2012. április 18., szerda

MTV News interjú Ashley Greene-vel

Ez egy izgalmas év Ashley Greene számára. Épp most forgatta le az ABC Americana című sorozatához a pilotepizódot, amely a legendás divattervező Robert Soulter körül forog. Greene Alice-t alakítja – véletlenül Twilightos karakterének nevével pont egybecseng – aki csatlakozik a Soulter birodalomhoz. A Butter címre hallgató filmje, egy kisvárosban zajló vajfaragó verseny történéseit dolgozza fel, októberben kerül bemutatásra. Valamint Miley Cyrus mellett szerepel a LOL-ban, amely egy 2008-as francia vígjáték remake-je – és ne is beszéljünk a várva várt végső Twilight filmről, a Breaking Dawn – Part 2-ről, amely során utoljára bújik Alice Cullen bőrébe. Mielőtt Greene felvenné rövidre nyírt parókáját és az aranyszínű kontaklencséit, meg kell küzdenie az életéért egy természetfeletti jelenséggel szemben Sebastian Stan oldalán az idén nyáron bemutatásra kerülő izgalmas thrillerben, a The Apparition-ban. A nyári mozielőzetes hete apropóján az MTV News-nak Greene mesélt ezen film forgatása során szerzett élményeiről illetve arról, hogy mely jelenetet várja leginkább a Breaking Dawn második részéből.

MTV News: Milyen érzés a The Apparition során a másik oldalon állni szemben azzal amikor vámpírt alakítasz?
Ashley Greene: Kelly nagyon… emberi. A halál az ajtaján kopogtat, a túlélésért harcol. Teljesen más élmény volt egy ilyesfajta karaktert megformálni mint egy – majdnem – elpusztíthatatlant, olyat mint Alice Cullen. Amikor Kellyt játszottam sokkal több veszteséggel, árulással és kiszolgáltatottsággal/sebezhetőséggel kellett megküzdenem.

MTV News: Ezen film során együtt dolgoztál a Harry Potter sztárjával Tom Feltonnal, és mindketten egy-egy hatalmas filmfranchise részesei vagytok/voltatok. Beszélgetettek ezen élményeitekről?
Greene: Tom egy igazán nagyszerű, két lábbal a földön álló srác. A kölcsönös kíváncsiságból néhány történetünket megosztottuk a másikkal. De hasonlóan vélekedik, ahogy én: boldog, hálás és teljes mértékben tiszteli a rajongóit.

MTV News: Milyen volt a forgatás hangulata? Viccelődtetek a többi színésszel vagy kicsit komolyabbak voltatok a film témája miatt?
Greene: Egyaránt voltak mindkét pillanatból. Minden péntek este táncos bulikat tartottunk, de akadtak olyan esték és napok amikor egy kicsit nehéz volt elszakadni a karaktertől és a sötétebb tónusú eseményektől.

MTV News: Kaszkadőr dolgokat kellett csinálnod?
Greene: A kaszkadőrös dolgok ebben egészen mások voltak összehasonlítva a Twilighttal. Nem voltak drótok, de sok gyorsaságot igénylő jelenetek igen. A jelenetek intenzítása miatt többször is megsérültem. A jelenet végéig nem is veszed észre, hogy mennyire lüktet a kezed vagy épp fáj a bokád…

MTV News: Használtatok CGI-t a film során?
Greene: Igen, ez bámulatos a filmben. Nem akarok sokat elárulni, de a látvány lenyűgöző. Viszont fontos megjegyezni, hogy ez egy természetfeletti thriller, ami bizonytalanságban tart. A félelem nő a várakozással, a bizonytalansággal amely az ismeretlenségből fakad ellentétben egy horror film vér és gore hatásaitól.

MTV News: Valaha volt már természetfeletti élményed?
Greene: Állítólag az az épület, ahol élek LA-ben kísértetjárta. Egyszer a kutyáim felébresztettek, ugattak, és a bejárati ajtó nyitva volt. Valamint aznap éjjel mielőtt elmentem aludni beállítottam az ébresztést, de az nem jelzett. Ijesztő volt.

MTV News: Mely jelenetet szeretnéd leginkább látni a Breaking Dawn – Part 2-ből?
Greene: Alig várom, hogy láthassam a végső csata jelenetet a Volturival. Minden erre a pillanatra lett kihegyezve. Akciódús - nem hiszem, hogy a rajongók majd csalódnak!

0 megjegyzés: