2012. május 6., vasárnap

Részeredmények: Találj Ki!

A kérés meghallgatásra találtatik: Ancsi átküldte a precízen vezetett Találj Ki!-s eredménytáblázatot (köszi még egyszer!), amit átböngészve láthatjátok, hogy igen szoros az élmezőny: jelenleg 20-as holtverseny alakult ki. Ezt nem hagyjuk annyiban, szóval megpróbálunk a maradék fordulókra nehezebb feladványokat kirakni! :)  Fontos: Ha a 10. forduló után is holtverseny lesz jobb és igazságosabb módszer híján sorsolással fogjuk eldönteni, hogy ki a végső nyertes!
A játék mint ahogy már jeleztem chatben és Facebookon is május 19-ig tart, azaz már csak 4 forduló van hátra. A táblázatot ide kattintva tudjátok megnézni és letölteni, illetve ha valakinek ez a megoldás nem működik itt is megtalálja. Ha bárkinek lenne kérdése, esetleg panasza írjon a kommentekhez!

2 megjegyzés:

Igen-igen. Akartam is írni, hogy bár valóban törekedtem a pontosságra, én is csak ember vagyok, előfordulhat, hogy elírtam vagy kihagytam egy-egy nevet vagy pontot. Ha így érzitek, keressétek vissza, hogy valóban megérkezett, és helyes volt a válaszotok, és ha elírtam valamit szóljatok, utánanézek, javítom!!

Húh! Látom jó sokan használják a googlet :D