2012. április 15., vasárnap

Visszatér a Találj Ki!

2 éve (úristen, már ilyen régen volt????) elindított játéksorozatunk elég népszerű és kedvelt volt, miután véget ért többen is kérdeztétek, hogy mikor lesz ismét. Mivel május végéig egy viszonylag csendes időszak következik, ezért úgy döntöttünk, hogy heti 2 alkalommal ismét elővesszük a Találj Ki!-t. Az első kör hétfőtől szerdáig, a második csütörtöktől szombatig fog tartani, a határidő utolsó napján este 9-ig küldhetitek el tippjeiteket.

A szabályok változatlanok:
A fent megadott napokon kirakjuk valamelyik Twilight-os színész/rendező képét, azonban csak egy kis részletet, ami alapján ki kell találnotok, hogy ki van az adott feladványon. Tippelni az alábbiak szerint lehet:
- A neveddel kell kommentelned (nem kell feltétlen az igazi nevedet használnod, elég a chates vagy becenév is, a lényeg, hogy ne névtelenül csináld), a helyes megfejtést.
- Két tipped lehet, melyet a következő formában küldjetek:
1. (tippelt személy neve)
2. (tippelt személy neve)
Ha az első tipped bizonyul helyesnek 1 pontot kapsz, ha azonban csak a második a helyes akkor 0,5-öt, szóval jól gondoljátok meg :) CSAK a kommentekhez, névvel ellátott válaszokat vesszük érvényesnek, szóval aki chat-ben írkál azt nem fogjuk figyelembe venni. A kommentek moderálva lesznek, így azok az aktuális napi határidő lejárta után fognak megjelenni!

A legtöbb pontot elérő játékost természetesen megjutalmazzuk, ezúttal ismét egy bőrtolltartót sorsolunk amit korábban már láthattatok.

Ha új vagy a blogon ajánljuk, hogy nézd végig a találj ki címkét, hogy meglásd hogyan is működött a dolog korábban.

Reméljük ismét sokan fogtok velünk játszani és legalább olyan sikeres lesz, mint 2 éve volt :) Sok sikert mindenkinek és készüljetek a holnapi első feladványra!!!

4 megjegyzés:

Nagyon jó hogy újra lesz, régen imádtam :D

Jujj, ez nagyon jó hír!! És tényleg hihetetlen, hogy 2 éve volt!! De nincs mit tenni: jó társaságban repül az idő!!
Köszönjük Csajok!! Imádunk Titeket!!! ;)

Már 2 éve?!? Jól itt ragadtunk, hála nektek csajok! :)