2011. január 12., szerda

Az első Edward-Bella Breaking Dawn still

Az első Edward-Bella Breaking Dawn kép az eheti EW-ben jelent meg, melyhez egy cikk is tartozik, ahol Bill Condon ejt pár szót a befejező részekről:
Felejtsd el Team Edward-ot vagy Team Jacob-ot. „Ez mindig is Bella története volt,” mondja Bill Condon (Dreamgirls), akit a Twilight Saga franchise (a befejező második rész 2012-ben kerül a mozikba) utolsó két részének levezénylésével bíztak meg. „Az első részben még azt a Bella-t látjuk viszont akit már rég ismerünk. De az az utazás amit megtesz… egyszerűen óriási.”
Még ha nem is ismered Stephenie Meyer best-seller sorozatának minden egyes fordulatát és csavarát, azt mindegyik vérbeli Twifan tudja, hogy a Breaking Dawn-ban Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson) vámpír férj és feleség lesznek, valamint hogy közös nászágyon is osztozni fognak életükben először. „Végre!” nevet Condon. „Ez az egyik leginkább várt jelenet, hihetetlen mennyiségű időt töltöttem azzal hogy kigondoljam, milyen legyen. A várakozás ennek természetes része, ilyenkor jó azzal játszani, hogy mit várnak el az emberek és ezt egy kicsit megcsavarni, hogy meglepd őket.” Bár az utolsó film jelenleg is forog Louisiana-ban, Condon szerint a stáb és a színészek is megérzik a PG-13-as besorolás határait. „Itt ez a keserédes érzés, hogy már elkezdtük,” mondja. „Mind érezzük, hogy ezt jobb lenne egy még magasabb szintre vinni.”

7 megjegyzés:

OMFG!!!!!!! Ezt nem hiszem el!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hűűűűűűűűűűűűű,ez a kép....Wáááóóóóóóóóóóóó..:D
De várom már a filmet..:D
Rob(L)

OMG! OMG! OMG! :) Hmmm.... ez óriási!

Jol van,asszem a többit a fantáziámra bizom :D:D:D

Lehet azért, mert épp egy Black Swan után vagyok, ami minden csak nem 12-es karikás, de szerintem elég snassz kép, azért remélem, hogy amennyit lehet, kihoznak majd ebből a jelenetből. :D