2010. október 29., péntek

WTTR jelenet, Rob szünetet hirdet és Christian videó

Remek új jelenet Kristen ma mozikba kerülő filmjéből a Welcome to the Riley's-ból, ahol Mallory éppen baromira ki van akadva, mivel az egyik kliense jól átvágta a palánkon és nem kis pénzzel rövidítette meg... Egyébként elkezdtünk egy kezdeményezést, hogy a jövő tavasszal megrendezésre kerülő Titanic filmfesztivál vegye be a programjába a filmet, így legalább mi is megnézhetnénk. Ha szeretnél segíteni csak annyi a dolgod, hogy like-olod EZT a facebook oldalt, valamint részletesebben is olvashatsz erről az egészről.

Rob is életjelt adott magáról, méghozzá egy elég érdekes videóban: az egyik Baton Rouge-i iskola hagyományos szünetét jelentették be ezen módon a diákoknak Peter Berg rendezővel. A szövegben nagyon sok összefüggést ne keressetek, a kintiek közül is sokan értetlenül állnak ezelőtt a videó előtt. Csak annyit tudunk, amit írtam: minden évben megpróbálják kreatívan kihirdetni a szünetet, hát most így csinálták.

Christian Serratos ismét a szokásos formáját hozza, Jackson után ő is benne lesz a Troix magazinban, melyhez adtak ki egy 3 perces videót is a fotózásról. Christian nem hazudtolja meg magát, egy szál kiskombinéban hempereg egy csávóval a szabadban lévő ágyon, majd később lepedőbe csavarva állnak egymással szemben. A videót aláfestő zenéről ne is beszéljünk, mennyire nem illik oda. Plusz egy korábbi FHM-es fotózásról is kiadták végre a videót. Ezeket inkább nem rakom ide be, szóval kattintsatok a linkekre.

0 megjegyzés: