2010. szeptember 13., hétfő

Summit: Eclipse DVD és BluRay megjelenés december 4-én

A Summit végre hivatalos közleményben erősítette meg az Eclipse dvd és blu-ray december 4-i megjelenését. Ez az időpont egyelőre az amerikai megjelenést takarja, de pár napon belül biztos kapunk információt a magyar dátumról is. A hivatalos közleményben pár új infóra is fény derül az extrákat illetően valamint 2 új "társkiadvány" is meg fog jelenni. Elsőként lássuk az extrákról az új infókat (a régiek mellett):
- 8 törölt és kibővített jelenet
- 6 részes Így készült dokumentumfilm (90 perc)
- Ugrás...Edward részeihez
- Ugrás... Jacob részeihez
(Az extrákról több részlet valószínű később fog kiderülni pl. törölt jelenetek címei)

A BluRay kiadáson kicsivel több ugrós rész lesz, választhatunk, hogy csak a szerelmi háromszöget, csak Cullen-éket, csak a Falkát, csak az embereket, csak Victoria seregét vagy csak az akció jeleneteket szeretnénk megnézni.

A másik két társkiadvány ugyanazon a napon fog megjelenni, mint az Eclipse dvd. Az egyik címe Music videos and performances from the Twilight Saga Soundtracks, VOLUME 1 vagyis Videóklippek és koncertfelvételek a Twilight Saga filmzenéinek előadóitól 1. rész. Gondolom nem kell nagyon részleteznem ezen mik lesznek, a cím magáért beszél valamint a Volume 1-ból következtetve lesz még ilyen kiadvány és az ezen a dvd-n szereplő előadók és együttesek listája is hamarosan kiderül.
A másik ismét egy Forks-ról szóló mű lesz, melynek címe Destination Forks: The real world of Twilight avagy Irány Forks: a Twilight igazi világa (érdekesség Stephenie eredetileg a Forks címet szánta az első résznek). Ezen a dvd-n az igazi Forks utcáin kalandozhatunk, megnézhetjük a házakat és boltokat, egy virtuális utazás keretében elmehetünk La Push-ba, a mindig ködös és titokzatos erdőkbe, hegyekbe valamint rajongók mesélik el milyen barátságokat sikerült kötniük a Twilight segítségével szerte a világban.

Ez utóbbi két kiadványt nem tudom, hogy megjelentetik e itthon, esetleg abban segíthettek kicsit a döntésben a leendő forgalmazóknak (nem tudom ki/k), hogy jelzitek a kommenteknél melyik érdekelne. Engem a zenei DVD izgat, megmondom a frankót ez a Forks-os dolog már lerágott csont és az itthon is megjelent dvd után szerintem nagyon újat már nem tud nyújtani. Örülnék a zenei cuccnak nagyon, főleg ha olyan remek árban jelenne meg, mint a Forks-os dvd, vagy egy kicsivel többért még azt mondom oké és simán, de tudom, hogy ez sajnos nem ilyen egyszerű... A lényeg: ha van kedvetek jelezzétek kommenteknél melyiknek örülnétek, hátha tényleg tudunk segíteni ezzel is.

Az Eclipse itthoni kiadásáról, egy vagy kétlemezes DVD-ről, díszdobozról, extrákról stb. amint megjön a hír kiírjuk, de szerintem ismét sok jó dolgot fogunk kapni és nem hiszem, hogy nagy csúszás lesz a megjelenéssel (sőt).

0 megjegyzés: