2010. december 16., csütörtök

Water for Elephants előzetes

Egyenlőre nincs embedelhető változat, úgyhogy katt a képre a HD előzetesért!! Ha lekerül a videó, ITT nézhetitek meg! A kinti megjelenési dátum április közepe, valami ilyesmiben reménykedjünk mi is :)

10 megjegyzés:

Már nem élek.................
Annie, köszi!!! Azt áruld el, mikor alszol? :-)

Sziszi hát most, majd délután valamikor felkel. :DDDD

Egyébként nagyon szép színekkel, látványvilággal fog operálni ez a film, mondjuk nem is vártam mást Francis Lawrence-től. Waltz pedig fenomenális lesz ez már most a trailerből egyértelműen lejön. De sikerült elég közhelyes mondatokat belezsúfolni ebbe a két percbe....
Mindenesetre várós a dolog.

Barbi, megnyugtattál, mert kezdtem gyanakodni, hogy sosem alszik :-)
A bevágott szövegek nekem is sekélyesek, semmi újat nem tudtunk meg, mégis nagyon varázslatos a hangulata. Az már biztos, hogy jön Magyarországra is a film?

Sziszi annyira örülök h nem csak nekem jött ez le, már féltem h szétszedik itt a fejem. A hangulat meg tényleg ott van, reméljük a következő trailer szövegileg is tartalmasabb lesz.

Sajnos nem tudunk semmit sem magyarországi bemutatóról, de nem hiszem h kihagyják, főleg h Waltz és Witherspoon is szerepel benne. Azért utánaérdeklődünk néhány helyen, hátha sikerrel járunk.

Ja és azt láttátok hogy Alexandra Patsavas a film Music Supervisorja. Micsoda véletlenek! :)

Hűűűűhhaa,ez igen!Pont ilyenre számítottam..:D
De várom már a filmet....és hát Rob mint mindig most is fantasztikus..:D

Sziszi nagy átlagban fél3-3 körül fekszek és délután 1 körül ébredek :)

Hmm. Na most meggyőztek! :D Tetszik! Jó lesz ez... hasonlónak képzeltem könyvben.

Csak mondjuk nekem egy kicsit túl varázslatosra sikerült ez a bemutatót, mivel lesz ebben dráma is... Ennek ellenére persze rendben van. Majd csak lesz valami hosszabb bemutató is...

Egyébként a magyar megjelenéssel kapcsolatban egyet értek Barbival, meg ugye a könyv is bestseller... Robról nem is beszélve, úgy értem a Remember Me-t is hamar leadták, szóval... látni fogjuk itthon is (szerintem). :)

Én pedig azt filóztam, hogyha nézem Rob filmjeit: Alkonyatot, Remember Me-t, a WFE-képeit, és a Bel Ami-sokat, hogy nagyon tetszik, hogy Robert mindegyikben ennyire nagyon más tud lenni. Nem csupán egy helyes kölyök, de sztem nagyon klassz színész is. És bár nem vagyok egy Rob-tól elájulós fajta, de én nagyon remélem, hogy sok-sok filmben láthatjuk még.

Húú most lehet hogy nagyon csúnyát mondok.. de jobban várom a WFE-t most mint a BD-t, mármint karakterek szempontjából :S Csupán csak azért mert Edward karaktere már olyan megszokott, de Jacob Jankowskiként sokkal többet tud nyújtani és én most oda vagyok érte *-*

Engem a cirkusz témával alapból megvettek és már most tudom, hogy ez sokkal de sokkal jobb lesz mint a Remember Me.