2012. május 16., szerda

Találj Ki! - Maggie Grace


Határidő: szerda (május 16.) este 8!
Ha szeretnél részt venni a Találj Ki! nyereményjátékban, akkor mindenképpen a neveddel kell kommentelned a helyes megfejtést (nem kell feltétlen az igazi nevedet használnod, elég a chates vagy becenév is, a lényeg, hogy ne névtelenül csináld).

A tippeket a következő formában küldjétek:
1. (tippelt személy neve)
2. (tippelt személy neve)

Ha az első tipped bizonyul helyesnek 1 pontot kapsz, ha azonban csak a második a helyes akkor 0,5-öt, szóval jól gondoljátok meg :) CSAK a kommentekhez írt válaszokat vesszük érvényesnek, szóval aki chat-ben írkál azt nem fogjuk figyelembe venni. A kommentek továbbra is az aktuális napi határidő lejárta után fognak megjelenni! Fontos: mindenképp az előző fordulókban használt neveddel kommentelj! Mivel jelenleg elég sokan vagytok holtversenyben a tolltartó tulajdonosát sorsolással fogjuk eldönteni.

Kommentelők névsora: Renée, rose, zsófee, Winnie, Bells, Natalie, Evelin, Pixy, ViviBellaHella, Ildi, Röné, Libricica, rBunny, FOBBrigi, Marietta, mesmerized, Gica, Emi, Rolowics, EmmettFanÁgi, Dri, Pharm, Lore, lucca, Kingaa., Adele

28 megjegyzés:

1.maggie grace
2.maggie grace

1. Maggie Grace
2. Christian Serratos

1.Ashley Greene
2.Nikki Reed

Fogalmam sincs...! Pedig tudom, hogy ki ő, de a neve...
1. Maggie Grace
2.

A megfejtés: Maggie Grace

lehet hogy nagy hülyeség és teljesen mellé trafálok, de nekem a szája teljesen olyan mint Mia Maestro-jé, szóval az én tippem:

Mia Maestro

Megfejtés: Maggie Grace!!

(Londonban) :D


Marietta :)

1. Maggie Grace
2. MyAnna Buring

A megfejtés: Maggie Grace

Huh, a szája miatt gondolom, hogy a képen:

Ashley Green-t láthatjuk :)

Remélem jól látom :D

1. Maggie Grace
2. Casey LaBow

1. Maggie Grace
2. Ashley Greene

1. Maggie Grace
2. Ashley Greene

1. Andrea Gabriel
2. Mia Maestro

ez most tényleg abszolút tipp, mert időm sem volt, nem is tudom, és amúgy is kiestem az élbolyból mert marha ügyesek vagytok :D
1.Bryce Dallas H.
2.Maggie Grace