2012. április 2., hétfő

Fontos infók a blog új külsejével kapcsolatban!

A régóta hozzánk járók pontosan tudják, hogy nem szoktunk bejegyzést arról írni, ha új külsőt adunk a blognak azonban most szakítunk a hagyománnyal, ugyanis fel szeretném hívni a figyelmeteket pár dologra:
- a kommentelésnél elméletileg már létezik az úgynevezett válasz opció, azonban mint ezt tapasztalni is fogjátok a gyakorlatban sajnos nem működik. Még nem jöttem rá, hogy mi lehet ennek az oka viszont ettől függetlenül tudtok megjegyzéseket írni. 
- a fejléc alatti menüsor is kiegészült néhány új elemmel
The Twilight Saga: az egyes részek kapcsán íródott bejegyzéseket listázza ki a címkék alapján, plusz a trailer zenéket összegyűjtő poszt is itt kapott helyett
Letöltés: itt a Fotósorozat videók alkategória a kiemelt fontosságú, amely egy a 4shared-en létrehozott mappához vezet. Eddig 26 videót töltöttem fel rá, de idővel majd kiegészítésre kerül a kollekció. 
- mivel a kereső funkció soha nem működött igazán jól, ezért a címkézést átvariáltam egy kicsit. Az egyes kategóriákat pl. Magazin, Díjátadó, Filmek alábontottam, így már olyanokat találtok, hogy Magazin: ELLE, Magazin: Entertainment Weekly vagy épp Díjátadó: Oscar, Díjátadó: Kids' Choice Awards és még sorolhatnám. Ezen módszer még fejlesztés alatt áll, de remélhetőleg hamarosan befejezésre kerül. A címkék pedig minden egyes poszt alján megtalálhatók, másrészről az oldalsávban, a chat fölött található Címkék gombra kattintva, ahol ábécésorrendben listázódnak ki a legfontosabbak.

Ha egyéb kérdések/javaslatok/észrevételek is lennének a bloggal kapcsolatban, akkor megjegyzésre fel! :)

1 megjegyzés:

Köszönjük a munkátokat!!!