2012. szeptember 13., csütörtök

TIFF (2012): MTV Rough Cut Kristen Stewarttal

A Breaking Dawn vágott verziójáról: „Annyira jó. Tényleg jó. [...] Rendkívül büszke vagyok Bill Condonra és nagyon boldog vagyok azzal, ahogy a franchise befejeződik.” Továbbá Josh Horowitz azon kérdésére is pozitívan felelt, miszerint ez az elköszönés méltó/megfelelő lesz-e a széria elbúcsúztatására, „Igen, azt hiszem,” mondta. „Remélhetőleg nem mindenki tudja pontosan miként fog ez végződni. De ha talán mégis sejtik/tudják sőt számítanak is rá, hogy mi fog történni, a vége akkor is el fog képeszteni. Jah, nagyon izgalmas.”
A Lie Down in Darkness-ről (a hajtás után az 5. videó): „A neten elterjedt, hogy a Lie Down in Darnkness-ben fogok játszani; ez mostanában még nem fog megtörténni. Nem tudom mikor kapják meg a zöld utat az elkészítéséhez. Viszont imádom [ezt a projektet], bármit megtennék azért, hogy sikerüljön megvalósítani.” Mindemellett hozzátette: hosszú idő óta ez az első alkalom, hogy nincs előre betervezett filmje, és jelenleg sem tudja min fog következőként dolgozni, de a választási lehetőség adott számára.

A többi videóban már az On the Road áll a középpontban például Kristen elárulta, hogy kicsit tartott a szilveszteri táncjelenet felvételétől illetve szóba került a vezetés/autós utazás is: nagyon szeret vezetni, kifejezetten jól érzi magát a volán mögött.

0 megjegyzés: