2011. szeptember 30., péntek

Taylor az Abduction madridi premierjén és egy spanyol TV műsorban

Madridban tegnap este megtartották az Abduction utolsó premierjét (Képek: MQ || HQ) illetve photocallját (Képek: MQ || HQ). Taylor a vörösszőnyeges események mellett egy közkedvelt spanyol TV műsorban is részt vett, amelynek neve El Hormiguero (képek). A műsor során rávették Tayt egy kis éneklésre, táncolásra és különböző ügyességi feladatok elvégzésére. A showt négy részletben az alábbi linkekre kattintva nézhetitek meg: 1. videó || 2. videó || 3. videó || 4. videó. via TLWeb

Wonkaween Facinelli módra

Egy hónap múlva itt a Halloween, ennek örömére Peterék házát és kertjét feldíszítette az ünnepnek megfelelő öltözékbe a Wonka nevezetű édességgyártó cég. Peterről és lányairól az alábbi linken még több aranyos fotót találtok. Valamint a Popsugar egy videót és készített az eseményről, amelyben PFach mesél egy kicsit a Breaking Dawnról. 

Három interjú Peter Facinelli-vel

Tegnap három új Peter Facinelli-vel készített interjú látott napvilágot, amelyeket a Scene Lousiana, a Team-Twilight rajongói oldal és az OK! magazin készített. Mindhárom interjúból lefordítottam azokat a részeket, amik a Twilight-ra vonatkoznak. A teljes, eredeti nyelvű interjúkat a források megjelölésénél olvashatjátok el.
Scene Lousiana: A Twilight franchise első néhány részét északnyugaton vettétek fel. Nagy váltásnak számított, hogy az utolsó két részt itt Lousianában forgatáttok le?
PF: Igazán élveztem, tudod? Imádom errefelé a tájat, a kaját és a kultúrát. Forgattam New Orleansban jó régen, mindig is szerettem Lousianát. Szóval visszatérni jó volt. Ami a igazán klassz volt ebben, hogy itt meleg van. Kanadában nagyon hideg van, szóval nagyon jó volt az utcán egy szál pólóban sétálni, és úgy menni vacsorázni.

Breaking Dawn promó Párizsban Robert és Ashley részvételével!

A franciák hivatalos Breaking Dawn-os Facebook oldalán ebben a pillanatban jelentették be, hogy Robert Pattinson és Ashley Greene 2011. október 23-24-én részt fognak venni a film párizsi premierjén.

Vizet az Elefántnak DVD és BluRay megjelenés: 2011. november 4-én!

Itthon ugyan a mozikba végül nem jutott el a Vizet az Elefántnak, viszont az Intercom 2011. november 4-én DVD-n és BluRay-en is megjelenteti a filmet. Amint a két változat specifikációi kitudódnak, azonnal megírom. via

Csodaszép képek a SWATH forgatásáról

Walesben elméletileg ma befejeződnek a SWATH munkálatai, tegnap este viszont megérkeztek az eddigi legjobb és legszebb forgatási képek Kristenről, amelyeken már páncélzat nélkül, normál, ámde viharvert Hófehérkeként láthatjuk egy vadpaci megszelidítése közben. Több gyönyörűséges képet ide kattintva és ide kattintva találtok (letöltőlinket is mellékeltek a képekhez!) via FierceBitchStew Lj

2011. szeptember 29., csütörtök

Kristen az utolsó Twilight-os forgatási napjáról

Szeptember elején már olvashattátok azt az interjút amit a francia Premiére magazin készített Roberttel és Kristennel. Ám akkor a magazinban Kristen interjúját nem közölték le teljes egészében, ezen hiányosságukat azóta viszont pótolták:

Premiére: Mennyi ideig tartott az utolsó két film forgatása?
KS: Hat hónapig, és előtte két hétig próbáltunk.

Premiére: Bill Condon, mint rendező milyen volt?
KS: Imádom Billt. Ő olyan ember, aki bevon a kreatív alkotási folyamatában. Mindig hajlandó meghallgatni, és őszintén formál véleményt arról. Vannak olyan rendezők, akik azt mondják legyél nyitott és biztatnak, hogy tégy javaslatokat, de valójában nem érdekli őket az egész. Bill nem ilyen. Úgy éreztem, hogy ő igazán benne van ebben a projektben, míg másokat csak a pénz érdekel. Nagyon boldog vagyok, hogy a Twilightot egy ilyesfajta tehetség is vonzónak tart.

P: És az utolsó forgatási nap miként zajlott?
KS: Az utolsó forgatási nap, valójában két nap volt. Az elsőn az esküvői jelenetet fejeztünk be a teljes stábbal. Tudatában voltam annak, hogy mindenki úgy fog hazamenni, hogy valójában nem ismerik fel, hogy milyen fontos pillanat volt ez, majd másnap lesújt a felismerés. Majd el kellett utaznunk a Karib-szigetekre, St. Thomasra újraforgatni azt a jelenetet, amit elcsesztünk Brazíliában. Csak Én és Rob voltunk, ami ezt a pillanatot még különlegesebbé tette - ott voltunk a tengerparton, és néztük a napfelkeltét. Később megragadtam Wyck Godfreyt, a film producerét aki már a kezdetek óta velünk volt, és berángattam a vízbe. Tökéletes volt, minden amit csak egy ilyen pillanattól remélhetsz. via

A Zooey magazin címlapján Anna Kendrick

Szeret sütni, a szabadidejében szeret az Angry Birds-cel játszani, valamint három népszerű színész mellett (Joseph-Gordon Levitt, Seth Rogan és Bryce Dallas Howard) szerepel a 50/50 című filmben, amely most pénteken érkezik az amerikai mozikba. A 26 éves Anna Kendrick az idei év favorit színésznője, mindemellett pedig az októberi/novemberi Zooey Magazin címlaplánya. Kendricket Christopher Kilkus fotózta, és Melis Kuris stylingolta. 

A hétvégén megjelenő számban ismerős Twilight srácok is helyet kaptak, úgy mint Michael Welch, Alex Meraz, Bronson Pelletier, és Guri Weinberg. via

MTV News interjú a The Joy Formidable énekesnőjével, Ritzy Bryannel

Az MTV News a The Joy Formidable énekesnőjét, Ritzy Bryant interjúvolta meg a napokban azon kapcsán, hogy az együttesük egyik dala helyett kapott a Breaking Dawn – Part 1 soundtrack albumán.
„Nem állíthatom, hogy valaha is olvastam volna valamelyik kötet is. Sőt a filmeket sem láttam, de a soundtrackeket ismerem, néhány dalt legalábbis, úgy mint a Metric vagy a Black Keys dalát. Szóval a Twilight zenei oldaláról több fogalmam van, mint magáról a könyvekről vagy akár a filmekről. De azért tudok valamicskét a kötetekről: tudom, hogy vámpírokról szól, és azzal is tisztában vagyok, hogy a közönség nagyon szereti… szóval rengeteg ember számára kedvelt széria.”

„A dal ugyanabban az időben született, mikor az albumunkon dolgoztunk, ezáltal ez a szám sokat elárul az annak hangulatáról, érzelemvilágáról. Ezen dalok egyrésze egy nagyon viharos időszakot ölel át, ugyanakkor azért megcsillan bennük a remény és az optimizmus esszenciája is. Az ’Endtapes’ ezt a szellemiséget tükrözi magában – azt a frusztrációt, hogy nem vagy képes egy nehéz helyzeten túllépni.”

Úgy mint Christina Perri-nek, Ritzy Bryannek sincs fogalma arról, hogy az ’Endtapes’ hol fog felcsendülni a filmben… sőt még abban sem biztos, hogy meghívják-e őket a film premierjére. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy nem mennének el. „Erről semmit nem tudok! Ha meghívnának, nem bánnám. Olyan régen voltam már moziban,” mondta nevetve. „Úgy másfél éve folyamatosan úton vagyunk, szóval csak DVD-zni szoktunk a buszunkban, de egy kis mozizás csodás lenne. Bár akkor a mosodába is le kellene ugranom, de mindent összevetve klassz lenne!” via

Első 'A Few Best Men' trailer Xavier Samuellel

Megérkezett a Xavier Samuel főszereplésével készült A Few Best Men című vígjáték első trailere, amelyet Ausztráliában jövő év elején fognak bemutatni (haza bemutató szinte biztos, hogy nem lesz). Továbbá a filmhez tartozó különböző közösségi site-okat is beüzemelték:

2011. szeptember 28., szerda

SWATH forgatási képek

Ez a film EPIC lesz! Több képért katt ide + pár új. Videók a forgatásról: #1 || #2 via @KStewartFans, SL

Abduction premier Párizsban

Holnap Madridban véget ér az Abduction promója, viszont tegnap még Taylor Lautner és Lily Collins Párizsban köszöntötte a francia rajongókat. Az esti vörösszőnyeges felvonulás előtt (Képek: HQ || MQ) tartottak egy úgynevezett photocallt (Képek: HQ || MQ) és egy singing sessiont is (Képek: HQ || MQ), ahol Tay már egyedül állta a sarat. via TLWeb

MTV News interjú Christina Perri-vel

Egy művész számára hozzájárulni egy dal erejéig egy Twilight soundtrackhez eléggé klassz dolog. De Christina Perri számára, aki ’A Thousand Years’ című dalával fog szerepelni a hamarosan megjelenő Breaking Dawn – Part 1 filmzenei albumán, nos még enyhén szólva is ’nagyon nagy dolog’.
Perri az MTV Newsnak kedden elismerte, hogy megszállottja a Twilight szériának. „Igen, 1000%-osan Twilight rajongónak mondhatom magam. Le sem tudnám tagadni, hogy Twi-Hard vagyok, hisz még egy Twilight tetkóm is van,” mondta nevetve, miközben még azt is elárulta, hogy a Team Edwardosok táborát erősíti. „A tetkóm a csuklómon van, mégpedig a ’bitten’ szócskát varrattam magamra a könyvek címénél használt betűtípussal. Szóval, igen, egyike vagyok a nagy, geek rajongóknak.”

Jackson Rathbone az állapotos Belláról és az esküvőről

Az E! News a közelmúltban meginterjúvolta Jackson Rathbone-t a Teen Vogue Young Hollywood partiján, ahol elárulta, hogy miért is aggódott Kristenért a Breaking Dawn forgatásán: „Volt olyan időszak a forgatások alkalmával, mikor Kristen a sminktől… nagyon fáradtnak tűnt. Nagyon rosszul éreztem magam miatt. Azt kérdeztem tőle, hogy ’Mi történt veled? Biztos, hogy jól vagy?’ Ő pedig azt mondta, ’Haver, ne csináld már. Ez csak smink.’ Én meg, ’OKÉ király, mert igazán megijedtem.’ Őszintén szólva, azt gondoltam, hogy három hétvégét Vegasban töltött.”
„Azt kellett mondogatni magunknak, hogy mindez hamis,” mondta Jackson Bella és Edward esküvőjére utalva. „Láttuk, ahogy ez a kapcsolat fejlődik, s bár ezeket a szerepeket játsszuk valamint a napvégén lemossuk az arcunkról a fehér sminket, lehámozzuk magunkról a parókákat - mikor elérkezett az esküvői jelenet forgatása mindannyian ugyanúgy éreztünk. Ő csak odasétált az oltárhoz, mindenki elhallgatott. A szíved kihagyott egy ütemet, és a szemeid elhomályosultak.” via

2011. szeptember 27., kedd

Jackson videóüzenete

Ma a Twilight hivatalos Facebook oldala átlépte a 25 milliós rajongói lájkot, ennek örömére közzétettek egy videóüzenetet, amelyben Jackson mondd köszönetet a rajongóknak:
Üdvözlet a Twilight Facebook oldalának, gratulálunk hogy átléptétek a 25 milliós rajongói létszámot, ismét bebizonyítva, hogy Ti vagytok a legelkötelezettebb és leglenyűgözőbb rajongók a filmtörténelemben. Szóval mégegyszer köszönjük mindannyitok támogatását, odaadását. Találkozunk a Breaking Dawnon idén év végén. Love&Respect!

SWATH forgatás Walesben

Megérkeztek az első valamire való képek Kristenről a SWATH forgatásáról, a stáb ezúttal Wales-be, Marloes Sands környékére költözött ki. Egyelőre Stew még hétköznapi ruhákba burkolózott a hideg ellen, de mint látható a Hófehérkés hajfonatát már belőtték. További képek ide kattintva nézhetők. (Nagyon édes azzal a kutyussal. :) Ígérték még több képet, ahogy ezek elérhetők frissítem a bejegyzést. via @Ceri3101
Meg is érkeztek a beígért képek a kosztümbe öltözött Kristenről (via @HerdingClouds):
Egyébként a forgatás már tegnap elkezdődött, akkor már a tényleges felvételi folyamatról is lőttek képeket, Kristen dublőrét például teljes harci szerelésben lóháton kapták le. Képeket erről ide kattintva találtok. 

Premier Londonban és New Yorkban

Tegnap két premierünk is volt: Anna Kendrick 50/50 című filmjének New York-i bemutatóján jelent meg (megérkezés || afterparti). Míg Taylor az Abduction londoni vörösszőnyegén vonult végig partnernője, Lily Collins oldalán (képek). via AKF, TLWeb

Reagálások a BD Pt. 1 soundtrackjén szereplő művészektől

Angus&JuliaStone, The Bella Brigade, Lucy Schwartz és Mia Maestro
Tegnap miután hivatalosan is nyilvánosságra hozták Hajnalhasadás 1. részének soundtracklistáját az albumon szereplő művészek közül sokan billentyűzetet ragadtak és kifejezték örömüket, hogy a szerzeményük hallható lesz a filmben:
@angusjuliastone: Izgalommal töltve osztjuk meg veletek, hogy a dalunk, a ’Love Will Take You’ szerepelni fog a @Twilight Breaking Dawn Soundtrackjén, Nov 8-ától a boltokban! #BD1Stk
@thebellebrigade: Izgatottan jelentem, be hogy a dalunk, ami az ’I Didn’t Mean It’ címre hallgat rajta lesz a következő @Twilight soundtracken! #BD1Stk
@CiderSkyBand: Hivatalos – annyira büszkék vagyunk, hogy a dalunk, a ’Northern Lights’ rajta lesz a @Twilight Breaking Dawn Soundtrackjén, Nov 8-tól a boltokban!! Woohoo! #BD1Stk
@CiderSkyBand: Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen nagyszerű kompánia tagjai lehetünk! 
@LucySchwartz: Annyira izgatott vagyok! A dalom rajta van az új Twilight Soundtrackjén! 
@miamaestro: Annyira boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek, hogy a ’Llovera’ rajta lesz a @Twilight Breaking Dawn Soundtrack albumán. #BD1Stk
@miamaestro: A Llovera egy nagyon különleges dal számomra. Annyira izgalmas, hogy ennyi ember hallhatja majd.
@TwilightPoison: Igen, a Llovera az első spanyol nyelvű dal a Twilight Soundtrackek történetében! RT @miamaestro #BD1Stk
@christinaperri: kedves @BrunoMars, most hallgattam meg az ’it will rain’-t + gyönyörű!!! annyira boldog vagyok, hogy veled szerepelhetek ebben a filmben. hamarosan találkozunk :) szeretettel, cp

Jack bácsi tweetel 2.

A végére már csak pár kérdés maradt, ezek főleg a zene filmben betöltött szerepéről és bepozícionálásáról szólnak, szóval akit érdekelnek ezek a folyamatok, azok mindenképpen olvassák el, hasznos infókat tudhattok meg ;)
- Más is ironikusnak tartja, hogy a napfénytől elzárkózó vámpírok kültéri esküvőt rendeznek?
Láttad a sok virágfüzért amik a fákról lógnak? Szép és praktikus!
Erről kicsit többet: az esküvő volt e legutolsó jelenet, amit az elsődleges stáb készített, azonban volt egy kis időjárás probléma, ugyanis nem lehetett sem esőben, sem direkt napfényben. Végül azonban kedvezett az időjárás az utolsó napokra.

Hallgasd meg Bruno Mars It Will Rain című számát!

A dal angol nyelvű szövege ide kattintva érhető el.

2011. szeptember 26., hétfő

115 perces lesz a Breaking Dawn Part 1!

Tegnap IMDB-n az a fals infó jelent meg, hogy a Breaking Dawn Part 1 135 perc hosszú lesz. @Jack_Morrissey (Condon partnere) viszont megerősítette, hogy ez nem igaz, a film végül 1 óra 55 perc hosszúságú lesz, azaz 115 perces. (Csak összehasonlításként a Twilight 122, a New Moon 130, míg az Eclipse 124 perces volt.)

Nyilvános a Breaking Dawn Pt. 1 soundtracklistája

Nos lássuk hát, hogy mely előadók/együttesek kaptak helyet a Breaking Dawn Part 1 OST-jén (plusz nyilvánosságra hozták az album borítóját is, a tovább mögött nézhető a nagyobb méretű fedlap):
1. The Joy Formidable (@joyformidable, weboldal) – End Tapes
2. Angus&Julia Stone (@angusjuliastone, weboldal) – Will Take You
3. Bruno Mars (@BrunoMars, weboldal) – It Will Rain
4. Sleeping At Last (@sleepingatlast, weboldal) – Turning Page
5. The Features (@thefeatures, weboldal) – From Now On
6. Christina Perri (@christinaperri, weboldal) – A Thousand Years
7. Theophilus London (@TheophilusL, weboldal) – Neighbors
8. The Belle Brigade (@thebellebrigade, weboldal) – I Didn’t Mean It
9. Noisettes (@noisettes) – Sister Rosetta (2011 Version) [Eredeti verzió]
10. Cider Sky (@CiderSkyBand) – Northern Lights
11. Iron&Wine (@Iron&Wine, weboldal) – Flightless Bird, American Mouth (Wedding Version) [Eredeti verzió]
12. Imperial Mammoth (@imperialmammoth, weboldal) – Requiem On Water
13. Aqualung&Lucy Schwartz (@aqualungmusic, weboldal, @LucySchwartz, weboldal) – Cold
14. Mia Maestro (@miamaestro) – Llovera
15. Carter Burwell (@carterburwell, weboldal) – Love Death Birth
16. Hard-Fi (@HARD_FI, weboldal) – Like A Drug (Bonus Track)
17. Sleeping At Last  – Turning Page (Instrumental)
18. Kevin Teasley – Eclipse (All Yours) [Bonus Track]
19. Bruno Mars – It Will Rain [Edit]

Mint látható a lista megegyezik a tegnap kiszivárgottal, az első 15 dal a normál albumon lesz megtalálható, míg mind a 19 dalt a deluxe változat fogja tartalmazni. A dalok többségét - ugyanúgy mint az előző két résznél - direkt a filmhez írták, így meghallgatni még nem lehet őket. Bruno Mars "It Will Rain" című számát pedig, ahogy pár napja már írtuk holnaptól lehet majd meghallgatni. A Breaking Dawn Part 1 OST megjelenési dátuma: 2011. november 8.

Hajnalhasadás - 1. rész magyar nyelvű poszterek

A két poszter külön nem használható! via ProVideo

Megjelenések: Ashley Greene és Jackson Rathbone

A héten Ashley Greene részt vett - egy klassz Vivienne Westwood ruhában - a Las Vegasban megrendezett iHeartRadio Zenei Fesztiválon (Press Room || Show || Backstage). A fess Jackson Rathbone pedig a Teen Vogue Young Hollywood bulin járt (képek). via AGO, JRO

2011. szeptember 25., vasárnap

Jack bácsi tweetel 1.

Bill Condon partnere twittert ragadott és válaszolt sok csillió rajongói kérdésre. Mivel nem kis mennyiségű újdonságot tárt a "nép" elé, ezért két részletben fogom kirakni. A következő infókban apró spoilerek találhatók, így csak az olvasson tovább, aki ezeket nem bánja.

- Bill és a színészek mikor kezdik a promózást és melyik országokba fognak menni?
Sajnálom, ezekről nem tudok semmit.

- Meg tudod mondani, hogy milyen "színe" lesz a BD-nek? (A Twilight-nak kék volt).
Az előző kettőnek volt színe? ez a rész túl sok országban játszódik, hogy legyen egy meghatározott színe, valamint egy bizonyos szín használata Catherine Hardwicke névjegye (lásd A lány és a farkas).

- Kedves bc, az esküvőről való elinduláskor lesz Aston Martin Vanquish?
Azt hiszem egy Volvo van abban a jelenetben - szinte biztos vagyok benne.

- Ha már kocsik: kíváncsi lennék, hogy láthatjuk e Bella Mercedes-ét a filmben.
Nem, rögtön a Cullen házzal kezdünk. Bocsi! Ez egyike azoknak a jeleneteknek amik nem a film történéseit vinnék előre.

2011. szeptember 24., szombat

Late Show with Jimmy Fallon: Taylor Lautner

Tegnap este Taylor folytatta New Yorkban az Abduction promózását, ezúttal Jimmy Fallon késő esti showjában vendégeskedett (képekvideó). A show keretében készített interjú nem volt annyira érdekes - szó esett a Breaking Dawnról, Kristenről (Fallon megkérdezte Taylortól, hogy "Hogy van az én csajszim, KStew? [...] Stewy átváltozik vámpírrá ebben a részben..."), a fantáziafutballról és természetesen az Abductionról. A shownak viszont volt két nagyon klassz pillanata: az első kétségtelenül az volt, mikor Tay megmutatta nekünk a csípőmozgását (emlékeztek Kristen mondataira a Comic Con-onról Taylor tánctudásával kapcsolatban? Akkor ezeket mondta: "Taylor tud táncolni, de sosem akarja beismerni, hogy tud." és "Jobban tudja mozgatni a csípőjét, mint arról én valaha is álmodhatok. Őrület! Nagyon tud mozogni!" Van benne valami. :), másik pedig a Fallonnal vívott (mechanikus) rodeós küzdelem volt. Go CowboyTay! via TLWeb

Videó, fotó: Jackson a Details magazinban

Jackson Rathbone a Details magazin októberi számának egyik összeállításában szerepel, mely során férfiaknak ajánlanak 5 szettet egy online bolt kínálatából. Az öltönyös outfitet pedig Jackson segítségével prezentálták a magazin olvasói számára. A fotózásról már kiadtak egy kulisszák mögötti videót, illetve egy fotót is, amely ide kattintva nézhető. 

2011. szeptember 23., péntek

A Billboard.com-nak Bruno Mars mesélt az 'It Will Rain'-ről

Csak egy nap telt el mióta bejelentették, hogy Bruno Mars ’It Will Rain’ című száma lesz az első dal, amit megjelentetnek a Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 soundtrack albumáról, ő viszont már a film premierjéről beszél. „Team Jacob vagy Team Edward pólót viseljek?” viccelődik az énekes/dalszerző. „De tudod mit? 100%-osan Team Bella vagyok.” Mars már azelőtt kigondolt egy számot, ami később az ’It Will Rain’ lett, mielőtt felhívták a soundtrackre való hozzájárulása kapcsán. „Miután láttam a filmet, azt gondoltam, hogy ez [a dal] tökéletesen passzolna hozzá.” mondta. 
Az ’It Will Rain’ világszerte Szeptember 27-től lehet megvásárolni exkluzívan az iTunes-on keresztül. Szeptember 26-án pedig nyilvánosságra hozzák a Summit/Chop Shop/Atlantic albumának teljes tracklistáját. „A Twilight filmek számomra is egy szerelmi történetet jelentenek.” mondta Mars. „De egy sötét szerelmi történetet. Szóval azt hiszem a legjobb módja, hogy defináljam a számot, ha azt mondom: ez a szerelem sötétebb/árnyaltabb oldala - úgy vélem ez elég jól jellemzi a dalt.” 
 „Az ’It Will Rain’ egy gitárral kezdődött,” mondja Mars, „ott volt ez a dallam a fejemben, végül  miután megnéztem a filmet, papírra is vetettem.” A szerencsés Mars „láthatta a film nagy részét”, szóval „a hangulatot és az érzéseket” magává tehette. Viszont nem tudja (vagy nem árulja el), hogy a dala a filmben hol fog felcsendülni. „Fogalmam sincs! De remélem egy szép jelenet alá kerül!” 
Mars azt mondta, hogy az ’It Will Rain’ a Twilight Saga: Breaking Dawn soundtrack albumára készült, nem a saját, második albumára: „Személy szerint úgy vélem, hogy ezt a Twilight soundtrackjére csináltam, nem a saját albumomra.” […] A jövőben elképzelhető valamilyen együttműködés Mars és a Twilight sztárja, Robert Pattinson között? A napokban ugyanis szárnyra kapott az a hír, hogy Robert jelenleg a saját albumán dolgozik, amit később a színész sajtósa megcáfolt. Mars viszont nem zárkózott el ezen lehetőség hallatán: „Miért is ne? Szolgálatára állok bárkinek, aki együtt akar dolgozni, szóval azt hiszem miért is ne.” via

Videóklipp: Billy Burke - Pollyanna Rose

Elkészült Billy Burke Pollyanna Rose cím dalához a videóklipp, amely a play gombra kattintva máris nézhető. Pollyanna Rose egyébként Billy felesége, és a klippben is ő látható.

David Letterman esti műsorában Taylor Lautner

A teljes showból 3 témát emelnék ki, amelyek szerintem a legviccesebb és legérdekesebb pillanatai voltak a beszélgetésüknek (Videók: Part 1 | Part 2, képek): 
- az Abduction kapcsán elmesélte egy baleset történetét: épp a vonaton játszódó jelenetet vette fel azzal a színésszel, aki a támadóját alakítja a filmben. Véletlenül úgy sikerült megütni az állát, hogy a pasas elterült a földön, és egy bőrdarab is kiszakadt az ajkából. Tay azt mondta, hogy először nagyon megijedt, de miután megbizonyosodott róla, hogy a pasi jól van, elég klasszul érezte magát azt tudva, hogy egy 2 méteres pasit ki tud ütni. 
- mutattak két képet, amelyeken Taylor látható búvárruhában cápákkal körbevéve. Ezek a képek most, augusztus végén készültek róla Ausztráliában. Taylor elmondta, hogy amikor elmennek különböző országokba promózni a filmjeiket, általában mindig csak a hotelszobákból látják az adott várost. Most viszont elhatározta, hogy csinál valami izgalmasat. Mivel fél a cápáktól, így úgy volt vele, hogy itt az alkalom „menjünk el cápákkal úszni/merülni.” A második képen Taylor elmondása szerint 10-15 cm-re volt az egyik cápától. 
-  a show legviccesebb része: Letterman a promózás tárgykörénél maradva megkérdezte, hogy viszonyul az angoltól más nyelvet beszélő nemzetekhez, beszél e más nyelvet? Tay azt mondja hogy nem igazán, viszont e kapcsán elmesélte a múlthéten Miamiban szerzett tapasztalatait – akkor egy spanyol ajkúaknak szóló beszélgetős műsorban vett részt. Taylor úgy jellemezte a műsort, mint a The View spanyol nyelvű verzióját, ami azt jelenti, hogy nők veszik körbe, akik folyamatosan beszélnek hozzá, de ezt ugye most spanyolul prezentálták, amiből egy szót sem értett (viccesen megjegyezte, hogy az Hola és az Adiost is állandóan keveri). Ugyan kapott egy fülest, ahová rámondták volna neki angolul, hogy miről folyik a beszélgetés, a próba során működött is, de az élő showban már csődöt mondott. Szóval miután abbahagyták a csacsogást spanyolul, és ránéztek, hogy szóljon hozzá a dolgokhoz, csak nézett, mert fogalma sem volt hogy mit kérdeztek tőle.  Letterman azt javasolja ilyen helyzetekre, hogy tettesünk úgy mintha fájna a gyomrunk.

Hétfőn felfedik a teljes BD Pt. 1 Soundtracklistát

A Hitfix értesülései szerint Szeptember 26-án, hétfőn hozzák nyilvánosságra a Breaking Dawn Pt. 1 teljes soundtracklistáját a Twilight Facebook és Twitter oldalán.

2011. szeptember 22., csütörtök

Bruno Mars a Breaking Dawn Pt. 1 Soundtrack albumán!

Ebben a pillanatban jelentették be, hogy a Breaking Dawn Pt. 1 Soundtrack albumához Bruno Mars is hozzá fog járulni egy dallal, ami az "It Will Rain" címre hallgat. Szeptember 27-től (keddtől) pedig meg is lehet majd hallgatni. Természetesen amint kint lesz a dal, kirakom. :)

Új Breaking Dawn Pt. 1 poszter

Októbertől az amerikaiak a mozikban ebbe a hatalmas Breaking Dawn kartonposzterbe futhatnak bele. (Itthon nem tudom, hogy lesz-e). via @Twilight

Taylor Lautner a The Today Showban és Regis&Kelly műsorában

The Today Show (képek):
Ann Curry: A Twilight sorozat révén Taylor Lautner a legjobban fizetett tinédzser Hollywoodban. Most 19 évesen egy új akciófilmben szerepel, melynek címe Abduction. A filmben egy fiatalembert alakít, aki menekülni kényszerül a CIA és más ismeretlenek elől. Vessünk egy pillantást a filmre.
Ann Curry: Jó Reggelt!
Taylor: Jó Reggelt!
Ann Curry: Van benned valami, ami miatt úgy érzem, hogy minden akció, amit ebben a filmben láthatunk szórakoztató volt számodra, tényleg élvezted őket.
Taylor: Abszolút. Ez volt a kedvencem. Nagyszerű volt. Megadatott, hogy a legtöbb kaszkadőrmutatványt én csináljam végig, szóval szórakoztató volt megcsinálni ezt a filmet.
Ann Curry: Őrült dolgok, egyik jön a másik után. Lecsúszol azon az épületrészen és…
Taylor: Igen, felvettünk egy nagyszerű jelenetet a Pittsburgh-i PNC Parkban, a baseball stadionban. Lecsúsztam azon a hatalmas üvegből készült napellenzőn, ami egy mozgólépcső felett volt, az nagyon jó volt. [a mutatott jelenetre utalva] Ez volt a kedvenc kaszkadőrmutatványom.

2011. szeptember 21., szerda

Új Breaking Dawn háttér

A The World of Twilight-ot illetve BreakingDawn-TheMovie.com-ot új, szerintem nagyon tetszetős hátterbe öltöztették a közelgő filmbemutató kapcsán. Ezenkívül sok újdonságot nem fedeztem fel a weboldalakon, de remélhetőleg hamarosan feltöltik további tartalmakkal (például leírásokkal, új wallpaperekkel). Aki viszont szeretné magának tudni az új hátteret, az ide kattintva lementheti. via Twifans

A Hajnalhasadás 1. részének második hivatalos magyar trailere

A Pro Videósok elkészültek a második Hajnalhasadás trailer hivatalos magyar előzetesével, amely a play gombra kattintva azonnal nézhető. :) Továbbá megerősítették, hogy itthon 2011. november 17-től magyar felirattal látható majd a film. Valamint Amerikában PG-13-as besorolásba került a Breaking Dawn első része, ez ránk vetítve annyit jelent, hogy 12-es karikával fog majd futni a mozikban. 

Bella és Edward házassági anyakönyvi kivonatának replikája

CornerForks.com-on meg lehet vásárolni Edward és Bella házassági anyakönyvi kivonatának replikáját (átszámítva nagyjából háromezer forintért), amit te magad, mint tanú is aláírhatsz... értem én, hogy a pénz nagyúr, de nem sok ez már egy kicsit?

A Troix magazin szeptemberi számának címlapján Boo Boo Stewart

A tovább mögött találtok 5 képet a fotósorozatból, még többért pedig katt ide.

2011. szeptember 19., hétfő

Könyvborítók: BD Pt. 1 Illusztrált Nagykalauz és filmborítós BD

Az Amazonnak köszönhetően fellebbentették a fátylat a Breaking Dawn Pt. 1 Illusztrált Nagykalauzának borítójáról (ahogy lesz hq, kicserélem). Amerikában egyébként 2011. December 13-ától lehet majd kapni a kalauzt (nagy valószínűséggel a hazai megjelenés is e körül várható). Szintén az Amazon segítségével fedték fel, hogy filmborítós Breaking Dawn az alábbiak szerint fog kinézni - Amerikában Október 11-től vásárolható meg ez a változat. via Twilightish

Taylor Lautner a Breaking Dawn Pt. 1-ről

Múlthéten tartották meg az Abduction press junketjét és premierjét, amelyen  Taylort az új filmjén túl a Breaking Dawnról is faggatták: 
Access Hollywood (videó):
Shaun Robinson: Láttad már a Breaking Dawnt? 
Taylor: Már láttam. (Nevet.) 
Shaun Robinson: Oh Istenem, mi a véleményed róla? 
Taylor: Hogy őszinte legyek, lenyűgözött. A rendezőnk, Bill Condon nagyszerű munkát végzett. Tudod ez a kötet nagyon különbözik a többitől, és a film is hasonlóan fog különbözni az eddig bemutatott részektől. És szerintem a rajongók nagyon izgatottak amiatt, hogy láthassák már – hisz a karakterek ugyanazok, de teljesen más megvilágításban láthatjuk őket.
Shaun Robinson: Mi a helyzet Bellával, mint vámpír? 
Taylor: Hát igen, nagyon szexis. […]
Shaun Robinson: Miért lehetsz hálás a Twilight-nak a mostani karrieredet illetően?
Taylor: Mindenért hálás lehetek. Ez a franchise mindannyiunk előtt kitárta az ajtókat, hogy menjünk és olyan dolgokat csináljuk, amik megérintenek, elbűvölnek minket és amiket el akarunk mesélni. Számomra ilyen volt az Abduction, szóval nagyon hálás vagyok a franchise-nak és mindenkinek, aki részt vett abban, hogy lehetőségem nyílt megcsinálni egy olyan filmet, mint amilyen az Abductiont. […]

Új Breaking Dawn Pt.1 poszter/banner

A franciák hivatalos Breaking Dawn-os Facebook oldalára az alábbi (nem sok újdonságot tartalmazó) posztert/bannert posztolták ki pár perce (kattra nő):

Kristen Stewart a Mulberry afterpartiján

Tegnap már láthattatok jónéhány képet, amely Kristenről készült a Mulberry divatbemutatóján, a leányzó viszont a divatház afterpartijára is ellátogatott már egy lezserebb szerelésben (képek). Kristen a bemutatón néhány médiumnak is nyilatkozott: a WWD.com-nak elárulta, hogy nagyon szereti a vibráló, élénk színeket, annak ellenére, hogy mindenki úgy gondolja, hogy ő állandóan csak fekete ruhákat visel. A Vogue.co.uk-nek pedig azt is elárulta, hogy imádja a sárgát, és ez a kedvenc színe. A Vogue-nak a kulisszák mögött azt is elismerte, hogy ilyen jellegű showkra nem az igazán szokott járni, de nagyon örül, hogy a Mulberry által rendezettre ellátogatott. A WWD-nek még a SWATH kapcsán elmondta, ez a film távol fog állni a Disney-féle verziótól, sokkal inkább fog az eredetire hajazni, ami meglehetősen sötét hangulatú. 
Végezetül a divatbemutatóról van néhány videónk (a Mulberry Show-nak egyébként van magyar vonatkozása, hisz Mihalik Enikő a felvonuló modellek között volt): #1, #2, #3, #4, #5 via KSWeb

2011. szeptember 18., vasárnap

Eredményhirdetés - Nyereményjáték Alkonyat DVD-ért!

Először is nagyon köszönjük a több mint 40 e-mailt, amely a héten meghirdetett Alkonyat DVD játékunkra érkezett.  A helyes válaszokat azon kérdésre vártuk, hogy Rosalie-n (vagyis Nikki Reed-en) vajon miért volt kesztyű a salátás tál összetörésekor? A válasz pedig: Nikki elvágta a kezét a tál összetörésekor, ezért a további felvételek során már kesztyűt adtak rá, ezzel elrejtve a sérülését.
A videós sorsolás rögzítéséhez most nem volt lelkierőnk (ezt nézzétek el nekünk :), így a nyertest a helyesen válaszolók között a random.org-gal sorsoltam ki. Ő pedig nem más, mint (dobpergés)... Wittner Eszter! Nagyon gratulálunk Eszter, veled majd e-mailben egyeztetünk a továbbiakról! A többiek se csüggedjenek, még van néhány kisorsolásra váró nyereményünk, szóval hamarosan újabb játékkal jelentkezünk. ;)

Kristen a Londoni Divathét Mulberry Showján

Ezen a héten vette kezdetét a Londoni Divathét, amelyre (a SWATH forgatásáról egy kicsit elszakadva) Kristen Stewart is ellátogatott (képek), pontosabban a Mulberry Divatház jelenleg is zajló bemutatójára. via Fiercebitchstew Lj

Premieren, a Divathéten és bulikon

Ma adják át az Emmy-díjakat, ennek megfelelően a díjátadó előtt különböző bulikat tartottak. BooBoo Stewart két ilyen eseményen is megjelent: az egyiket az HBO szervezte (képek) - ezen Rami Malek az egyiptomi vámpír, Benjamin megformálója is feltűnt (képek) - a másik pedig egy Kari Feinstein Primetime névre hallgató partiszerűség volt (képek). LA-ból repüljünk át Londonba, ahol Jamie C. Bower Bonnie-val az oldalán a Rimmel és Kate Moss közös buliján vett részt (+1). Végezetül irány New York: itt megtartották a Restless című film premierjét, amelynek egyik producere Bryce D. Howard (képek). Valamint egy kicsit visszakanyarodva a Divathétre Chaske Spencer is megjelent két ehhez kapcsolódó eseményen, az egyik Perry Ellis divatbemutatója volt (+8, +3), a másik pedig az Arise magazin bulija (képek). via Zimbio, TVC

2011. szeptember 17., szombat

Interjúk Taylor Lautnerrel - VMAN és Los Angeles Times

Ma este két Taylorral készült interjút olvashattok el, az egyik a VMAN magazinban közöltek le a hónap elején, míg a másik egy egészen friss interjú, amely a LA Times internetes oldalán jelent meg: 
Lautner optimista azt illetően, hogy a Twilight közönsége követi őt azon új irányba, amelynek nekivág. „Remélem, hogy a rajongók támogatnak abban, hogy teljesen más dolgokat csináljak a franchise-on kívül,” mondja. „De igen, valószínűleg sok forog kockán. Ez megfordul a fejemben, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érzem a nyomást. De amint ez eszembe jut, megpróbálom olyan gyorsan elhessegetni amennyire csak tudom. Inkább olyan dolgokra összpontosítok, amikre hatással vagyok.” - LA Times

Melissa Rosenberg a BD trailer OMG jeleneteiről

Az LA Times blog az új előzetes kapcsán kicsit kifaggatta a forgatókönyvíró Melissa Rosenberg-et, aki egy-két újdonságot is elárult a novemberben mozikba kerülő film kapcsán:

Örökkön örökké: Rosenberg örült, hogy ez előzetes adott egy kis ízelítőt abból, hogy a film a házasságról fog szólni. "Előrevetíti, hogy az a történet maga... egy olyan házasságról szól, ami szokatlan stresszhelyzeteken át vezet .... A filmben van egy sora Edward-nak mikor ezt ki is mondja, 'Azt mondják az első év a legnehezebb.' Nagyon vicces."

Jacob összetört szíve: Mi is elszomorodtunk mikor Jacob búcsút vett a még ember Bellától, aki hamarosan Edward halhatatlan kedvesévé készül átalakulni. Rosenberg elmondta, hogy a jelenet sokkal többet sejtet, mint gondolnánk. "Ez egy nagyon édes pillanat és ez az a fordulópont, ahol a film megváltozik. Egy horrorfilmmé." és ha már szóba került ....

A horror: Robert Pattinson korábbi baljóslatú kijelentése, miszerint Bill Condon horrorfilmet csinál, valamint az előzetes is azt bizonyítja, hogy Forks lakóira rossz idők jönnek. "A film második felében húzunk bele, ami már inkább a horror irány felé fordul. Ahogy Bella kinéz -- higgyjétek el, csak egyre rosszabb lesz," mondja Rosenberg.

Amire nem is számítasz: Lesz néhány filmrészlet ami nem éppen Meyer könyveinek emlékeit idézi fel és meglephetnek bizonyos rajongókat, de Rosenberg ezt megérti. "Szerintem a fanok egy kicsit ki lesznek akadva. Vannak bizonyos összetűzések a farkasoknál, amire nem biztos, hogy emlékeznek majd-- ugyanis ezek a konfliktusok a könyvben többnyire beszélgetéssel oldódnak meg és mi csak futólag tudunk erről. A filmnek köszönhetően viszont bemutathattam ezeket."

Carter Burwell befejezte a Breaking Dawn Pt. 1 Score albumát

Londonban befejezték a Breaking Dawn Pt.1 Score albumának felvételét Carter Burwell vezényletével - írta Jack (@Jack_Morrissey) jóbarátunk twitteren. Továbbá azt is elárulta, hogy Burwellt két régi jó ismerős is meglátogatta a munkálatok alatt, ők pedig nem mások mint a New Moon és az Eclipse Score albumának zeneszerzői - Alexandre Desplat és Howard Shore. A zenei anyagot egyébként a világhírű Abbey Road Stúdióban vették fel. Számtalan világhírű zenekar (például a Beatles és a Pink Floyd) dolgozott már itt, valamint a hat Star Wars film, a Howard Shore által komponált három Gyűrűk Ura film valamint az Alexandre Desplat által írt utolsó Harry Potter rész score-ját is itt rögzítették. 
Jack a stúdió falai között készített két fotót, az érdekesebbet kirakva láthatjátok, a másikért katt ide.

2011. szeptember 16., péntek

Abduction Promó: Premier Los Angelesben

Tegnap este Hollywoodban megtartották az Abduction amerikai premierjét, amelyen természetes a film fontos főszereplői is tiszteletüket tették. Így ott volt Taylor, Lily Collins, Sigourney Weaver, Jason Isaacs, Michael Nyqvist, Elisabeth Röhm és a film rendezője, John Singleton is. Továbbá a fekete szőnyegen végigvonult Chris Weitz, BooBoo Stewart valamint Selena Gomez és Justin Bieber párosa is. via Zimbio, Twilightish
Taylorról rengeteg képet a TLWeb galériájában találtok: MQ fotók || HQ fotók || Rajongói képek
Videók: #1 || #2 || #3

A New York-i Divathét utolsó napján Ashley, Elizabeth és Dakota

Elérkeztünk a New York-i Divathét végéhez, viszont a legutolsó napot Ashley Greene, Elizabeth Reaser és Dakota Fanning teljes mértékben kihasználta. Ashley a Calvin Klein Divatház bemutatóját nézte végig Chloe Moretz társaságában (képek || képek || képek). Elizabeth pedig Alberta Ferretti showján jelent meg (képek).
Arról pedig már beszámoltunk nektek, hogy Dakota lett Marc Jacobs Oh Lola! nevezetű parfümének az arca. Amellett, hogy Dak megjelent Jacobs divatbemutatóján (képek || képek || képek), a divathetet kihasználva az illatszer köré is csaptak egy kis hírverést (képek). via Zimbio, TVC