2012. január 2., hétfő

Dakota Fanning az Elle UK februári címlapján

Az idei év első fotósorozatát az ELLE UK szállítja számunkra, akik Dakota Fanninget választották a februári számuk címlaplányának. A fotósorozat mellé természetesen egy interjú is dukál, amelyben Dakota többek között az alábbi témákról fog mesélni: 
- A fiatalságáról: "Úgy érzem mintha már hosszú ideje élnék, majd rájövök, hogy 'Oh, valójában még csak 17 éves vagyok.' Nem hiszem, hogy az érdeklődésnek korhatára kell legyen, érted mire gondolok?"
- A színészkedésen kívül nem vágyik figyelemre: "Csak színésznő akarok lenni. Nem igazán csinálok semmi figyelemfelkeltő dolgot. A hírnév annyira kérkedően, hencegően hangzik. Ki vagyok én hogy ezt a szót használjam magamra?"
- A húgáról, Elle-ről: "Hihetetlenül szabad szellemű, fesztelen, ami a szívén az a száján, pontosan tudod, hogy mire gondol ha csak rávetsz egy pillantást. Ő egyszerűen hihetetlen... nem tudom, néha bárcsak olyan lehetnék mint ő. [...] De mindketten teljesen különböző személyiségként tekintünk magunkra. Úgy értem, nem is nézünk ki egyformán."

0 megjegyzés: