2012. június 6., szerda

Könyvmegjelenés: Hófehér és a vadász - 2012. júniusa

A Hófehér és a vadász története könyvalakban nálunk is meg fog jelenni - a Bookline szerint - 2012. június 25-én az IPC Könyvek gondozásában. Bolti ára: 3499 Ft Oldalak: 320 Kötés: Kemény. via SWO
Sorsa elrendeltetett... végez vele a Királynő, hacsak a vadász harcost nem nevel belőle.
Tíz évvel ezelőtt a gyönyörű, ám gonosz Ravenna esküvője éjszakáján meggyilkolta férjét, a királyt. Ám a királyság irányítása kezdi felemészteni erejét. Hogy szépsége és varázsereje megmaradjon, egy fiatal, tiszta szívre van szüksége. A király lányáéra, akit mindvégig rabságban tartott.
Ravenna megparancsolja, hogy vigyék elébe a kastélyban fogolyként élő Hófehért, ám a lánynak sikerül megszöknie, és a Sötét Erdőben keres menedéket. Az Erdőt azonban varázserővel bíró növények és veszedelmes állatok lakják, ezért Ravenna az egyetlen olyan embert küldi a hercegnő nyomába, aki korábban már visszatért onnan - Ericet, a sok sorscsapást megélt Vadászt.
A minden reményét elvesztett férfi, beleegyezik, hogy visszahozza a lányt. Ám amikor rátalál zsákmányára, elbizonytalanodik. Ölje meg? Vagy képezze ki olyan harcossá, amilyet még nem látott a királyság? A legendás mesének ebben a lélegzetelállító, új feldolgozásában Hófehérnek magának kell megtalálnia a boldogulás útját.

0 megjegyzés: