk mekkora sikerrel). Azt is elmesélte, hogy egy ’színészedzővel’ dolgozik együtt, aki segít felkészülni a szerepekre és fejleszteni színészi képességeit, de még neki is csak nagy nehézségek árán tudott egy példányt szerezni. Bill Condon-t pedig a zseni jelzővel illette, annak ellenére hogy személyesen még nem is találkoztak, csak telefonon keresztül beszéltek, de még így is érezte az odaadását és szeretetért amit ezen projekt iránt érez. Nikki azt is hozzátette, hogy sok paróka- és ruhapróbán voltak. A riporter ezen kapcsán megkérdezte hogy látta-e már Kristen/Bella esküvői ruháját, mire Niki egy aranyos mosoly kíséretében nemmel felelt. (Az esküvőhöz annyit: egy tweet szerint ezen jeleneteket Vancouver-ben fogják felvenni - ami érdekes lenne, hiszen az eddigi infók szerint a Cullen házat Baton Rouge-ban építették fel.) Az interjú végén elmondta, hogy ha holnap befejeződne számára ez az utazás nem lenne csalódott, hiszen részese volt a Twilight-nak, ami büszkeséggel és hálával tölti el. Jackson a Twifans-nak is nyilatkozott (mázlisták ezek a csajok), ami nagyon nagyon jóra sikerült, érdemes megnézni, Jackson valami aranypofa benne. A BD-ről annyit mondott hogy ő is már megkapta a forgatókönyvet, és bámulatosnak tartja, és mi rajongók meg fogunk őrülni tőle és látni fogjuk, hogyan "készül" Renesmee. :D Mind ezen, mind pedig a Collider-nek adott interjúban Jackson megemlítette, hogy Nikki fogja rendezni a 100Monkeys legújabb videóklippjét, valamint új film is kilátásban van Jackson számára, ami az ’Aim High’ néven fut, ami kettős életet élő középiskolásokról fog szólni, akik a suli mellett kémkednek is. (Az Imdb-n utánanéztem a dolgoknak, és egyelőre csak annyi derült hogy ez egy TV sorozat lesz, műfajilag pedig thriller.) Valamint Jackson nagyon izgatott, hogy Louisiana államban forog majd a BD, hiszen a családja odavalósi, így alig várja hogy ismét az otthoni koszton élhessen. A Collideres, valamint az About.com-os interjúban is rákérdeztek erre a 3D témára – Jackson nem igazán támogatja ezt a megvalósítást, bizonyos típusú filmeknél (főleg akciófilmeknél) nagyszerűen működik, de a Twilight széria nem ilyen. Hiszen a Saga magja az a választásokról szól, és arról hogy azokkal légy akiket szeretsz. "... tudod, mikor Rob és Kristen egymásra néz, mint Edward és Bella és a szikra ki/meggyullad - ehhez nincs szükség 3D-re." Ezzel a nézettel Wyck Godfrey is egyetért: „Az az igazság, hogy ez a film az intimitásról, meghittségről szól, Bella és Edward kapcsolatáról, amihez a 3D felesleges." Ezzel azt hiszem mindenki tökéletesen egyetért.

A BD-hez még annyit, hogy Ashley, Nikki és Kellan is elindultak Louisiana-ba kutyástul mindenestül, valamint aki tegnap lemaradt volna: a trióról már sikerült a paparazziknak képeket készíteni Baton Rouge-ban, amint egy próbára tartanak/jönnek el.

Anna Vegas-ban, Tinsel csiniben és pasik

Anna Vegas-ban vett részt a Fallout: New Vegas eseményén, ahol az este folyamán még gamer énjét is kiélhette egy xbox segítségével,valamint úgy tűnik annyira jól telt az estéje, hogy reggelire is maradt, melyen egy tök aranyos összeállításban jelent meg. Love love. Tinsel pedig a Glamour Istennők party-ján volt, egy valóban csinos istennős ruhában feszítve.

Pasiszakasz: egy új kép Kellan CK fotózásából, új 100 Monkeys sorozat és régi képek Peter-ről ami nekem kivágott képnek tűnik, de simán tévedhetek is.

+ 4 100 majom | + 2 Peter
via annakendrickonline.com, brandheroin, twilightersfan LJ

2010. október 17., vasárnap

Találj ki! - Ashley Greene

A megfejtés Ms. Greene aki éppen vámpírfogaiban gyönyörködik!

Vörösszőnyeg és a Show: 2010 Scream Awards

Lezajlott a 2010-es Scream Awards felvétele tegnap este, melyen a Twilight cast-ot Kristen Stewart (képek), Nikki Reed (képek) és az Ashley-t váltó Jackson Rathbone (képek) képviselte. Eddig úgy tűnik hogy csak két kategóriában győztünk: Kristen megnyerte a Legjobb Fantasy Színésznőnek járó díjat, a Legjobb Fantasy Mozifilm pedig az Eclipse lett. A Legjobb Fantasy Színész kategóriájában állítólag nem hirdetek győztest, így arra van még esély hogy Taylor vagy Rob elhozza a díjat. Magát a díjátadót pedig kedden adják le a FOX-on.
Update: a TheDailyNews.com értesülései szerint Robert nyerte a Legjobb Fantasy Színész díját, míg Xavier a Breakout Performance kategóriában kerekedett felül a többieken. Mégsem Xavier nyerte a díjat, hanem Tom Hardy. via KSFan,  IFH, NRC