2012. június 1., péntek

Tévésorozatokban

Múltkor már beszámoltam arról, hogy Billy Burke és JD Pardo sorozata a Revolution zöld utat kapott az NBC-től, míg Ashley Greene The Americana című szériája elbukott az ABC-nél. De akad még néhány Twilight-os színész, akiket biztosan viszont láthatunk a különböző tévécsatornák szériáiban.

Peter Facinelli: a Jackie nővér rajongói örülhetnek ugyanis tegnap érkezett a hír, hogy berendelték a sorozat 5. évadát. A Showtime drámájának 3. évadát pedig a Viasat 3 idén ősszel kezdi el vetíteni.
Jackson Rathbone: a tinédzser kém kalandjairól szóló webszéria, az Aim High is sikeres volt így a Warner berendelte a második évadot. A forgatás már elkezdődött, ahonnan érkezett pár kulisszák mögötti fotó.
Maggie Grace: a David Duchovny főszereplésével futó Kaliforgia hatodik évadában kapott kulcsszerepet. Egy Faith nevű csajt fog alakítani, aki egy katolikus leányiskolába járt, de "évek óta különböző rockzenekarokkal járja be az USA-t, és szeret szexelni, drogozni, inni, de ennek ellenére még mindig mélyen vallásos." Ha nézők szimpatikusnak találják Maggie-t és a karakterét, akkor a csatornánál (Showtime) akár saját spin-off/testvérsorozatot is kaphat.
Michael Sheen: szintén a Showtime-tól kapott munkát, a Master of Sex című új drámájukban fog szerepelni. A Thomas Maier könyvén alapuló sorozat Virginia Johnson (Lizzy Caplan) és William Masters (Sheen) életét, és az ő szexuális forradalmukat meséli el.
Christopher Heyerdahl: a True Blood 5. évada (trailer) Június 10-én fog elrajtolni, amelyben Heyerdahl ismét vámpírszerepbe bújt, ő fogja "Dieter Braunt alakítani, az igen erőteljes és uralkodó típusú vámpírt, az öttagú uralkodó szervezet tagját. Első pillantásra visszafogottnak és illedelmesnek tűnik majd, de szép lassan kiderül, hogy valójában a különböző kínzási technikák nagymestere."
Továbbá kisebb-nagyobb szerepekben Myanna Buring (Sam Claflinnal) a White Heat-ben (BBC 2, trailer), Noel Fisher a Hatfields &McCoys-ban (History, trailer), Toni Trucks pedig a Made in Jersey-ben (CBS, trailer) látható. via CCBlog, Sorozatplanet, HBO.hu, JRO

0 megjegyzés: