2012. szeptember 21., péntek

Az Alkonyat – Hajnalhasadás II. részének magyar sillabusza

Az Alkonyat széria utolsó két részének forgalmazója, a Pro Video tegnap közzétette a Breaking Dawn Part 2 hivatalos magyar sillabuszát, amelyet alább olvashattok:

Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész
Bemutató dátum: 2012. november 15. | Feliratos | Hossz: - |
Előzetes korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Eredeti honlap: www.breakingdawn-themovie.com

Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Renesmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia.
A Volturik csak a kínálkozó alkalomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenékkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.

A hatalmas sikerű Alkonyat-sorozat lélegzetelállító befejezésében végre fény derül a milliókat elvarázsoló romantikus filmeposz titkaira és rejtélyeire.

Eredeti cím: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
Műfaj: fantasy / romantikus
Szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Maggie Grace, Ashley Greene
Stephenie Meyer regényéből a forgatókönyvet írta: Melissa Rosenberg
Rendező: Bill Condon

1 megjegyzés:

Istenem és mindjárt itt van!!!! :)