2012. március 29., csütörtök

Dakota Fanning Wonderland fotósorozata

Már megmutattam a Wonderland magazin áprilisi/májusi számát, amin Dakota Fanning látható. Nos kiadtak az elkészült fotósorozatból pár képet illetve az újság számára adott interjújából is egy-egy részletet: 
A színészkedésről és a hírnévről: "Aki már nagyon fiatalon teljesen otthonosan érzi magát másvalaki bőrében, eljátszása közben az tényleg azt jelenti, hogy ez az [közeg] ahová tartozol." [...] "Soha nem éreztem magam gyereksztárnak, ez a megnevezés egyébként is mindig olyan furcsának tűnt számomra. Egyszerűen színésznek éreztem magam 6 avagy 7 évesen, de tudod végülis csak egy olyan gyereknek aki történetesen színészkedik." 
A közösségi oldalakról: "Nekem... nincs igazán arra szükségem, hogy az emberek tudják hol vagyok és épp mit csinálok. Úgy látom, hogy egy csomó ember ragaszkodik a magánéletéhez, de közben... elmondják hol is tartózkodnak. [Nevet.] Ez egyszerűen nem nekem való. Nincs Facebook és Twitter profilom, és soha nem is lesz. Így is rengeteg szélhámos van már ezeken! A Twitteren elég Dakota Fanning van mindannyiunknak számára!"
via JustJared.com

0 megjegyzés: