2012. június 4., hétfő

MTV Movie Awards (2012): Interjúk


Az MMA vörösszőnyegén Jackson Rathbone-t és Nikki Reed-et arról faggatta az MTV riportere, hogy a  Breaking Dawn második részéből melyik a kedvenc jelenetük. Jackson azt mondta, hogy nem igazán beszélhetnek még erről, de szerinte klassz lesz. Nikki ennél már kicsit bőbeszédűbb volt habár hozzátette még ne tudja, hogy mi marad benne a végső verzióban. Ő egy eléggé kick-ass csata/harci jelenetet emlegetett, amiben Kristennel és Ashley-vel néhány pasas [a Volturi néhány tagja?] ellen veszik fel a kesztyűt. Ezt különösen azért várja, mert egy darabig készültek/edzettek ezen jelenetekre. A díjátadó után már Josh Horowitz arról faggatta Juliát, Booboot, Nikkit és Jacksont, hogy mi a véleményük az idei győzelmükről (videó).
Nikki Reed korábban a Celebuzz-nak azt nyilatkozta, hogy Kristen gyönyörű vámpírként ezzel Jackson is teljesen egyetért (videó). "Erre várt a világ, a széria minden rajongója imádni fogja. Egyébként jól szórakoztunk. Hisz végre azt mondhattuk, 'Haha Kristen! Mostmár neked is viselned kell ezeket a kontaklencséket. Látod mennyire szívás ez?" Robhoz hasonlóan Kristen is sokat panaszkodott a lencsékre? "Azt hiszem kevesebbet, de hé, neki csak egy filmben kellett azokat viselnie! Mennyire nehéz így ez?" Kristennel kapcsolatban Kate megformálója, Casey Labow is a többiekhez hasonlóan vélekedik, ám szerinte néha ijesztő az utolsó részben Bella. Kedvenc jelenete? Ő sem árulhatja el, de Kristennel, Robbal és Kellannal szerepel benne. Az újoncok beilleszkedésről elmondta, hogy az egy kis időbe telt, de végül mindenki felszabadult és jól érezte magát, sőt ennek az élménynek eredményeként sok barátra tett szert.
Az E!Online Mr. Rathbone-t az apaságról, a hamarosan érkező jövevényről kérdezte, aki ennek kapcsán elmondta, hogy zenész és burleszktáncos párja, Sheila Hafsadi nagyon jól viseli a terhességét, a házukban már kialakították a babaszobát és mindent gyerekbiztossá tettek. Továbbá hozzátette, hogy nagyon örül a kisfia érkezésének mivel régóta vágyott már egy saját bébire, és valószínűleg nem marad egyke a kicsi, mert még szeretne/nének 2-3 kistesót is. A twitteren közzétette ultrahangfotó kapcsán elmondta, hogy soha nem gondolta, hogy egyszer ilyet csinál, de abban a pillanatban iszonyatosan büszke volt, így úgy vélte ezt a lépést meg kell tennie. :) Mi a helyzet a pelenkacserével? "Valaha a kishúgom pelusát cseréltem, amikor még bébi volt, szóval profi vagyok benne." Jackson egyébként azt tervezi, hogy a kisfiát magával viszi az év végén esedékes Breaking Dawn Pt 2 promótourjára. "Miért ne? Két hetes koromban estem túl az első repülőutamon. Nagyon remélem, hogy olyan helyekre eljuthatunk mint Kolumbia, Brazília és Argentína."
További interjúk: Hollywire TV - Jackson | Booboo | Casey. Clever TV - Casey | BooBoo. Access Hollywood.

1 megjegyzés:

Jackson mindenáron mondani akart vmi jópofát vagy komolyan nem tűnt fel neki, h Kristen is minden filmben kontaktlencsét viselt? Pasik...