2012. március 26., hétfő

Interjúk MyAnna Buringgel

A hétvégén megrendezésre kerülő Jameson Empire Awardson MyAnna Buringet (képek) a Digital Spy interjúvolta meg, ahol a következőket mondta Kristen vámpír Bellájáról: "Gyönyörű. Ez egyébként bizarr, mert nem gondolnád hogy ennél is szebb lehet, majd vámpírrá alakul és még gyönyörűbbé válik." Továbbá a DVD megjelenése kapcsán a brit Glamour magazin is készített vele egy interjút, amit teljes egészében a hajtás mögött olvashatjátok el:

Mi vonzott Tanya szerepében?
Nagy rajongója voltam a Twilight könyveknek és Bill Condonnak. Szóval amikor Billnek és Stephenie Meyernek is rám esett a választása végülis megadatott az a lehetőség, hogy két olyan emberrel dolgozzam együtt, akiket szeretek. Mindennek tetejében bírtam azt az ötletet, hogy vámpírt alakítsak főleg azon új karakterek egyikét, aki az utolsó Twilight Saga részben kerülnek bemutatásra.

A kapcsolatod Edward Cullennel kissé bonyolult. Ez a Breaking Dawnban miként jelenik meg?
Nos Tanyának mindig is voltak romantikus érzései Edward felé, de sajnálatára ezek nem kerülnek viszonzásra. Ennek részleteinek kibontása a Breaking Dawn során szinte lehetetlen – ez egy külön történet és egyszerűen nem volt időnk ezt beleintegrálni. Szóval ez az egész plusz ismeretként funkcionált számomra Tanya eljátszása során. De a könyv során sem igazán viseltetett féltékenységgel Edward és Bella egymásra találást illetően, szóval Bill-lel úgy döntöttük hogy ugyan megvan ezen tapasztalata, de mivel nem tudna rajta változtatni ezért elengedjük ezen dolgokat… mindazonáltal felvettünk egy jelenetet, ahol ugratja és viccelődik Edwarddal, hogy féltékeny a megnősülése miatt. De ki kellett vágni mert nagyon hosszú volt.

A Breaking Dawn második részében lesz pár izgalmas jeleneted, ezek közül melyik volt a kedvenced forgatás szempontjából?
A végső jelenetek, illetve az amikor Renesmee-t bemutatják.

Kaszkadőrmutatványokat kellett csinálnod? Szórakoztatónak vagy félelmetesnek találtad őket?
Imádok kaszkadőrdolgokat csinálni. Egy mutatvány azzal járt, hogy a hóra dobtak és a jégen csúsztam pár métert egy meglehetősen vékony ruhában. Kezdetekben egy kaszkadőrnő csinálta, de végül Bill odajött hozzám és azt mondta „ennek te kell lenned/ezt neked kell megcsinálnod.” Nagyon hideg volt plusz már mindenki fáradt is volt, de sikerült első felvételre megcsinálnom – soha nem láttam egy stábot ennél boldogabbnak! Klassz volt.

A Twilight szereplőgárdája nagyon hosszú ideje együtt dolgozik. Megfélemlítő volt újoncként ehhez a társasághoz csatlakozni?
Nem, mindannyian nagyon szívélyesen üdvözöltek. Rengeteg újonc csatlakozott hozzájuk, szóval valószínűleg ez számukra volt inkább megfélemlítő!

A stábból kikkel ápoltál jó kapcsolatot?
Szerencsére azt mondhatom, hogy mindenkivel. De természetesen a legtöbb időt az én Denali családommal töltöttem. New Orleansba és Seattle-be együtt utazgattunk, szóval klassz volt.

A fehér sminket milyennek találtad?
A kezdetekben nem volt vele gond, de később a bőröm reakcióba lépett miatta. Imádok vámpír lenni, de nem hiszem, hogy a bőröm ezt már annyira szeretné.

Milyen volt elsőkézből szemtanúja lenni a Twilight rajongók őrületének?
Szürreális. Nagyrészt hihetetlen volt szemtanúja lenni és érezni azt a szeretetet amit ezek az emberek éreznek ezen könyvek és filmek iránt.

Mi a következő lépés számodra?
Márciusban mutatja be a BBC2 a White Heat-et, amiben 6 vadidegen költözik össze Londonban és ezen idegenek egymás életeiben a legfontosabb személyekké válnak, és ez a sorozat az ő életüket követi nyomon 1965-től napjainkjaig. Jelenleg egy másik szérián dolgozom Christopher Ecclestonnal, amely a The Fuse címre hallgat.

0 megjegyzés: