2012. március 22., csütörtök

Cosmopolis teaser trailer

"A Cosmopolis könyvalakban idén tavasszal jelenik meg a Libri Kiadónál - várhatóan egy időben a film magyarországi bemutatójával."
Eric Packer: Többet keresek/szeretnék. Célozz és lőj/tüzelj. Gyerünk, csináld. Húzd meg. [...] Mutass valamit, amit még nem ismerek.

7 megjegyzés:

Besz*rás. Végre valami más. Érdekeljen ezek után a Bel Ami? :)

Iszonyat tetszik a teaser, na ez az igazi teaser, mert eddig annyira különösebben nem vártam a filmet, de most nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Direkt kerültem az információkat róla, így a történetet se tudom igazán azért, hogy meglepetés legyen:)

Kicsit megdöbbentem ezen a teaser-ön. Nem sokat hallottam erről a filmről, s igazából nem is keltette fel az érdeklődésemet, a Bel Ami-t sokkal jobban vártam, de ezek után nagyon-nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. Tetszik, hogy végre nem csak egy szép fiút alakít, hanem van benne egy kis rosszaság. De várom!!!

Végre kemény tökös csávót játszik Rob :)
Nekem eddig nagyon tetszetős a film, biztosan megnézem :)

Végre egy új arcát láthatom RP-nak, az eddigiekért nem rajongtam, de ez tetszik.

Ütős :-) Remélem a film nagyot fog szólni, és nem csak a trailer van jól összevágva. Eddig mindig olyan érzésem volt, hogy Rob visszafogja magát színészkedés közben, na, majd ezzel a filmmel hátha nem...

Nekem is az jutott eszembe, hogy ütős! :)) váááááááááá :)