2010. május 6., csütörtök

Portrék, Kellan az Eclipse-ről és babák

Az LA Times részben új cikket dobott ki az Eclipse-ről (a nagy részét már olvashattátok a blogon is), amihez egy Cullen fiúk promófotót valamint Nikki-ről, Peterről és Elizabeth-ről is egy-egy újabb portrét csatoltak (HQ képek). De miben is új ez a cikk? Hát többet tudhatunk meg az Eclipse-ről Kellan jóvoltából:
"Figyeld meg, a srácok el fogják vinni a barátnőiket erre a részre. Sok a harc, sok a klassz, meglepő mutatvány. Egy kicsit sötétebb. Az anyag, amit eddig láttam bámulatos. Elképesztő. A zene nagyszerű. Nagyon magával ragadó. Izgatott vagyok hogy láthassam és amiatt is hogy a rajongók láthassák. A mutatványok annyira királyak. Kissé furcsa volt, például a fő csatajelenet, mikor az újszülöttek megérkeznek. Úgy értem, ezekkel a kartonból kivágott figurákkal álltunk szemben színészkedés közben - veszélyes teremtményeknek mutatva magunkat. Szóval megelevenedni látni ezt a képernyőn annyira klassz. És a futópadokon való futás, ahogy az üldözési jelenetet csináltuk félelmetesen jó volt. Minket egy teherautó húzott igazán gyorsan, hogy úgy tűnjön mintha vámpírsebességgel száguldanánk. Látni ezt a képernyőn, bámulatos."
Tudjátok lassan már nincs Twilight film babák nélkül. Az Eclipse ihletésűek is hamarosan a boltok polcaira kerülnek a Mattel jóvoltából. Ízelítőnek pedig már most kaptunk fotókat arról, hogy fog az Alice és a Victoria Barbie kinézni. Az eddigiekhez képest annyira nem rosszak, nekem az Alice-es tetszik jobban. :) Vic baba itt, míg az Alice baba itt tekinthető meg.
via TwilightSource, LA Times, Brandheroin Lj

0 megjegyzés: