2012. március 4., vasárnap

A Twilight színészei sorozatokban

Kedvenceink a mozifilmek mellett különböző televíziós sorozatokban is fel szoktak tűnni, lássuk hát, hogy kiket láthatunk majd a jövőben vagy épp kikkel találkozhatunk már jelenleg is futó szériákban:
Ashley Greene: Mint már beszámoltunk róla tavaly év végén öt rész erejéig szerepelt az 1960-as években játszódó Pan Am című drámában (itthon a Fem3-on látható vasárnaponként), ám hamarosan egy új, számára kimondottan testhezálló szerepben és szériában lesz látható. Ez nem más mint az ABC legújabb drámája, az Americana, amely a Robert Soulter (Anthony LaPaglia) által vezetett divatház körüli eseményekkel fog foglalkozni. A THR információ szerint Ashley egy olyan fiatal divattervezőt fog alakítani, akinek felbukkanása hatással lesz a Soulter birodalom és a család életére. A sorozatban még szerepelni fog Emilie De Ravin (Soulter divatbolond lányát formálja majd meg), illetve Natalie Mendoza and Ken Olin.
Chaske Spencer: Az NBC új, az 1840-es években játszódó western-drámájában, a The Frontierben kapott szerepet, amely során a nyugatra tartó telepesek mindennapi kínlódásait ismerhetjük meg. Chaske az optimista szakácsot, Eli-t fogja megformálni aki a mentálisan instabil nagynénjével, Luisával együtt utazik. 
Elizabeth Reaser: A 2010-től 2011-ig tartó időszakban néhány epizód erejéig látható volt a CBS nagysikerű drámájában a The Good Wife-ban (itthon a A férjem védelmében címen fut). A sorozat készítői viszont úgy döntöttek, hogy idén tavasszal egy rész(?) erejéig visszahozzák a karakterét, Tammy Linnatát.
Rachelle Lefevre: Főszerepet kapott a CBS Applebaum című sorozatában, amely középpontjában az egykori kirendelt védőügyvédnő Juliet Applebaum áll, aki megunja az otthoni családanyás életét és helyette inkább magánnyomozói praxisba kezd.
Christopher Heyerdahl: A True Blood ötödik évadában Dieter Braunt fogja alakítani, az igen erőteljes és uralkodó típusú vámpírt, az öttagú uralkodó szervezet tagját. Első pillantásra visszafogottnak és illedelmesnek tűnik majd, de szép lassan kiderül, hogy valójában a különböző kínzási technikák nagymestere.
Billy Burke: JJ Abrams és Eric Kripke szállítja az NBC másik sorozatát, amely a Revolution címre hallgat és egy csoportot követ, akik megpróbálnak túlélni egy olyan világban, ahol az energia összes formájában megszűnt létezni. Ebben kapott szerepet Billy Burke, aki a Deadline értesülései szerint egy karizmatikus tengerészgyalogos bőrébe fog bújni.
Felsorolás szintjén, akik még szerepet kaptak egy-egy új sorozatban: Edi Gathegi (White Van Man), Toni Trucks (Baby Big Shot).
Végül azok, akik jelenleg is futó sorozatokban feltűnnek: Peter Facinelli (Nursie Jackie/Jackie nővér, Viasat3), Joe Anderson (The River/A folyó, az AXN-en májustól), Gil Birmingham (The Lying Game), Sarah Clarke (Nikita, Viasat3), Rachelle Lefevre (A Gifted Man), Noel Fisher (Shameless/Szégyentelenek, Viasat3).
via Sorozatplanet, SorozatGuru, Deadline

6 megjegyzés:

Rachelle szerepelt a Dzsungeldokikban (Off the map)is! :)

Igen, bele akartam írni de ahogy utánanéztem a Story4-en már nem adják, ismétlés szintjén sem. :/

Liz pedig elég sokàig volt a Grace klinikában is :)

Billy Burke pedig volt a Szívek szállodájában is.

Edi Gathegi pedig sokáig volt a Dr. House-ban.

Jackson a Gyilkos Elmékben volt... ő volt a skizo gyilkos :-))))