2012. augusztus 15., szerda

Az MTV News interjúja Mackenzie Foyjal

MTV: Láttad már a kész filmet? Egyáltalán megnézheted majd?
Mackenzie Foy: Még nem, de nagyon várom már hogy láthassam. De őszintén szólva nem tudom, [hogy megengedik-e majd a megnézését].

MTV: Mi a helyzet a promóciós portékákkal, úgy mint a poszterekkel, pólókkal, uzsonnadobozokkal és az akció figurákkal/babákkal? Bepillantást nyerhettél már a Renesmee-témájú termékekbe?
Mackenzie Foy: Még egyet sem láttam. Nem is tudom, hogy csinálnak-e, de nagyon klassz lenne. Szuper lenne egy saját baba a filmből, és akkor azt mondhatnám, „Nézd, magammal játszok!” Tök jó lenne egy uzsonnadoboz is.

MTV: Eltekintve attól, hogy végül a film és a könyv miként végződik Renesmee számára, te milyen boldog befejezést agyaltál volna ki neki?
Mackenzie Foy: Ezen még nem igazán gondolkodtam, de nagyon jó lenne boldognak látni, és ha normális életet tudna élni.

MTV: Amennyire csak lehetséges egy vámpírokkal és vérfarkasokkal körülvett leányzó számára.
Mackenzie Foy: [Nevet] Igen.

MTV: Renesmee minden, csak nem átlagos. Tudnál mesélni a különleges képességéről és arról, hogy Bill Condon miként készített fel téged azokra a jelenetekre amikor demonstrálod az erődet?
Mackenzie Foy: Renesmee a képessége során megérint és úgy küldi át a gondolatait/ézréseit, szóval amikor megérintetted az arcukat a szemkontaktust tartanod kellett.

MTV: Ezen jelenetek közül mely színésszel játszódó volt a kedvenced?
Mackenzie Foy: Volt egy jelenetem Mr. Michael Sheen-nel. Bámulatos ember. Nagyon-nagyon remélem hogy újra találkozhatok vele.

MTV: Igen, tényleg bámulatos. A forgatáson viccelődött egyáltalán vagy komoly volt és karakterében maradt?
Mackenzie Foy: Nem igazán emlékszem arra, hogy viccelődött volna, de arra igen hogy szuper kedves/édes volt.

MTV: Beszélgessünk a sminkekről és a kosztümökről. Melyik kosztüm volt a kedvenced ha a többi színész/karakter kellene közül választanod? Illetve milyen makeup-ot kellett viselned?
Mackenzie Foy: Talán a Volturi öltözékét mondanám, mert ezeket a fantasztikus fekete és vörös köpenyeket hordták, amik klassz baljóslatú vámpírmegjelenést kölcsönzött nekik. Egyébként nekem barna kontaklencsét kellett hordanom. Végül valaki mindig segített betenni ezeket. Ugyanis féltem, hogy rosszul helyezem fel vagy megsértem a szemem. Ámde ha mégis kísérleteztem, eltartott egy ideig a helyes felhelyezésük. Egyszer viszont első próbálkozásra sikerült betennem a lencséket, akkor nagyon büszke voltam magamra.

MTV: A vámpírokat alakító színészek közül bárki segített ebben neked, vagy adott tanácsot azt illetően hogy miként viseld a lencséket?
Mackenzie Foy: Tanácsot nem igazán adtak, viszont arra emlékszem, hogy volt egy sátor a kontaktlencséknek, szóval minden vámpírnak oda kellett mennie.

MTV: A Breaking Dawn promótálásával járó őrület közepette azért még mindig tudod élvezni a nyarat?
Mackenzie Foy: Persze. Tegnap voltunk éjszakai fürdőzésen/úszáson, ami nagyon jó volt.

0 megjegyzés: