2011. augusztus 26., péntek

Chicago Sun-Times - Őszi mozielőzetes - Breaking Dawn Pt. 1.

Ahogy mondják a jó dolgokhoz idő kell – senki más nem tudja ezt jobban, mint egy bizonyos jóképű vámpír. Több évnyi filmes várakozás után Edward Cullen végül elérkezik ahhoz a pillanathoz, amikor egy fiatal férfi azt mondhatja arájának, hogy: Istenhozott a családomban.
Először jön a szerelem. Amit a házasság követ. Végezetül egy kicsi vámpírfogakkal rendelkező lény kerül a babakocsiba az ősz egyik leginkább várt filmjében, az Alkonyat: Hajnalhasadás első részében (a mozikban november 17-től).
„Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz,” mondja Robert Pattinson a Chicago Sun-Times-nak. „Ez a film annyira más lesz az előzőekhez képest. A tét sokkal nagyobb, mert eljött annak az ideje, hogy az egész széria a feje tetejére álljon.”
És itt van Bella terhessége. „A szülési jelenet félelmetes,” ismerte el Pattinson. „Egy kemény pofon. Ez kudarc Edward számára, hisz választania kell aközött, hogy elveszíti-e Bellát vagy inkább átváltoztatja-e őt. A karrierem során ez volt a legnehezebb jelenet, amit valaha is forgattam, mert ez a választás nagyon elszomorító számomra.” […] „Az első néhány felvételnél rohantam az oltárhoz, mert be voltam zsongva, hogy ezek ketten összeházasodnak.” mondta Stewart, Pattinson pedig a következőket tette hozzá: „Az esküvőt utoljára vettük fel, hisz annyira fontos [része a filmnek]. Bele kellett merülnünk.”

0 megjegyzés: