2011. december 3., szombat

JustJaredJr.com interjúk Jacksonnal, Juliával és BooBoo-val

Nagyjából egy hónappal ezelőtt a JustJaredJr.com egy-egy rövid interjút készíthetett valamint portrékat készíthetett Jackson Rathbone-nal, Julia Jonesszal és BooBoo Stewarttal.
Jackson Rathbone (interjú)
Mit tanult az egyes rendezőktől: „Catherine Hardwicke a látványtervezői szempontból közelíti meg a dolgokat, minden jelenete gazdag, és minden filmjének megvan a vizuális mélysége. Chris Weitz bizonyos szempontból képeslapszerűen forgat. David Slade zsigerien forgat, nagyon technikásan dolgozik. Bill Condon, aki az utolsó két filmért felelt, egy úriember, neki ott van ez az old school mentalitás. Nagyon érdekes volt látni, ahogy az egyes rendezők dolgoztak.”
Mit szeretett leginkább Jasperben: „Igazán szerettem életre kelteni, főleg ezt a csendes déli oldalát, aki annyira kényelmetlenül érzi magát az emberek körül. A Breaking Dawnban végre láthatjuk mosolyogni. Az előző filmek során komolynak láthattad, az évek során fejleszteni igazán nagyszerű volt. Mindenkivel jó volt együtt dolgozni, tehetséges egy bagázs.”
Mely könyvek vannak hatással rá: „Imádom a Narnia Krónikái könyvszériát, de szeretem a Gyűrűk Urát is. Most fejeztem be Biff Evangéliumát Christopher Moore-tól, amibe beleszerettem, akkor olvastam ki amikor repülőn utaztam a film promója miatt. Nagy Paulo Coelho rajongó vagyok, imádom Az alkímistát, jelenleg is két Paulo könyvet olvasok, az egyik A fény harcosának kézikönyve a másik pedig A Piedra folyó partján ültem és sírtam című kötete.”

Julia Jones és BooBoo Stewart (interjú)
BooBoo-t mi tartja két lábbal a földön: „Ma reggel korán kellett kelnem, mert a húgom suliba ment. A családom normális életet él. Határozott úgy hiszem, hogy ők tartanak két lábbal a földön, és természetesen a barátaim.”
Julia arról a pillanatról amikor felhívták, hogy övé a szerep: „Emlékszem, hogy egy sportbárban voltam a barátommal, amikor felhívtak a meghallgatás miatt. Attól a pillanattól kezdve ott volt ez az érzés, hogy ez nagy dolog lesz. Amikor viszont megtudtam, hogy enyém a szerep vettem egy tévét.”
BooBoo a legnagyszerűbb emlékéről ami a francise-hoz köthető: „Valószínűleg ez az a pillanat volt, amikor felhívtak hogy benne vagyok! Ez volt az egyik legboldogabb nap az életemben.”
Julia álmai szerepéről: „Tudod, hogy mi az én álomszerepem? Nagyon el szeretném játszani Bianca Jaggert. Azt akarom, hogy csináljanak egy életrajzi filmet Mick Jaggerről.”
BooBoo a falkával való munkáról: „Nagyszerű élmény volt. Az utolsó filmnél egyik éjjel hülyéskedtünk, és a szövegünket jamaicai akcentussal mondtuk. Persze nem a kamera előtt, de a hangulat ilyen volt. Mindig jól szórakoztunk.”
Julia a Twilightos élményeiről: „A dolgok olyan gyorsan történnek. Imádok így élni, és jelen lenni minden egyes pillanatban, mert nincs időd arra, hogy reflektálj az eseményekre. Azt hiszem pár évembe telik mire képes leszek minderre visszatekinteni.  De sok szórakozással is jár – az utazás a legjobb része ennek. Megjelenésed van Németországban, majd egy hét múlva az Egyesült Királyságban, szóval ez jó mentség arra, hogy vakációz egyet.”

0 megjegyzés: