2010. május 31., hétfő

Eclipse promo tour: Kris és Tay Ausztráliában

Kristen: Zimbio // KStewartfans Lj // KristenVisuals Taylor: Zimbio // TLWeb
Vegyes: NovaFm //SocialiteLife
A tegnapi könnyed motorcsónakázás után ma megkezdődött a tényleges munka. Tartottak egy rövidke Eclipse sajtótájékoztatót amiről (egyelőre) csak képek vannak: Ezek még május elején/közepén készültek egy mini kerekasztalos beszélgetés keretében.
illetve egy rövidke videóinterjú egy hatszemközti beszélgetésről (Channel 10) és egy másik amit a 7PM műsor készített (bővített interjú, normális minőség felvett minőség), valamint az ausztrál Nova rádió készített egy interjút Robbal is amit itt hallgathattok meg. Az eseményeknek azonban ezzel még korántsem volt vége, este a Luna Parkban, egy rajongói eseményen faggatták Kristen-t és Taylor-t az Eclipse-ről valamint új részecskéket mutattak be az Eclipse-ből és egy sosem látott részt a Twilight-ból Nem volt semmi új jelenet, csak a Bella-Rosalie rész pár másodperccel hosszabban.
A videókban és a rádióbeszélgetésben semmi egetrengető újdonság nem volt hallható, Rob elmondta, hogy Kristen tökéletes Bella szerepére, azonban a való életben ő sokkal vadabb, mint a karakter és ez elsőre meg is lepte Rob-ot, mert nem ezt várta attól a színésznőtől aki Bella-t játssza majd. A videóban Taylor elmondja, hogy mostmár egyre nagyobb a nyomás amit sokkal inkább megérez, ezzel Kristen is ugyanígy van. Nála szóba került még a tavalyi Interview magazinos beszélgetés a napokban elhunyt Dennis Hopper-rel, Kris elmondja, hogy mekkora nagy meglepődés volt számára, hogy ő beszélgetett vele, hisz ezeket az interjúkat általában barátok készítik egymással, ő pedig sosem találkozott előtte Dennis-szel, de végül nagyon jót beszélgettek. Azt is elmondja, hogy mivel az édesanyja ausztrál ő is nagyon szeretett volna itt lenni Kristen-nel, de ez ugye nem volt kivitelezhető, de ennek ellenére nagyon élvezi, hogy megnézheti azt az országot ahol az anyukája született.
A Luna Park-i kérdezz-felelekről még nincs rendes képünk és videónk csak gázabb minőségűek. Pár videót itt nézhettek meg (óvatosan, némelyikben a legutóbb kiadott jelenetek is benne vannak) és ha meglesznek a jó minőségű képek azokat is ide fogjuk berakni, nem lesz hozzá új bejegyzés. Majd jelezzük chaten és facebook-on is. (Kristen sárga szoknyát, szürke felsőt viselt magassarkúval, míg Tay outfitjéről csak annyit tudunk, hogy bőrkabátban volt).
via twilightsagafan, kstewartfans, kristenownsme LJ

0 megjegyzés: