2011. november 3., csütörtök

Taylor Lautner a The Tonight Showban

Tegnap este elkezdődött a Breaking Dawn televíziós promója is Taylor Lautner, The Tonight Show-s fellépésével, amelynek összefoglalását alább olvashatjátok.
The Tonight Show with Jay Leno (videó, képek)
A műsor elején Taylor elmondta, hogy emlékei szerint ha a talkshowkat veszi számba akkor először Leno-nál vendégeskedett két évvel ezelőtt. Azóta viszont Tay egy kis borostát is növesztett, mutatott rá Leno. :) Majd előkerül egy GQ Ausztrália, amelynek októberi/novemberi címlapján Tay látható (és amit Jay állítása szerint Ausztráliából küldetett, mert az USA-ban nem kapni). E kapcsán felmerült az öltönyös téma: Tay szereti a kényelmes ruhákat, de szeret öltönyökben is lenni, ezért féltékeny is Leno-ra mert ő minden este abban lehet a műsora miatt. Volt már Ausztráliában? Persze, utoljára két hónappal ezelőtt. Gyönyörű ország, de ezen felül jól is akarta magát érezni, ezért volt például állatkertben, motorcsónakázni és autóversenyezni is, aholis 120 mérföld/órával autókázott egy profival az oldalán. Ekkor még nem félt, de amikor a profi vezetett akkor volt egy olyan pillanat amikor azt hitte, hogy meghalnak, ugyanis az ő autójukat és egy másikat szinte csak centik választottak el egymástól. Ennek ellenére nagyon jól érezte magát, önmagát egyébként 'félelmet-keresőnek' vallja. Leno megkérdezi, hogy mint ’félelmet-kereső’ mit lehet még csinálni Ausztráliában? Tay elmondta, hogy amikor először utaztak Melbourne-be nem igazán tudta, hogy mit lehetne ott csinálni, ezért rákeresett a Google-ben a ’Top 10 dologra, amit Melbourne-ben lehet csinálni’ címkére. A 10-es lista elején egy botanikus kert meglátogatás állt (ami egyébként zárva volt), a második pedig a blacklight minigolfozás volt (ennek magyar neve nem tudom hogy van e, de annyi a lényege hogy viszonylag sötét van, de különböző, általában neonfényekkel világítják ki a mini golfpályákat). Leno meg is jegyezte, hogy „Te aztán nagy ’félelem-kereső’vagy!” :D Tay nagy nevetés közepette mondta, hogy tudja, de nagyon különös volt az egész, amire ráadásul a furcsa zene is rátett egy lapáttal, de ha ezt volt a Top 10-ben akkor ki kellett próbálnia.
A szünet után rátértek a Breaking Dawnra: Leno szerint az eddigi részeket tekintve szerinte ez a legjobb rész, különösen tetszett neki az esküvő, ami "a leggyönyörűbb jelenet". Tay is egyetért, nagyon varázslatos volt, de Jacobnak már nem annyira a kedvence. (Nevet.) Itt is elmondta, hogy 7 hónapig forgatták a filmet Baton Rouge-ban (5 hónapig) valamint Vancouverben (2 hónapig, főleg külső jeleneteket). A diétás-étkezés-téma is előkerült: proteinban gazdag dolgokat kellett inni/enni, nagy húsimádó szóval steaket és csirkét ehetett, ez jó volt benne, de a pizzát, a sütiket, tortákat el kellett felejtenie jó időre (emiatt Leno sajnálatát fejezte ki Taylor felé :D). Így amikor befejezte az utolsó félmeztelen jelentét a Sagában az nagy könnyebbüléssel és boldogsággal töltötte el, végre elmehetett egy jót kajálni Rouge-ban (ami egyébként is a jó ételeiről híres), és néhány napig kihagyni az edzőtermezést. Majd rátértek a sport témára, Tay elmesélte hogy vezette körbe a New Orleans Saints vezetőedzője a stadionjukban. Ezt követően bemutatott egy részletet a BD-ből (a Sam’s Plan névre hallgató filmklippet).
A show következő vendége Martha Stewart volt, így nem hagyhatta ki Leno kérdést, hogy tud-e főzni Tay, aki elárulta hogy egyáltalán nem. Martha egyébként a műsor későbbi szakaszában meghívta Tayt a főzős műsorába, ahol megtanítana neki elkészíteni például egy kis (születésnapi) tortát. :) Tay reméljük él az adódó lehetőséggel, és hamarosan láthatjuk nyakig merülni a szószban, akarom mondani (torta)tésztában.

0 megjegyzés: