2013. január 24., csütörtök

Casting hírek: Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Dakota Fanning

  • Elizabeth Reaser szerepet kapott az HBO új sorozatában, a True Detective-ben - adta hírül a Deadline. A 8 részes drámasorozat két olyan nyomozóról szól (Woody Harrelson és Matthew McConaughey), akik miután 17 éven át eredménytelenül nyomoztak egy louisianai sorozatgyilkos után, újabb esélyt kapnak, amikor 2012-ben ismét megnyitják az ügyet. Elizabeth alakítja majd Laurie Perkins sebész doktornőt, akit a McConaughey által megformált Cohle nyomozóhoz fűznek gyengéd szálak.
  • A The Wrap értesülései szerint Peter Facinelli csatlakozott a The Freezer stábjához. Az akció-thrillerben Peter egy Sam nevezetű fickót fog megformálni, akit egy ipari méretű fagyasztóba zárnak. Ám nem egyedül kell megküzdenie a faggyal, ugyanis mellé zárnak egy Robert nevű pasit is, mert a bezárói állítása szerint meglopta őket 8 millió dollárral, de erről ő semmit sem tud... A kanadai Edmontonban még ebben a hónapban megkezdődik a forgatás.
  • A Sundance Filmfesztiválon Dakota Fanning a Collidernek árulta el elsőként, hogy beválogatták a The Last of Robin Hood című életrajzi filmbe, amely a legendás hollywoodi színész, Errol Flynn életének utolsó éveire fog összpontosítani. Dakota Beverly Aadland-ot, Flynn (Kevin Kline) 33 évvel fiatalabb szintén színész szeretőjét fogja megformálni. 

0 megjegyzés: