2012. szeptember 14., péntek

Casting hírek: Peter Facinelli, Dakota Fanning és David Slade

Peter Facinelli főszerepet kapott a Gallows Hill című természetfeletti horrorfilmben - adta hírül a The Hollywood Reporter. Mr. Facinelli egy amerikai özvegyet (a felesége egyébiránt kolumbiai származású volt) fog megformálni, aki újdonsült menyasszonyával (Sophia Myles) Bogotába repül, hogy a férfi lázadó tinédzser lányát elhozzák (Nathalia Ramos). Ám egy autóbaleset után egy lepusztult, elszigetelt fogadóban kötnek ki, ahol felfedezik hogy az öreg fogadós egy fiatal lányt tart bezárva az alagsorban. A pár persze megpróbál segíteni rajta, csakhogy a kiszabadítása nem várt következményekkel fog járni... A forgatás pedig holnap kezdődik Bogotában - osztotta meg velünk pár órája maga Peter az alábbi kép kíséretében.

A Variety értesülései szerint Dakota Fanning csatlakozott a három ökoterrorista tevékenységét nyomon követő Night Moves című indie thriller stábjához. Jessie Eisenberg lesz a csapat főkolomposa, Peter Sarsgaard a tervük szellemi atyja, míg Dakota egy jómódú fiatal lányt fog megformálni, aki anyagilag megtámogatja az egész projektet. A forgatás valamikor októberben kezdődik el Oregonban.

David Slade, a Napfogyatkozás rendezője ugyan otthagyta a Daredevil remake direktori székét, nem fog munka nélkül maradni, hisz a hírek szerint ő fogja irányítani a Disney égisze alatt készülő Matched - Egymáshoz rendelve című futurisztikus könyvtrilógia első részének munkálatait. Ally Condie regényének magyar nyelvű szinopszisát itt tudjátok elolvasni. Aki esetleg olvasta a könyvet nyugodtan írhat a kommentek közé, így ajánlva a többieknek ezt a szériát is. :)

0 megjegyzés: