2012. október 14., vasárnap

US Weekly Gyűjtői Kiadás: A vámpírklánok II.

A román klán

Mielőtt a Volturi 1500 évvel ezelőtt átvette volna a hatalmat, a kelet-európaiak uralkodtak a vámpír birodalom felett. Majd Aro és a klánja, "megtámadott minket, megölték a családunkat és az egész klánt." fejtette ki Guri Weinberg (Stefan) az US Weekly-nek. "Azt, hogy a Volturi Cullenékhez tart, mi esélyként látjuk a bosszúra." Miként készültek fel a színészek a szerepre? "Megtanultuk a román dialektust, hisz több  ezer évvel ezelőttről származnak, nem hangozhatnak túl mainak."
A Denali klán
"Mi vagyunk a sikkes/trendi klán," büszkélkedett Casey Labow (Kate) az alaszkai klánból. "Szőrméket, bőrökét és ilyesmiket viselünk. Továbbá (Mercedes) Benzeket vezetünk." Mia Maestro hozzátette, "Egyfajta rock 'n' roll testvériség vagyunk!" Ám a családi köteléket próbatétel alá vetik, amikor a Maggie Grace által megformált Irina elárulja Cullen unokatestvéreit. "A Volturihoz fordulok, hogy halálra ítéljék Renesmee-t," mondta Grace az US Weekly-nek. "Nem valami szimpatikus először, igaz? De ez az egész egy nagy félreértés!" Miért arany színben és nem vörösben izzó szemek? "Cullenék vegetáriánus kuzinjai vagyunk," mondta Labow. "Abbahagytuk az emberi vér fogyasztását."

Az európai nomád
Joe Anderson Alistairje lehet, hogy Carlisle Cullen legközelebbi bizalmasa - de "nem nagy segítség" viccelődött a színész az US-szel. "Kissé tartózkodó." De Carlisle nagy reményekkel viseltet Alistair képességei iránt: "Mindenki más előtt látja, hogy mi fog történni." Anderson, aki egy hónapon túl szórványosan vette fel a jeleneteit, hasonulni tud Alistair magányosságával. "Az első nap a teljes kosztümömben vonultam be a próbára, mindenki más viszont pizsamában volt. Én pedig azt mondtam, "Rendben, hát én vagyok az új srác!"
Előző Szegmensek:

0 megjegyzés: