2013. március 10., vasárnap

Entertainment Weekly: Kristen Stewart Top 5 Alkonyatos momentuma

Sara Vilkomerson - Kristen Stewartot napokkal az idei Oscar-díjátadó után értem utol, amin egyébiránt a legszokatlanabb kiegészítővel jelent meg: mankókkal. „Most már sokkal jobb,” mondta az üvegszilánkokkal megsértett lába kapcsán. Stewart, aki nemrég írt alá a The Big Shoe című filmre, elárulta hogy mostanában egy bizonyos Alkonyatos szereplőtársával lóg együtt. Nem, nem Vele – hanem Taylor Lautnerrel. „Hosszú idő telt el azóta, hogy épp mindketten Los Angeles-ben tartózkodjunk/legyünk, úgyhogy most sokat látom azt kis hülyét/gazembert.” A Hajnalhasadás II. része már kapható DVD-n, szóval Stewartot a franchise Top 5 momentumáról faggattuk:
1. A bál
„Okkal szerepel első helyen a listámon,” mondta Stewart a 2008-as film utolsó jelenetéről. „Emlékszem, ahogy a tornacsukámban Rob lábán állok és egész éjszaka azt a bizonyos dalt [Iron&Wine-Flightless Bird, American Mouth] hallgatjuk. Már a forgatás végén jártunk, mindannyian nagyon közel kerültünk egymáshoz és nem akartunk még hazamenni. Ez az a jelenet, aminél a mai napig sírva fakadok. De kicsit se zavar/bánom.”
2. Újraegyesülés
„Úgy 200 ember nézte – turisták, helyiek – mint egy színházat,” mondta Stewart Bella és Edward itáliai újraegyesülése kapcsán. „A forgatás során csöndben voltak, de minden egyes felvétel végén tapsban törtetek ki. A szökőkúton átgázolva rohantam Rob karjaiba – amit 15-ször biztos felvettünk – és minden egyes alkalommal tapsoltak.”
3. Az esküvő
Nem volt könnyű Stewart menyasszonyi ruháját rejtve tartani a nyilvánosság elől. „Egy kibaszott Volturi köpenyt adtak rám,” mondta viszont az oltárig vezető útra már szívesen gondol vissza. „Olyan érzésem volt, mintha egy igazi esküvő lett volna. A fejedben az emlékeknek a karaktered számára is van egy kis zug,  valamint természetesen a sajátjaid számára is. Ezt az emléket sokkal inkább a sajátomnak érzem.”
4. Truck Stop
Stewart szeretettel emlékszik vissza az Alkonyat egyik random jelenetére is. „A kocsimat mosom, amikor Rob hirtelen megjelenik," mondja. "Feszített volt a forgatás, de itt ez a kis jelenet, ami mintha a 80-as évek tinifilmjeiből bukkant volna elő. Rob ezt a klassz kis lépést/mozgást csinálja - mintha táncolnánk egymás körül. A mai napig szóba kerül ez a jelenet és az, hogy mennyire klassz volt. Rob még mindig emlékszik arra, hogy akkor mi volt rajtam. Arról a napról (nekem is) minden megmaradt.”
5. Utolsó tánc
Stewart kedvencei között a Lautnerrel közös utolsó felvett jelenete is megtalálható. „Együtt táncolni Bella esküvőjének végén hihetetlenül érzelmes volt,” mondta. „Christina Perri ’A Thousand Years’ című száma ment, tökéletes volt – a karaktereknek és nekünk is.”

0 megjegyzés: