2013. március 24., vasárnap

Az utolsó nyereményjáték

Elérkeztünk a blog történetének utolsó nyereményjátékához, ami tulajdonképpen egy "kisöprés", ugyanis van még pár dvd-nk, amik eddig nem kerültek kisorsolásra. Mivel ez az utolsó játékunk, ezért úgy döntöttünk, hogy a lemezekért csupán annyit kell tennetek, hogy küldtük egy kommentet arról, hogy mi volt a legkedvesebb élményetek, ami a Twilight sorozat kapcsán ért Titeket. Tehát most ne mail-t küldjetek, hanem csak kommentet.

A játék határideje március 30. (szombat), este 7 óra. Az alábbi dvd-ket lehet megnyerni (tehát 5 db nyertesünk lesz): 1 db Napfogyatkozás, 1 db Alkonyat Forksban, 1 db Pánikszoba, 2 db A nők hálójában. A nyertest sorsolással fogjuk kiválasztani, sok sikert mindenkinek :)

34 megjegyzés:

Sziasztok!
Az én legkedvesebb élményem, ami a sorozat ideje alatt és kapcsán ért, az a sok ember megismerése volt. Többeket igaz csak futólag ismerhettem meg, viszont akad jó pár, akiket úgy hiszem, igaz, örök barátaimnak mondhatok. Ha ez a sorozat nem lett volna, talán sose találunk egymásra, és akkor az életem szegényebb lenne nélkülük. Sokat köszönhetek ennek a sorozatnak (elkezdtem komolyabban írni és megszerettem az olvasást), de leginkább őket, a barátaimat köszönhetem neki! :)

A legkedvesebb élményem az amikor először mentem moziban az alkonyatra és megismertem a többi rajongot.
Ennek a könyvsorozatnak köszönhetem hogy elkezdtem olvasni ujból.

Sziasztok:)

A legnagyobb élményem az volt, hogy belekerültem ebbe a csodálatos világba amit Stephenie Meyernek és a sok rajongónak köszönhetünk. Mikor megjelent az első rész mindenki szó szerint megőrült érte és én úgy voltam vele, hogy azért se nézem meg. De hálás vagyok az egyik barátomnak, hogy megnézette velem hisz azóta hihetetlenül nagy fan lettem. A Twilight Saga megváltoztatta az életemet és úgy gondolom, hogy még jó sok emberét is. És ezt sose fogom elfelejteni:)
És köszönet a Twinform csapatának hogy nap, mint nap friss hírekkel és sok más meglepetéssel láttak el minket!
Üdv. F. Dóri:)

Sziasztok. Legnagyobb élmény? Talán az h nem lesz még egy ilyen könyv/film sorozat ami ennyire rabul ejtett volna mint ez. Imádtam olvasni, és imádtam várni és izgulni, vajon milyen lesz filmben. Meg venni mindent ami vele kapcsolatos..(ékszer,ruha, társasjáték, figurák, könyvek, poharak) Tudtam hogy nem lenne szabad, de boldogsággal töltöttek el. Sose fogom elfelejteni Edwardot, és Bellát. Mindig szeretni fogom őket, és ha majd lesz gyerekem, és lány lesz, senki se akadályozhat meg benne, hogy ne fertőzzem meg őt is ezzel a ritka jó történettel. ;)

A twilightal való legkedvesebb élményen csupán annyi, hogy bekerülhettem egy olyan környezetbe, ahol mindenkinek van egy közös témája. Ezen belül két legkedvesebb élményen van.
Az egyik mikor lekezdem olvasni egyszerre nagyon sok fanfices oldalt.
Minden délelőtt mikor az iskolában voltam csak az alkonyat jutott az eszembe. Hazafelé meg rohantam, hogy tovább olvassam őket, vagy a könyvet.
A másik legjobb élményen az volt mikor egy-két emberrel elkezdünk beszélgetni és barátok lettünk, lett más témánk is utána. Szép kis barátságot kötetem velük.:)

Sziasztok. Az Alkonyattal kapcsolatosan sok-sok pozitív élményt tudhatok magam mögött. Rengeteg új ismerősre tettem szert, a régi kapcsolataim szilárdabbak lettek. De talán a legszebb ajándék Morgan volt, az amerikai lány, akivel az Eclipse magyarországi premierjén találkoztunk. Egymás mellé szólt a jegyünk, és beszédbe is elegyedtünk (az Alkonyat összehozza az embereket:-)), nevet, elérhetőséget cseréltünk. A kapcsolatot folyamatosan tartottuk, és mit sem sejtve az ügyködéseiről, elment egy külföldi premierre is, ahol a színészekkel találkozott. Aláíratta az egyik kedvenc, legféltettebb filmes relikviáját, névre szólóan nekem, és elküldte. :-)
Nagyon hálás vagyok máig érte, ugyanis Morgan számára ez volt az egyik legfontosabb dolog az életében - a betegsége napján kapta meg, amikor közöltél vele, hogy rákos. Ez a kis tárgy ad neki reményt és az, hogy én is ugyanolyan nagy becsben tartom, mint Ő tartotta annak idején.

Máig tartjuk a kapcsolatot, nem csupán egy filmes élményt adott nekem az Alkonyat, hanem egy igaz, szeretetteljes barátságot is. :-)

Nekem 2 kedvenc élményem van a filmekkel kapcsolatban.:D:)
Az egyik, amikor először láttam az Alkonyatot. Uncsitesómnál voltam és ott tettük be miközben Sims-eztünk, pontosabban csak uncsim, mert én kábé csak a filmre figyeltem. Nagyon tetszett a film is elsőre:D, a könyvet akkor már régen olvastam, de nagyon nagy élmény volt.:D A másik amikor 2 bnőmmel a Hajnalhasadás 2. részét néztük és miután végignéztük mi mentünk ki utoljára a moziból:))

A könyvvel kapcsolatban pedig emlékszem mikor először olvastam az Alkonyatot szó szerint nem tudtam letenni. Alig vártam mindig, hogy továbbolvashassam. Életem első könyve ami ennyire megfogott:))

Sziasztok!

A legnagyobb élményem a Twilighttal kapcsolatban, mikor a BD1-et, majd a BD2-őt néztem a moziban a barátnőimmel. Mind a kétszer sírtam.(minő meglepetés :D) Igazából konkrétan egy élményt nem lehet megnevezeni, mert nagyon sok élmyént adott nekem ez az 5 film és 4 könyv. Mindig emlékezni fogok rájuk, mert amit Stephanie Meyer alkotott az egyszeri és egyéni. Nem voltam valami nagy olvasós, a kötelezőket kiolvastam, de ennyi. Aztán jöttek a Twilight könyvek és azóta falom a könyveket. Valahogy rávlágított, hogy én igenis szeretek olvasni. :) Talán ez az egyik legmaradandóbb "élményem". :)

a legkedvesebb élményem a twilight-al kapcsolatban az volt amikor 2012 novemberében én is twiligh fan lettem, hál az eggyik legjobb barátnőmnek. elmentem a moziba és megnéztem az utolsó részt. ott megismertem még jó pár rajongót akivel még most is tartom a kapcsolatot. azóta elkezdtem egy twilight fan fiction írását és azóta is folyamatosan írom a különböző történeteket hogy szerintem hogyan is történhetett volna. habár ez csak az én kis mesevilágom, de Stephany Meyer ezerszer jobban megírta mint amivel én próbálkozni mertem. a 4 könyv az 5 film nagyon magával ragadott. igazán megértettem sok mindent az életben. Stephany Meyer egy istennő amiért megírta. mikor olvasni kezdtem a twilighot nagyon belemerültem és azóta mást is olvasok. visszavezetett az olvasás világába habár a kötelező olvasmányokat még mindíg rühellem. szóval a twlight egy jól összeszedett könyv és film és amely meghatározó alakja a 21. századnak. és hogy visszatérjek az élménybeszámolókhoz másik kedves élményemet Budapesten éltem meg amikor a nővéremék felköltöztek. a Bel Amit pont akkor forgatták, így egy futó pillantást vethettem Robert Pattinsonra, habár nem vagyok oda érte... nekem a twilight az életem, mára már el sem tudnám nélküle képzelni egy percemet sem... a twilight legyen örökké mindenkivel!

Sziasztok :)
A legkedvesebb élményem az volt a sorozattal kapcsolatban, amikor először láttam az Alkonyatot. Egész nap nem bírtam kiverni a fejemből, és este nekiálltam a legelső fanfiction írásának. A rengeteg pozitív kritika, amit kaptam arra sarkallt, hogy én is írónő legyek. Köszönöm Stephanie Meyernek ezt a maradandó élményt :)

Sziasztok! :)
Én is azok közé tartoztam, akik nem szerettek olvasni. Középiskolás lettem és az új osztálytársaim szinte csak erről beszéltek... Nem tudtam megérteni, hogy mi ez a nagy felhajtás a vámpírok körül, majd egyik nap hazamentem és bekapcsoltam a tévét és épp az Alkonyat ment az HBO-on. Mondtam magamban, jól van megnézem... és csak néztem és néztem, majd neten még egyszer megnéztem. :) Anyukám még furcsállta is, hogy hirtelen könyvesboltba akarok menni ÉN, aki utál olvasni. Elolvastam a könyveket, a Napfogyatkozástól a filmeket moziban néztem meg, azokkal az osztálytársakkal, akik már a legjobb barátnőim. Nagyon jó érzés volt megnézni a Hajnalhasadás kettőt, mert amikor vége lett, rádöbbentünk a barátnőimmel, hogy az Alkonyat sorozat végig kísért négy évet az életünkből. Számomra maga az Alkonyat volt egy élmény. És biztos vagyok benne, hogy ha kimaradtam volna ebből a "lázból" kevesebb lennék, mint most vagyok. :)

Sziasztok! Nem is tudom, hogy most mit is írhatnék. Nagyon sok minden köszönhetek ennek a sorozatnak. Először is rá jöttem, hogy nem szabad a "borító" alapján ítélni. Eleinte utáltam, de csak mert sosem néztem meg, úgy mondtam róla véleményt, hogy nem is tudtam mit is rejt magában. De aztán a TV-t kapcsolgatva megláttam, és akkor megnéztem. Még mindig pontosan emlékszem arra a napra, - a dátumot és az idő pontot is tudom - Miután a film véget ért, hiányérzetem támadt, azonnal rákerestem, megnéztem a második részt is, majd olyan dolog történt amire senki nem számított. Elkezdtem olvasni. Oké nem azt mondom, hogy addig sosem olvastam. De be kell vallanom, hogy az olvasás sokáig nem tartozott a kedvenc időtöltéseim közé. Ezután egyre többet olvastam pár hét leforgása alatt elolvastam mind a négy könyvet. Írni is elkezdtem, sokáig csak magamnak, de később közzé is tettem, magabiztosabb lettem... :) És ami a legfontosabb az-az, hogy az Alkonyat sorozatnak köszönhetően rengeteg barátot szereztem magamnak. <333 Imádtam az egészet, mert amikor ezeket a könyveket olvastam, akkor nem csak olvastam, de a sorok mögé is láttam. Hatalmas nagy köszönettel tartozom Stephenie-nek, amiért megírta ezt a kisebb csodát. Az elmúlt három évem minden egyes percét élveztem. Még a rosszabb napjaimon is segített... Kiemelni ezen kívül már mást nem szeretnék, mert, ha most részletezném a dolgokat akkor még holnap reggel is itt ülnék- ami nem lenne szerencsés, mert még egy rakat házim van. :/ A lényeg, hogy sok minden köszönhetek ennek a sorozatnak. Nagyon sajnálom, hogy már vége... Millió puszii Vivii - Minie95 -

AZ alkonyat után kezdtem el újra sokat olvasni!

Sziasztok! Hogy mi is volt a legkedvesebb élményem a twilight kapcsán?! Hm nem is tudom. Talán a sok új barát, akiket részben az alkonyatnak köszönhetem. Vagy még inkább az a pillanat, maikor a szüleimtől alkonyatos tortát kaptam szülinapomra...A legújabb DVD kíséretével. :) Puszi Vivienn18

A Twilight-sorozat kapcsán olyan élményt kaptam, amire a leginkább szükségem volt az első könyv megjelenés táján: Tökéletesen kikapcsolt! El tudtam merülni egy fantasztikusan megkomponált világban. És hinni kezdtem újra a szerelemben is...

Sziasztok!

Igazából nagyon sok szép emlékem fűződik ehhez a sorozathoz. Sokat kutakodtam, mélyre kellett ásnom, hogy megtaláljam a legkedvesebbet. :)
De ráleltem:
Számomra a legnagyobb és legkedvesebb élmény az, hogy a Bel Ami forgatásán megismertem a legjobb barátnőmet, és közös történet írásába kezdtünk. Ezek a mesék azóta is átszövik az életünket. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy a Twilight megváltoztatta az életemet.

Minden jót kívánok nektek a továbbiakban! :)

Üdv.:
Aby <(@ˇvˇ@)>

Sziasztok!

Az én legkedvesebb élményem, az volt, hogy új embereket ismerhettem meg, és együtt élhettük át a moziban a film örömét és bánatát is:) Majd mozi után együtt "kivessézhettük", hogy kinek, hogy tetszett a film.:)

Az enyém az, amikor egy esős napon nem tudtunk mit csinálni a Balaton parton a barátnőmmel úgyhogy rá vettem, hogy nézzük meg az első részt. Először ellenkezett, de aztán Lautner meggyőzte és egész hétvégén Twilight ment.

Az alkonyat által új barátokra/ismerősökre tettem szert. Egy teljesen új világba repített engem.
Ezenkívül az Alkonyat kapcsán megismertem a Vörös Pöttyös könyveket, amik hamar a kedvenceim lettek és melyek segítségével ma már újra imádok olvasni :)

Syastok! A legkedvesebb élményem hogy részese lehetek egy olyan világnak, ami csodálatos és lenyűgöző. Akkor ismerkedtem meg az Alkonyattal, mikor a második része javában ment a mozikban. Megnéztem dvd-n, és amikor vége lett, akkor lettem figyelmes rá, hogy közel 2 óra eltelt. Annyira lekötötte a figyelmemet, hogy teljesen kikapcsoltam, és azt mondtam: MÉG!! Erre megszólalt a párom, hogy a második része most megy a mozikba :) Köszönöm a éveken át tartó varázslatos világot, amit a könyvek meg a filmek jelentettek számomra. Nem is beszélve a blogotokról, amire a New Moon körül találtam rá, és azóta is veletek vagyok. Szóval, köszönöm, hogy ha bajom volt, és keserű volt az élet, elmenekülhettem egy olyan világba, amelyből soha nem akartam és akarok kijönni.

Én először a filmeket láttam még tavaly novemberben. De előtte már sokat hallottam róla, de nem keltette fel érdeklődésemet. Utánna mikor megláttam hogy adni fogják az eső részt a tévében, mondtam nézzük csak meg mert már sokat hallottam róla. Utánna megtetszett az első rész, utánna megnéztem a többit is :)
Utánna februárban rávettem magam hogy elkellene olvasni a Twilight Saga-t könyvben is. Előtte sosem olvastam el egyetlen könyvet sem :)
Imádom azóta a Twilight-ot és Twighter leszek örökké <3

Helló! :D Legkedvesebb élményem, sztem az volt amikor megtudtam, hogy az angoltanárom, teljesen fan lett és (mivel most spanyolul tanul) elkezdte spanyolul olvasni, ha jól tudom már a New Moon-t koptatja :D Jajj és ha egy engem érintő legkedvesebb élményt írjak még, az az volt, amikor az utolsó részben, a moziteremben mindenki egy emberként sóhajtott fel, mikor kiderült, hogy minden csak Alice látomása volt :D

Sziasztok!
nekem az volt a legkedvesebb, mikor először olvastam az Alkonyatot... fantasztikus volt, kikapcsolt, meggyógyított, és egy éjszaka alatt megváltozott az életem.. És mikor másnap bementem életem első vizsgájára aznap reggel és a naiv csoporttársaim azt hitték a szociológiatételeket tanultam hajnalig...:D
hát igen..:) (Móni)

A legkedvesebb emléket nehéz megragadni, mert sok nagyon szép pillanat volt, de azt hiszem az a legszebb, amikor először egy Volánbusz félhomályában elkezdtem olvasni az Alkonyatot. Egy nap alatt végeztem vele és másnap megnéztem a filmet is. Arra a hétvégére életem végéig emlékezni fogok, azután találtam rá az oldalatokra és azóta imádom a sorozatot!! :)

Sziasztok!
Az én legkedvesebb élményem az Alkonyattal kapcsolatban az volt, amikor a Napfogyatkozást barátnőmmel és ikertesómmal néztük meg közösen a moziba, valamint nagyon szívesen emlékszem vissza azokra a nyári délutánokra, amikor kinn ültem a hintaágyban, és az Újholdat olvasgattam. :)
Üdv: Dóri

Az én egyik ilyen legkedvesebb pillanatom, mikor még gimiben, miután az első részt elolvastam magyarul, nem bírtam várni a folytatásra, mert bár az érettségire kellett volna készülnöm, elkezdtem angolul a New Moon-t és akkor először képes voltam hajnal 3-4 -ig olvasni, mert olyan izgalmas volt és úgy aggódtam érte, hogy nem tudtam letenni a könyvet. Akkor már rág olvastam ilyet, elmúlt a Harry Potter láz, és örültem, hogy van mit olvasnom megint, ami ennyire le tud kötni:-D

KÖSZÖNÖM NEKTEK IS AZ ÉLMÉNYT!!
Szívesen olvastam a blogot mindig.

Aranymag

Legkedvesebb? Nehéz kérdés. Emlékszem, talán egy szombat reggel volt, de biztos, hogy hétvége. Amikor is (ha jól tudom) Annie egy posztban pulyáinak hívott minket, és az egész poszt ennek hangulatában telt. Melós hét volt mögöttem és valami beadandóval izzadtam. A posztban szó volt a BD-ről, de még csak előkészületekről. Rob valami ninja pózban ugrott a parton Kristen meg talán szörfölt. És "atyaég az egy delfin" vagy valami hasonló! :) Emlékszem, a poszt 3/4-énél már a könnyeim is folytak!! Jó kedvem lett egész hétvégére!
Meg az is nagyon jó volt, mikor a csajok megengedték, hogy én is "posztoljak" egyet. Jó ennek a kis közösségnek a tagjának lenni, még ha mostanság ritkábban is! Szeretem, hogy mindig naprakészek vagytok, itt minden friss hírt (ami tényleg hír) azt megtalálok. És a Találj ki.... Barátnőmmel azóta is színészek eldugott képeivel szivatjuk egymást, hogy na ki van a képen. És azok az átgooglizott délutánokat sem fogom elfelejteni, no meg az excel táblát, ahol kizártam, hogy ki az aki nem lehet. Jackson női ruhában kicsit mindenkit meglepett :) Szóval, mint látható nehéz egyet kiemelni. Sok jó van!! És nagyon sok olyan, amit biztosan sokan nem fogunk elfelejteni!! :) Köszönöm Nektek!! :)
KRÉ

Sziasztok!

Nekem nincs így kifejezetten egy kedvenc élményem, persze a mérföldkövet, ami belerántott ebbe a világba, tudom. Én először filmen láttam az első részt, és annyira nem fogott meg. Aztán egy nagyon szomorú és depressziós tavaszi napon megnéztem a new moon-t és akkor vhogy megfogott, így levettem Anyu polcáról, a még érintetlen első kötetet és nem hazudok, ha azt mondom, h az életem megváltozott. Belemásztam egy olyan fantáziavilágba, h többé nem számított a valóság, ami akkoriban olyan zord, és kegyetlen volt, h nem voltam képes benne élni. Hála az égnek jött a twilight és megőriztem a józan eszem azzal, h elmenekültem a valóságból. Minden egyes pillanat, amit a fikcióban töltöttem, segített, h ne agyaljak a saját bajaimon, csak olvastam és olvastam, mindent, ami a twilight-tal volt kapcsolatos. A barátom azt mondja, h szerinte, ha nem lenne twilight, mi most nem lennénk együtt, ugyanis, mikor kiment másfél évre (amit akkor nem tudtunk, h mennyi idő) angliába, akkor ez a világ volt a mentsváram, ahelyett h azzal foglalkoztam volna, h mi lesz velünk. Azonkívül hitet is adott a szerelemben, újra. Azóta hazajött, most közösen tervezünk lakást. Ami, lehet, h nem így lenne, ha nincs Stephenie Meyer és a twilight saga, a sok csodálatos fanfiction író, és persze ez a blog, ami mindig fel tudott vidítani. Köszönöm Nektek, h vagytok!

Eszter

kiemelni nem is tudnék... de a legviccesebbet mondom: én egy wc-ben ismerkedtem meg az egész jelenséggel, ugyanis a csoporttársaim ott kéregették el egymástól a könyveket. kíváncsi lettem, hazajöttem, rákerestem az első filmre, megnéztem, utána elolvastam az összes könyvet sorban, és jött minden... :D :) <3

A legkedvesebb élményem ami a Twilight-hoz köthető, hogy összehozott a középiskolai barátaimmal. Addig amíg nem ismertük a könyveket, nem voltunk jóban, aztán a twilightszeretet megváltoztatott mindent .) A filmeket közösen néztük a moziban, gyűjtöttünk posztereket, és még a táblát is telerajzoltuk kis vámpírfogas smileyk-kal :) Mániákusok voltunk, de nagyon élveztük :)
Sok más élményem volt amiről lehetne írni, de ez a legfontosabb .
Köszönöm Twilight, Köszönöm Stephenie Meyer :)

sziasztok!
én a twilight világ kapcsán nagyon sokat köszönhetek. szinte megváltoztatta az életemet és nem viccelek!
az elején azok közé tartoztam aki azt mondta úristen nemáár....de aztán 2009-ben keresztanyumnál voltam éppen amikor 3-4órára egyedül kellet hagynia, hogy elaltassa a kisfiát, kérdezte hogy addig megnézek-e egy filmet. Mondta, hogy megvan az alkonyat a válaszom az volt rá, hogy rendben kíváncsi vagyok miért vannak úgy oda, megnézem. Nem is kell mondanom mikor vége lett és mondta a keresztanyum, hogy megvan a második része is érdekel-e, "-Persze!!" :D
Mikor hazajöttem még mindig a világában voltam és hajtott a vágy, hogy el is olvassam. Költcsön is kértem az egyik barátnőmtől akinek megvolt az első 3része mikor megláttam mennyi oldal majdnem hanyatt estem :D aztán egyik nap elkezdtem olvasni estére ki is olvastam, majd másnap a 2.könyvet olvastam már azt is gyorsan befaltam és így volt a 3.kal is 1hét alatt elolvastam a 3om könyvet. Alig vártam a 4.et hogy megvegyük. De ez gondolom alap sztori. Ez idő alatt viszont nagyon boldog és szép időt éltem ahogy követtem az eseményeket és meséltem anyunak hogy miket olvastam mi történt a könyvben.. mindig örömmel hallgatta és ő is elkezdte olvasni, majd az unokaöcsémet is bevonzottam szegényt a világba :D meg is vettük az összes dvd.t bővitetten hogy sose legyen elég belőlük :D és amit tanultam is az események után, hogy nincs jogom semmit sem utálni míg nem tudom miről van szó, és talán még utána sem. Ezek után jöttek a legkedvesebb emlékeim anyukámmal, és ezt az alkonyat világnak köszönhetem és köszönöm is!! :))

Minden amit kaptam a Twilight-tól az élmény :) De ha választani kell akkor kettő nagyon fontos van :) Az egyik a Legjobb Barátnőm akit nem ismernék ha nem lenne a Twiligth a másik pedig az írás és az általa kapott önbecsülés, elfogadás! :) Köszönöm Stephanie, Köszönöm Twilight Saga! <3

Az én legkedvesebb élményem az volt, amikor elolvastam a Twilightot.Először a filmet láttam,ami rögtön a "hatalmába kerített", azután muszáj volt elolvasnom.Előtte nagyon nem szerettem olvasni, (ez 2009-ben volt),ma már nem tudom elképzelni az életemet nélküle.Ezért nagyon hálás vagyok ennek a történetnek.
Liza5

Sajnos csak most jutottam net közelbe és vettem észre, hogy lecsúsztam a nyereményjátékról, de azért még leírom:)

Belekezdtem a könyvbe, mikor megjelent,és nem tudtam letenni. Belezúgtam az egész világába.Teljesen más embernek éreztem magam. Olyat kaptam, amit sosem felejtek el. Az ÉRZÉST, ami megváltoztat, kitisztítja a gondolataid de még is összekuszálja! Imádom<3