2010. május 13., csütörtök

Boldog születésnapot Rob!!


Nagyon boldog és Kristen-ben, tejszínhabban, Heineken-ben, és Mekis kajában gazdag 24. születésnapot Rob! Ha maradtál volna még a Bel Ami után, most együtt koccinthatnál a magyar rajongóiddal! :D Egészségedre barátom!

Robert Thomas-Pattinson 1986. május 13-án született Londonban, Angliában. Angol színész, modell és zenész. Rob elvégezte az iskolát, majd egy amatőr színházi csoportba állt be, a Barnes Theatre Company-be. Néhány szerep után szerepelhetett a Tess of the D'Urbervilles címû tv-sorozatban is, majd ez után nagyobb szerepekhez is szerett volna hozzájutni. Elsõ mondhatni nagyobb szerepe, és egyben színészi pályájának kezdete a német Ring of the Nibelungs (A Gyűrű Átka) című tvfilmben volt mint Giselher, majd szerepelt még 2005-ben Mira Nair rendezőnő Vanity Fair filmjében is, de mint sok kezdő színésznek, az ő jelenetét is kivágták a filmből, csak a dvd verzión látható. 2005. májusában Tom Riley rendező ráosztotta Cedric Diggory karakterét a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben. Mint színész, az igazi áttörést Edward Cullen karaktere hozta meg számára a 2008-ban bemutatott Twilight (Alkonyat) című filmben. További projektjei a Little Ashes, melyben a híres spanyol festő Salvador Dalí bőrébe bújik, a How To Be című brit komédia, és egy rövidfilm, a The Summer House valamint a nemrégiben bemutatott Remember Me.
Érdekességek:
Három évesen kezdett zongorázni, és öt évesen gitározni tanulni.
Egyszer, amikor nagyon rossz napja volt, meghívta az egyik rajongóját vacsorázni.
Kedvenc étele a gyorskaja.
Elmondása szerint színészi karrierjében és munkáiban Jack Nicholson inspirálja.
12 éves koráig a nõvérei beöltöztették lánynak, és Claudia-nak hívták. Aztán magániskolába ment, fölfedezte a hajzselét, jól nézett ki, és elmondása szerint többé nem öltöztették be.
Allergiás a vaginára. (Bocs, de ezt nem hagyhattam ki :D És NEM, nem utálom Rob-ot)
via

9 megjegyzés:

Boldog születésnapot Rob!!!
Kris biztos "jó" ajándékban részesíti majd. XD

Annie az elején jót röhögtem :D Ezt, hogy tudtad így összehozni? :D
BOLDOG SZÜLINAPOT ROBCI!! :)))
Pusz nektek, Annie és Barbi!! (L)(L)(L)(L)

Boldog születésnapot überszeximacsó Rob! :) Üdvözöl TaylorfanÁgi :P

Boldog Szülinapot Rob!!!!!!

Boldog 24-dik szülinapot Rob!!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÉDES DRÁGA ROB

Én is Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok neked Rob! :)