2013. január 31., csütörtök

Blogajánló: Beautiful Shades

Jó hosszú gondolkodási idő után, végül úgy döntöttem hogy a kéréseknek eleget téve belevágok a Fifty-s blogba. Itt nem fogom túlrészletezni a dolgot, mert már az ottani blogon írtam egy kis bejegyzést (gurizzatok majd az aljára) az indulásról és a fontosabb tudnivalókról. Remélem, akit érdekel ez a téma ugyanolyan örömmel fogja a Shades-et olvasni és látogatni mint a Twinformot. Katt a képre és máris ott vagytok.

Megjelenés: A Warm Bodies premierjén

A Summit tegnapelőtt rendezte meg a Warm Bodies (trailer) című filmjük premierjét, amelyen Jackson Rathbone (képek), Christian Serratos (képek), Kiowa Gordon (képek) illetve BooBoo Stewart is részt vett (képek). via JRO, Zimbio

2013. január 29., kedd

Dakota Fanning a Glamour US márciusi címlapján

Még hat fotóért katt a továbbra. via FashionScansRemastered.net

2013. január 28., hétfő

Peter Facinelli a Screen Actors Guild Awards-on

Tegnap este rendezték meg a SAG Awards-ot, amelyen Peter Facinelli is megjelent mivel a Jackie nővér stábja jelölve lett a Legjobb színészgárda (vígjáték-sorozat) kategóriában. A győztesek névsorát az LA Times oldalán elolvashatjátok. További képeket pedig ide kattintva találtok, míg a vörösszőnyegről két videót a hajtás után.

2013. január 26., szombat

2013. január 24., csütörtök

Casting hírek: Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Dakota Fanning

  • Elizabeth Reaser szerepet kapott az HBO új sorozatában, a True Detective-ben - adta hírül a Deadline. A 8 részes drámasorozat két olyan nyomozóról szól (Woody Harrelson és Matthew McConaughey), akik miután 17 éven át eredménytelenül nyomoztak egy louisianai sorozatgyilkos után, újabb esélyt kapnak, amikor 2012-ben ismét megnyitják az ügyet. Elizabeth alakítja majd Laurie Perkins sebész doktornőt, akit a McConaughey által megformált Cohle nyomozóhoz fűznek gyengéd szálak.
  • A The Wrap értesülései szerint Peter Facinelli csatlakozott a The Freezer stábjához. Az akció-thrillerben Peter egy Sam nevezetű fickót fog megformálni, akit egy ipari méretű fagyasztóba zárnak. Ám nem egyedül kell megküzdenie a faggyal, ugyanis mellé zárnak egy Robert nevű pasit is, mert a bezárói állítása szerint meglopta őket 8 millió dollárral, de erről ő semmit sem tud... A kanadai Edmontonban még ebben a hónapban megkezdődik a forgatás.
  • A Sundance Filmfesztiválon Dakota Fanning a Collidernek árulta el elsőként, hogy beválogatták a The Last of Robin Hood című életrajzi filmbe, amely a legendás hollywoodi színész, Errol Flynn életének utolsó éveire fog összpontosítani. Dakota Beverly Aadland-ot, Flynn (Kevin Kline) 33 évvel fiatalabb szintén színész szeretőjét fogja megformálni. 

2013. január 23., szerda

Sundance (2013): Dakota Fanning a Very Good Girls premierjén

Dakota Fanning is megérkezett Salt Lake City-be, ahol a Very Good Girls stábtagjaival (Peter Sarsgaarddal, Boyd Holbrookkal - a Host Kyle O'Shea-ja - és Elizabeth Olsennel) tegnap részt vett a film premierjén és afterpartiján. További képekért és videókért katt a továbbra. via Featuers.rr.com

Sundance (2013): Stephenie Meyer az Austenland premierjén

A Sundance Filmfesztiválon a hétvégén bemutatásra került a Stephenie Meyer által producerált Austenland   is (a történetéről itt írtam többet, egy klipet pedig itt nézhettek meg belőle). Stephről illetve a stábról még néhány fotót, illetve videót a hajtás után találtok. via DiaroTwilight

2013. január 19., szombat

Kristen Stewart a W magazin februári számában

A W magazintól a képeken túl egy rövidke videót is kaptunk, amelyben Kristen elárulta, hogy anno Harrison Fordért volt nagyon oda, viszont jelenleg Amy Adams a kedvence színésze.

Sundance (2013): Xavier Samuel a Two Mothers premierjén

December elején állítottam össze arról egy posztot, hogy a 2013-as Sundance Filmfesztiválon kiket láthatunk viszont és milyen filmekkel. A Salt Lake City-ben megrendezésre kerülő feszt csütörtökön kezdetét is vette, ahol már bemutatásra került Xavier Samuel Naomi Watts-szal és Robin Wrighttal közös filmje, a Two Mothers. Még több premieres képért, videókért, illetve a stábról készült portrékért katt a továbbra.

2013. január 18., péntek

Pro Video: Március 20-án érkezik a Hajnalhasadás II. része DVD-n/BD-n

A Stephenie Meyer bestselleréből készült világsikerű Alkonyat-sorozat lezáró része, az Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész hazánkban március 20-án jelenik meg egylemezes DVD-n, számos izgalmas extrát tartalmazó kétlemezes DVD-n, valamint egylemezes Blu-rayen. Ezzel egyidőben az Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész is újra megjelenik DVD-n. Az új lemez különlegessége, hogy hét, eddig még sosem látott magyar szinkronos filmrészletet, és Bill Condon rendező vadonatúj audiokommentárját is tartalmazza majd.
A 2012 novemberében bemutatott, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner főszereplésével készült Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész 821,8 millió dolláros összbevételével a franchise legsikeresebb filmje lett, az öt filmre pedig világszerte már 3,3 milliárd dollár értékben váltottak jegyet. Magyarországon is töretlen az Alkonyat-sorozat utolsó része iránt az érdeklődés: a bemutatótól, 2012. november 15-től 2013. január 16-ig összesen 312 942 néző volt kíváncsi a természetfeletti képességekkel rendelkező vámpírok és vérfarkasok történetére, így hazánkban is a sorozat legsikeresebb darabja lett.

Megjelenések: Anna Kendrick, Nikki Reed és Ashley Greene

A héten Ashley Greene Las Vegasban járt az Andrea's nevezetű luxusétterem és nightclub megnyitóján (képek) illetve egyik barátnője születésnapján (képek). Nikki Reed New Yorkban vett részt a Gillette (képek) valamint a HSN által szervezett eseményen (képek). Anna Kendrick pedig még múlt héten a Vogue&Alberta Ferretti közös divashowján és vacsoráján (képek) továbbá a The Art of Elysium nevezetű jótákonysági szervezet 'Heaven' Gáláján fordult meg (képek). via AGO, AKF, Zimbio

2013. január 16., szerda

2013. január 14., hétfő

Az amerikai Breaking Dawn Pt. 2 DVD/BD specifikációi

Az amerikaiaknál 2013. március 2-án jelenik meg DVD-n és BluRay-en a Breaking Dawn második része, amely kiadványokon az alábbi extrák kapnak helyet (via YahooMovies):
  • "Forever: A Breaking Dawn Part 2 forgatása" - Hétrészes dokumentumfilm:
    • 1. fejezet: "Újjászületés"
    • 2.fejezet: "Renesmee"
    • 3.fejezet: "A kunyhó"
    • 4. fejezet: "Az összegyűjtés"
    • 5.fejezet: "A csatamező"
    • 6. fejezet: "A csata"
    • 7. fejezet: "Örökké"
  • "A két film egyszerre forgatása" featurette
  • Green Day: a "The Forgotten" videóklipje
  • Ugrás Edward vagy Jacob jeleneteire
  • Audiókommentár Bill Condonnal

Golden Globe (2013): Fotók az afterpartikról

A Gála után Robert Pattinson a The Weinstein Company (képek, videók), még Nikki Reed (képek) és Rami Malek a Warner Bros. valamint az Instyle afterpartiján mulatott. via RPOrg, Zimbio

Robert Pattinson a Gloden Globe Gálán (2013)

A 70. Golden Globe Gálán Robert Pattinson Amanda Seyfrieddel közösen adta a Legjobb forgatókönyvért járó Arany Glóbuszt Quentin Tarantinónak a Django elszabadul című filmjéért, a további nyertesek listáját itt találjátok. A vörösszőnyegről további képeket pedig a RobertPattinson.Org galériájában találtok, míg videókat és plusz néhány fotót a hajtás után.

2013. január 13., vasárnap

Az első képek a Breaking Dawn Pt. 2 DVD/BD Target verziójáról [US]

Mint azt tudjátok (legalábbis akik rendszeresen figyelemmel követik a blogot), hogy az amerikaiknál általában kétféle exkluzív változatban jelentetik meg az egyes részeket DVD-n illetve BluRay-en. Van egy Target-es, illetve egy Walmart-os verzió. Az előbbiről meg is érkeztek az első képek, a kiadvány specifikáció ugyan még nem ismertek de az már biztos, hogy jár majd hozzá a jobbra látható 30x40-es poszter. via IOTBeY.Org

Update: a Target-es kiadvány 2013. március 4-én jelenik meg, az alábbi extrákkal:
1. lemez: A film, Audiokommentár Bill Condonnal, Ugrás Edward vagy Jacob jeleneteire
2. lemez: A hétrészes dokumentumfilm és a "Két film egyszerre forgatása" featurette
Bónusz lemez 52 percnyi anyaggal (a leírás szerint csak ezen a verzión lesz megtalálható):
  • TINGLES AND CHILLS: a szereplők az egyes vámpírok által birtokolt különleges képességekről fognak értekezni,
  • JUDGE, JURY & EXECUTIONER: a Volturiról szóló rész,
  • CARLISLE’S CONTACTS: az újonnan megismert vámpírok állnak majd a középpontban,
  • BEING CHARLIE SWAN: Bella és Charlie kapcsolatát járják körbe,
  • háttéranyagok a 2012 Comic Con-onról és a Los Angeles-i világpremierről.

Dakota Fanning a J.Estina photocallján

A Fanning nővéreket kérték fel a J. Estina nevezetű dél-koreai divatmárka 2013-as kampányfotózására, így a héten ellátogattak Szöulba, ahol megejtették a fotózást (képek) illetve részt vettek a márka photocalloján is (képek). via ATDakotaOrg

2013. január 12., szombat

Előzetesek, hazai bemutatók, megjelenések és jelölések

Trailerek
  • Megérkezett a Java Heat első előzetese (megnézem), amelyben Kellan Lutz a terroristák és egy nyomába szegődő bérgyilkos (Mickey Rourke) ellen veszi fel a harcot.
  • Maggie Grace-t (Irina) és Valorie Curry-t (Charlotte) pedig a Kevin Bacon főszereplésével készült The Following című sorozatban láthatjuk viszont (videók). A január végén induló széria történetéről többet a Sorozatjunkie-n olvashattok.
Hazai bemutatók, megjelenések
  • Az Úton (On the Road) február 28-tól kerül szinkronosan mozikba a PARLUX Entertainment forgalmazásában. Az általuk kapott információk szerint a fővárosban és vidéken is látható lesz.
  • A Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap (Anna Kendrick) február 6-án jelenik meg DVD-n a ProVideó gondozásában.
Jelölések, díjátadók
  • A szerdai People's Choice Awardson az 5 jelölésből egyet sikerült díjra váltani: a Twihardok nyerték meg a Favorite Movie Fan Following kategóriát. A stábból pedig a díjátadóra csak a Nahuelt alakító JD Pardó látogatott el (képek).
  • Critics' Choice Awards-on a Favorite Film Franchise kategóriában a lelkes szavazóknak köszönhetően a Twilight győzedelmeskedett
  • A Snow White and the Huntsman-t a Legjobb kosztümtervezés és Legjobb képi effektusok kategóriában jelölték az idei Oscar-on. A 85. díjátadóra Február 24-én kerül sor Los Angeles-ben.
  • És az Arany Málna jelöltjeit is kihirdették....

2013. január 10., csütörtök

Robert Pattinson részt vesz az idei Golden Globe-on

Vasárnap rendezik meg a 2013-as Golden Globe Awards-ot, amelyen mint presenter Robert Pattinson biztosan részt fog venni. via GG.org,@GoldenGlobes Megjegyzés: streamhez linkeket aznap teszek ki.

2013. január 9., szerda

2013. január 7., hétfő

2013. január 6., vasárnap

A Breaking Dawn Pt. 1 DVD/BD extended verziójának jelenetei

A francia rajongók már biztosan maguknak tudhatják a Breaking Dawn Pt. 1 extended (hosszabb) verzióját, ugyanis február 8-án limitált számban, 7/8 percnyi új jelenettel megspékelve ismét megjelentetik az első részt. A plusz 7/8 perc pedig az alábbi jeleneteket fogja tartalmazni:
  • A nyitójelenet új verziója a Volturival
  • Edward visszaemlékezésének hosszabb verziója
  • Új jelenetek a nászútról
  • Két új jelenet a Cullen házból
  • Az Edward/Jacob valamint a farkasok között zajló harc hosszabb verziója
  • Új jelenet Jacobbal, amint gondoskodik a sebeiről (?)

A franciák ezt a 7 percnyi pluszt a Breaking Dawn Pt. 2 március 14-én megjelenő DVD/BD verzióján is megkapják, erről itt írtam részletesebben.   via Twilight-Belgium, M6Store.com
Megjegyzés: a magyar kiadványok megjelenési dátumáról és azok specifikációról még nincsenek információink!

Update: 2013. március 2-án az amerikaiaknál szintén megjelenik ez a kiadvány. via YahooMovies

2013. január 4., péntek

2013. január 3., csütörtök

Kristen Stewart a V magazin tavaszi számának címlapján

Az interjút/cikket a VMagazine.com-on tudjátok elolvasni, további képeket pedig a hajtás után találtok.
Érdekesség: a magazinban bemutatott ékszerekre, így a Kristen által viseltekre is lehet majd licitálni a TENTHOUSANDTHINGS valamint Inez and Vinoodh közös jótékonysági aukciója keretében. Több infóért katt a CharityBuzz.com oldalra.