2012. június 3., vasárnap

Wyck Godfrey a Tracers-ről

Amikor a közelmúltban az MTV News elült a Breaking Dawn – Part 2 producerével, Wyck Godfrey-val némi szakértői elemzésre a vasárnapi MTV Movie Awards kapcsán, megemlékezett a Lautnerrel illetve Pattinsonnal jövőbeli közös projektjeiről is.
Pattinson projektje nagyon korai szakaszában tart, de Lautner és Godfrey közös filmje, a Tracers című akció-thriller megkapta a zöld utat, amely majd a parkour világába kalauzolja el a nézőket.
„Van egy nagyszerű fiatal, spanyol rendezőnk Daniel Benmayor, aki hihetetlen vizuális stílussal rendelkezik. A film pedig a parkour szubkultúrájában fog játszódni. Jó néhány filmben láthattunk már parkour akciójeleneteket, de még nem igazán foglalkoztak ennek a világnak a lakóval és azzal, hogy ez miről is szól. Úgy gondolom, hogy ez egy akciódús Gus Van Sant-szerű film lesz, mert tényleg mélyen beleás majd ebbe a társadalomi rétegbe.”
A film bejelentésekor Lautner karakterét úgy írták le, mint egy biciklis kézbesítőt, de Godfrey elárulta, hogy valószínűleg ezt megváltoztatják. „Van az a film, amit Joseph Gordon-Levitt csinált [a Premium Rush], láttam a trailerét és azt gondoltam, ’Meg kellene változtatnunk a mi srácunk foglalkozását, mert [Gordon-Levitt] annyira jól csinált,’” magyarázta Godfrey. „De ez csak egy kiindulópont a filmben, szóval ezen könnyű megváltoztatni.”
Amikor megkérdezték, hogy a szerep elnyerése előtt, Lautner demonstrálta-e a parkourban való jártasságát – ami bármely környezetben való gyors mozgást, ugrásokat, gurulásokat és futást jelent – a producer azt felelte, „Őszintén szólva, az egyik ok amiért rá gondoltunk az a New Moon miatt volt, amikor is fel ment a fára… akkor jöttem rá, hogy atlétikailag milyen rendkívüli is ő. Szinte nincs is szüksége drótokra.” Godfrey ehhez még hozzátette, hogy természetesen a munkálatokat igazi parkourosok is segíteni fogják. Végül, a női főszereplő castingját illetően van már előrelépés? „Nem, még nem - igazán még csak most fogunk hozzá [a munkához.]” via

0 megjegyzés: