2011. december 12., hétfő

Képek a Breaking Dawn Pt 1 Filmkalauzból

A könyvből néhány HQ szkennet ide kattintva találtok. Itthon a tervek szerint December 15-e után kerül ki a nyomdából, szóval utána lehet majd kapni valamikor a könyvesboltokban....
Plusz 54 fotó a tovább mögött. via @tj123001, @epnebelle

16 megjegyzés:

Wow :) Alig várom már a könyvet :))) Hűűű de fura Kristenről az a makettes kép ;) Nem is gondoltam volna, viszont nagyon jól megcsinálták ;))) A vámpíros Bella kép is jóóóó ;) Alig várom a folytatást :)))

az egyik képen Kristen mellett egy baba van???

Csomót gondolkodtam azon, hogy mikor újraélesztik és nyomják a mellkasát, akkor az vajon Ő, vagy megint egy "csinált" Kristen, mint a Zathurában?? De ezek szerint a második!!
Nagyon jóó képek!! Kíváncsian várom a kalauzt!!

Hú, tök jó így belelátni a részletekbe de nekem kiábrándító is, mert pl. pont a Kris/Bella bábu miatt. MIkor Edward mondja, hogy: Come back to me Baby, please! olyan jó azt hinni tényleg Bellának mondja vagy Rob mondja Kristennek mind1, szóval az olyan emberi...:)

A 2. képen Edward borzalmas...az első részben még olyan helyes volt, azóta folyamatos a hanyatlás...ez a lenyalt haj....

remélem a DVD-hez mellékelnek 'Hogyan készült' videokat is :)
Vámpir Bella-s kép nagyon ott van. Izgatottan várom már a folytatást...főleg azt a jelenetet, mikor először találkozik Charlie-val vámpirként :)

Edward haja már tényleg nem az "igazi" ami az Alkonyatban volt.A Bella babára én azt hittem tényleg a Kristen az,de hát nem :))az utolsó kép Rosalieról és Nessie-ről nagyon aranyos :))

Mikor először láttam a filmet meg voltam győződve róla, hogy a halott Bella csak baba. Aztán mivel sehol nem említettek erről egy szót sem, úgy döntöttem biztos csak túlzásba vitték a CGI-t.
KRÉ, ha választani kellene, nálunk jobban mutatna a Zathura-baba a polcon :D

teljesen egyetértek veletek.. edward haja.. szal a 2. képen tényleg... egyszerűen borzalom és részről részre rosszabb lesz XD még jó, h egybe forgatták le, ki tudja mit talált vna ki az utolsó részre XDXD

Nem értem miért kell a DVD-vel is várni márciusig...Árulhatták volna már karácsonyra is...:/ Aztán meg h még 1 év a 2.részig...Na, majd vhogy kibirjuk fanok :)

hát ha a Part 1-ig kibírtuk,akkor már ezt is kivárjuk valahogyan :))

a 16. kép nem a 2. filmből való? a pt.1-ban nem nagyon voltak olyan jelenetek amik charlie-nál készültek.. nekem tiszta vámpír bella beütése van ott.. :DDD

Amíg a mozikban vetítik, nem fogják kiadni DVD-n, mert elesnének egy csomó bevételtől.

Hűha meg ne kövezettek, de nekem egyre jobban tetszik Edward/Rob. Mármint szerintem, sokkal jobban néz ki most, mint az Alkonyatban.
BOCSI

Hát, igen, a hátranyal haj nem az igazi... De am sztem egyre jobban nézett ki bizonyos szemszögekből...