2011. január 31., hétfő

Ashley Greene a márciusi Teen Vogue-ban

Mint ahogy ígérték, és jeleztem is Ashley a Teen Vogue tavaszi számában fog szerepelni. A képek pedig  megérkezettek:

2011. január 30., vasárnap

Kebi azaz Andrea Gabriel a Breaking Dawn-ról

A HitRockBottom.org meginterjúvolta Andrea Gabriel-t, aki a Breaking Dawn-ban Kebi-t az egyiptomi klán egyik tagját, és Amun (Omar Metwally) társát alakítja. Andrea mesélt a filmről és Mackenzie Foy-ról (Renesmee) is. Mivel az interjú elég hosszú, így csak a minket érintő részek kerültek lefordításra:

Mesélj nekünk a következő „nagy áttörésedről”, a Breaking Dawn-ról – hogyan kerültél bele?
Nos, voltam meghallgatáson... ami nagyon kellemes volt – azt hiszem már augusztusban megtudtam, hogy benne vagyok, de nem hozták nyilvánosságra, hogy kik játsszák el a klánok tagjait, mivel elég sokan vagyunk. De nem hiszem hogy bármi spoileres dolgot is el tudnék árulni, hiszen a könyvek már megjelentek – persze nem lehetek abban biztos hogy ami a könyvben van az benne van a forgatókönyvben is… […]

2011. január 29., szombat

Cosmopolitan interjú Ashley Greene-vel

Lefordítottam nektek Ashley Cosmopolitan interjúját és a hozzá tartozó Cosmo-kvízt, ami a januári amerikai számban jelent meg. 

Régi/új Sundance portrék DakotaStew-ról

+9 fotó. via twilightersfan Lj

2011. január 28., péntek

A két Victoria, Jackson plusz pár infó a Breaking Dawn-ról

A két Victoriánkkal kapcsolatos történések: Rachelle egy az állatok támogatását megcélzó jótékonysági eseményen vett részt (+2), Bryce-ról a DailyMail készített egy fotósorozatot (+2), illetve a Kate Spade márka 2011-es tavaszi kampányának arca lett (+3, BTS videó, screencap-ek). Jackson Zooey sorozatához is érkezett pár új kép (+2) és BTS fotók (+4), a cikknek egyébként még mindig se híre se hamva.
A Sundance-ről még mindig érkeznek az Elizabeth-tel készített interjúk: a Popsugar és az E!Online videóiban egy kicsit mesélt a Sundance hangulatáról, mi a jó ebben a fesztiválban és a Homework című filmjéről, amelyben szintén anyát játszik, de ez a szerep némiképp eltér az Esmé-féle tökéletes anyatípustól. A BD kapcsán pedig elmondta, hogy nagyon szerencsések, amiért Bill Condon rendezi a két filmet, hiszen jól összefogja a csapatot, nagyszerű vezetőszellem, egyedülálló elképzelései vannak, így ő a tökéletes rendező a Breaking Dawn számára. Ez egy nagy projekt, hiszen majdnem egy hónapig forgattak zöld hátterek előtt a műhóban, hogy megalkossák a vámpírok és vérfarkasok világát. Alig várja, hogy láthassa az egész filmet, főleg Kristen miatt, hiszen Bella karaktere hatalmas változásokon esik át, de nagyszerűen oldotta meg ezt a feladatot és élvezetes volt számára látni mindezt. Liz nagyon jól érzi magát Louisiana-ban, előtte még nem járt az ország ezen részén, de a déli emberek vendégszeretete lenyűgözi, jók a kaják, a hangulat. Kérdezik arról is, hogy milyen lesz végleg befejezni a sorozatot, azt mondta, hogy április még messze van, így ebbe még nem is gondolt bele igazából, de biztos benne, hogy szomorú pillanat lesz ez számukra. De még előttük áll a promóciós időszak, így egyhamar biztos nem válnak még meg a Saga-tól. A végére pedig néhány infó Mackenzie, Kris és Rob triójáról: a NessieMackenzie.com forrása szerint (aki állítólag egy belső stábtag) Kenzie jó hatással van mindenkire, Rob-bal és Kris-szel különösen jól kijön. Rob viccesen mindig a lányának szólítja a szünetekben is és angol akcentussal megtanított neki néhány szót, Kristen-nel pedig közös témát is találtak - a Miley Cyrus és a kisállat "őrületüket" osztják meg egymással.
via BHF.com, JRO, RL.us

2011. január 26., szerda

Boldog Születésnapot, Cameron és Charlie!

A Sundancező Charlie tegnap töltötte be a 30-at, Cameron pedig ma lett 18 éves. 
Nagyon Boldog Születésnapot Nekik!

2011. január 25., kedd

A Breaking Dawn-ról Liz, Charlie és Angela

Elizabeth Reaser-t a Sundance Filmfesztiválon kapta mikrofonvégre az Mtv riportere, Josh Horowitz aki természetesen nem hagyhatta ki, hogy feltegyen pár kérdést a Breaking Dawn-nal kapcsolatban. Az első videóban Elizabeth Kristen "elvámpírosodásáról" mesélt: "Hogy őszinte legyek, Kristen [múlthét] csütörtökön kicsit megijesztett. (Nevet.) Mint tudod, az újszülött vámpírok nagyon erősek, mint a már normális vámpírok és egy pillanatra azt gondoltam, 'uh ennek talán nem lesz jó vége'. Elég feldúltnak tűnt, de nagyszerű volt." A második videóban pedig Renesmee megformálójára, Mackenzie Foy-ra terelődik a szó, akiről Liz csupa jót mondott: "[...] Csodálatos, nagyszerű színésznő. Soha semmi miatt nem panaszkodik, nagyon profi. És imádnivaló...." Josh rákérdezett arra, hogy Liz is látja-e a hasonlóságot Kristen és Rob párosa, valamint Mackenzie között. "A gyerekük lehetne. Tudod, tényleg hasonlít rájuk." Charlie Bewley-t az E!online kérdezte Kenzie-ről, aki szokásához híven elviccelte a dolgot, "Ha Kristen-nek és Rob-nak közös gyereke lenne, az a rendetlen, esetlen, szégyenlős fajta lenne." De mindezek mellett Mackenzie-t a "gyönyörű kislány" jelzővel illette, aki szerinte egy valóságos "kis energiabomba".

2011. január 24., hétfő

Sundance Filmfesztivál (2011)

Január 20-án nyitotta meg kapuit az USA legnagyobb független filmes fesztiválja a Sundance, ami immáron fennállásának 30. évfordulóját ünnepli. Ebben az évben Charlie Bewley Like Crazy, Elizabeth Reaser Homework, Chaske Spencer és Julia Jones közös filmje, a Winter in the Blood is bemutatásra kerül a Sundance keretén belül. És rögtön egy jó hír: a Like Crazy-nek és a Homework-nek is sikerült a fesztiválon egy-egy forgalmazót megnyernie magának, szóval előbb-utóbb a nagyközönség számára is megtekinthetővé válnak ezek a filmek. A fesztivál jellegből adódóan egy laza hangulatú eseménysorozatról van szó, de azért a hivatalos sajtótájékoztatók, szponzorpartik sem maradhatnak ki a szórásból, és ezeket Charlie (képek), Liz (képek) és Chaske (képek) is meglátogatta.  További képek: Charlie - Portrék#1, Portrék#2/Sajtófotók, Premier; Elizabeth - Premier via twilightersfan Lj, brandheroin Lj, Wikipédia, Imdb

2011. január 23., vasárnap

Eredményhirdetés: The Runaways DVD

Elérkezett ez a nap is, kihirdetjük hogy ki nyerte a Select Video által felajánlott The Runaways - A rocker csajok DVD-t. Mivel technikai gondok adódtak, így a videós eredményhirdetés ma elmarad, viszont húgom  hathatós segítségével lebonyolítottuk a húzást. Több mint 70 e-mail érkezett, amelyből a rossz válaszok száma minimális számú volt, szóval azt hiszem nem egy egetrengetően nehéz kérdést tettünk fel, ami a következő volt: Melyik szám volt Joan Jett szólókarrierjének legnépszerűbb/legsikeresebb dala, és amely többek között a filmben is felcsendül? A helyes válasz, pedig az I love rock 'N' roll volt.  A szerencsés nyertes neve pedig.....dobpergés... Bodó Brigitta! Gratulálunk, a nyereményed jövő héten postára is adjuk. A többieknek köszönjük a részvételt, és ne csüggedjetek, még van pár DVD-nk raktáron, amik gazdára várnak! :) 

Boldog szülinapot Julia!

A morcos farkaslányt, Leah-t alakító színésznő ma ünnepli a 3. x-et!

Helyzetjelentés: Breaking Dawn forgatás

Rég számoltunk be a Breaking Dawn forgatásáról, ennek oka egyszerű: nagy horderejű dolgok nem történnek. Elég jól védik a forgatási helyszíneket, ami kevés hírecske érkezik az pedig, hát mondjuk úgy hogy elhanyagolható. De azért megpróbálom összeszedni nektek a fontosabb infókat: péntek éjszaka a Baton Rouge-i Arsenal Parkban, mint később kiderült  a helyszínen tartózkodó fanoktól és Jamie tweetjéből Volturis jeleneteket vettek fel. A fanok készítettek pár képet (+HLife képei), igaz a színészek nem látszanak rajtuk. Illetve már délelőtt is kint voltak, és állítólag látták Bella menyasszonyi ruháját, a koszorúslányokét, és sok szmokingot (amiket egyébként tényleg látni a fotókon). Az esküvői ruháról semmit sem árultak el, csak annyit hogy mindenki meg fog rajta lepődni (ettől félek én is!); a teljes ruhatárat viszont mindenhová cipelik, szóval ebből nem igazán lehet következtetni, hogy éppen milyen jeleneteket vesznek fel. Egyébként lassan de biztosan felveszik az esküvői jelenetet, hiszen Michael Welch twitterén megírta, hogy elindult Baton Rouge-ba. Az emberek meg ha emlékezetem nem csal csak az esküvőn tűnnek fel, de az is elképzelhető, hogy Melissa plusz jeleneteket is beleírt számukra. Ami biztos: Rouge-ban február végéig marad a stáb, utána költözködnek át Vancouver-be, ahol már nagyban építek vissza a Swan házat (képek). Ami még érdekes lehet: az Imdb egy plusz kislányt is listáz, mint kis Nessie-t, ő lenne Eliza Faria plusz pletykálják még Rachel St. Gelais részvételét is. A kislányoknak elméletileg csak a testét fogják használni (juj de csúnyán hangzik így :D), és Mackenzie arcát fogják rájuk aplikálni a CGI technika segítségével. Mivel mindez pletykákon, az Imdb-n alapul, így hitelességük is kétségbevonható.
via@PreciousMetals4, @TwittieCat, @Oltv

2011. január 21., péntek

A Breaking Dawn Part 1 hivatalos logója

Tudtam én már, hogy láttam valahol ezt a logót! Mégpedig a Scream Awards-on mutatták meg a Part1 és dátum feliratok nélkül....  UHQ méretű
via @Twilight

Boldog Születésnapot, BooBoo!

2011. január 20., csütörtök

Ez egy Robert poszt: WFE, Bel Ami, Cosmopolis és outtake-ek

A Bel Ami-hoz ma kora délutánra egy új still került elő (teljes méretű), amit a film forgalmazójának, az Optimum Releasing katalógusában tettek közzé. Ha belelapoztok a katalógusba akkor láthatjátok, hogy a Bel Ami-t az ősszel bemutatandó alkotások között listázzák. Mint emlékeztek Rob a Golden Globe-on azt mondta, hogy valószínűleg nyáron fogják bemutatni, de ő is nagyon bizonytalan volt ezt illetően, hiszen nagy filmstúdió nem áll a produkció mögött. Szóval hivatalos bemutató dátum még mindig nincs. A Water for Elephants kapcsán pedig anno elmaradtunk az utóforgatáson készült képek egy részének közlésével, amelyeken Jacob/Rob összeverve, véresen látható (képek). A film utóforgatása egyébként teljes egészében lezárult - árulta el a Francis Lawrence, a film rendezője twitteren, már csak az utómunkák, az utószinkron van hátra. Tegnap a WFE hivatalos honlapja is megnyitotta kapuit, egyelőre csak a trailer van fent, de remélhetőleg bővíteni fogják a website-ot képekkel, leírásokkal. A Cosmopolis házatájáról is érkeztek hírek: mint az köztudott Marion Cotillard első gyermekével várandós, így nem bújik Eric Packer (Robert karaktere) feleségének bőrébe - erősítették meg a hírt a ThePlaylist-nek. Azonban lehet, hogy már meg is van az a színésznő, aki beugrik Marion helyére? Ez a színésznő pedig Keira Knightley lesz? Tegnap ugyanis az Alfama Films honlapján még kint volt Keira képe és neve, azonban már levették. Hmmm, érdekes. Ha bármiféle fejlemény tudomásunkra jut, elsőként a Facebook oldalunkon osztjuk meg veletek. A végére plusz két outtake a TVWeek soha-nem-akar-elfogyni sorozatából.
via brandheroin Lj

2011. január 19., szerda

Skateland előzetes Ashley Greene-vel

Ashley Skateland című filmjét március végén az amerikai nagyközönség végre szemügyre veheti, hiszen előtte csak fesztiválokon mutatták be, úgy mint a tavalyi Sundance-en és SXSW-en. A filmhez eddig három plakát, és egy karakterportré került elő, illetve ma az MTV-n debütált a film első hivatalos [előtte már a LQ minőségű látható volt] trailere is. Ash mellett a film másik főszereplője, pedig az a Shiloh Fernandez, aki anno nagy harcban volt Edward szerepéért, plusz a movie-ban feltűnik Casey LeBow is, aki a Breaking Dawnban Kate-t alakítja. via AGO

Újabb klip az Eclipse Ost-ről - Million Miles an hour

Jó szám, igényes klipp, a Fanfarlo példát vehetne róluk. Enjoy.

2011. január 18., kedd

Nyereményjáték: Legyen Tiéd egy The Runaways - A rocker csajok DVD!

 
A Select Video (ismét köszönjük nekik!) jóvoltából tiétek lehet Kristen Stewart és Dakota Fanning közös filmjének DVD-je - a The Runaways: A  rocker csajok. Ezért nem kell mást tennetek, mint megválaszolni egy egyszerű kérdést és a helyes választ elküldeni a játék-email címünkre! A nyereményt csak belföldre tudjuk postázni, de a határon túlról is játszhatsz ha meg tudsz adni egy olyan postacímet Magyarországon ahol átveszi valaki a számodra a DVD-t. A nyereményjáték kérdése pedig a következő:

Melyik szám volt Joan Jett szólókarrierjének legnépszerűbb/legsikeresebb dala, és amely többek között a filmben is felcsendül?

A megfejtéseket január 23. (vasárnap) déli 12 óráig várjuk a twinformjatek@gmail.com e-mail címre. A levélbe írjátok bele neveteket és címeteket. Szeretnénk kérni, hogy egy ember csak egy mail-t küldjön! Nagy valószínűséggel megint videóban sorsoljuk ki a szerencsés nyertest, viszont ha változtatunk azt majd jelezzük felétek. Mindenkinek sok sikert!

Robert a Twilight Saga befejezéséről: "Egy egy korszak vége."

A nyilvános beszéd Robert Pattinson munkájának soha sem volt kedvenc része. De vasárnap este átadni az Arany Glóbuszt Susanne Bier-nek, az „In a Better World” című drámájáért kellemes kikapcsolódásnak bizonyult, hiszen a Breaking Dawn, a Twilight Saga utolsó részének forgatásával jelenleg is el van foglalva, amelyet egyébként majd két részletben fognak bemutatni.

„Igazán kemény mindkét filmet egyszerre forgatni,” ismerte el a 24 éves sztár pillanatokkal korábban, ahogy a backstage-ben elszaladt átadni a [Legjobb külföldi filmért járó] díjat a Tron: Örökség sztárjával, Olivia Wilde-dal. „De ez egy korszak végét jelenti.”

2011. január 17., hétfő

Golden Globe (2011): Afterpartik és interjúk

Mint az ismeretes, a különböző díjátadók előtt és után számtalan partit tartanak, ez alól a GG sem kivétel. Rob, Peter és az időközben előkerült Billy Burke asszonykájával tiszteletét tette az egyes magazinok-filmstúdiók ilyen jellegű eseményein. Így meglátogatták az Instyle/Warner Brothers valamint a NBCUniversal/Focus buliját (RobPeter, Billy). És mint látható,  a buli "hevében" Rob összeakaszkodott egy kép erejéig Peter-rel, valamint az új Pókember megformálójával, Andrew Garfield-dal is, aki nem mellesleg régi jó barátja. A vörösszőnyegen természetesen mindenkét fiút meginterjúvolták, amik során Rob-ot elsősorban az  5 közelgő filmjéről kérdezték (videó): a WFE kapcsán elmondta, hogy nagyszerű kiugrási lehetőség, tegnap és ma is plusz dolgokat vettek fel hozzá, alapvetően jó előérzete van a filmmel kapcsolatban, hiszen a '40-es évek régi Hollywoodi hangulatát idézi fel, azt a nosztalgikus faktort amit ő nagyon hiányol. A Cosmopolis-ról pedig elmondta, hogy alapvetően Cronenberg miatt vállalta el a filmet, és véletlenül jött a felkérés, amire igazából nem lehetett nemet mondani, a szkriptet pedig az érdekes jelzővel illette. Nem tudja, hogy a Bel Ami mikor fog kijönni - talán nyáron, mivel független filmről van szó, így a sorsa még kérdéses. A BD forgatásáról pedig megjegyezte, hogy lesz egy 27 perc hosszú jelenet a BD2 végén, amelynek forgatása az örökkévalóságnak tűnik számára. Mindezt hamis hóban és egy zöld háttér előtt veszik fel, közel 75 színész jelenlétével egyidejűleg. A vámpír Bellára is rákérdeztek - szerinte egészen más hangulat van a forgatáson mikor Bella/Kristen vámpír, mint mikor nem, valamint hozzátette, hogy nagyon jól fogja megoldani [Kris] ezt a feladatot, hiszen mindig is ezt akarta csinálni. Peter is csak dicsérni tudta Kristen-t, "Nagyszerűen csinálja. Fantasztikusan néz ki."  Továbbá Dr.Cullen (videó) is azon az állásponton van, hogy az a bizonyos 27 perces végső jelenet - amit már több mint két hete forgatnak - nagyon őrjítő ennyi emberrel, de ezek ellenére még mindig nagyon élvezi ezt az egészet. Rob-nak ezek mellett pedig megmutatták az EW-ben megjelent stillt, elmondta hogy ma látta először, szépnek tartja, de egyben nagyon vicces is számára, hogy ezt adták ki először, hiszen szerinte elég sokatmondó. via Twiboys Lj, @twibritneyfan

2011 Golden Globe Awards - vörösszőnyeg

via RPLife, Facinellifans Lj

2011. január 16., vasárnap

Részletek: Golden Globe Awards (2011)

Ma hajnalban rendezik meg a 68.-dik Golden Globe Gálát, ahol mint már nagyon jól tudjátok Robert is megjelenik mint díjat átadó - Olivia Wilde-dal jelentik be, hogy ki kapja a Legjobb külföldi filmért járó Arany Glóbuszt. Valamint ahogy már Annie is írta Peter is nagy valószínűséggel ott lesz (legalábbis a twitteres üzenetéből erre lehet következtetni). Más részvételére ne igazán számítsatok (pontosan tudjuk, hogy Stew esetleges megjelenéséről is pletykáltak, de ebbe ne élje bele magát senki. Ha tényleg ott lesz, annál nagyobb lesz az öröm/bánat, ki hogy érzi). A mázlisták TV-ben is nézhetik a showt, ugyanis a magyar HBO és a német Pro7 hajnal 2 órától élőben közvetíti. A kevésbé szerencséseknek marad a livestream (#1). A vörösszőnyeges bevonulás a show előtt lesz kb. 1,5-2 órával, ehhez streamek: #1, #2, #3. Egyébként magyar oldalak is fognak live-blogolni, szóval az ő írásaikat is lehet követni: #1, #2GG jelöltekGG díjat átadók névsora.

2 új still az Abduction-ból

OMG. Alig várom ezt a filmet. A bts stillt a tovább mögött találjátok.

Outtake-ek Jackson-ról és Rob-ról, Tinsel party-n

Jackson a közelmúltban a Zooey magazin lapjain "tette tiszteletét", van pár új kép is a kiadványból. Rob sohavégetnemérő fotósorozatából is minő meglepő ismét új kerültek ki, ezúttal 9 db. Az ifjú titán a holnapi Golden Globe-on nem lesz egyedül, filmbeli apucija Peter Facinelli is ott lesz a nagy eseményen a Nurse Jackie jelölése miatt. A hírek szerint Rob Olivia Wilde-dal (Tron, House) fog díjat prezentálni, az este folyamán pedig a Red (Summit film) színészeinek asztalához csatlakozik, ahol olyan ismertebb emberkék ülnek majd mint pl Bruce Willis vagy Helen Mirren. Az már biztos, hogy mi virrasztani nem fogunk (Barbi hétfőn államvizsgázik, én pedig végre ismét munkába állok :D), viszont ha lesz link ahol nézni tudjátok akkor természetesen lesz bejegyzés róla.
A Golden Globe folyamon megmaradva: köztudott hogy az esemény tiszteletére rengeteg sok party-t szerveznek, ezek egyikén jelent meg Tinsel is.
+4 Jackson | +8 Rob | +2 Tinsel |
via brandheroin LJ, RPLife

2011. január 15., szombat

Rob WFE utóforgatáson, plusz pár apró infó

Azt tudni lehetett a Water for Elephants kapcsán, hogy a film végleges verziójának elkészülte előtt szükséges némi utóforgatás (ami egyébként teljesen megszokott a nagy szuperprodukcióknál). A rendező ezt twitteren meg is írta, illetve azt,  hogy amit felvesznek az némi plusz anyag és egy meglepetés lesz a végére. Nos tegnap le is zavarták ezt az egészet, ahol Robert is ott volt, a frissen eljegyzett Reese-zel egyetembe. Velük felvettek egy olyan jelenetet, ahol Jacob a hátán átcipeli Marlenát egy sártengeren (képek), illetve egy idilli-gyerkőcös-jaja-de-boldog-a-család-a-cirkuszban snittet (képek), ami valószínű a "nagy meglepetés vége" akart lenni, csak lelőtték a poént a lesifotósok. Még a WFE-nél maradva a napokban kiadták azt a könyvborítót (lásd. fent, HQ méretű), amivel a regény ismét meg fog jelenni az amcsiknál (és elképzelhető, hogy nálunk is), plusz többek között ezzel a képpel díszített poszterrel fogják a filmet promózni a kinti mozikban. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy mikor küldik pontosan a hazai moziszínházakba a filmet, de azok a bizonyos kismadarak az áprilisi bemutatót csiripelik, szóval lehet reménykedni. 
A poszt végére pedig néhány HQ szkenn: nagy nehezen beszkennelték a kintiek Kristen Vogue megjelenését (az OTR rendezője, Walter Salles pedig nyilatkozott a film körüli nehézségekről, amit Annie a JK-n szépen összefoglalt), továbbá az EW-s első BD-stillt is, de ezek is elmaradnak még az igazi hq minőségtől.
via PattinsonStew Lj, Everglow, Justkstew

2011. január 14., péntek

Boldog születésnapot farkasfiú!

A Vogue címlapján: Kristen Stewart

Ezen a héten elég sokat pletykáltak arról, hogy az amerikai Vogue (ha jól emlékszem nálunk is kapható) címlapján Kristen Stewart fog szerepelni, azonban eddig a napig semmiféle megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban (többek között ezért sem adtunk hírt róla). Azonban mint az látható, ez a pletyka teljes mértékben bebizonyosodott, hiszen megérkeztek az első képek a magazinból (egyelőre ilyen rossz minőségben). Személy szerint nagyon örülök, hogy az OTR SzőkeStewját megörökítették egy fotósorozat keretében - imádom ezzel a hajszínnel. A képeket egyébként a híres divatfotós Mario Testino készítette. A magazinban megjelent cikk teljes egészében le lesz fordítva Annie által, de aki nem tud várni az angolul itt magáévá teheti. Az interjúban egyébként megszólaltatják azokat a rendezőket, akikkel eddig együtt dolgozott, így Bill Condon is elmondta, amiért elvállalta a Breaking Dawnt abban Stew is nagy szerepet játszott: "Kristen azon lista élén állt amiért meg akartam csinálni ezt a filmet." Illetve hozzátette, "Ő a legokosabb színésznők egyike, akikkel valaha is együtt dolgoztam. Nem csak elképesztő (színész)technikai képességgel rendelkezik, hanem hihetetlenül éles és komoly megközelítéssel bír egy karakter irányába. Korlátlan potenciál rejlik benne." via KristenVisuals.org

2011. január 12., szerda

Az első Edward-Bella Breaking Dawn still

Az első Edward-Bella Breaking Dawn kép az eheti EW-ben jelent meg, melyhez egy cikk is tartozik, ahol Bill Condon ejt pár szót a befejező részekről:
Felejtsd el Team Edward-ot vagy Team Jacob-ot. „Ez mindig is Bella története volt,” mondja Bill Condon (Dreamgirls), akit a Twilight Saga franchise (a befejező második rész 2012-ben kerül a mozikba) utolsó két részének levezénylésével bíztak meg. „Az első részben még azt a Bella-t látjuk viszont akit már rég ismerünk. De az az utazás amit megtesz… egyszerűen óriási.”
Még ha nem is ismered Stephenie Meyer best-seller sorozatának minden egyes fordulatát és csavarát, azt mindegyik vérbeli Twifan tudja, hogy a Breaking Dawn-ban Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson) vámpír férj és feleség lesznek, valamint hogy közös nászágyon is osztozni fognak életükben először. „Végre!” nevet Condon. „Ez az egyik leginkább várt jelenet, hihetetlen mennyiségű időt töltöttem azzal hogy kigondoljam, milyen legyen. A várakozás ennek természetes része, ilyenkor jó azzal játszani, hogy mit várnak el az emberek és ezt egy kicsit megcsavarni, hogy meglepd őket.” Bár az utolsó film jelenleg is forog Louisiana-ban, Condon szerint a stáb és a színészek is megérzik a PG-13-as besorolás határait. „Itt ez a keserédes érzés, hogy már elkezdtük,” mondja. „Mind érezzük, hogy ezt jobb lenne egy még magasabb szintre vinni.”

2011. január 11., kedd

Ashley a Breaking Dawnról és egyéb filmjeiről

Az Mtv rövid e-mail interjújában Ashley-t faggatták a Breaking Dawn-nal kapcsolatban – a riporter többek között arra kereste a választ, hogy mely jelenetet várja legjobban és milyen volt Kristen-t vámpírként látni. Illetve egyéb filmprojektjeiről is szó esett, úgy mint a LOL-ról, és a The Apparition-ról.

2011 egy igazán nagyszerű év lesz számodra, a Twilight-on kívül számos más szerepben is láthatunk majd, többek között a The Apparition-ben és a Laughing Out Loud-ban. Tényleg úgy érzed, hogy 2011 különösen fontos lesz számodra?
Abszolút. Nagyon izgatott vagyok miatta. Bár szomorú lesz befejezni a Twilight Saga utolsó részét, de nagyon hálás vagyok mindenért. Annyi minden történik és annyi csodálatos lehetőség vár még rám ebben az évben, valahogy úgy érzem, hogy nagyon kiegyensúlyozott vagyok – megtaláltam a helyem!

Csajok - Rachelle és Ashley

1 | 2
Rachelle a tévében is sikeres, nem csak a vásznon. A dögös vörös a Winter press tour keretében promózta legújabb sorozatát az Off the Map-et, rögtön két rendezvényen is. Ashley Mark kampányából pedig új videó látott napvilágot amelyen láthatjuk, hogy Marlow-t is munkára fogták a képek készítésekor.

via brandheroin LJ

2011. január 10., hétfő

Boldog születésnapot Alex!


2011. január 9., vasárnap

Robert Pattinson a Cosmopolisban

Az illusztrációként felhasznált kép fanmade, candykizzes24 készítette.
Akik követnek minket Facebook-on azok tudják már, hogy Mr. Pattinson új szerepet kapott - Don DeLillo Cosmopolis című regényének főszereplőjét, a 28 éves milliárdos üzletembert, Eric Packer-t fogja megszemélyesíteni a David Cronenberg-féle filmadaptációban. A könyv/film egy nap történéseit öleli fel, mely során Packer el szeretne jutni a New York-i fodrászához, azonban útja során akadályok sorába ütközik, többek között az amerikai elnök látogatásába, egy anarchista tüntetésbe illetve egy híres rapper temetési menetébe. Közben a limuzin hátsó üléséről intézi tőzsdei ügyleteit, ebédet beszél le a feleségével - akit az Oscar-díjas Marion Cotillard Sarah Gadon fog alakítani – azonban a nap végére élete teljesen megváltozik. Mindamellett arra is fény derül, hogy a fiatal férfi egy orgyilkos célpontja is, akit feltehetőleg Paul Giamatti fog alakítani. A könyv cseleményéről több részlet itt olvasható (ami egyébként magyar nyelven nem kapható). A film főszerepére eredetileg Colin Farrellt kérték fel, azonban az Emlékmás remake miatt kénytelen volt visszamondani a felkérést. A forgatás az előzetes hírek szerint május 23-án kezdődik Torontóban. via twitter, e-konyv.blog.hu

2011. január 8., szombat

Troix interjú Kiowa Gordonnal

A fotósorozatból több kép itt található
2011: A farkas éve
Ejtsd úgy, mint az Iowa-t, de K-val
Kiowa azt jelenti ’bátor ember’

’Kiowa lekéste a gépét’, harsogta egy őrült sms egy kora reggeli vasárnap. Az üzenet Scott Harden-től érkezett, a szorgalmas, de gyakran atyáskodó publicistától, aki a 20 éves Kiowa Gordon-t pátyolgatja.

Az anyukája, Camille figyelmeztetett minket, hogy ne tervezzünk be korai járatot, de az utazásszervező nem hallgatott rá. Szintén figyelmeztetett minket, hogy Kiowa nem volt fodrásznál egy ideje, és azt akarta, hogy felkészültek legyünk.

A repülőtérre tartó úton, hogy megkíséreljenek elcsípni egy következő Phoenix-ből LAX-ba tartó gépet, Camille egy képet küld Kiowa-ról, ahol félálomban van---a haja hosszabb mint amit valaha is láthattunk. Tényleg JÓKÉPŰNEK tűnt.

KIOWA JOSEPH GORDON a hetedik gyerek egy nyolcgyermekes családból, aki Németországban született Thomas és Camille Nighthorse Gordon fiaként. Európai és natív amerikai származással a háta mögött, Kiowa tagja az arizonai Peach Springs-beli Hualapai törzsnek, ahol jelenleg is él. Kiowa szintén tagja a Gordon Highlander klánnak Skóciában.

Troix egy délutánt töltött el a játékos, csintalan farkassal, akit Twilight rajongók millió Embry-ként ismernek, önmagát viszont csak a klassz jelzővel illette.

2011. január 7., péntek

Carter Burwell visszatér a Breaking Dawnra?!

A The Playlist információi szerint Carter Burwell visszatér a Twilight-hoz. A filmes blog ugyanis arról számolt be, hogy ő fogja megkomponálni a Breaking Dawn Score-jait (azt még nem tudni hogy mindkettő filmhez ő írja e a zenét, de nagy valószínűséggel igen). Burwell felkérése egyébként nem olyan meglepő, ugyanis elég jó viszonyt ápol Bill Condon-nal, akinek már két filmjéhez, a Kinsey-hez és az Érzelmek tengerében-hez is szerzett zenét. Ennél jobb hír azt hiszem a mai nap folyamán nem is kaphattunk volna, hisz Carter Burwell nagyon jól megfogta a Twilight hangulatát, és neki is nagyban köszönhető amiért az első film ennyire nagy hatással volt mindenkire.
Egyébként az élet micsoda furcsa fintora, hogy anno Catherine Hardwicke-ról, Carter Burwellről és Bill Condon-ól készült közös kép. :)

Usa Today: Wyck Godfrey a Breaking Dawnról

Mit tartogat a jövő Bella és Edward számára a Breaking Dawn-ban?
Forró nászút a trópusi Brazíliában. A leghorrorisztikusabb terhesség mióta Rosemary megszülte gonosz gyermekét. Magas fokú vámpírmészárlási veszély. Nem csoda, hogy a Breaking Dawn filmverziója két részben debütál a filmvásznakon – az első 2011. November 18-án, a második rész pedig 2012. November 16-án. A filmfranchise vége - ami 2008-től kezdődően eddig közel 1,8 milliárd dollárt keresett világszerte – Stephenie Meyer irodalmi jelenségének negyedik részén alapul.
Még a legőrültebb Twi-hardok is idegesek amiatt, hogy hogyan lesznek képesek a 754 oldalas kötet eseményeit a vászonra adaptálni, amelyben az udvarias vérszívó, Edward Cullen (Robert Pattinson) és emberi kedvese, Bella (Kristen Stewart) szerelmének gyümölcse, a Volturival - akik a vámpírok uralkodóiként viselkednek – és a Quileute törzzsel való súrlódásokat eredményez. De Wyck Godfrey producer azt mondja, hogy nincs miért aggódni. Baton Rouge-ból jelentkezett, ahol szimultán forgatják jelenleg is a Breaking Dawn két részét, Wyck pedig válaszolt néhány a Twilight hívőket izgató kérdésre.

2011. január 6., csütörtök

2011 People's Choice Awards

Az éjszaka folyamán lezajlott a PCA, amiről a Twilight és a színészek sem tértek haza üres kézzel: Kristen megnyerte a Legjobb színésznőnek járó díjat, míg az Eclipse a Kedvenc film és a Kedvenc Dráma kategóriájában győzedelmeskedett. Illetve a Filmvászon legjobb csapatának járó díjat is a trió hozta el. A fiúk sajnos egyéni kategóriákban nem nyertek, előlük Johnny Deep és Zac Efron halászta el a díjat. Kristen és Taylor is elmondta, hogy reggel még nagyban forgatták a Breaking Dawnt (Kristen hajnalban még vámpír volt) és csak a PCA miatt utaztak vissza LA-be, valamint Tay biztosított mindenkit arról a filmeket illetően, hogy a legjobb még hátra van.
Letöltés: a teljes showműsor (kommenteknél a linkek)
via RPLife, everglow, rklovage Lj, Twiexaminer, K-S.nu

2011. január 5., szerda

Információk: 2011 People's Choice Awards

 
Ma rendezik meg a 37-dik People's Choice Awards-ot a Los Angeles-i Nokia Színházban, amelyen biztos ott lesz Taylor, Kristen és Robert. A vörösszőnyeges bevonulás ottani idő szerint fél 8-kor kezdődik, nálunk hajnali fél 2-től lehet nézni ezen a livestreamen. Majd rögtön utána kezdődik a díjátadó, amit a TVU Playerrel mindenki megnézhet (előtte le kell szedni a programot, vagy egy plugint a honlapos livestreamhez) ha rákerestek a CBS csatornára.
További linkek: RedCarpet, Backstage: PopSugar, Myspace; Show: ChannelSurfing

Még nem tudjuk hogy fent maradunk-e, de kora reggel biztosan jövünk a képekkel, videókkal és eredményekkel.

Könyvdoboz és zene

Ezek nagyrészét bőszen posztolgattam facebook-on, de a blogon is itt a helyük:
A Könyvmolyképző elérhetővé tette a Twilight könyveket díszdobozban, így ha valamelyik ismerősöd esetleg csak most fertőződött meg a könyvekkel neki hasznos lehet ez a dolog: a díszdobozzal együtt ~15 ezer forintért megveheti az egész sorozatot. Akinek azonban csak a dobozra fájna a foga annak sem kell több tízezret otthagynia, a bookline-on már ~1300 forintért a "magáévá teheti".
A végére csapjunk a zene húrjai közé: a Fanfarlo együttes elkészítette klippjét az Eclipse-ben is felcsendülő Atlas című számához, melynek minőségéről már kikeseregtem magam facebook-on, úgyhogy itt már nem részletezném. Élvezzétek a zenét (a filmből nincs benne részlet szóval gondolom a kutya se nézi meg, nem is érdemes elég unalmas a klip): via TwiExaminer

2011. január 4., kedd

Fotósorozatok: Ash, Nikki, Kiowa

Nikki-ről egy régi/új fotósorozat került elő, ami a Zink magazin számára készült, a plusz két fotót és a cikket itt találjátok. Illetve Ashley az orosz Cosmopolitan címlapját is meghódította, a taggelt változatért katt ide; és Kiowa Troix sorozata is gyarapodott egy fotóval.
NikkiReedfan Lj, @247Greene

2011. január 1., szombat

Dögös pasik az év első napjára

Buék buék, reméljük mindenkinek jól és emlékezetesen telt el 2010 utolsó éjszakája, hírek terén a szokásos gyér felhozatal van, de ami van az legalább a szemnek kellemes, lássuk hát:
Rob Tv Week sorozatából ismét új képek kerültek elő, úgy látszik ez a fotósori elfogyhatatlan, de gondolom ezt nem sokan bánjátok :) A másik nagy kedvenc Kellan a Marquee éjszakai klub megnyitóján töltötte a szilveszter estét, reméljük jól telt neki.
via KLO, RPLife

Ha gondoljátok a kommentekhez írjátok meg mit fogadtatok meg az új évre illetve ki hol bulizott, mivel töltötte a szilveszter estét, melyik volt a legőrültebb újévi estéje és hogy mik a tervek a világvége előtti utolsó évre.