2011. december 31., szombat

Boldog Új Évet Twinform lakók!

Hát elérkezett az idei év utolsó napja is, nem tudunk mást kívánni, mint egy (utolsó Twilight) élményekben gazdag, boldog és ami a legfontosabb világvége mentes 2012-őt! Valamint szeretnétek Nektek megköszönni, hogy egész évben kitartottatok mellettünk, és részt vettetek és vesztek bármilyen formában is a blog életében. 
Mielőtt elindulnátok a szilveszteri bulikba, ha van kedvetek nyugodtan írjatok pár sort a kommentekhez arról, hogy idén milyen (jó) dolgok történtek veletek vagy arról, hogy mit vártok és mit szeretnétek elérni a jövő évben. Végezetül, ma este bulizzatok egy jót, mi is azt tesszük! Jövőre ugyanitt találkozunk. Annie&Barbi

2 megjegyzés:

Boldog Új Évet Mindenkinek!! Hogy miben volt részem idén? Végre megnézhettem a Sárga zsebkendőt és a Vizet az elefántoknakot. Ennek hála egy jó könyvhöz is szerencsém volt (bár azt hiszem nem csak egyhez). Mivel mindig faggatják kedvenceinket, mit is hallgatnak, ezért Kristennek hála nagy rajongója lettem az indie rock-nak :)
Részem volt egy nagyon jó Breaking Dawn I részben. Nektek hála láttam egy csomó előzetest, szinte még melegen, olyan frissek voltak. Volt néhány éjszakázás és blogolvasás és izgulás a díjátadókon! :) Rengeteg-rengeteg klasszabbnál-klasszabb kép és fotósorozat :) (Nehéz lenne megint az év legjobbját kiválasztani, de egy 10es listán, a fél karom adom rá, hogy lenne EW fotósorozat :D ) És megtudtam, hogy pulyák is olvassák a blogot ;)
Rengeteget nevettem itt és errefelé. És azt hiszem, meg kell köszönnöm a lányoknak, hogy részt vehettem egy poszt erejéig a blog alakulásában!! :) Pusszantás Mindenkinek! Aztán jövőre ugyanitt találkozunk szerintem még :D ;)

Csajok, mi köszönjük az egész éves kitartó munkátokat! Rengeteg örömet szereztetek nekünk a sok interjúval, fotósorozattal, előzetesekkel, zenékkel és még sorolhatnám. Én idén is itt leszek, az tuti, hiszen az ország legjobb Twilighttal foglalkozó oldaláról van szó :)Egyébként tök jó érzés kimondani, hogy idén már BD part 2 és a part 1-et szinte még most mutatták be ;)
Szóval Twilightban gazdag, sikeres, békés Boldog Új Évet Kívánok minden twilghternek! :)