2013. március 4., hétfő

DVD borítók: Hajnalhasadás I. & II. kombó és a bővített változat

Korábban már írtam nektek arról, hogy a Hajnalhasadás I. és II. része kombó változatban is megjelenik itthon, ma pedig elkészültek ennek a kiadványnak illetve a Hajnalhasadás I. részének bővített változatának borítójával. Nagy meglepetés egyik esetén sincs, mivel az amerikai változatokat magyarították. A nagyobb képekért katt a továbbra. via Pro Video

5 megjegyzés:

Elnézést ha már írva volt, de lehet tudni mikor lehet megvenni ezt a dupla kiadás-osat?Már nagyon várom :)Sajnos a BD első részt eddig nem tudtam megvenni, de most örülök ennek, így megvehetem duplában :-)
Üdv: Eszter

Ha minden jól megy ezt is március 20-tól. :)

Uh köszi a gyors választ :-) Jó lenne tudni pontosan melyik mit tartalmaz majd, hogy pl ez a dupla kiadásos tartalmazza-e majd a BD1-es kimaradt - kivágott jeleneteit is, vagy azt csak a BD1-es bővített verziójú tartalmazza csak?!Gondolom ha eljön az idő majd lehet erről olvasni jobban.
Eszter

Mivel a kombó borítóján az van, hogy BD1 bővített kiadás és BD2, így a BD1 kimaradt-kivágott jeleneteit is tartalmazni fogja. De mivel általában a sok extra külön lemezen kap helyet, így ezek csak a filmeket tartalmazzák, az extrákat nem, sztem! Tehát én is úgy fogom megvenni nagy eséllyel, ez persze árfüggő is, hogy a BD2 duplalemezes változata (film+extrák) és a BD1 kivágott jelenetekkel tarkított változata.

Sziasztok! Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy a Hajnalhasadás 1. Bővített változat mikor kapható majd itthon is?
(Az Animare webáruházban megtaláltam, de kép híján félek megrendelni. Továbbá 2500 ft az ára, amit túl olcsónak gondolok, hiszen tök új kiadás...vagy létezik, hogy ennyi legyen?)

Előre is köszönöm, Lulu