2012. augusztus 12., vasárnap

Anna Kendrick, Nikki Reed és Peter Facinelli a Twilight végéről

Annak ellenére, hogy Jessica Stanley karaktere nem szerepel a Breaking Dawn második részében Anna Kendrick elárulta a Popsugarnak, hogy még mindig szeretné látni az utolsó Twilight filmet. „Alig várom, hogy láthassam az összes új vámpírt, valamint Kristent is vámpírként. Mivel nem vagyok benne a filmben, így semmit nem tudok az egészről. Szóval izgatott vagyok, hogy mint normál néző láthassam.”

Az utolsó film kapcsán az E!Online viszont a héten megrendezésre kerülő InStyle bulin faggatta Nikki Reed-et és Peter Facinelli-t. Mint ahogy Ashley Greene, Nikki is úgy gondolja hogy az utolsó Twilight premier szentimentális, érzelgős lesz. „Ugyan nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy látjuk egymást, viszont az utolsó alkalom hogy ily módon találkozunk. Valamint különös lesz kimondani, hogy ez újra soha nem fog megtörténni,” mondta. „Ez szomorú. Nagyon szomorú vagyok.”
„Minden nap sírok,” viccelődve csatlakozott hozzá Peter. „Tegnap nagy sírós fesztivált tartottunk.” Majd nevetve hozzátette Reed, hogy „Ő csak férfiként viselkedik, és úgy csinál mintha nem szeretne erről beszélni. De múlt este voltunk vacsorázni és persze ez is szóba került.”
„Ez nem jelenti a barátságunk, a családunk végét,” tette hozzá már jóval komolyabban Facinelli. „Nem, de ez az utolsó, így egyszerűen furcsa az egész, hogy nem lesz egy újabb [film, premier] amit várhatunk,” mondta Reed. „Ez furcsa. Neked nem furcsa? Nekem az.”

0 megjegyzés: