2012. augusztus 17., péntek

Összefoglalás - MTV First: Robert Pattinson

Tegnap éjszaka sor került a Cosmopolishoz kapcsolódó utolsó New York-i promóciós megjelenésre, amely nem más volt mint a Josh Horowitz által levezényelt MTV First. Nem szándékozom teljes egészében lefordítani a fél órás interjút, de az érdekesebb részeket kiemeltem.
Az első részben (videó) Josh arról kérdezte Robot, hogy az Eric által  átélt különös élményekből ő is megtapasztalt-e már például a fegyverrel lövést  (igen, és a lőtéren kiakasztott célszemély plakátja nagyon hasonlított az apukájára :D), az autóban pisilést (igen, üvegbe/palackba számtalanszor) és végül azt, hogy kapott-e tortát az arcába (ez is igen, ráadásul két egymás után filmjében - WFE, Cosmopolis - járt így). Majd bemutatták a Cosmopolis-os jelenetet (videó) és átvehette az MTV Movies Brawl díjat (videó), amit január végén a közönség szavazott meg neki és a filmnek. Azután jöttek kifejezetten a Cosmopolishoz kapcsolódó részek: a Twilight rajongók megismertetése Cronenberggel, a rendező filmjeiről: kedvence a Videodrome, az első amit pedig látott tőle az Agyfürkészők volt (videó), "egyike volt azon első alkalmaknak amikor magamra mint színész tekintettem" (videó), "fogalmam sem volt, hogy miként készüljek fel [a szerepre]" és az igen nehéz dialógus memorizálásáról (videó), a brit akcentusa kapcsán elmondta, hogy amikor Amerikába ment át kellett állnia az ottani akcentusra mert nem értették mint mond, a nevét is félrehallották, azt hitték hogy Rope-nak hívják :D (videó), a hajvágásos jelenetről (a borbélyt is egy színész alakította, így nagyon félt hogy belevág a fülébe) és az Eric testőrnőjével folytatott szexjelenetről: szinte ugyanazt mondta el e kapcsán mint a korábbi interjúiban (videó), ha olyan gazdag lenne mint Packer mint csinálna a pénzzel? Nem igazán tudja, de reméli hogy őrült seggfej nem lenne belőle (videó).
Eztán rátértek a jövőbeli projektjeire: a Queen of Desert szerepe állítása szerint szinte a semmiből jött, mivel utoljára Herzoggal évekkel ezelőtt találkozott, valamint az is elárulta, hogy ezelőtt nem igazán tudta ki  az a Gertrude Bell, de "természetesen nagyszerű [ember]" :D; a Mission:Blacklist kapcsán elmondta hogy a film rendezője jelenleg Irakban van és küldi neki a képeket a helyszínről, itt is elismételte mint amit a TIME-nak mondott - előbb jön a The Rover és után a Mission (videó). Van olyasmi amit nem vállalna be egy film miatt? Nem tudni mit hoz a jövő de jelenleg van ilyen, és e kapcsán szóba került a Shia LaBeouf-Lars Von Trier projekt is (videó). A Twilight befejezéséről (videó): csodálatos élmény volt számára, az életének igen nagy részét tette ki. Valamint Breaking Dawn 2 vége nagyon kedves/édes, mivel az utolsó pár jelenet során visszatekintenek az egész szériára (ahogy ezt eddig sejteni is lehetett). Továbbá lenyűgözi, hogy a rajongók még mindig ekkora intenzitással szeretik és várják a filmet és reméli, hogy szeretni fogják/fogjuk. Josh egy kis játékot is beiktatott, például hogy két dolog közül melyiket preferálja jobban:  Bor vagy Sör? Naná, hogy a sör. Star Trek vs. Star Wars? Mindkettő. Marvel vagy DC? DC stb. Kedvenc TV műsora? Cops. Az utolsó könyv amit olvasott? Nem emlékszik igazán egyre sem, de mostanában a hipnózis témakörében olvasgatott (videó). Az utolsó két videó pedig a zene tárgykörében mozgott: a tervei között szerepel, hogy új(ra) dalokat szerezzen? Igen, ez a dolog nagyon hiányzik számára, de az utóbbi időben már sokat írogatott, és ahogy egyre közeledik a Twilight vége úgy érzi magát egyre komfortosabban e téren is (videó), és végül a VMA Video of the Year jelöltjeit tárgyalták ki (videó).

Akinek nem felel meg az Indavideós változat, az az MTV honlapján is visszanézheti az interjút, vagy egyben a DailyMotion-ön. További képeket pedig a RobertPattinson.Org galériájában találtok.

0 megjegyzés: