2010. szeptember 28., kedd

BD casting: megvan Irina és talán már Reneesme is

Hivatalosan egy új színésszel bővült a Breaking Dawn színészgárdája, méghozzá nem mással mint Maggie Grace-szel aki Irina szerepét fogja játszani. Maggie eddig főként tv sorozatokban szerepelt, így sokaknak lehet ismerős pl. a Lost-ból, ahol Ian Sommerhalder szöszi testvérét alakította (nem a terhes csajt) de szerepelt az Elrabolva c. filmben Liam Neeson oldalán is. Irina a másik vega vámpírcsapat, a Denali klán tagja, ő lesz az aki Bella-ék nyakára hozza a Volturi-t miután meglátta a kis Reneesme-t. Természetesen ezt a Volturi egy Caius-kezeléssel jutalmazza majd Irina-nak :) A lány külsejét pedig így mutatják be a BD-ben:
"A bőre márványfehér, milliószor simább, mint az emberi bőr. [...] A haja nagyon, de nagyon halványszőke volt, jóformán ezüstös. Ez a ragyogás szúrt szemet. Középen elválasztva, egyenesen lógott le álla gömbölyű vonaláig, mint a vonalzó." BD. 27. fejezet - Útitervek 546. o.
Ezzel azonban még nincs vége, Reneesme szerepére gőzerővel keresik már a szereplőket egy ideje és az EW szerint egy korábban sokszor felmerült leányzó neve lehet a befutó, ő pedig nem más mint Mackenzie Foy. Ha tényleg ő kapja meg a szerepet akkor kora miatt (jelenleg 9 éves) valószínűleg speciális effektekkel fognak fiatalítani az arcán, mint pl a Benjamin Button különös életében. Azonban mindenképpen több Reneesme-vel kell majd számolnunk, hiszen legalább egy kisbabára is szükségük lesz majd. Mackenzie azonban még hivatalosan nem stábtag, szóval egyelőre itt is várjunk a hivatalos megerősítésére.
Kellan is nyilatkozott mostanában a BD miatt az EOnline-nak, azt mondta, hogy valahogy októberben kezdenek és áprilisig fognak dolgozni. Ashley és Peter után őt is elkapták az öltöztetők és már túl van az igazításon és a kontaktlencse teszteken. Kel-nek a szülésjelenetről is volt egy kis elképzelése: "szerintem simán mutatniuk kéne, de úgy hogy közben Emmett ott röhög a háttérben." Viccet félretéve már tudja, hogy fogja ezt megvalósítani Bill Condon és neki nagyon tetszett az ötlet amivel előállt.
Melissa Rosenberg is megörvendeztette a népet még a hónap elején egy facebook bejegyzéssel, melyben arról ír, hogy teljesen el van merülve a Breaking Dawn világában és folyamatosan dolgoznak Bill Condon-nal, akinek remek ötletei vannak és nagyon jól megérti a karaktereket, valamint nem félős, szóval lesz itt szex, tollak, vér.... via GossipCop, HGE

1 megjegyzés:

Szerintem ez így nem hangzik rosszul.