2012. március 18., vasárnap

Összefoglalás: Snow White and the Huntsman WonderCon Panel

A SWATH panelján egy öt perc körüli ízelítőt is bemutattak a filmből, amelynek angol nyelvű leírását ide kattintva olvashatjátok el, míg a panelon elhangzottakról a beígért rövid összefoglalót alább olvashatjátok:
- „Szerintem a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy hűek maradjunk az eredeti [Grimm] alapanyaghoz,” mondta a film rendezője, Rupert Sanders. Továbbá megemlítette, hogy univerzálissá akarta tenni ezt a filmet, azaz hogy mind a férfiak és mind a nők érdeklődését felkeltse.
- Mielőtt hozzáláthattak volna a produkció elkészítéséhez leforgattak egy trailerszerűséget a Disney ranch-án, hogy így mutassák be az elképzeléseiket a filmről. Nem volt lovuk, csak egy páncélöltözetük de ez is bőven elég volt arra, hogy meggyőzzék a stúdiót.
- Kristen nagyon büszke Sandersre, továbbá a karaktere vonzereje kapcsán ezeket mondta: „Sokszor megsérültem.” mondta Kristen mosolyogva. „De szórakoztató volt. Mindig is szerettem volna egy kib*szottul fantasztikus akciófilmet csinálni. Ez volt az egyik dolog, ami már a kezdetektől nagyon vonzott ebben az egészben.” Hozzátette, hogy Hófehérben minden megvan (tulajdonságok tekintetében), amire csak vágyhatott és ez ritka.
- Stew elárulta, hogy kilenc évesen leesett egy lóról, ami következtében kificamította a könyökét. Így nem igazán akart megint lovakkal dolgozni, de nagyon megakarta csinálni ezt a filmet ezért erőt vett magán és visszaült a nyeregbe.
- A Gonosz Királynő megformálása kapcsán Charlize Theron elmondta, hogy ez volt az ő "bitch" időszaka, és ez számára olyasmi volt mint Picasso-nál  mondjuk a kék korszak.
- Sanders Kristenről: „Kristen nagyon heves, lobbanékony az akció során. Olyan gyors, mint 100 méteren a sprintelők... tartja az iramot a férfiakkal.”
- „Ez igazán hosszú időszaka volt az életemnek, szerettem azt a karaktert (Bellát), de Hófehér nem is különbözhetne ennyire tőle.” mondta Kristen a Twilightról a SWATH-ra átállása kapcsán.
- Sanders adott egy könyvet Kristennek, ami Jeanne d’Arc-ról szólt, de nem olvasta el. LOL
- Habár Hemsworth nem volt jelen a  panelon Sanders méltatta a színészi teljesítményét, amelyet "érzelmileg megalapozott"-nak nevezett. 
- Miért normál magasságú emberek játszották el a törpéket? Sanders viccesen azt mondta, hogy alacsony növésű színészeket akartak felkérni, viszont Tarsem elcsaklizta előlük az összeset a Tükröm, tükrömhöz. Viszont itt a komolyabb magyarázat: rendezői bemutatkozásaként egy brit gengszerfilmet szeretett volna megcsinálni, ami végülis nem jött össze. Így ehelyett brit keményfickókat válogatott be a SWATH 8 törpéjének, úgy mint Ray Winstone-t, Ian McShane-t, Bob Hoskinst és Eddie Marsant. „Ezek brit gengszterek, csak kicsik.” 
- Sanders szerint a színészei a mesebeli karaktereket valóságosan és relevánsan keltették életre. „Egy jó történet nélkül csak a hátteret fested fel. Én pedig nem akartam csak a hátteret felmázolni.”

Készült a Hitfix és az Entertainment Weekly beszámolója alapján.

0 megjegyzés: