2011. január 18., kedd

Nyereményjáték: Legyen Tiéd egy The Runaways - A rocker csajok DVD!

 
A Select Video (ismét köszönjük nekik!) jóvoltából tiétek lehet Kristen Stewart és Dakota Fanning közös filmjének DVD-je - a The Runaways: A  rocker csajok. Ezért nem kell mást tennetek, mint megválaszolni egy egyszerű kérdést és a helyes választ elküldeni a játék-email címünkre! A nyereményt csak belföldre tudjuk postázni, de a határon túlról is játszhatsz ha meg tudsz adni egy olyan postacímet Magyarországon ahol átveszi valaki a számodra a DVD-t. A nyereményjáték kérdése pedig a következő:

Melyik szám volt Joan Jett szólókarrierjének legnépszerűbb/legsikeresebb dala, és amely többek között a filmben is felcsendül?

A megfejtéseket január 23. (vasárnap) déli 12 óráig várjuk a twinformjatek@gmail.com e-mail címre. A levélbe írjátok bele neveteket és címeteket. Szeretnénk kérni, hogy egy ember csak egy mail-t küldjön! Nagy valószínűséggel megint videóban sorsoljuk ki a szerencsés nyertest, viszont ha változtatunk azt majd jelezzük felétek. Mindenkinek sok sikert!

2 megjegyzés:

Küldtem mailt :) Alig várom a vasárnapot :) De pont délután fogok melózni, szal majd csak este tom meg az eredményt :D Mindenkinek sok sikert kívánok. Még egyszer köszönjük a lehetősèget a játékra, csajok ^^

Játszatok!! Eredetiben az igazi!!
Tesóm most hozta meg nekem! Tátott szájjal ülök a tv előtt és éppen csak a nyálam nem csorog!! Pedig már láttam!!
Döbbenetes film!!
És köszönjük a játékot csajok!! :D