2010. január 14., csütörtök

Telefonbeszélgetés a New Moon rendezőjével, Chris Weitz-cel!

Egy külföldi rajongó, Jenny megnyerte a Twilight hivatalos Twitter profilján meghirdetett versenyt, így lehetősége nyílt telefonon keresztül kérdéseket feltenni a New Moon rendezőjének, Chris Weitznek. Volt olyan rendes, hogy a kérdéseit és az azokra kapott válaszait is megosztotta velünk.
Mennyire volt idegtépő tudni hogy számos helyszínt kell ’újraélesztened’ a New Moon-ban?

Nagyon idegtépő volt, mert tudtam az emberek észreveszik és dühösek lesznek, ez egy puzzle volt hogy jól megoldjuk. Az iskola külseje teljesen CGI, képeket készítettünk [az előző iskoláról] és felépítettük az iskola lépcsőjét. A Cullen házban szintén megpróbáltam többet mutatni a különböző szobákból, ami a ház hangulatából többet átad. Taylor utazása során egy Twilight fan egy kézzel faragott natív amerikai díszt adott neki. Ezt a díszt felhasználtuk a Jacob szobájában a New Moon-ban. 

Tudom hogy most Edward autója sötétezüst, de volt valami oka a cserének?
A rendelkezésre állás. A Volvo be akarta mutatni az új autóját a sorozatban, a régi modell helyett. Szóval egy újabb modellt hoztak, egy barna Volvót. Azonnal tudtuk hogy újra kell festetni, egy sötét, nem fényes fekete színt választottunk. A filmben az első Edward jelenethez tett többet hozzá, a hangulat derűs, de a jármű színe a veszély megjelenését mutatja.

Az interjú folytatását a könyvtárban találjátok: Telefonbeszélgetés - Chris Weitz

2 megjegyzés:

azta de jó jelenetek lesznek majd a dvd-n :P egyre jobban várom már, ez nem ér h így húzzák az agyamat xD :D:D

Ezt a Volvo váltás témát nem is tudtam,hogy ezért kellett másik.Nekem az ezüst jobban tetszik :)
A barna meg egyenesen förtelmes lett volna :SSS